!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αστεία σε σχέση με τον κοροναϊό
Re: Αστεία σε σχέση με τον κοροναϊό
Νήφε και μέμνησο απιστείν

How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Έλα μάνα, σε 45' θα ειμαι στο χωριό.
Αγόρι μου, πρέπει να μάθεις την αλήθεια.
Δεν είσαι παιδί μας.
Από φμπ
Αγόρι μου, πρέπει να μάθεις την αλήθεια.
Δεν είσαι παιδί μας.
Από φμπ
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Εντάξει, η θεια στο 1:15, όλα τα λεφτά. Πόσοι πέθαναν από αυτούς συνολικά; Ο πρώτος νεκρός πάντως ήταν δικός τους!
https://www.facebook.com/lubenmag/video ... 022538921/
https://www.facebook.com/lubenmag/video ... 022538921/
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
hellegennes έγραψε: 22 Μαρ 2020, 02:55 Αναρωτιέμαι αν οι βίγκαν θα δεχτούν να κάνουν το εμβόλιο του κορωνοϊού, που λογικά θα ωριμάζει μέσα σε αβγό κότας, όπως τα παραδοσιακά εμβόλια της γρίπης.![]()
.
Αυτό.....
ΔΙΑΔΟCΤΕ .....
Περιμένουμε καί τίς δηλώσεις τού Βεγκανικού Κινήματος.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Λοιπόν η σωστή φάση αντιμετωπισης του κορονοϊου είναι, πρωί εκκλησιά με ψάλτη Τσιόδρα και στο τέλος της λειτουργίας ιδανικά ψαλουμε την "υπερμαχω στρατηγω" για να μας δώσει δύναμη η Παναϊα, μετά καμιά παραλία για χαλαρό άραγμα και βραδάκι δίνουμε δύναμη στο ιατρικό προσωπικό του ΕΣΥ με παλαμάκια στο μπαλκόνι με την Μαρέβα.
Θα το κάνουν γιατί είναι σιχαμένοι, εμετικοί παρτάκηδες. Και θα βρουν δικαιολογία να μας βγουν από πάνω.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 22 Μαρ 2020, 15:43hellegennes έγραψε: 22 Μαρ 2020, 02:55 Αναρωτιέμαι αν οι βίγκαν θα δεχτούν να κάνουν το εμβόλιο του κορωνοϊού, που λογικά θα ωριμάζει μέσα σε αβγό κότας, όπως τα παραδοσιακά εμβόλια της γρίπης.![]()
.
Αυτό.....
ΔΙΑΔΟCΤΕ .....
Περιμένουμε καί τίς δηλώσεις τού Βεγκανικού Κινήματος.....
.
Εδώ για θέματα υγείας από αυτά που έτρωγε, ένα σούργελο είχε προτείνει μεταγγίσεις, ότι πρέπει να γίνονται μεταγγίσεις και σε τέτοιες περιπτώσεις όπως η δική της. Προφανώς από κανονικούς ανθρώπους που τρώνε αυτά που πρέπει. Της απάντησα και ποιος σου είπε μωρή ότι θέλω να πηγαίνει το αίμα μου σε σένα και όχι στο 16χρονο τροχαίο και μου είπε πως το κράτος θα αποφασίζει και εμένα δεν μου πέφτει λόγος.
Ο γενικός κανόνας είναι πως δεν ανοίγεις συζήτηση μαζί τους γιατί μπορεί να καταλήξεις στο αυτόφωρο.
Θα έχουν την τελευταία κουβέντα ακόμα και αν αυτή είναι "καθρεφτάκι" ή "στα μούτρα σου" και θα αισθάνεσαι χαζός που έχασες χρόνο μαζί τους.

- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Γειά σας γειά σας !

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1294 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από seismic1