!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ήρθε η πίτσα στα Jumbo

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Re: Ήρθε η πίτσα στα Jumbo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

nowhere έγραψε: 13 Ιαν 2020, 12:49 είπαμε υπάρχει χρήμα που δεν προφταίνει να ξοδευτεί
Το χρήμα που ξοδεύεται ας το παίρνουν οι περισσότερο εργατικοί και ανταγωνιστικοί.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

Maspoli έγραψε: 13 Ιαν 2020, 12:55 Το χρήμα που ξοδεύεται ας το παίρνουν οι περισσότερο εργατικοί και ανταγωνιστικοί.
σαν να συζητάνε στην αφρικανική χώρα που τρώνε ένα χυλό 50 θερμίδων την μέρα αν θα πρέπει να τρώνε μόνο μεσημεριανό ή 5 γεύματα την μέρα είναι η φάση
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Maspoli έγραψε: 13 Ιαν 2020, 12:34
Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Ιαν 2020, 12:33 δεν είπα ότι πρέπει να είναι ανοιχτά τα συνεργεία ξέρω γω.
Πρέπει να είναι κλειστά θεωρείς;
Μάλλον. Δεν είμαι σίγουρος ποια είναι η σωστή προσέγγιση. Θεωρώ ότι είναι εφικτό να συμβιβαστεί το 24/7 με το ανθρώπινο ωράριο, μέσω των πολλαπλών βαρδιών. Ωστόσο καταλαβαίνω ότι ο ανθρώπινος οργανισμός δεν είναι φτιαγμένος για να είναι ξύπνιος τη νύχτα, και χάνεις πολλή ζωή αν κοιμάσαι τη μέρα.

Καταλαβαίνω και ότι τρολλαρεις βέβαια, αλλά δε βαριέσαι.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Maspoli

nowhere έγραψε: 13 Ιαν 2020, 13:09
Maspoli έγραψε: 13 Ιαν 2020, 12:55 Το χρήμα που ξοδεύεται ας το παίρνουν οι περισσότερο εργατικοί και ανταγωνιστικοί.
σαν να συζητάνε στην αφρικανική χώρα που τρώνε ένα χυλό 50 θερμίδων την μέρα αν θα πρέπει να τρώνε μόνο μεσημεριανό ή 5 γεύματα την μέρα είναι η φάση
Η φάση είναι σα να έχεις 10 μαγαζιά που κάνουν τζίρο 50 ευρώ το ένα και να πεις ότι είναι καλύτερα να μείνουν τα δυο πιο εργατικά/ανταγωνιστικά/αποτελεσματικά από αυτά ώστε κάνουν τζίρο 250 ευρώ το ένα και τα υπόλοιπα να επιλέξουν να γίνουν κάτι άλλο.

Εγώ λέω πως το πρόβλημα της χώρας δεν είναι ο χαμηλός τζίρος στην αγορά αλλά ο χαμηλός τζίρος ανά μαγαζί.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Ιαν 2020, 13:20 Μάλλον. Δεν είμαι σίγουρος ποια είναι η σωστή προσέγγιση. Θεωρώ ότι είναι εφικτό να συμβιβαστεί το 24/7 με το ανθρώπινο ωράριο, μέσω των πολλαπλών βαρδιών. Ωστόσο καταλαβαίνω ότι ο ανθρώπινος οργανισμός δεν είναι φτιαγμένος για να είναι ξύπνιος τη νύχτα, και χάνεις πολλή ζωή αν κοιμάσαι τη μέρα.
Για ποιο πράγμα είναι φτιαγμένος ο ανθρώπινος οργανισμός κύριε που σε βλέπω έτοιμο να μας μπαστακωθείς ως σερίφης για την υγεία μας;
Με ποιο ηθικό δικαίωμα ζητάς να είναι κλειστά τα συνεργεία αν κάποιος θέλει να το έχει ανοικτό;
Το τι χάνει ή δεν χάνει κάποιος, θα το αποφασίσει ο ίδιος ή στη περίπτωση της μισθωτής εργασίας, σε συνεργασία/συναπόφαση με τον εργοδότη του.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Maspoli έγραψε: 13 Ιαν 2020, 13:27
Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Ιαν 2020, 13:20 Μάλλον. Δεν είμαι σίγουρος ποια είναι η σωστή προσέγγιση. Θεωρώ ότι είναι εφικτό να συμβιβαστεί το 24/7 με το ανθρώπινο ωράριο, μέσω των πολλαπλών βαρδιών. Ωστόσο καταλαβαίνω ότι ο ανθρώπινος οργανισμός δεν είναι φτιαγμένος για να είναι ξύπνιος τη νύχτα, και χάνεις πολλή ζωή αν κοιμάσαι τη μέρα.
Για ποιο πράγμα είναι φτιαγμένος ο ανθρώπινος οργανισμός κύριε που σε βλέπω έτοιμο να μας μπαστακωθείς ως σερίφης για την υγεία μας;
Με ποιο ηθικό δικαίωμα ζητάς να είναι κλειστά τα συνεργεία αν κάποιος θέλει να το έχει ανοικτό;
Το τι χάνει ή δεν χάνει κάποιος, θα το αποφασίσει ο ίδιος ή στη περίπτωση της μισθωτής εργασίας, σε συνεργασία/συναπόφαση με τον εργοδότη του.
Έχω το ηθικό πλεονέκτημα.
Το που το βρήκα είναι δική μου υπόθεση, μη γίνεσαι αδιάκριτος.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

hellegennes έγραψε: 13 Ιαν 2020, 10:52
Δημοκράτης έγραψε: 13 Ιαν 2020, 09:17
hellegennes έγραψε: 13 Ιαν 2020, 01:47 Νομικής, οικονομικών, πολυτεχνείου, φιλοσοφικής, κτλ.
Από όλους αυτούς μόνο ο φιλόλογος παίζει να καταλήξει να δουλεύει σε σούπερ μαρκετ
Καλά άτομο που έχεις άποψη για το τι συμβαίνει στην Ελλάδα από το εξωτερικό όπου... τι κάνεις είπαμε;
Πληρώνομαι 3 φορές όσο πληρώνουν στην Ελλάδα. Δεν ήμουν άνεργος στην Ελλάδα και κάθε μήνα είμαι εκεί ναι;
Δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις τελειώσει πάρε αγωγικη σχολή και να δουλεύεις σε σούπερ μάρκετ. Εκτός αν οι γνωστοί σου τελείωσαν και δεν πήραν πρέφα τι έκαναν 4 χρονια
Δημοκράτης

Nostalgia έγραψε: 13 Ιαν 2020, 12:36
Δημοκράτης έγραψε: 12 Ιαν 2020, 15:22
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 12 Ιαν 2020, 15:18

Πήγαινε να δουλέψεις σε σούπερ μάρκετ και αν αντέξεις δύο βδομάδες, μπέμπη, τρύπα μου την μύτη!
Ξέρω αρκετό κόσμο που δουλεύει στον μασουτη και στον αβ, δεν ξέρω κανέναν να αγκομαχαει. Επίσης εγώ γιατί να πάω να δουλέψω σε σούπερ μάρκετ, αν με ενδιέφερε να δουλέψω σε σούπερ μάρκετ δεν θα σπούδαζα σε παραγωγική σχολή
Μαλακιες γραφεις, το σουπερ μαρκετ ειναι απο τις πιο δυσκολες εργασιες και μονο που γραφεις οτι ξερεις κοσμο και μαλιστα αρκετο που δεν αγκομαχαει σε κατατασσει για μενα μεγιστο ψευταρα!
Ναι ρε, μια είναι το ανθρακούχος και μια το σούπερ μάρκετ. Μιλάμε για κατεργα, έπρεπε να έχουν δύο φορές βαρέα με τέτοιες απανρωπες συνθήκες
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

Πέρα από τις κλοουνιές του παρατράγουδου και τις γραφικότητες του DB, πρέπει να πέσει πούτσα στο πιο δημοσιοϋπαλληλικό κομμάτι του ΙΤ, τις τράπεζες. Δεν νοείται να λειτουργούν με ωράριο Δημοσίου ενώ συγκεκριμένες τραπεζικές εργασίες απαιτούν φυσική παρουσία.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
Bipsco

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bipsco »

Δημοκράτης έγραψε: 13 Ιαν 2020, 13:35
Δημοκράτης έγραψε: 13 Ιαν 2020, 09:17

Από όλους αυτούς μόνο ο φιλόλογος παίζει να καταλήξει να δουλεύει σε σούπερ μαρκετ
Καλά άτομο που έχεις άποψη για το τι συμβαίνει στην Ελλάδα από το εξωτερικό όπου... τι κάνεις είπαμε;
Πληρώνομαι 3 φορές όσο πληρώνουν στην Ελλάδα. Δεν ήμουν άνεργος στην Ελλάδα και κάθε μήνα είμαι εκεί ναι;
Δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις τελειώσει πάρε αγωγικη σχολή και να δουλεύεις σε σούπερ μάρκετ. Εκτός αν οι γνωστοί σου τελείωσαν και δεν πήραν πρέφα τι έκαναν 4 χρονια
Τι εννοείς παραγωγική σχολή;
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

Maspoli έγραψε: 13 Ιαν 2020, 13:21 Η φάση είναι σα να έχεις 10 μαγαζιά που κάνουν τζίρο 50 ευρώ το ένα και να πεις ότι είναι καλύτερα να μείνουν τα δυο πιο εργατικά/ανταγωνιστικά/αποτελεσματικά από αυτά ώστε κάνουν τζίρο 250 ευρώ το ένα και τα υπόλοιπα να επιλέξουν να γίνουν κάτι άλλο.

Εγώ λέω πως το πρόβλημα της χώρας δεν είναι ο χαμηλός τζίρος στην αγορά αλλά ο χαμηλός τζίρος ανά μαγαζί.
και πως εξηγείς το γεγονός ότι πριν 10-15 χρόνια ψωνίζαμε σαν να μην υπάρχει αύριο σε περιορισμένο χρόνο από άπειρα μικρομάγαζα?
Echelon
Phorum.gr user: selinoid

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Echelon »

Ο Δημοκράτης θυμίζει μπαρμπαρίστο που σε κάθε ποστ μετακινεί τα <<γκολποστ>> ανάλογα με την εξέλιξη της συζήτησης. Το "δε δουλεύουν πτυχιούχοι σε σ/μ" μέσα σε μια σελίδα έγινε "δουλεύουν μεν, αλλά δεν πήραν πρέφα τι γινόταν στην σχολή". Περιμένουμε την επόμενη μετακίνηση.
Δημοκράτης

Bipsco έγραψε: 13 Ιαν 2020, 13:38
Δημοκράτης έγραψε: 13 Ιαν 2020, 13:35

Τι εννοείς παραγωγική σχολή;
Οτιδήποτε έχει εφαρμοση στην παραγωγη
Οκ αν έχεις τελειώσει κοινωνική θεολογία, φιλοσοφική, μεθοδολογία της ιστορίας της επιστήμης κτλ καλή τυχη
Άβαταρ μέλους
Maspoli

nowhere έγραψε: 13 Ιαν 2020, 13:39
Maspoli έγραψε: 13 Ιαν 2020, 13:21 Η φάση είναι σα να έχεις 10 μαγαζιά που κάνουν τζίρο 50 ευρώ το ένα και να πεις ότι είναι καλύτερα να μείνουν τα δυο πιο εργατικά/ανταγωνιστικά/αποτελεσματικά από αυτά ώστε κάνουν τζίρο 250 ευρώ το ένα και τα υπόλοιπα να επιλέξουν να γίνουν κάτι άλλο.

και πως εξηγείς το γεγονός ότι πριν 10-15 χρόνια ψωνίζαμε σαν να μην υπάρχει αύριο σε περιορισμένο χρόνο από άπειρα μικρομάγαζα?
Οι εποχές και οι ανάγκες αλλάζουν.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Δημοκράτης έγραψε: 13 Ιαν 2020, 13:37
Nostalgia έγραψε: 13 Ιαν 2020, 12:36
Δημοκράτης έγραψε: 12 Ιαν 2020, 15:22
Ξέρω αρκετό κόσμο που δουλεύει στον μασουτη και στον αβ, δεν ξέρω κανέναν να αγκομαχαει. Επίσης εγώ γιατί να πάω να δουλέψω σε σούπερ μάρκετ, αν με ενδιέφερε να δουλέψω σε σούπερ μάρκετ δεν θα σπούδαζα σε παραγωγική σχολή
Μαλακιες γραφεις, το σουπερ μαρκετ ειναι απο τις πιο δυσκολες εργασιες και μονο που γραφεις οτι ξερεις κοσμο και μαλιστα αρκετο που δεν αγκομαχαει σε κατατασσει για μενα μεγιστο ψευταρα!
Ναι ρε, μια είναι το ανθρακούχος και μια το σούπερ μάρκετ. Μιλάμε για κατεργα, έπρεπε να έχουν δύο φορές βαρέα με τέτοιες απανρωπες συνθήκες
Ανθρακουχος εισαι, δεν αμφιβαλλω, το μυαλο σου εχει μπουρμπουλιθρες μεσα σιγουρα. Περαν τουτου, εισαι ασχετος με το θεμα.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”