!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Βασίλης Τερλέγκας: «Δεν είμαι ρατσιστής με τους ομοφυλόφιλους. Απλά δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν»

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Βασίλης Τερλέγκας: «Δεν είμαι ρατσιστής με τους ομοφυλόφιλους. Απλά δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Antipnevma έγραψε: 15 Αύγ 2020, 12:58
stavmanr έγραψε: 15 Αύγ 2020, 10:39 Δηλαδή όποιος δεν ονειρεύεται τα παιδιά του να γίνουν οδοκαθαριστές είναι ρατσιστής με τους οδοκαθαριστές;
Ναι. Δείχνει μια μαντάμ σουσού νοοτροπία ότι "εγώ είμαι πολύ special ανθρωπάκι για να είμαι οδοκαθαριστής".
Ρωτώ αν είναι ρατσιστής και μου απαντάς ότι είναι "μαντάμ σουσού"...

Υπάρχουν άλλοι που δεν θέλουν τα παιδιά τους να γίνουν πιλότοι μαχητικών, ραλίστες κλπ. Άλλοι πάλι δεν θέλουν τα παιδιά τους να γίνουν φιλόσοφοι.
Είναι ρατσιστές;
Άβαταρ μέλους
Antipnevma

Re: Βασίλης Τερλέγκας: «Δεν είμαι ρατσιστής με τους ομοφυλόφιλους. Απλά δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antipnevma »

stavmanr έγραψε: 16 Αύγ 2020, 20:42
Antipnevma έγραψε: 15 Αύγ 2020, 12:58
stavmanr έγραψε: 15 Αύγ 2020, 10:39 Δηλαδή όποιος δεν ονειρεύεται τα παιδιά του να γίνουν οδοκαθαριστές είναι ρατσιστής με τους οδοκαθαριστές;
Ναι. Δείχνει μια μαντάμ σουσού νοοτροπία ότι "εγώ είμαι πολύ special ανθρωπάκι για να είμαι οδοκαθαριστής".

Υπάρχουν άλλοι που δεν θέλουν τα παιδιά τους να γίνουν πιλότοι μαχητικών, ραλίστες κλπ. Άλλοι πάλι δεν θέλουν τα παιδιά τους να γίνουν φιλόσοφοι.
Είναι ρατσιστές;
Όχι απαραίτητα αλλά πολύ πιθανόν. Μόνο αυταρχικοί γονείς μπαίνουν στην διαδικασία να ορίσουν τι θα κάνουν τα παιδιά τους στη ζωή τους. Και οι αυταρχικοί άνθρωποι είναι πολύ πιθανόν να είναι συνάμα και ρατσιστές. Πακέτο πάει το πράγμα.
νόμος είναι το δίκαιο του εργάτη
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Αύγ 2020, 11:04
περαστικος έγραψε: 14 Αύγ 2020, 20:44 Γιατι εχω την εντυπωση πως οι περισσοτεροι απο αυτους πιυ βγαινουν στα ΜΜΕ καθε λιγο και λιγακι, παριστανοντας τιυς προοδευτικους δηλωνονταε με πολυ παθος το ποσο συμπαθουν η γουσταρουν τους ομοφυλοφιλιυς, κατι κρυβουν;
Μηπως είχαν τίποτα περίεργες σεξουαλικές εμπειρίες ή φαντασιώσεις και οι ίδιοι;
Αυτές οι εμμονές δεν είναι και πολύ φυσιολογικές.
Λέω εγώ τώρα....
Bασικά, και οι δύο εκδοχές είναι λάθος και παίζουν στο επίπεδο της κουτοπονηριάς γιατί τοποθετούν τη συμπαθεια ή την αντιπάθεια στο πλαίσιο του "γκέι/στρέιτ" και όχι στη συμπεριφορά των ανθρώπων.
ΓΑΤΑ είσαι.

:+1:
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

omg kai 3 lol έγραψε: 15 Αύγ 2020, 13:29 Πέρα από το περιβάλλον τα επίπεδα τεστοστερόνης δεν είναι ίδια σε όλους, αν βάλεις σε μια ευθεία 100 απαίδευτους νέους και περάσει από μπροστά τους μια ημίγυμνη μουνάρα πιστεύεις ότι όλοι θα έχουν την ίδια αντίδραση;
Είναι κωδωνοειδής κατανομή, όπως και σε άπειρα άλλα πράγματα. Στην γκρίζα ζώνη βρίσκονται οι bisexual.

Δεν έχει να κάνει μόνο με την τεστοστερόνη βέβαια αλλά η γενική ιδέα αυτή είναι.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Antipnevma έγραψε: 17 Αύγ 2020, 13:43
Antipnevma έγραψε: 15 Αύγ 2020, 12:58 Ναι. Δείχνει μια μαντάμ σουσού νοοτροπία ότι "εγώ είμαι πολύ special ανθρωπάκι για να είμαι οδοκαθαριστής".

Είναι ρατσιστές;
Όχι απαραίτητα αλλά πολύ πιθανόν. Μόνο αυταρχικοί γονείς μπαίνουν στην διαδικασία να ορίσουν τι θα κάνουν τα παιδιά τους στη ζωή τους. Και οι αυταρχικοί άνθρωποι είναι πολύ πιθανόν να είναι συνάμα και ρατσιστές. Πακέτο πάει το πράγμα.
Οι γονείς αυταρχικοί και μη, δίνουν αξίες, εμπειρία, συμβουλές και καθοδηγούν το παιδί στα χρόνια μέχρι την ενηλικίωσή του.
Δεν είναι κάτι που κάνουν εκ περιτροπής. Είναι οι αξίες τους που μεταφέρονται στα παιδιά.
Κάθε γονέας κάνει επιλογές, και τις μεταφέρει στο παιδί του.
Άβαταρ μέλους
Antipnevma

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antipnevma »

stavmanr έγραψε: 17 Αύγ 2020, 14:44
Antipnevma έγραψε: 17 Αύγ 2020, 13:43

Είναι ρατσιστές;
Οι γονείς αυταρχικοί και μη, δίνουν αξίες, εμπειρία, συμβουλές και καθοδηγούν το παιδί στα χρόνια μέχρι την ενηλικίωσή του.
Δεν είναι κάτι που κάνουν εκ περιτροπής. Είναι οι αξίες τους που μεταφέρονται στα παιδιά.
Oι αυταρχικοί γονείς το μόνο που κληροδοτούν στα παιδιά τους είναι η γκρίνια τους, η μιζέρια τους, το στραβό τους άντερο και ένα σωρό άλλα κουσούρια που κάνουν τη ζωή τους δύσκολη. Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να ορίσεις τι θα κάνουν οι απόγονοί σου όταν ενηλικιωθούν και με ποιους θα πηδιούνται. Τέρμα λέμε. Γίνε άνθρωπος.
νόμος είναι το δίκαιο του εργάτη
Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ »

Dorian έγραψε: 14 Αύγ 2020, 01:42
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 13 Αύγ 2020, 18:00
wooded glade έγραψε: 13 Αύγ 2020, 16:01

Σε όποιον και αν απευθύνεται.
Εγώ συμφωνώ με τις δηλώσεις, εσύ συμφωνείς με τις αντίθετες δηλώσεις.
Δεν έχει σημασία με ποιές δηλώσεις συμφωνεί ο καθένας.
Να μας πεις όμως αν θεωρείς ορθό και λογικό να γίνουν όλα τα μικρά ομοφυλόφιλα, που θα γίνουν από τη στιγμή που η ομοφυλοφιλία γίνεται αποδεκτή και διαφημίζεται.
Όποια το έχουν μέσα τους θα γίνουν. Η διαφήμιση θα τα κάνει?
Οι κοινωνικές αντιλήψεις και μεταβολές δεν επηρέασαν την ατομική σεξουαλικότητα σε ένα σωρό τομείς; πχ οι σεξουαλικές επαφές πριν τον γάμο παλαιότερα ήταν κοινωνικό ταμπού και σχεδόν όλες και πολλοί απείχαν . Αν γίνει πλήρως κοινωνικά αποδεκτή η ομοφυλοφιλία θα αυξηθεί το ποσοστό θεωρώ υπερβολικά. Το ιδανικό είναι ο μη φιλελεύθερος ρώσικος νόμος. Δεν κυνηγάς τους άλλους σπίτια τους, δεν ζούμε σε κοινωνίες επιβίωσης όπως πχ σε προιστορικές φυλές, αλλά δεν επιτρέπεται η δημόσια προπαγάνδιση υπερ αυτής. ήδη ζούμε την "κανονικοποίηση" της εκπόρνευσης, ειδικά με τα μέσα τύπου instagram την καθιστουν ωραιοποιημένη. Μια χαρά φιλελεύθερη είναι και αυτή, είναι η "ελεύθερη"¨συναλλαγή δύο μερών, την προωθούν μάλιστα και νεοαριστεροί, έχουν βγάλει και προλεταριακούς όρους, σεξοεργασία. Ας μην διαφωνήσουμε πως κανείς δεν θα ήθελε το παιδί του πόρνη, και η εκτόξευση της πορνείας στην κοινωνία τι διαλυτικά φαίνόμενα θα είχε.
Δε καταλαβαίνω τι σχέση έχουν η πορνεία και η ομοφυλοφιλία. Ας μείνουμε στη δεύτερη. Οι γκέι και οι λεσβίες υπήρχαν και τα παλαιότερα
χρόνια αλλά κρύβονταν.Είναι δύσκολο να εκτιμήσουμε με ακρίβεια αν τα ποσοστά της ομοφυλοφιλίας έχουν αυξηθεί κατά τα τελευταία χρόνια,
μετά τη λεγόμενη σεξουαλική απελευθέρωση. Το ότι φαίνονται περισσότεροι οι ομοφυλόφιλοι δε σημαίνει ότι είναι κιόλας. Εις ότι αφορά τα
κοινωνικά δίκτυα, είμαι αρκετά σκληρός επικριτής τους αλλά για λόγους που δεν έχουν να κάνουν με τη συζήτηση μας. Η επίδειξη του εαυτού
είναι ένας από αυτούς τους λόγους, αλλά τη θεωρώ καθαρά αντιαισθητική για αυτό και την επικρίνω.Δεν είναι η πουτανιά που ενθαρρύνεται από
το instagram, όσο ο ναρκισσισμός.
Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ »

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 13 Αύγ 2020, 19:20
wooded glade έγραψε: 13 Αύγ 2020, 16:01

Σε όποιον και αν απευθύνεται.
Εγώ συμφωνώ με τις δηλώσεις, εσύ συμφωνείς με τις αντίθετες δηλώσεις.
Δεν έχει σημασία με ποιές δηλώσεις συμφωνεί ο καθένας.
Να μας πεις όμως αν θεωρείς ορθό και λογικό να γίνουν όλα τα μικρά ομοφυλόφιλα, που θα γίνουν από τη στιγμή που η ομοφυλοφιλία γίνεται αποδεκτή και διαφημίζεται.

.

Μέσα τους εννοείς σαν γονίδιο συνάδελφε ;;;..... :p2:

.
Δεν είμαι ειδικός επί του θέματος, έχω διαβάσει τις αναλύσεις ορισμένων που αποδίδουν την ομοφυλοφιλία σε κάποια γονίδια, όπως και να
έχει πάντως είμαι τριαντάρης στην ηλικία και μεγάλωσα βλέποντας τους Ψινάκηδες, τους Ζαχαράτους και τους Σεργουλόπουλους αλλά δεν
έγινα γκέι.
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 17 Αύγ 2020, 16:05
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 13 Αύγ 2020, 19:20

.

Μέσα τους εννοείς σαν γονίδιο συνάδελφε ;;;..... :p2:

.
Δεν είμαι ειδικός επί του θέματος, έχω διαβάσει τις αναλύσεις ορισμένων που αποδίδουν την ομοφυλοφιλία σε κάποια γονίδια, όπως και να
έχει πάντως είμαι τριαντάρης στην ηλικία και μεγάλωσα βλέποντας τους Ψινάκηδες, τους Ζαχαράτους και τους Σεργουλόπουλους αλλά δεν
έγινα γκέι.

.

Ας κάνουμε τότε μιά υποθεση εργασίας.....

Αν είναι σε γονίδιο.....θα το βρούμε αυριο μεθαύριο..... :102:

Τό ερώτημα πού γενιέται σ αυτή την προοπτική ειναι.....η κοινωνία ..... ή Εσύ.....

θα επέλεγες να εβγαζες απ το DNA του γυιού σου τό γκέυ γονίδιο η όχι ;;;

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Antipnevma έγραψε: 17 Αύγ 2020, 14:59
stavmanr έγραψε: 17 Αύγ 2020, 14:44
Antipnevma έγραψε: 17 Αύγ 2020, 13:43 Όχι απαραίτητα αλλά πολύ πιθανόν. Μόνο αυταρχικοί γονείς μπαίνουν στην διαδικασία να ορίσουν τι θα κάνουν τα παιδιά τους στη ζωή τους. Και οι αυταρχικοί άνθρωποι είναι πολύ πιθανόν να είναι συνάμα και ρατσιστές. Πακέτο πάει το πράγμα.
Oι αυταρχικοί γονείς το μόνο που κληροδοτούν στα παιδιά τους είναι η γκρίνια τους, η μιζέρια τους, το στραβό τους άντερο και ένα σωρό άλλα κουσούρια που κάνουν τη ζωή τους δύσκολη.
Αλλού εύκολη κι αλλού δύσκολη.
Το ίδιο εύκολη και δύσκολη γίνεται η ζωή ενός νέου που δεν μαθαίνει από νωρίς πως λειτουργούν οι κοινωνίες κι αφήνεται να το μάθει με τον δύσκολο τρόπο.
Γενικά, μην προσπαθείς να βγάλεις κανόνες στο γονεϊκό ρόλο. Είναι χαοτικό το πλαίσιο της ανάπτυξης ενός παιδιού.
Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να ορίσεις τι θα κάνουν οι απόγονοί σου όταν ενηλικιωθούν και με ποιους θα πηδιούνται.
Δύο σφάλματα:
1) δεν μιλήσαμε για ενήλικες
2) δεν μιλήσαμε για "ορισμό". Το θέμα λέει "δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν ...". Η διαδικασία της ανατροφής αφορά την ανήλικη ζωή του παιδιού.

Από εκεί και πέρα τα παιδιά κάνουν επιλογές, ως ενήλικες, που πολλές φορές δυσαρεστούν τους γονείς, κι αυτό είναι ένα επιπλέον φορτίο των επιλογών τους.
Γίνε άνθρωπος.
Αχρείαστο σχόλιο.
Συζήτηση κάνουμε. Δεν υπάρχει λόγος για απαξίωση ή προσβολή.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Beria έγραψε: 13 Αύγ 2020, 16:24
Μπίστης έγραψε: 13 Αύγ 2020, 16:23
Maspoli έγραψε: 13 Αύγ 2020, 16:21 Οι γύφτοι είναι η ελπίδα του έθνους, ο αδουλωτος πυρήνας που αντιστέκεται στην πολιτική ορθότητα. Ουδείς δημοφιλής μπαλαμος θα τολμούσε να εκφραστεί έτσι κι ας σκεφτόταν κατ αυτόν τον τρόπο.
:cry

Δεν είναι μπαλαμός ο Βασίλης ;

Γύφτοι υψώνουν τις σημαίες του αγώνα ;
Χρόνια τώρα
Εντάξει όχι μόνο γύφτοι, επίσης άραβες και ινδοπακιστανοί.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 13 Αύγ 2020, 16:28
Prepon έγραψε: 13 Αύγ 2020, 15:38
Υδράργυρος έγραψε: 13 Αύγ 2020, 15:34 Δεν πανε καλα οι πωλησεις, για αυτο πεταει μερικες θρησκοληπτες και ρατσιστικες μαλακιες για να τονωσει το προφιλ του. Το νοσηρο ειναι οτι διαφημιζονται με αυτον τον τροπο.
Α ρε δημητρας που τους χρειαζεται
Προφανώς είσαι από αυτούς που δεν έχουν πρόβλημα αν άλλοι άντρες χύνουν μέσα στον κωλο του γιου τους.

Γιατί δεν δέχεσαι όμως πως υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θα χαλιοντουσαν με αυτό;

Γιατί δεν είσαι ανεκτικός με την αντίθετη άποψη;
Θα είχες πρόβλημα αν αντρες χυνουν βαθιά μέσα στον κωλο της κόρης σου;
Το σύνολο του αιμομικτικού παρακμιακού συρφετού στον ευρύτερο αραβικό κόσμο έχει κυριολεκτικά εμμονή με το ποιον έχει γκόμενο η κόρη του. Αυτό το ξέραμε, είναι άλλωστε η σημασία του επιθέτου "αιμομικτικός".

Το γιατί πολλοί από δαύτους έχουν την ίδια εμμονή με το γιο, αφήνεται ως άσκηση.
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Κανείς δεν θέλει τα παιδιά του να έχουν κουσούρια. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα τα αγαπάει και δεν θα τα θέλει αν βγουν με κουσούρια.

Οι γονείς πάντα θέλουν το καλύτερο για τα παιδιά τους. Και το κράτος θα πρέπει να είναι αρωγός. Δυστυχώς η φαρμακευτική αγωγή για την ομοφυλοφιλία δεν καλύπτεται από τα αντίστοιχα ταμεία...
Άβαταρ μέλους
foscilis

Εμπεδοκλής έγραψε: 17 Αύγ 2020, 20:02 Δυστυχώς η φαρμακευτική αγωγή για την ομοφυλοφιλία δεν καλύπτεται από τα αντίστοιχα ταμεία...
το έψαξες και πικράθηκες.
Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

foscilis έγραψε: 17 Αύγ 2020, 20:03
Εμπεδοκλής έγραψε: 17 Αύγ 2020, 20:02 Δυστυχώς η φαρμακευτική αγωγή για την ομοφυλοφιλία δεν καλύπτεται από τα αντίστοιχα ταμεία...
το έψαξες και πικράθηκες.
:smt005:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”