πήζον bot έγραψε: 05 Σεπ 2020, 00:07
δεν τα ακουμπαμε τα τοτεμ ρε.
οπως ο πολακης ενα πραγμα.
στους καλυτερους ολων των εποχων σωπαινουμε και σεβομαστε
Μεσι η Μαραντόνα?
Εγώ ψηφίζω Ντιέγκο Μαραντόνα με διαφορά
ειναι ιδιοι παιχτες. ακριβως ιδιοι.
ο ενας ειναι πρεζακι και παλιοχαρακτηρας (αγαπαμε)
και ο αλλος ειναι το καλυτερο παιδι και εχει κανει τα διπλασια.
Ο καλύτερος παικτης ολων των εποχών για μενα ειναι ο Ντιέγκο και μετά ο Ζινταν, τρίτος έρχεται ο Μέσσι
Αυτη ειναι η άποψη μου!!!Οχι οτι δεν ειναι ο καλύτερος παικτης στην εποχή του αλλα ΔΕΝ ειναι ντιέγκο ούτε Ζιζου
Και ναι παίζουν ρολο τα μουντιάλ
Το αρχαιότερο και βαθύτερο συναίσθημα του ανθρώπου είναι αυτό του φόβου, και ο αρχαιότερος και βαθύτερος φόβος είναι αυτός του αγνώστου.
h. p. lovecraft
JohnnyB έγραψε: 05 Σεπ 2020, 00:17
Ο καλύτερος παικτης ολων των εποχών για μενα ειναι ο Ντιέγκο και μετά ο Ζινταν, τρίτος έρχεται ο Μέσσι
Αυτη ειναι η άποψη μου!!!Οχι οτι δεν ειναι ο καλύτερος παικτης στην εποχή του αλλα ΔΕΝ ειναι ντιέγκο ούτε Ζιζου
Και ναι παίζουν ρολο τα μουντιάλ
ζινταν εχω δει πολυ, υποθετω οτι εσυ οχι. δν συγκρινονται ρε..
ο ντιεγκο ειναι ιδιος παιχτης οπως εγραψα και πριν. εχει κανει τα μισα, τι να κανουμε?
Νταξει και εγώ ρεαλ είμαι και η μόνη φανέλα εκτός παοκ που έχω είναι του ζινταν
Αλλά οποιος λέει ότι ο μεσι δεν είναι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών είναι κομπλεξαρα
απ ολα τα γκολ που μπορουμε να σκεφτουμε, το μονο γκολ που δεν μπορει να βαλει ο μεσι ειναι αυτο (του ροναλντο) που πηδαει ενα μετρο πανω απ ολους και παιρνει την κεφαλια..
ειναι πολλα τα γκολ του μεσι που δεν μπορει να διανοηθει να βαλει ο ροναλντο ομως..
ασε τις ασιστ..
οποιος δν λατρευει μεσι, ειναι αμπαλος τελος.
ή πιτσιρικας
ως οπαδος της μπατσελονα αλλα και ως φιλαθλος πιστευω οτι ο μεσι αξιζει καλυτερης τυχης.
πρεπει να φυγει. μακαρι να φυγει να τον απολαυσουμε σε δυναμικη ομαδα.
πηγε ο αλλος και πηρε τον βαλβερδε προπονητη και κατι πουθεναδες παιχτες.
ηταν σαν να τον διωχνει..
πήζον bot έγραψε: 05 Σεπ 2020, 00:46
ως οπαδος της μπατσελονα αλλα και ως φιλαθλος πιστευω οτι ο μεσι αξιζει καλυτερης τυχης.
πρεπει να φυγει. μακαρι να φυγει να τον απολαυσουμε σε δυναμικη ομαδα.