!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πελοποννήσιοι.

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Hector Buas

Re: Πελοποννήσιοι.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Hector Buas »

Μηχανικός έγραψε: 23 Φεβ 2020, 12:47
Hector Buas έγραψε: 23 Φεβ 2020, 12:24
Πγος: η Ιερουσαλήμ της Πελοποννήσου...
Ναι αφού αυτοί οργάνωναν τους ιερούς Ολυμπιακούς Αγώνες.
Όχι. Απλώς εκεί είναι οι Ιεροί Τόποι. Στην Πελοπόννησο, όποιος ακούει για Πύργο κάνει τον σταυρό του...
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Obi Wan Iakobi »

Beria έγραψε: 23 Φεβ 2020, 00:50
Εξαιτίας αυτού είμαι Πανιώνιος
Το σιγουρο ειναι οτι αν ειχες Σμυρνεικο αιμα θα ησουν Απολλωνιστης.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Orion22 έγραψε: 23 Φεβ 2020, 01:00

παλεύω να αναδείξω το πυργ. μαστερ ρέης και με ταπώνεις με ενα βιντεάκι καλπάζοντος ζαιοπασοκισμού

i stand defeated :a040: :a040: :smt005:
Δεν αναιρει την ανωτεροτητα των υπεραριων του Πυργου.Αυτοι ειναι μπασταρδεματα απο αμαλιαδα κτλ.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Πύργος: η Ιερουσαλήμ της Πελοποννήσου...
Πρεπει να οργανωθει μια νεα Σταυροφορια για την επανακατακτηση της περιοχης απο τα γυφτομορφα αμαλιαδας,ζαχαρως κτλ.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Άβαταρ μέλους
Ηράκλειτος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ηράκλειτος »

Beria έγραψε: 17 Φεβ 2020, 17:51...στο αίμα μου κυλά αίμα Ηπειρωτικό, Επτανησιακό, Αρβανίτικο, Ιταλικό, Βλάχικο...
:011:
God.exe is missing. Universe will restart.
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

sys3x έγραψε: 23 Φεβ 2020, 12:46
Chainis έγραψε: 23 Φεβ 2020, 12:34
sys3x έγραψε: 18 Φεβ 2020, 14:11 Τι ποσοστό με καταυλακιώτες έχει η βουλή διαχρονικά;
Ολοι!
Έτσι εξηγούνται πολλά, για να μη πω όλα.
:D
:lol:
Η μοιρα σας είναι καθορισμένη!
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Hector Buas έγραψε: 22 Φεβ 2020, 21:27
Antares έγραψε: 22 Φεβ 2020, 00:08 ...
Eνδιαφέρον, δεν το γνώριζα.
Αλλά μάλλον ο συγγενής μου απ' ότι γνωρίζω, έχω καιρό να τους δω, είναι από ορεινό χωριό το πιθανότερο από τον νομό Αρκαδίας, πιθανόν και Γορτυνία, όπως λέει κάποιος παραπάνω. Αν τους δω θα ρωτήσω. Εκείνο που μου κάνει εντύπωση είναι ότι τα χαρακτηριστικά δεν είναι σλαβικά όπως τα γνωρίζουμε σήμερα. Σαν νέοι Δωριείς, όπως αναφέρεται και στο παραπάνω κείμενο. Τουλάχιστον κατέληξα στην καταγωγή του Hasselhoff. Αν δεν ήταν έτσι οι αρχαίοι Δωριείς ποιός θα ήταν; :lol:
Παλιές (κυρίως προφορικές) παραδόσεις του Μωριά. Μην το πείς πάντως στον ενδιαφερόμενο, ίσως παρεξηγηθεί. Οι περισσότεροι νομίζουν πως είναι απόγονοι του Λεωνίδα η κάτι τέτοιο.
Στην ίδια ακριβώς περιοχή είχαν κατέβει οι αρχαίοι Δωριείς, όπως και στην περιοχή της Μάνης. Ίσως κατάγεται από τους αρχαίους Δωριείς, τα ορεινά χωριά διατηρούν παραδόσεις χιλιετιών. :lol:
Γενικά στην Ελλάδα, το βλέπω και στην Ήπειρο, τα ορεινά χωριά διατηρούν γλώσσες και παραδόσεις αρχαίες, συνήθως δεν πήγαιναν οι κατακτητές και υπάρχουν πολύ που ξανθίζουν, αλλά όχι με σλαβικά χαρακτηριστικά πολλοί από αυτούς, με χαρακτηριστικά της βορειοδυτικής Ευρώπης. Είχα συνάδελφο από την Μακεδονία, φυσική κατάξανθη, λευκή και γαλανομάτα, σαν να βγήκε από την αρχαία Μακεδονία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antares την 23 Φεβ 2020, 14:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα »

Αχ, πώς τα χάνω τα νήματα τούτα

Cavaliere έγραψε: 17 Φεβ 2020, 19:40 Μια ανεψιά μου τα είχε φτιάξει με έναν Πελοποννήσιο, κάπου από τη Μεσσηνία. Βγήκαμε να φάμε, και πραγματικά, από τον τρόπο που του μίλησα, κατάλαβε η καλή μου πως δεν κάνει για την οικογένειά μας αυτός ο άνθρωπος. Την άλλη μέρα με ρώτησε πώς μου φάνηκε ο Δημήτρης, της είπα, κορίτσι μου καλό, φαίνεται καλό παιδί και έξυπνο, αν τον αγαπάς και σε αγαπά, για μένα είναι χρυσός. Μου απάντησε πως δεν είναι του επιπέδου της, και πως είμαι πολύ ευγενικός και στοργικός μαζί της, αλλά από τους μεταξύ μας διαλόγους -εμού και του Μωραΐτου- διεπίστωσε πως ο άνθρωπος αυτός δεν κάνει για εκείνη. Τελικά τον χώρισεν, και δεν μας έφαγε την προίκα, βρήκε ένα χρυσό παιδί από τη Λάρισα, εξαιρετικός και προκομμένος, και έχουν μια σπουδαία οικογένεια. Όταν πάω στη Λάρσα με βγάζουν έξω και τρώμε, καλά παιδιά. Παρά λίγο θα συμπεθερεύαμε με Μεσσήνιους, κοίτα τι μπορείς να πάθεις αν δεν είσαι λίγο πονηρεμένος και σε εγρήγορση.
:ne5:

Το λοιπόν, αδελφέ, επειδή έχω μάθει να μπιστεύομαι την διαίσθησή μου και πού αγαπώ, άφησε τη Φραγκιά οπίσω-αφού ασφαλίσεις γυναίκα και παιδί-και τρέξε ογλήγορα (asap που λέγουτε και εις τα φόρα τα επιστημονικά), επέστρεψε εις την Πατρίδα και βάλε το αμέτι χαμέτι να ρωτήξεις, να ψάξεις τα κιτάπια της φαμίλιας, πούθε τον-ε-βρήκες τον Μωραίτη τον πρόγονον, ας καθήσεις και μήνας δέκα, χωρίς δούλεση-δια τας ζημίας οπου θα έχεις θα αναλάβωσιν αδέλφια ταμένα εις τον σκοπόν τον Μεγάλο να σε στηρίξουν-μην αποκάμεις και μη λιγοψυχίσεις κι άμα δεν σου αποκριθεί κανείς, εσύ να επιμείνεις να ρωτάς, μάνα, πατέρα, θείους, θειάδες και ξαδέλφια παραξεχασμένα, πιάσε και καμια γραία όπου να'χει ακόμη γλυτώσει το μνήμα και να την στριμώχνεις λίγο λίγο, πού τον είχες γρια χωμένο τον λεβέντη απ΄τον Μωριά, μην τον είχες στο πατάρι μην τον έκρυβες στ'αλώνια, μην τον έβανες στην στάνη, μη στου πλυσταριού τη βρύση...?
Δεν φοβούμαι πως θα μας αφήκεις χωρίς χαμπέρι, δια την φρόνησή σου τη μεγάλη δείχνω 'γω μπιστοσύνη και παραγγέλνω και στους άλλους πως θα κάνεις κουμάντο σωστό και μετρημένο και θα τον-ε-βρεις τον Ποθούμενο!

Σε ασπάζομαι σταυρωτά και σε χαιρετώ αφού πρώτα σου δώκω την ευκή μου.
Η Σουβλjίτσαααα
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Ηράκλειτος έγραψε: 23 Φεβ 2020, 13:28
Beria έγραψε: 17 Φεβ 2020, 17:51...στο αίμα μου κυλά αίμα Ηπειρωτικό, Επτανησιακό, Αρβανίτικο, Ιταλικό, Βλάχικο...
:oops:
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Beria έγραψε: 23 Φεβ 2020, 16:32
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Gherschaagk έγραψε: 23 Φεβ 2020, 16:45
Beria έγραψε: 23 Φεβ 2020, 16:32
Ηράκλειτος έγραψε: 23 Φεβ 2020, 13:28 :011:
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
Κάποιος να απασχολήσει τον Χελλη να μην περάσει από 'δω
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel »

Ηράκλειτε εσύ τι πουλί είσαι; :102:
Άβαταρ μέλους
Hector Buas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Hector Buas »

Obi Wan Iakobi έγραψε: 23 Φεβ 2020, 13:12

Πύργος: η Ιερουσαλήμ της Πελοποννήσου...
Πρεπει να οργανωθει μια νεα Σταυροφορια για την επανακατακτηση της περιοχης απο τα γυφτομορφα αμαλιαδας,ζαχαρως κτλ.

Κάποτε έψαχναν νύφες στην Ρωσία...
Άβαταρ μέλους
Ζαποτέκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζαποτέκος »

… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

ο Καντάφι ο καφετζής :lol:

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”