δεν ξερω γιατι, αλλα νομιζω πως εσενα σε θυμωνω με τα γραφτα μουCecily Anne έγραψε: 27 Μάιος 2018, 18:29φιξντΑγις έγραψε: 27 Μάιος 2018, 18:25
Σύνηθες με παραλλαγές
Το πραγματικό πρόβλημα ξεκινά αν κάποια στιγμή χτυπήσει η πόρτα και ένας μαντράχαλος - η μια δεσποινίδα αρχίσουν τα hi dad - hiiii daddyyyyy και μετά τας συστάσεις και το πρώτο σοκ η ωρυομένη σύζυγος ξεσπάει ολο γλύκα ''Νααααα πάααεεεειιις στη μάαααναααα τουυυυυ και ναα μαααςςςςςς αδειάααασεις τη γωνιααα''
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
The Childfree Life
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- blackpaint
Re: The Childfree Life
Ιδού Κύριοι η ευαισθησία ο ανθρωπισμός και η τρυφερότης των συναισθημάτων τους.Cecily Anne έγραψε: 27 Μάιος 2018, 18:37Γιατί μπορώ.Αγις έγραψε: 27 Μάιος 2018, 18:34
Δια νεανικάς αμαρτίας του παρελθόντος που προηγήθησαν της συνάψεως σοβαρής σχέσεως ;
Γιατί ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Cecily Anne
blackpaint έγραψε: 27 Μάιος 2018, 18:39
δεν ξερω γιατι, αλλα νομιζω πως εσενα σε θυμωνω με τα γραφτα μου
Ούτε καν.
Ότι από μένα περιμένατε ανθρωπισμό και τρυφερότητα τώρα;Αγις έγραψε: 27 Μάιος 2018, 18:40
Ιδού Κύριοι η ευαισθησία ο ανθρωπισμός και η τρυφερότης των συναισθημάτων τους.
Αι ρε, το'χαψα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- blackpaint
πολυ ακαταδεχτη σε βρισκω, ακους εκει ουτε κανCecily Anne έγραψε: 27 Μάιος 2018, 18:41blackpaint έγραψε: 27 Μάιος 2018, 18:39
δεν ξερω γιατι, αλλα νομιζω πως εσενα σε θυμωνω με τα γραφτα μου![]()
Ούτε καν.![]()
- Cecily Anne
ΆΜΑ θυμώσω, θα το καταλάβεις.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Από καμία αυτό ειναι και το πόιντ.Cecily Anne έγραψε: 27 Μάιος 2018, 18:41blackpaint έγραψε: 27 Μάιος 2018, 18:39
δεν ξερω γιατι, αλλα νομιζω πως εσενα σε θυμωνω με τα γραφτα μου![]()
Ούτε καν.
Ότι από μένα περιμένατε ανθρωπισμό και τρυφερότητα τώρα;Αγις έγραψε: 27 Μάιος 2018, 18:40
Ιδού Κύριοι η ευαισθησία ο ανθρωπισμός και η τρυφερότης των συναισθημάτων τους.
Αι ρε, το'χαψα.![]()
Στην αντίθετη περίπτωση βέβαια θεωρείται φυσικό - αναμενόμενο κ δεδομένο ότι θα πρέπει να μεγαλουργήσουμε ως πατριοί - πατέρες
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Cecily Anne
Αγις έγραψε: 27 Μάιος 2018, 18:47
αναμενόμενο κ δεδομένο ότι θα πρέπει να μεγαλουργήσουμε ως πατριοί - πατέρες
Προτιμώ αυτόματο πιλότο.
Ναιιιι ναιιι ναιι .Cecily Anne έγραψε: 27 Μάιος 2018, 18:50Αγις έγραψε: 27 Μάιος 2018, 18:47
αναμενόμενο κ δεδομένο ότι θα πρέπει να μεγαλουργήσουμε ως πατριοί - πατέρεςΌντως;
Προτιμώ αυτόματο πιλότο.![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Cecily Anne
Βασικά, αν γκάστρωνε κιόλας ο αυτόματος, θα είχα λύσει όλες μου τις έγνοιες.
-
νύχτα
+1Ιδεολόγος έγραψε: 27 Μάιος 2018, 15:09 Παπάρια αγάπη. όλοι τα απωθημένα τους προβάλουν στα παιδιά. Την καφρίλα, αδιαφορία, αχρηστίλα τους.
Ούτως ή άλλως η οικογένεια είναι ο πυρήνας των νευρώσεων (ψυχικών διαταραχών).
επίσης, γινόμαστε κάπως αυτιστικοί
όταν αποκτούμε παιδιά
η αλήθεια είναι ότι πέρα από τους
σημαντικούς λόγους που δεν θέλω μέχρι
στιγμής ν αποκτήσω παιδιά, με τρομάζει
το πώς βλέπω να μεταφορτώνονται όσοι
γίνονται γονείς
Δηλαδή εσύ δεχτηκες απ τους γονείς σου καφρίλα, αδιαφορία κι αχρηστίλα;
Πως μεταμορφώνονται;
Δεν περιμενα υποστηριξη στο απόλυτο, νευρωτικό ποστ του ιδεολόγου
Πως μεταμορφώνονται;
-
νύχτα
δεν θα ήθελα να γίνω πολύ συγκεκριμένηΊφιδα έγραψε: 27 Μάιος 2018, 22:06 Δηλαδή εσύ δεχτηκες απ τους γονείς σου καφρίλα, αδιαφορία κι αχρηστίλα;
Πως μεταμορφώνονται;
αλλά τα δέχτηκα όλα τα παραπάνω, και
τα έβλεπα ανέκαθεν και γύρω μου
και πολλή, πολλή αγάπη βέβαια
ο Ιδεολόγος υπερβάλει και το βλέπει
κάπως ψυχρά κατά τη γνώμη μου, αλλά
έχει πολύ δίκιο
αν αποστασιοποιηθείς ίσως κι εσύ συμφωνήσεις
μέχρι ένα βαθμό
δεν θέλω να περιγράψω την μεταμόρφωση,
γιατί θα προσβάλω σίγουρα κάποιον και δεν θα το ήθελα
Ρώτησα γιατι με ενδιαφέρει, αν αναγνώριζα κάτι στον εαυτό μου να το άλλαζα αν μπορούσα.
Παράδειγμα μια αλλάγή σε μένα είναι ότι φοβάμαι περισσότερο απο ποτέ. Μη τον αρπάξουν, μην αρρωστήσει βαριά, μη πάθει τίποτα κλπ. Κάθε φορά που πέφτει, είναι και λιγο χουλιγκάνος, εγώ παθαίνω 3 καρδιακα και 5 εγκεφαλικά. Ταυτόχρονα προσπαθώ να μη δειχνω τίποτα, για να μη δημιουργήσω πρόβλημα. Αυτό με εξουθενώνει πολλές φορές.
Παράδειγμα μια αλλάγή σε μένα είναι ότι φοβάμαι περισσότερο απο ποτέ. Μη τον αρπάξουν, μην αρρωστήσει βαριά, μη πάθει τίποτα κλπ. Κάθε φορά που πέφτει, είναι και λιγο χουλιγκάνος, εγώ παθαίνω 3 καρδιακα και 5 εγκεφαλικά. Ταυτόχρονα προσπαθώ να μη δειχνω τίποτα, για να μη δημιουργήσω πρόβλημα. Αυτό με εξουθενώνει πολλές φορές.
Σίγουρα θα προσβάλεις κάποιον αλλά μόνο έναν, επίσης μάλλον δεν έχεις ιδέα τι πάει να πει αυτισμός.νύχτα έγραψε: 27 Μάιος 2018, 22:13δεν θα ήθελα να γίνω πολύ συγκεκριμένηΊφιδα έγραψε: 27 Μάιος 2018, 22:06 Δηλαδή εσύ δεχτηκες απ τους γονείς σου καφρίλα, αδιαφορία κι αχρηστίλα;
Πως μεταμορφώνονται;
αλλά τα δέχτηκα όλα τα παραπάνω, και
τα έβλεπα ανέκαθεν και γύρω μου
και πολλή, πολλή αγάπη βέβαια
ο Ιδεολόγος υπερβάλει και το βλέπει
κάπως ψυχρά κατά τη γνώμη μου, αλλά
έχει πολύ δίκιο
αν αποστασιοποιηθείς ίσως κι εσύ συμφωνήσεις
μέχρι ένα βαθμό
δεν θέλω να περιγράψω την μεταμόρφωση,
γιατί θα προσβάλω σίγουρα κάποιον και δεν θα το ήθελα