!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αν έχεις δίπλωμα για αυτοκίνητο, θα μπορείς να οδηγείς και μοτοσικλέτα μέχρι 125 κ.εκ.

Μηχανές, αυτοκίνητα, τραίνα, αεροπλάνα, πλοία. Απόλαυση και αδρεναλίνη στα όρια!
Άβαταρ μέλους
Alphabet
Phorum.gr user: Alphabet

Re: Αν έχεις δίπλωμα για αυτοκίνητο, θα μπορείς να οδηγείς και μοτοσικλέτα μέχρι 125 κ.εκ.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Alphabet »

Πτολεμαίος έγραψε: 25 Σεπ 2020, 10:18
stergiosbik έγραψε: 24 Σεπ 2020, 12:26 Οι καημενοι οι εκπαιδευτες που ανησυχουν για την ασφαλεια των οδηγων!
Τους καταλαβαινω απολυτα.
Ναι μωρέ, είναι καλοί οι καημενοι.
Συμφωνω με το μέτρο. Έχω παπί 125 χωρίς δίπλωμα. Το οδηγαω χρόνια φυσικά και ξέρω να το οδηγαω.
Αυτοί που δεν ξέρουν είναι απλό. Να μην το οδηγούν.

Τέλεια λέμε.
Σωστο.
Δεν σημαινει οτι οσοι δεν ξερουν να οδηγουν μηχανη θα βγουν ξαφνικα στους δρομους. Αν ειναι τοσο μαλακες, κακο του κεφαλιου τους.
Παντως οι περισσοτεροι Ευρωπαιοι που ερχονται για τουρισμο, μπορουν να νοικιασουν μηχανακια με το διπλωμα αυτοκινητου ( ασχετο αν πολλοι τρωνε τα μουτρα τους) ενω οι Ελληνες πρεπει να εχουν διπλωμα ακομα και για 50αρακια.
Δυο πραγματα ειναι αχωριστα απο το ψεμα, οι πολλες υποσχεσεις και οι πολλες δικαιολογιες.
stergiosbik

Re: Αν έχεις δίπλωμα για αυτοκίνητο, θα μπορείς να οδηγείς και μοτοσικλέτα μέχρι 125 κ.εκ.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Αίλουρος έγραψε: 25 Σεπ 2020, 10:24 Όσοι ειρωνεύονται τους εκπαιδευτές θα ήθελα την αντίδραση τους αν επηρεαζόταν ανάλογα ο δικός τους εργασιακός κλάδος .

Άρα επιβεβαιώνεις την ειρωνεία μας.
Ότι δηλαδή τους έπιασε η πρεμουρα γιατί χάνουν φράγκα και όχι γιατί καίγονται για την ασφάλεια μας.
Θα ήταν πολύ πιο ντόμπρο να έλεγαν ότι χάνουν λεφτά παρά
τέτοιες φθηνές δικαιολογίες που δεν τις χάβουν ούτε παιδάκια του δημοτικού.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Αίλουρος έγραψε: 25 Σεπ 2020, 10:24 Όσοι ειρωνεύονται τους εκπαιδευτές θα ήθελα την αντίδραση τους αν επηρεαζόταν ανάλογα ο δικός τους εργασιακός κλάδος .
Θα έχανα ένα χιλιάρικο την ήμερα απο λάδια, είναι μαλακία , κρίμα μωρέ :lol:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

foscilis έγραψε: 24 Σεπ 2020, 22:10 απλά έχω να κάτσω σε μηχανή 17 χρόνια.

Έλεος. Πρέπει να έχω στο μυαλό μου πού είναι η κάθε μαλακία; Λες άμα κάτσω τώρα να μη μου έρθει;
Πιτς πληζ.
Πες μας για το ροντβάηλερ του βλάκι καλύτερα.
:D
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

Εικόνα
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

Μουφα τελικά.

Γαμιουνται. :a040: :cry
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Εικόνα

Leadάκι αθάνατο στα 50cc, 15 χρόνια με έβγαλε "ασπροπρόσωπο" :smt023

Αποσύρθηκε τιμητικά το 2016..

Έκτοτε δεν ξαναοδήγησα μηχανάκι , έχω και μια ηλικία και φοβάμαι.
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Στύγιος έγραψε: 25 Σεπ 2020, 18:39 Εικόνα

Δίχρονο.
2 φορές έπεσα με τέτοιο!
Είχε πολύ μικρές ροδες το άτιμο και έπεφτες για πλάκα.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Επικοινωνία:

Αφού είναι Honda 😁 στο εξοχικό το έχουμε σαν εργάτη , τεζα μπαταρία το βάζουμε ένα βράδυ , φορτίζει , πηγαίνει , 30 χρόνια τώρα . Πέρυσι κάηκε η λάμπα από το μπρος φανάρι αισχος 🤣
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

enterprise-psi έγραψε: 26 Σεπ 2020, 14:06 Αφού είναι Honda 😁 στο εξοχικό το έχουμε σαν εργάτη , τεζα μπαταρία το βάζουμε ένα βράδυ , φορτίζει , πηγαίνει , 30 χρόνια τώρα . Πέρυσι κάηκε η λάμπα από το μπρος φανάρι αισχος 🤣
Φίλος τρελός χοντάκιας (μηχανικός αυτοκινήτων, έκανε δύο φορές το χρόνο ταξίδια στην γιαπωνία και αγόραζε κομμένα στην μέση ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ χόντα και τα έφερνε στην Ελλάδα για ανταλλακτικά) ξεμούνιαζε όχι απλά οδηγούσε ένα crx νομίζω (δεν θυμάμαι πως το λένε, ένα χοντάκι με "κομμένο" κώλο) για έναν απίστευτο αριθμό χιλιομέτρων επίτηδες χωρίς ίχνος - σταγόνα λάδια προσπαθώντας να βρει τα όρια του κινητήρα για να τον κολλήσει και να τον αλλάξει, μετά από μερικές εκατοντάδες χιλιόμετρα βαρέθηκε, δεν κολλούσε το γαμημένο με τίποτα.
100% τρου στόρυ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Null »

Γουρουνα δεν μπορούσες και με τα δυο διπλώματα;
Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:38 Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

stergiosbik έγραψε: 26 Σεπ 2020, 14:04
Στύγιος έγραψε: 25 Σεπ 2020, 18:39 Εικόνα

Δίχρονο.
2 φορές έπεσα με τέτοιο!
Είχε πολύ μικρές ροδες το άτιμο και έπεφτες για πλάκα.
1 φορά όλη κι όλη σε στροφή με γλίτσα εξαιτίας ψιλόβροχου . Έσκισα το τζιν και κάτι μώλωπες , το ωραίο ήταν εγώ έφυγα κι αυτό συνέχισε να πηγαίνει ίσια! για καμιά 20αριά μέτρα πριν πέσει πανηγυρικά :lol: ( σπασμένο φαίρινγκ και καθρέφτες)
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Επικοινωνία:

sys3x έγραψε: 26 Σεπ 2020, 14:14
enterprise-psi έγραψε: 26 Σεπ 2020, 14:06 Αφού είναι Honda 😁 στο εξοχικό το έχουμε σαν εργάτη , τεζα μπαταρία το βάζουμε ένα βράδυ , φορτίζει , πηγαίνει , 30 χρόνια τώρα . Πέρυσι κάηκε η λάμπα από το μπρος φανάρι αισχος 🤣
Φίλος τρελός χοντάκιας (μηχανικός αυτοκινήτων, έκανε δύο φορές το χρόνο ταξίδια στην γιαπωνία και αγόραζε κομμένα στην μέση ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ χόντα και τα έφερνε στην Ελλάδα για ανταλλακτικά) ξεμούνιαζε όχι απλά οδηγούσε ένα crx νομίζω (δεν θυμάμαι πως το λένε, ένα χοντάκι με "κομμένο" κώλο) για έναν απίστευτο αριθμό χιλιομέτρων επίτηδες χωρίς ίχνος - σταγόνα λάδια προσπαθώντας να βρει τα όρια του κινητήρα για να τον κολλήσει και να τον αλλάξει, μετά από μερικές εκατοντάδες χιλιόμετρα βαρέθηκε, δεν κολλούσε το γαμημένο με τίποτα.
100% τρου στόρυ.
Αν βρω χρόνο θα ανοίξω νήμα glorious jdm master race 😁
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μηχανοκίνηση”