Το χρήμα που ξοδεύεται ας το παίρνουν οι περισσότερο εργατικοί και ανταγωνιστικοί.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ήρθε η πίτσα στα Jumbo
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ήρθε η πίτσα στα Jumbo
σαν να συζητάνε στην αφρικανική χώρα που τρώνε ένα χυλό 50 θερμίδων την μέρα αν θα πρέπει να τρώνε μόνο μεσημεριανό ή 5 γεύματα την μέρα είναι η φάσηMaspoli έγραψε: 13 Ιαν 2020, 12:55 Το χρήμα που ξοδεύεται ας το παίρνουν οι περισσότερο εργατικοί και ανταγωνιστικοί.
- Dwarven Blacksmith
Μάλλον. Δεν είμαι σίγουρος ποια είναι η σωστή προσέγγιση. Θεωρώ ότι είναι εφικτό να συμβιβαστεί το 24/7 με το ανθρώπινο ωράριο, μέσω των πολλαπλών βαρδιών. Ωστόσο καταλαβαίνω ότι ο ανθρώπινος οργανισμός δεν είναι φτιαγμένος για να είναι ξύπνιος τη νύχτα, και χάνεις πολλή ζωή αν κοιμάσαι τη μέρα.Maspoli έγραψε: 13 Ιαν 2020, 12:34Πρέπει να είναι κλειστά θεωρείς;Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Ιαν 2020, 12:33 δεν είπα ότι πρέπει να είναι ανοιχτά τα συνεργεία ξέρω γω.
Καταλαβαίνω και ότι τρολλαρεις βέβαια, αλλά δε βαριέσαι.
Η φάση είναι σα να έχεις 10 μαγαζιά που κάνουν τζίρο 50 ευρώ το ένα και να πεις ότι είναι καλύτερα να μείνουν τα δυο πιο εργατικά/ανταγωνιστικά/αποτελεσματικά από αυτά ώστε κάνουν τζίρο 250 ευρώ το ένα και τα υπόλοιπα να επιλέξουν να γίνουν κάτι άλλο.nowhere έγραψε: 13 Ιαν 2020, 13:09σαν να συζητάνε στην αφρικανική χώρα που τρώνε ένα χυλό 50 θερμίδων την μέρα αν θα πρέπει να τρώνε μόνο μεσημεριανό ή 5 γεύματα την μέρα είναι η φάσηMaspoli έγραψε: 13 Ιαν 2020, 12:55 Το χρήμα που ξοδεύεται ας το παίρνουν οι περισσότερο εργατικοί και ανταγωνιστικοί.
Εγώ λέω πως το πρόβλημα της χώρας δεν είναι ο χαμηλός τζίρος στην αγορά αλλά ο χαμηλός τζίρος ανά μαγαζί.
Για ποιο πράγμα είναι φτιαγμένος ο ανθρώπινος οργανισμός κύριε που σε βλέπω έτοιμο να μας μπαστακωθείς ως σερίφης για την υγεία μας;Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Ιαν 2020, 13:20 Μάλλον. Δεν είμαι σίγουρος ποια είναι η σωστή προσέγγιση. Θεωρώ ότι είναι εφικτό να συμβιβαστεί το 24/7 με το ανθρώπινο ωράριο, μέσω των πολλαπλών βαρδιών. Ωστόσο καταλαβαίνω ότι ο ανθρώπινος οργανισμός δεν είναι φτιαγμένος για να είναι ξύπνιος τη νύχτα, και χάνεις πολλή ζωή αν κοιμάσαι τη μέρα.
Με ποιο ηθικό δικαίωμα ζητάς να είναι κλειστά τα συνεργεία αν κάποιος θέλει να το έχει ανοικτό;
Το τι χάνει ή δεν χάνει κάποιος, θα το αποφασίσει ο ίδιος ή στη περίπτωση της μισθωτής εργασίας, σε συνεργασία/συναπόφαση με τον εργοδότη του.
- Dwarven Blacksmith
Έχω το ηθικό πλεονέκτημα.Maspoli έγραψε: 13 Ιαν 2020, 13:27Για ποιο πράγμα είναι φτιαγμένος ο ανθρώπινος οργανισμός κύριε που σε βλέπω έτοιμο να μας μπαστακωθείς ως σερίφης για την υγεία μας;Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Ιαν 2020, 13:20 Μάλλον. Δεν είμαι σίγουρος ποια είναι η σωστή προσέγγιση. Θεωρώ ότι είναι εφικτό να συμβιβαστεί το 24/7 με το ανθρώπινο ωράριο, μέσω των πολλαπλών βαρδιών. Ωστόσο καταλαβαίνω ότι ο ανθρώπινος οργανισμός δεν είναι φτιαγμένος για να είναι ξύπνιος τη νύχτα, και χάνεις πολλή ζωή αν κοιμάσαι τη μέρα.
Με ποιο ηθικό δικαίωμα ζητάς να είναι κλειστά τα συνεργεία αν κάποιος θέλει να το έχει ανοικτό;
Το τι χάνει ή δεν χάνει κάποιος, θα το αποφασίσει ο ίδιος ή στη περίπτωση της μισθωτής εργασίας, σε συνεργασία/συναπόφαση με τον εργοδότη του.
Το που το βρήκα είναι δική μου υπόθεση, μη γίνεσαι αδιάκριτος.
-
Δημοκράτης
Πληρώνομαι 3 φορές όσο πληρώνουν στην Ελλάδα. Δεν ήμουν άνεργος στην Ελλάδα και κάθε μήνα είμαι εκεί ναι;hellegennes έγραψε: 13 Ιαν 2020, 10:52Καλά άτομο που έχεις άποψη για το τι συμβαίνει στην Ελλάδα από το εξωτερικό όπου... τι κάνεις είπαμε;Δημοκράτης έγραψε: 13 Ιαν 2020, 09:17Από όλους αυτούς μόνο ο φιλόλογος παίζει να καταλήξει να δουλεύει σε σούπερ μαρκετ
Δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις τελειώσει πάρε αγωγικη σχολή και να δουλεύεις σε σούπερ μάρκετ. Εκτός αν οι γνωστοί σου τελείωσαν και δεν πήραν πρέφα τι έκαναν 4 χρονια
-
Δημοκράτης
Ναι ρε, μια είναι το ανθρακούχος και μια το σούπερ μάρκετ. Μιλάμε για κατεργα, έπρεπε να έχουν δύο φορές βαρέα με τέτοιες απανρωπες συνθήκεςNostalgia έγραψε: 13 Ιαν 2020, 12:36Μαλακιες γραφεις, το σουπερ μαρκετ ειναι απο τις πιο δυσκολες εργασιες και μονο που γραφεις οτι ξερεις κοσμο και μαλιστα αρκετο που δεν αγκομαχαει σε κατατασσει για μενα μεγιστο ψευταρα!Δημοκράτης έγραψε: 12 Ιαν 2020, 15:22Ξέρω αρκετό κόσμο που δουλεύει στον μασουτη και στον αβ, δεν ξέρω κανέναν να αγκομαχαει. Επίσης εγώ γιατί να πάω να δουλέψω σε σούπερ μάρκετ, αν με ενδιέφερε να δουλέψω σε σούπερ μάρκετ δεν θα σπούδαζα σε παραγωγική σχολήΟΥΤΙΣ έγραψε: 12 Ιαν 2020, 15:18
Πήγαινε να δουλέψεις σε σούπερ μάρκετ και αν αντέξεις δύο βδομάδες, μπέμπη, τρύπα μου την μύτη!
Πέρα από τις κλοουνιές του παρατράγουδου και τις γραφικότητες του DB, πρέπει να πέσει πούτσα στο πιο δημοσιοϋπαλληλικό κομμάτι του ΙΤ, τις τράπεζες. Δεν νοείται να λειτουργούν με ωράριο Δημοσίου ενώ συγκεκριμένες τραπεζικές εργασίες απαιτούν φυσική παρουσία.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Τι εννοείς παραγωγική σχολή;Δημοκράτης έγραψε: 13 Ιαν 2020, 13:35Πληρώνομαι 3 φορές όσο πληρώνουν στην Ελλάδα. Δεν ήμουν άνεργος στην Ελλάδα και κάθε μήνα είμαι εκεί ναι;hellegennes έγραψε: 13 Ιαν 2020, 10:52Καλά άτομο που έχεις άποψη για το τι συμβαίνει στην Ελλάδα από το εξωτερικό όπου... τι κάνεις είπαμε;Δημοκράτης έγραψε: 13 Ιαν 2020, 09:17
Από όλους αυτούς μόνο ο φιλόλογος παίζει να καταλήξει να δουλεύει σε σούπερ μαρκετ
Δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις τελειώσει πάρε αγωγικη σχολή και να δουλεύεις σε σούπερ μάρκετ. Εκτός αν οι γνωστοί σου τελείωσαν και δεν πήραν πρέφα τι έκαναν 4 χρονια
και πως εξηγείς το γεγονός ότι πριν 10-15 χρόνια ψωνίζαμε σαν να μην υπάρχει αύριο σε περιορισμένο χρόνο από άπειρα μικρομάγαζα?Maspoli έγραψε: 13 Ιαν 2020, 13:21 Η φάση είναι σα να έχεις 10 μαγαζιά που κάνουν τζίρο 50 ευρώ το ένα και να πεις ότι είναι καλύτερα να μείνουν τα δυο πιο εργατικά/ανταγωνιστικά/αποτελεσματικά από αυτά ώστε κάνουν τζίρο 250 ευρώ το ένα και τα υπόλοιπα να επιλέξουν να γίνουν κάτι άλλο.
Εγώ λέω πως το πρόβλημα της χώρας δεν είναι ο χαμηλός τζίρος στην αγορά αλλά ο χαμηλός τζίρος ανά μαγαζί.
Ο Δημοκράτης θυμίζει μπαρμπαρίστο που σε κάθε ποστ μετακινεί τα <<γκολποστ>> ανάλογα με την εξέλιξη της συζήτησης. Το "δε δουλεύουν πτυχιούχοι σε σ/μ" μέσα σε μια σελίδα έγινε "δουλεύουν μεν, αλλά δεν πήραν πρέφα τι γινόταν στην σχολή". Περιμένουμε την επόμενη μετακίνηση.
-
Δημοκράτης
Οτιδήποτε έχει εφαρμοση στην παραγωγηBipsco έγραψε: 13 Ιαν 2020, 13:38Τι εννοείς παραγωγική σχολή;Δημοκράτης έγραψε: 13 Ιαν 2020, 13:35Πληρώνομαι 3 φορές όσο πληρώνουν στην Ελλάδα. Δεν ήμουν άνεργος στην Ελλάδα και κάθε μήνα είμαι εκεί ναι;hellegennes έγραψε: 13 Ιαν 2020, 10:52
Καλά άτομο που έχεις άποψη για το τι συμβαίνει στην Ελλάδα από το εξωτερικό όπου... τι κάνεις είπαμε;
Οκ αν έχεις τελειώσει κοινωνική θεολογία, φιλοσοφική, μεθοδολογία της ιστορίας της επιστήμης κτλ καλή τυχη
Οι εποχές και οι ανάγκες αλλάζουν.nowhere έγραψε: 13 Ιαν 2020, 13:39και πως εξηγείς το γεγονός ότι πριν 10-15 χρόνια ψωνίζαμε σαν να μην υπάρχει αύριο σε περιορισμένο χρόνο από άπειρα μικρομάγαζα?Maspoli έγραψε: 13 Ιαν 2020, 13:21 Η φάση είναι σα να έχεις 10 μαγαζιά που κάνουν τζίρο 50 ευρώ το ένα και να πεις ότι είναι καλύτερα να μείνουν τα δυο πιο εργατικά/ανταγωνιστικά/αποτελεσματικά από αυτά ώστε κάνουν τζίρο 250 ευρώ το ένα και τα υπόλοιπα να επιλέξουν να γίνουν κάτι άλλο.
Ανθρακουχος εισαι, δεν αμφιβαλλω, το μυαλο σου εχει μπουρμπουλιθρες μεσα σιγουρα. Περαν τουτου, εισαι ασχετος με το θεμα.Δημοκράτης έγραψε: 13 Ιαν 2020, 13:37Ναι ρε, μια είναι το ανθρακούχος και μια το σούπερ μάρκετ. Μιλάμε για κατεργα, έπρεπε να έχουν δύο φορές βαρέα με τέτοιες απανρωπες συνθήκεςNostalgia έγραψε: 13 Ιαν 2020, 12:36Μαλακιες γραφεις, το σουπερ μαρκετ ειναι απο τις πιο δυσκολες εργασιες και μονο που γραφεις οτι ξερεις κοσμο και μαλιστα αρκετο που δεν αγκομαχαει σε κατατασσει για μενα μεγιστο ψευταρα!Δημοκράτης έγραψε: 12 Ιαν 2020, 15:22
Ξέρω αρκετό κόσμο που δουλεύει στον μασουτη και στον αβ, δεν ξέρω κανέναν να αγκομαχαει. Επίσης εγώ γιατί να πάω να δουλέψω σε σούπερ μάρκετ, αν με ενδιέφερε να δουλέψω σε σούπερ μάρκετ δεν θα σπούδαζα σε παραγωγική σχολή
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 56 Απαντήσεις
- 2487 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
-
- 0 Απαντήσεις