Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
plouf έγραψε: 17 Οκτ 2018, 17:18
Σε αλλους τομεις η μανα μου ηταν και ειναι ανεκτικη.Μου εχει μεινει ομως ακομα και τωρα ομως η απορια γιατι μου φερθηκε ετσι.Τι να πεις τωρα πια περασε και το εχω απωθησει.
Ίσως φοβήθηκε για το πόσο σου κόστισε και δεν ήξερε πώς να το διαχειριστεί, άλλες εποχες εκείνες. Ίσως και να θύμωσε με τον εαυτό της που δε σε προστάτεψε και με ερωτήσεις του τύπου " κι εσύ τι έκανες όταν συνέβαινε" να σου δόθηκε η εντύπωση ως δεκάχρονο τότε, ότι τα έβαλε μαζί σου. Σκέφτηκες να το συζητήσεις μαζί της;
Ειλικρινά λυπάμαι για οτι έγινε αλλά και σε συγχαίρω για τον τρόπο που το αντιμετωπίζεις.
Σε αλλους τομεις η μανα μου ηταν και ειναι ανεκτικη.Μου εχει μεινει ομως ακομα και τωρα ομως η απορια γιατι μου φερθηκε ετσι.Τι να πεις τωρα πια περασε και το εχω απωθησει.
Ίσως φοβήθηκε για το πόσο σου κόστισε και δεν ήξερε πώς να το διαχειριστεί, άλλες εποχες εκείνες. Ίσως και να θύμωσε με τον εαυτό της που δε σε προστάτεψε και με ερωτήσεις του τύπου " κι εσύ τι έκανες όταν συνέβαινε" να σου δόθηκε η εντύπωση ως δεκάχρονο τότε, ότι τα έβαλε μαζί σου. Σκέφτηκες να το συζητήσεις μαζί της;
Ειλικρινά λυπάμαι για οτι έγινε αλλά και σε συγχαίρω για τον τρόπο που το αντιμετωπίζεις.
Το γαμωτο ειναι οτι μου ειπε οτι αν το μαθει ο πατερας σου θα πεθανει δεν βαριεσαι αλλες εποχες τοτε.
Το γαμωτο ειναι οτι μου ειπε οτι αν το μαθει ο πατερας σου θα πεθανει δεν βαριεσαι αλλες εποχες τοτε.
Την αληθεια ελεγε ρε συ, κανενας στρειτ πατερας δεν θα το επαιρνε ελαφρα.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Ε, ρε φιλε, πες οτι με το versatile εννοουσες αλλαξοκωλιες! Και να υποθεσω δινεις αντιστοιχες συμβουλες και σε ζευγαρια που ερχονται να σου εκθεσουν το προβλημα τους;
Μην κρινετε τις σεξουαλικες σχεσεις ενος ετεροφυλου ζευγαριου με ενα ομοφυλοφιλο δυο ανδρων (οι λεσβιες ειναι εντελως διαφορετικες).
Mιλαμε για δυο ανδρες.Και μεις αμα ημασταν πασαδες θα ειχαμε καθε βραδυ και μια ερωμενη παραλληλα με την επισημη.Δεν ειναι οτι δεν θελουμε οι περισσοτεροι απλα δεν μπορουμε τουλαχιστον επισημα.
Οι ομοφυλοφιλοι επειδη ειναι και οι δυο ανδρες μπορουν να το εχουν χωρις να ειναι πασαδες.
Συναισθηματικα μπορει να ειναι ζευγαρι οπως οι ετεροφυλοι αλλα στο σεξουαλικο διαφερουν.
Ειτε αντρας ειτε γυναικα, κανενας δεν γουσταρει να μοιραζεται τον ανθρωπο του.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Nostalgia έγραψε: 17 Οκτ 2018, 17:48
Κοιτα εαν δεν εχεις διαθεση να εξηγεις νο προμπλεμ.
Τι ακριβώς να εξήγησω περισσότερο; Είπα οτι είμαι αρκετά έμπειρος στο σεξ με άλλους άνδρες , οτι και τον παίρνω και τον δίνω με μέχρι σήμερα τριψήφιο αριθμό σεξουαλικών συντρόφων (μέσα σε αυτούς και κάποιες γυναίκες αλλά η συντριπτική πλειοψηφία παραμένουν οι άνδρες) και πως αρκετοί από αυτούς τους άνδρες (και 2 από τις γυναίκες) ήταν και με τη συμμετοχή του άνδρα μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Τοξοβόλος_UK την 17 Οκτ 2018, 19:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
fagano3 έγραψε: 17 Οκτ 2018, 17:20
Μην κρινετε τις σεξουαλικες σχεσεις ενος ετεροφυλου ζευγαριου με ενα ομοφυλοφιλο δυο ανδρων (οι λεσβιες ειναι εντελως διαφορετικες).
Mιλαμε για δυο ανδρες.Και μεις αμα ημασταν πασαδες θα ειχαμε καθε βραδυ και μια ερωμενη παραλληλα με την επισημη.Δεν ειναι οτι δεν θελουμε οι περισσοτεροι απλα δεν μπορουμε τουλαχιστον επισημα.
Οι ομοφυλοφιλοι επειδη ειναι και οι δυο ανδρες μπορουν να το εχουν χωρις να ειναι πασαδες.
Συναισθηματικα μπορει να ειναι ζευγαρι οπως οι ετεροφυλοι αλλα στο σεξουαλικο διαφερουν.
Δεν είναι ακριβές αυτό. Γνωρίζω αρκετά ζευγάρια ανδρών που είναι μονογαμικά. Εμείς δεν είμαστε απλά.