"καλο κανει η πρεζα, η Μπαγιερ την ανεπτυξε που ανεπτυξε και την ασπιρινη, ειδες τι καλο που κανει η ασπιρινη;"Green Dragon έγραψε: 05 Αύγ 2020, 10:55Maejima έγραψε: 03 Αύγ 2020, 21:05 Και για εσάς που θεωρείτε την ανθρωπομετρία ώς ψευδοεπιστήμη, είστε τελείως βλάκες, την επόμενη φορά που θα μετρήσει ο/η γιατρός το κρανίο του μωρού σας για να διαγνώσει πλαγιοκεφαλία/υδροκεφαλισμό ή το ύψος του για να το αντιστοιχήσει το παιδί στα διαγράμματα σωματικής αύξησης, να του/της πείτε αυτά είναι 'ούου σβάστικες, 666, ούυυ'.
Καθυστερημένοι.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Eσείς, σε ποιό φαινότυπο ανήκετε;
- John Brown Gun Club
Re: Eσείς, σε ποιό φαινότυπο ανήκετε;
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Τι χρώμα μαλλιά έχουν;
Επιτρέπεται να το πεις ή κάνει τζιζ;
Πραγματοποιώ έκκληση για ενότητα bidenικών και bernieκών, το Αντριτραμπικό μέτωπο δεν πρέπει να διαραγεί - μην παίζετε το παιχνίδι των Ρώσσων.John Brown Gun Club έγραψε: 03 Αύγ 2020, 21:12εννοειται, βρισια ειναι και ειναι πληρως αποδεκτη για να βρισω εναν οπαδο της λευκης ανωτεροτητας, υπερηφανειας η οπως αλλιως το λενε υποκριτικα τωρα.Δημοκρατικός έγραψε: 03 Αύγ 2020, 21:05Maejima έγραψε: 03 Αύγ 2020, 21:02
Το 'αράπη΄το χρησιμοποιείς ώς βρισιά; Να το ξεκαθαρίσουμε πρίν συνεχίσουμε γιατί δεν συζητάω με ρατσιστές και ναζίδια.![]()
- John Brown Gun Club
εχουν το χρωμα της αποδειξης πως οι ρατσιστικες θεωριες ειναι ξεπερασμενες.Green Dragon έγραψε: 05 Αύγ 2020, 11:12Τι χρώμα μαλλιά έχουν;
Επιτρέπεται να το πεις ή κάνει τζιζ;
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- Green Dragon
Αυτό δεν είναι απάντηση, περιμένω να μου πεις χρώμα. Δεν σου φταίω εγώ αν άνοιξες τρύπα και έπεσες ο ίδιος μέσα.John Brown Gun Club έγραψε: 05 Αύγ 2020, 11:18εχουν το χρωμα της αποδειξης πως οι ρατσιστικες θεωριες ειναι ξεπερασμενες.
- John Brown Gun Club
γιατι ρε φιλε, δεν ειχε πλακα το βραχυκυκλωμα που επαθανdotcom έγραψε: 05 Αύγ 2020, 11:16Πραγματοποιώ έκκληση για ενότητα bidenικών και bernieκών, το Αντριτραμπικό μέτωπο δεν πρέπει να διαραγεί - μην παίζετε το παιχνίδι των Ρώσσων.John Brown Gun Club έγραψε: 03 Αύγ 2020, 21:12εννοειται, βρισια ειναι και ειναι πληρως αποδεκτη για να βρισω εναν οπαδο της λευκης ανωτεροτητας, υπερηφανειας η οπως αλλιως το λενε υποκριτικα τωρα.
- John Brown Gun Club
μα για τ αυτονοητα θα συζηταμε τωρα; εχουν ξανθα μαλλια χωρις να εχουν την παραμικρη συνδεση με αλλους πληθυσμους με ιδιο χρωμα μαλλιων, κι εχουν μαυρο δερμα χωρις συνδεση με πληθυσμους με μαυρο δερμα. Η υπαρξη τους και μονο, το γεγονος πως εξελιχθηκαν απο αγνωστους ανθρωπιδες για να φτασουν στο ιδιο γενετικο αποτελεσμα. δεν μπορει να εξηγηθει με την ψευδοεπιστημη της σελιδας των φαινοτυπων και της φυλετικης κατηγοριοποιησης.Green Dragon έγραψε: 05 Αύγ 2020, 11:19Αυτό δεν είναι απάντηση, περιμένω να μου πεις χρώμα. Δεν σου φταίω εγώ αν άνοιξες τρύπα και έπεσες ο ίδιος μέσα.John Brown Gun Club έγραψε: 05 Αύγ 2020, 11:18εχουν το χρωμα της αποδειξης πως οι ρατσιστικες θεωριες ειναι ξεπερασμενες.
Λευκός, αφού ο Σύριζα με αποκαλεί Ρατσιστή όταν διαφωνώ 
- John Brown Gun Club
Ερευνητές του Πανεπιστημίου Στάνφορντ έκαναν αναλύσεις DNA σε 85 κατοίκους των νησιών του Σολομώντος, 43 εκ των οποίων είχαν ξανθό χρώμα μαλλιών και 42 μελαχρινό. Η ανάλυση έδειξε ότι τα ξανθιά μαλλιά των κατοίκων των Νησιών του Σολομώντος προέρχονται από μετάλλαξη στο γονίδιο TYRP1, που δεν υπάρχει στους ξανθούς Ευρωπαίους.
Οι ερευνητές εκτιμούν ότι η μετάλλαξη έκανε την εμφάνιση της πριν από περίπου δέκα χιλιάδες έτη και δεν περιορίστηκε μόνο στα νησιά του Σολομώντος αλλά και σε άλλα νησιά του Νότιου Ειρηνικού όπως στα νησιά Φίτζι όπου επίσης υπάρχουν ξανθοί κάτοικοι.
ας θυμίσω εδώ στους φίλους μας μια μεγάλη νίκη του Αντιρατσισμού και της ισότητας των Ανθρωπίνων Φυλών

- John Brown Gun Club
παλι μουφες ποσταρεις;Χουργιατς έγραψε: 05 Αύγ 2020, 11:32 ας θυμίσω εδώ στους φίλους μας μια μεγάλη νίκη του Αντιρατσισμού και της ισότητας των Ανθρωπίνων Φυλών![]()
![]()
Θες να το κάνεις λίγο πιο λιανά αυτό;John Brown Gun Club έγραψε: 03 Αύγ 2020, 22:46
Για νιοστη φορα, η φυλη δεν ειναι βιολογικη, ειναι πολιτικη κατηγορια και ταξη.
"Η φυλή είναι πολιτική κατηγορία"
-
Maejima
Για τον εαυτό σου μιλάς;John Brown Gun Club έγραψε: 05 Αύγ 2020, 11:20 γιατι ρε φιλε, δεν ειχε πλακα το βραχυκυκλωμα που επαθαν
Πρώτον, αποκάλεσες 'αράπη' πόστερ (εμένα), σαν κοινός χρυσαυγίτης που είσαι καταβάθος (π.χ. Ρουπακιάς που ήταν ΚΚΕς πρίν γίνει ασσασίνος της χρυσής αυγής, τυχαίο δεν νομίζω) και που όχι μόνο δεν μιλησα πουθενά για 'ανωτερότητα' οποιασδήποτε φυλής, αλλά είμαι και περήφανος για το 1% του SSA μου.
Δεύτερον, αποφεύγεις συστηματικά με χαζομαρούλες να μου απαντήσεις γιατί οι BLM μιλάνε για black genes, white genes, κλπ.
Τρέχα στον καθοδήγα γιατί εδώ εξευτελίζεσαι πλήρως.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maejima την 05 Αύγ 2020, 11:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Green Dragon
Ωραία, επομένως αποδέχεσαι την ύπαρξη φυσικών χαρακτηριστικών.John Brown Gun Club έγραψε: 05 Αύγ 2020, 11:25 μα για τ αυτονοητα θα συζηταμε τωρα; εχουν ξανθα μαλλια χωρις να εχουν την παραμικρη συνδεση με αλλους πληθυσμους με ιδιο χρωμα μαλλιων, κι εχουν μαυρο δερμα χωρις συνδεση με πληθυσμους με μαυρο δερμα. Η υπαρξη τους και μονο, το γεγονος πως εξελιχθηκαν απο αγνωστους ανθρωπιδες για να φτασουν στο ιδιο γενετικο αποτελεσμα. δεν μπορει να εξηγηθει με την ψευδοεπιστημη της σελιδας των φαινοτυπων και της φυλετικης κατηγοριοποιησης.
Τώρα μπορείς να μου πεις γιατί σε ενοχλεί η συζήτηση γι' αυτά;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 71 Απαντήσεις
- 12393 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
-