Τίποτα δεν έχεις αφήσει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
MasterChef 2020
Re: MasterChef 2020
Μαρία Μπεη δαγκωτόNamrail έγραψε: 13 Φεβ 2020, 20:29 Εδώ το προφίλ των 23 που μπήκαν στο σπίτι.
https://www.protothema.gr/life-style/ar ... terchef-4/
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
-
Nero
τα έχουμε πει απο καιρότεν τεν έγραψε: 13 Φεβ 2020, 21:42Μαρία Μπεη δαγκωτόNamrail έγραψε: 13 Φεβ 2020, 20:29 Εδώ το προφίλ των 23 που μπήκαν στο σπίτι.
https://www.protothema.gr/life-style/ar ... terchef-4/
viewtopic.php?f=19&t=18485&start=45#p1072440
Nero έγραψε: 13 Φεβ 2020, 21:44τα έχουμε πει απο καιρότεν τεν έγραψε: 13 Φεβ 2020, 21:42Μαρία Μπεη δαγκωτόNamrail έγραψε: 13 Φεβ 2020, 20:29 Εδώ το προφίλ των 23 που μπήκαν στο σπίτι.
https://www.protothema.gr/life-style/ar ... terchef-4/![]()
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Κάθε μέρα θα βάφει έτσι κ μάτι κ τα χείλη;Nero έγραψε: 13 Φεβ 2020, 21:44τα έχουμε πει απο καιρότεν τεν έγραψε: 13 Φεβ 2020, 21:42Μαρία Μπεη δαγκωτόNamrail έγραψε: 13 Φεβ 2020, 20:29 Εδώ το προφίλ των 23 που μπήκαν στο σπίτι.
https://www.protothema.gr/life-style/ar ... terchef-4/![]()
Ας κάνει ότι θέλει ασφαλως, αλλά μικρη κοπελα, τόσο φρέσκια, τόσο όμορφη, σαν τα κρύα τα νερά που λενε... Τι το θέλει το πάστωμα.
Κ γιαυτους που θα πουν την εξυπνάδα ότι ζηλεύω κ λέω κακίες... Κ βαμμένη κ αβαφτη να ναι, η κοπέλα μου ρίχνει σταφτια!
-
Nero
Νομίζω είναι όντως γκοθού. Στην αρχή τους έφτιαξε κόλλυβα και χτες ντύθηκε Τετάρτη ΆνταμςCustom_F έγραψε: 13 Φεβ 2020, 21:53Κάθε μέρα θα βάφει έτσι κ μάτι κ τα χείλη;Nero έγραψε: 13 Φεβ 2020, 21:44τα έχουμε πει απο καιρό![]()
Ας κάνει ότι θέλει ασφαλως, αλλά μικρη κοπελα, τόσο φρέσκια, τόσο όμορφη, σαν τα κρύα τα νερά που λενε... Τι το θέλει το πάστωμα.
Κ γιαυτους που θα πουν την εξυπνάδα ότι ζηλεύω κ λέω κακίες... Κ βαμμένη κ αβαφτη να ναι, η κοπέλα μου ρίχνει σταφτια!

Το είχα πει κ γω ότι μοιάζει με το κοριτσάκι απτό Άνταμς φαμιλι! Χαχχαχα χα Δε θυμάμαι αν το είπα εδώ...Nero έγραψε: 13 Φεβ 2020, 22:08Νομίζω είναι όντως γκοθού. Στην αρχή τους έφτιαξε κόλλυβα και χτες ντύθηκε Τετάρτη ΆνταμςCustom_F έγραψε: 13 Φεβ 2020, 21:53Κάθε μέρα θα βάφει έτσι κ μάτι κ τα χείλη;Nero έγραψε: 13 Φεβ 2020, 21:44
τα έχουμε πει απο καιρό![]()
Κ γιαυτους που θα πουν την εξυπνάδα ότι ζηλεύω κ λέω κακίες... Κ βαμμένη κ αβαφτη να ναι, η κοπέλα μου ρίχνει σταφτια!![]()
![]()
-
Nero
δε μοιάζει, προφανώς μιμείται, επιτηδευμένο είναι. Μπορεί να είναι για την tv αλλά αν είναι αυθεντικό στυλ την παραδέχομαι γιατί δε νομίζω ότι είναι πλέον στη μόδα οι γκοθάδες, ειδικά σε zoomers. Ο Robert Smith πατάει τα 60 και οι bauhaus είναι πλέον στο χρονοντούλαποCustom_F έγραψε: 13 Φεβ 2020, 22:12Το είχα πει κ γω ότι μοιάζει με το κοριτσάκι απτό Άνταμς φαμιλι! Χαχχαχα χα Δε θυμάμαι αν το είπα εδώ...Nero έγραψε: 13 Φεβ 2020, 22:08Νομίζω είναι όντως γκοθού. Στην αρχή τους έφτιαξε κόλλυβα και χτες ντύθηκε Τετάρτη ΆνταμςCustom_F έγραψε: 13 Φεβ 2020, 21:53
Κάθε μέρα θα βάφει έτσι κ μάτι κ τα χείλη;
Κ γιαυτους που θα πουν την εξυπνάδα ότι ζηλεύω κ λέω κακίες... Κ βαμμένη κ αβαφτη να ναι, η κοπέλα μου ρίχνει σταφτια!![]()
![]()
Ε όχι στην ομορφιά δε μοιάζει, στο λουκ εννοούσα κ γω.Nero έγραψε: 13 Φεβ 2020, 22:17δε μοιάζει, προφανώς μιμείται, επιτηδευμένο είναι. Μπορεί να είναι για την tv αλλά αν είναι αυθεντικό στυλ την παραδέχομαι γιατί δε νομίζω ότι είναι πλέον στη μόδα οι γκοθάδες, ειδικά σε zoomers. Ο Robert Smith πατάει τα 60 και οι bauhaus είναι πλέον στο χρονοντούλαπο![]()
Κόκκινο κραγιόν έντονο την είδα να φοράει σήμερα (στο χθεσινό δηλαδή). Ιμιτασιον γκοθου; Απλώς βλέπει κάτι, της αρέσει κ το κάνει, χωρίς να έχει συγκεκριμένο στυλ ίσως. Δεν το θεωρώ κακό αυτό.
Δεν ειναι ομορφουλα.
Είναι κούκλα!
Αδικεί τον εαυτό της με τόσο βάψιμο...
Ε ρε κ να μπει ο χαοτικός εδώ... Πωωω... Θαρχισει πάλι...
- hellegennes
Αυτό που κυριολεκτικά το παιχνίδι ξεκινάει με δυο παίκτες που δεν ξέρουν να κάνουν ούτε αβγό με κανέναν από τους γνωστούς τρόπους, υποδηλώνει περίτρανα, όπως λέει και ο Λεγεών, ότι βάζουν άτομα στο παιχνίδι που τουλάχιστον ξέρουν να μαγειρεύουν καλύτερα από εμάς τους πληβείους. Είναι βέβαιο ότι δεν υπήρχε έστω κι ένας παραπανίσιος υποψήφιος που να ξέρει να φτιάχνει αβγό μελάτο και μάτι, αυτά τα τόσο εξωτικά όσο και τεχνικά δύσκολα φαγητά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ο Λεγεών ξέρει πολύ καλύτερα από εσένα τι βάζουν μεσα.hellegennes έγραψε: 13 Φεβ 2020, 22:35 Αυτό που κυριολεκτικά το παιχνίδι ξεκινάει με δυο παίκτες που δεν ξέρουν να κάνουν ούτε αβγό με κανέναν από τους γνωστούς τρόπους, υποδηλώνει περίτρανα, όπως λέει και ο Λεγεών, ότι βάζουν άτομα στο παιχνίδι που τουλάχιστον ξέρουν να μαγειρεύουν καλύτερα από εμάς τους πληβείους. Είναι βέβαιο ότι δεν υπήρχε έστω κι ένας παραπανίσιος υποψήφιος που να ξέρει να φτιάχνει αβγό μελάτο και μάτι, αυτά τα τόσο εξωτικά όσο και τεχνικά δύσκολα φαγητά.
viewtopic.php?p=1066632#p1066632
Μπορείς να συνεχίσεις τον δρόμο σου προς την αυτογνωσία απρόσκοπτα.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
- hellegennes
Μπράβο, ρε Λεγεώνα. Με έβαλες στην θέση μου. Κοντεύεις να φτάσεις το σκορ του ΓΓ σε φορές που με έχει ταπώσει. Δεν ξέρω πώς να αντέξω τέτοια ταπείνωση.
Κατά τα άλλα, βερίκοκο.
Κατά τα άλλα, βερίκοκο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν με απασχολεί αν σε ταπώνω ή όχι, το φόρουμ και οι περσόνες είναι το τελευταίο που σκέφτομαι στην ημέρα μου, γι' αυτό και δεν έγραψα όλη μέρα λόγω δουλειάς. Τώρα γύρισα λίγο στο σπίτι και είδα ότι με τάγκαρες 3 φορές.hellegennes έγραψε: 13 Φεβ 2020, 23:13 Μπράβο, ρε Λεγεώνα. Με έβαλες στην θέση μου. Κοντεύεις να φτάσεις το σκορ του ΓΓ σε φορές που με έχει ταπώσει. Δεν ξέρω πώς να αντέξω τέτοια ταπείνωση.
Κατά τα άλλα, βερίκοκο.
Λίγο ακόμα όμως και θα γίνεις μία πιο ιντελέκτσουαλ εκδοχή του Ρουμελιώτη. Καταλαβαίνω ότι τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενες (σε όλους συμβαίνει, και εγώ περνάω ένα early mid life crisis αυτή την εποχή) και έχεις καταντήσει ένα regressive shell αυτού που κάποτε ήσουν, οπότε δεν σε κατηγορώ.
Απλά να ξέρεις, αν ποτέ θέλεις να μιλήσεις, είμαι διαθέσιμος μέσω ΠΜ.
Καληνύχτες.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
FUCK DONALD TRUMP
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 464 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Namrail
-