!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εμβόλιο covid-19 Update
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Εμβόλιο covid-19 Update
Το εμβόλιο θα το δοκιμάσεις σε ασθενείς;
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Ήδη έχετε αρχίσει να μπαίνετε κάπως βαθιά στην ιολογία και να αναρωτιέστε...
Για να δούμε πότε θα δείτε αυτό που έχω δει εγώ...
.
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Στον αιώνα σου ποιητή, πες μας τι είδες;OANNHSEA έγραψε: 07 Σεπ 2020, 17:20 Ήδη έχετε αρχίσει να μπαίνετε κάπως βαθιά στην ιολογία και να αναρωτιέστε...
.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ήδη έχεις αρχίσει να μαθαίνεις από ιολογία, και βλέπεις ότι κάποια πράγματα με τον ιό και την περίγυρη του δεν είναι λογικά!!!
Η απάντηση στο ερώτημα σου είναι:
Τα εμβόλια μπορεί να είναι προληπτικά, μπορεί να είναι και ιοκτόνα και τότε το κάνεις και σε αυτούς που νοσούν ή μπορεί να είναι μικτά.
Εξαρτάται.
Κατά μεγάλο ποσοστό είναι προληπτικά...
.
Bellum omnium contra omnes
Οχι. Αν έχουν ήδη ασθενήσει είναι αργά. Θα πρέπει όμως να κάνεις στατιστική σε πλυθησμό για να ξέρεις ότι δουλεύει. Να το δίνεις δηλαδή σε εθελοντές και να τους παρακολουθείς. Οπότε αν δεν υπάρχει μια επιδημία σε εξέλιξη να έχεις άπλετους εθελοντές δεν μπορείς να κάνεις στατιστική άρα δεν μπορείς να αποδείξεις ότι το προϊόν σου δουλεύει άρα δεν μπορείς να έχεις εμβόλιο.
Ας μας πει κάποιος επιστήμονας αν αυτά αληθεύουν.
ΤΑ ΟΣΑ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΡΘΡΟ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ! ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ Ή ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ Ή ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ “ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΥ” Ή ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΟΥ!
ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ / ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, ΠΟΥ ΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ, ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΑΠΤΕΤΑΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΗΣ “ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ” Ή ΣΥΓΓΕΝΕΥΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ, ΩΣΤΕ, ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΝΘΟΥΝ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ Ή ΜΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ!
https://www.triklopodia.gr/mia-%cf%83%c ... el4WEuDuD4
ΤΑ ΟΣΑ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΡΘΡΟ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ! ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ Ή ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ Ή ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ “ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΥ” Ή ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΟΥ!
ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ / ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, ΠΟΥ ΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ, ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΑΠΤΕΤΑΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΗΣ “ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ” Ή ΣΥΓΓΕΝΕΥΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ, ΩΣΤΕ, ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΝΘΟΥΝ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ Ή ΜΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ!
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Σταματησα στο ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑseismic έγραψε: 07 Σεπ 2020, 18:32 Ας μας πει κάποιος επιστήμονας αν αυτά αληθεύουν.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Γιατί απαγορεύεται η σκέψη? Αυτά που λέει είναι σωστά ή όχι.GoBack έγραψε: 07 Σεπ 2020, 18:35Σταματησα στο ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑseismic έγραψε: 07 Σεπ 2020, 18:32 Ας μας πει κάποιος επιστήμονας αν αυτά αληθεύουν.
Άσε από σκεπτόμενους επιστήμονες έχει γεμίσει ο κόσμος.
Από μη ελεγχόμενους επιστήμονες πάσχουμε.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Η αναγκη της να αυτοχαρακτηριστει ως ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ προδιδει οτι το κειμενο που ακολουθει ειναι ενα ματσο ψεκασμενιες.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Συγνώμη αλλά και εγώ σκεπτόμενος Έλληνας είμαι όχι πολιτικός μηχανικός και όμως βάζω κάτω καθηγητές αντισεισμικής τεχνολογίας.GoBack έγραψε: 07 Σεπ 2020, 18:41 Η αναγκη της να αυτοχαρακτηριστει ως ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ προδιδει οτι το κειμενο που ακολουθει ειναι ενα ματσο ψεκασμενιες.
Θα σου κάνω εγώ την ερώτηση.
Το χρωμόσωμα 8 είναι ιός ? ή μέρος του ανθρώπινου D.N.A ?
Πολυ σημαντικά αυτά αλλα νομιζω χρειαζεται ενα ξεχωριστό νήμα στις εναλλακτικές.seismic έγραψε: 07 Σεπ 2020, 18:32 Ας μας πει κάποιος επιστήμονας αν αυτά αληθεύουν.
Δεν ειμαι ο καταλληλος για να το αμφισβητησω αλλα απο το λιγο που εχω παρακολουθησει τις συζητησεις στα νηματα σου,μαλλον δεν ισχυειseismic έγραψε: 07 Σεπ 2020, 18:47Συγνώμη αλλά και εγώ σκεπτόμενος Έλληνας είμαι όχι πολιτικός μηχανικός και όμως βάζω κάτω καθηγητές αντισεισμικής τεχνολογίας.GoBack έγραψε: 07 Σεπ 2020, 18:41 Η αναγκη της να αυτοχαρακτηριστει ως ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ προδιδει οτι το κειμενο που ακολουθει ειναι ενα ματσο ψεκασμενιες.
Δεν γνωριζω,αλλα εχοντας διαβασει ΟΑΝΗΣΟΕΑ που εχει πει οτι οι ιοι ειναι μερος του dna μας θα πω και τα 2.
Το εμβόλιο θα σκοτώνει το χρωμόσωμα 8 το οποίο σχετίζεται με την αντίδραση του οργανισμού μας στον καρκίνο και την ευφυΐα του ανθρώπου.GoBack έγραψε: 07 Σεπ 2020, 19:02Δεν ειμαι ο καταλληλος για να το αμφισβητησω αλλα απο το λιγο που εχω παρακολουθησει τις συζητησεις στα νηματα σου,μαλλον δεν ισχυειseismic έγραψε: 07 Σεπ 2020, 18:47Συγνώμη αλλά και εγώ σκεπτόμενος Έλληνας είμαι όχι πολιτικός μηχανικός και όμως βάζω κάτω καθηγητές αντισεισμικής τεχνολογίας.GoBack έγραψε: 07 Σεπ 2020, 18:41 Η αναγκη της να αυτοχαρακτηριστει ως ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ προδιδει οτι το κειμενο που ακολουθει ειναι ενα ματσο ψεκασμενιες.
Δεν γνωριζω,αλλα εχοντας διαβασει ΟΑΝΗΣΟΕΑ που εχει πει οτι οι ιοι ειναι μερος του dna μας θα πω και τα 2.
Ε πες το απο την αρχη,διαδωστε.seismic έγραψε: 07 Σεπ 2020, 19:07Το εμβόλιο θα σκοτώνει το χρωμόσωμα 8 το οποίο σχετίζεται με τον καρκίνο και την ευφυΐα του ανθρώπου.GoBack έγραψε: 07 Σεπ 2020, 19:02Δεν ειμαι ο καταλληλος για να το αμφισβητησω αλλα απο το λιγο που εχω παρακολουθησει τις συζητησεις στα νηματα σου,μαλλον δεν ισχυειseismic έγραψε: 07 Σεπ 2020, 18:47 Συγνώμη αλλά και εγώ σκεπτόμενος Έλληνας είμαι όχι πολιτικός μηχανικός και όμως βάζω κάτω καθηγητές αντισεισμικής τεχνολογίας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 73 Απαντήσεις
- 3273 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
-
- 10 Απαντήσεις