Οι Γερμανοί και οι Σέρβοι;hellegennes έγραψε: 23 Δεκ 2019, 17:09Όχι. Οι Γερμανοί και οι Σλάβοι ανήκουν στην ίδια γενετική ομάδα. Για την ακρίβεια, ενώ οι Έλληνες είναι ξεχωριστό γενετικό παρακλάδι, οι Γερμανοί και οι Σέρβοι είναι κλάδοι του ίδιου παρακλαδιού. Διπλανά παρακλάδια του παρακλαδιού Σέρβων-Γερμανών είναι οι Τσέχοι, οι Κροάτες και οι Ούγγροι.Οθωμανέλλην έγραψε: 23 Δεκ 2019, 16:54 Πιό έγκυρο είναι να πούμε ότι οι Σλάβοι είναι εξισλαβισμενοι Γερμανοι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το βασίλειο του Λαζισταν. (Πόντιοι)
-
Georg Von Balkanen
Re: Το βασίλειο του Λαζισταν. (Πόντιοι)
- hellegennes
Ναι, γλυκέ μου:
Germans are close with Serbs, Moldavians, Hungarians, Croatians and Czechs.
The Germans are in the same subcluster as the Serbs, Moldavians, Hungarians, Croatians, Czechs and Ukrainians. This closeness may be explained by the common origin of the ethnoses enumerated and their migration from the first place of differentiation in Asia to Europe by a route other than the ancestors of the Russians who went to Europe via north Siberia. The ancestors of the Germans, and also the current central- European Slavic ethnoses, migrated to Europe from Asia roughly following the same route that the Hunns took earlier.
The Genetic Relationships of the Slavic, Finnish-Ugric and Germanic Populations According to Anthropological and Genetical Data
Germans are close with Serbs, Moldavians, Hungarians, Croatians and Czechs.
The Germans are in the same subcluster as the Serbs, Moldavians, Hungarians, Croatians, Czechs and Ukrainians. This closeness may be explained by the common origin of the ethnoses enumerated and their migration from the first place of differentiation in Asia to Europe by a route other than the ancestors of the Russians who went to Europe via north Siberia. The ancestors of the Germans, and also the current central- European Slavic ethnoses, migrated to Europe from Asia roughly following the same route that the Hunns took earlier.
The Genetic Relationships of the Slavic, Finnish-Ugric and Germanic Populations According to Anthropological and Genetical Data
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Δημοκράτης
Δίκιο έχει σταματά να γελάς σαν χαχας για πράγματα που δεν γνωριζειςΟθωμανέλλην έγραψε: 23 Δεκ 2019, 17:10Οι Γερμανοί και οι Σέρβοι;hellegennes έγραψε: 23 Δεκ 2019, 17:09Όχι. Οι Γερμανοί και οι Σλάβοι ανήκουν στην ίδια γενετική ομάδα. Για την ακρίβεια, ενώ οι Έλληνες είναι ξεχωριστό γενετικό παρακλάδι, οι Γερμανοί και οι Σέρβοι είναι κλάδοι του ίδιου παρακλαδιού. Διπλανά παρακλάδια του παρακλαδιού Σέρβων-Γερμανών είναι οι Τσέχοι, οι Κροάτες και οι Ούγγροι.Οθωμανέλλην έγραψε: 23 Δεκ 2019, 16:54 Πιό έγκυρο είναι να πούμε ότι οι Σλάβοι είναι εξισλαβισμενοι Γερμανοι.![]()
-
Georg Von Balkanen
Αν μιλάς για απλό ομάδες το ποσοστό είναι τραγικά χαμηλό.
Εννοείται ότι σε σχέση με Σουηδούς είμαστε πιο κοντά στο ανατολίτικο. Που είναι το περίεργο δεν καταλαβαίνω. Και επίσης γιατί δεν δύναται να θεωρούμαστε έθνος όπως και καλά θεωρείς τους Γερμανούς, τους μεγαλύτερους λουζερ τις ιστορίας από όπου έχουν περάσει εκατοντάδες κατακτητές.Οθωμανέλλην έγραψε: 23 Δεκ 2019, 17:08nyxtovios έγραψε: 23 Δεκ 2019, 17:03Βαρετό καταντάειΟθωμανέλλην έγραψε: 23 Δεκ 2019, 16:53
Δεν υπαρχει ελληνικό έθνος ρε φίλε. Εκτός αν πιστεύεις ότι οι αρχαίοι Έλληνες ήταν οπαδοί εβραικων αιρέσεων και είχαν υιοθετήσει την κουλτούρα των λαών της μέσης ανατολής.
Εντάξει είμαστε κατασκευάσματα των Εβραίων, τα παρατάω
Επίσης έχω δει εκατοντάδες Γερμανούς που μοιάζουν με νοτιοευρωπαιους και Ρώσσους άρα δεν υπάρχει γερμανικό Έθνος
Έχω δει επίσης Ισπανίδα που μοιάζει με Γερμανίδα
Και επίσης Βελγίδα μισή Γιαπωνέζα που πήρε τα ασιατικά μάτια της μάνας της
Κτλ
Μόνο το Ελληνικό έθνος είναι μπασταρδεμα
![]()
Κατασκεύασμα των Εβραίων όχι. Αλλά είπαμε, ένα κράμα ανατολίτικο. Κάτι που όλοι οι Έλληνες διανοούμενοι πάντοτε υποστήριζαν και προωθούσαν
-
Georg Von Balkanen
Μία φορά σας τσάκισαν στη Βιέννηnyxtovios έγραψε: 23 Δεκ 2019, 17:21Εννοείται ότι σε σχέση με Σουηδούς είμαστε πιο κοντά στο ανατολίτικο. Που είναι το περίεργο δεν καταλαβαίνω. Και επίσης γιατί δεν δύναται να θεωρούμαστε έθνος όπως και καλά θεωρείς τους Γερμανούς, τους μεγαλύτερους λουζερ τις ιστορίας από όπου έχουν περάσει εκατοντάδες κατακτητές.Οθωμανέλλην έγραψε: 23 Δεκ 2019, 17:08nyxtovios έγραψε: 23 Δεκ 2019, 17:03
Βαρετό καταντάει
Εντάξει είμαστε κατασκευάσματα των Εβραίων, τα παρατάω
Επίσης έχω δει εκατοντάδες Γερμανούς που μοιάζουν με νοτιοευρωπαιους και Ρώσσους άρα δεν υπάρχει γερμανικό Έθνος
Έχω δει επίσης Ισπανίδα που μοιάζει με Γερμανίδα
Και επίσης Βελγίδα μισή Γιαπωνέζα που πήρε τα ασιατικά μάτια της μάνας της
Κτλ
Μόνο το Ελληνικό έθνος είναι μπασταρδεμα
![]()
Κατασκεύασμα των Εβραίων όχι. Αλλά είπαμε, ένα κράμα ανατολίτικο. Κάτι που όλοι οι Έλληνες διανοούμενοι πάντοτε υποστήριζαν και προωθούσαν
Εγώ φταίω που απαντάω σε τρολ
Τα σέβη μου

Τα σέβη μου
-
Georg Von Balkanen
Ναι τώρα που κέρασα λίγο πουντζο λεμόνι είμαι τρολ
- hellegennes
Είσαι γενετιστής; Αν όχι, απλά άκου αυτά που λένε οι γενετιστές και δέξου τα. Οι Γερμανοί και οι δυτικοί Σλάβοι είναι γενετικά αδερφάκια. Οι Έλληνες δεν έχουν κανένα γενετικό αδερφάκι. Έχουν ξαδέρφια τους τους Ρώσους, όπως και οι Γερμανοί.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Λίνο Βεντούρα
-οι Πόντιοι και οι λαζοι είναι ο ίδιος λαός αφού μιλούν την ίδια γλώσσαGiorgos 574 έγραψε: 23 Δεκ 2019, 13:17Ε αυτοί δεν έτυχε να μάθουν ελληνικά τι να κάνουμε τώραΛίνο Βεντούρα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 13:05Οι λαζοί δεν μιλάνε ποντιακά, τι δεν κατάλαβες;Giorgos 574 έγραψε: 23 Δεκ 2019, 12:59
Όπως οι ντόπιοι της νότιας Αμερικής υιοθέτησαν τα ισπανικά έτσι και οι ντόπιοι της ανατολιας υιοθέτησαν τα ελληνικά που είναι το περίεργο;
- μα δεν μιλούν την ίδια γλώσσα
- ε και; τι σημασία έχει; αφού είναι ο ίδιος λαός
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
-
Georg Von Balkanen
Μην διαστρεβλωνεις αυτά που λέμε πονηριδη.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 18:22-οι Πόντιοι και οι λαζοι είναι ο ίδιος λαός αφού μιλούν την ίδια γλώσσα
- ε και; τι σημασία έχει; αφού είναι ο ίδιος λαός
-
Giorgos 574
Δεν είπα ποτέ αυτόΛίνο Βεντούρα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 18:22
-οι Πόντιοι και οι λαζοι είναι ο ίδιος λαός αφού μιλούν την ίδια γλώσσα
-
Giorgos 574
Οθωμανέλλην έγραψε: 23 Δεκ 2019, 18:27Μην διαστρεβλωνεις αυτά που λέμε πονηριδη.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 18:22-οι Πόντιοι και οι λαζοι είναι ο ίδιος λαός αφού μιλούν την ίδια γλώσσα
- ε και; τι σημασία έχει; αφού είναι ο ίδιος λαός![]()
-
Georg Von Balkanen
Ξανάλεω. Τα ποσοστά είναι τραγικά χαμηλα. Επίσης, προφανώς και οι ευρωπαϊκοί λαοί αναμιχθηκαν μεταξύ τους. Τώρα όμως μιλάμε για τους ελληνες οι οποίοι αναμιχθηκαν με λαούς από Καύκασο και μέση ανατοληhellegennes έγραψε: 23 Δεκ 2019, 18:04Είσαι γενετιστής; Αν όχι, απλά άκου αυτά που λένε οι γενετιστές και δέξου τα. Οι Γερμανοί και οι δυτικοί Σλάβοι είναι γενετικά αδερφάκια. Οι Έλληνες δεν έχουν κανένα γενετικό αδερφάκι. Έχουν ξαδέρφια τους τους Ρώσους, όπως και οι Γερμανοί.
- hellegennes
Τραγικά χαμηλά και ίδιος κλάδος δεν γίνεται. Οι Έλληνες δεν είναι σε ίδιο κλάδο με κανέναν λαό και ουδέποτε αναμίχθηκαν με τους λαούς που λες. Δεν υπήρχε κανένας λόγος. Φυσικά θα υπάρχουν μερικές μεμονωμένες περιπτώσεις, όπως φυσικά θα υπάρχουν γερμανοϊνδοί και Γαλλοϊάπωνες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 499 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
-
- 60 Απαντήσεις