!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ρεεεεεεεεε!!! Έφυγε η Naida;;;;

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

the comet the course the tail

Re: Ρεεεεεεεεε!!! Έφυγε η Naida;;;;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail »

aLiCat έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 12:04 Δεν μου αρέσουν οι αποχαιρετισμοί Ναίδα, πόσο μάλλον όταν έχουν να κάνουν με ένα από τα προσφιλέστερα μέλη του phorum.

Γι αυτό και προτιμώ να σε καλωσορίσω, όταν αποφασίσεις να επιστρέψεις.

Εικόνα
Εικόνα Εικόνα
User_601

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από User_601 »

Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 12:07
Εσθήρ έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 12:05 Αυτοι που την εδιωξαν φιγουραρουν στο κωλοθεμα με τα μοντελ,οπως και οι απανταχου κομπλεξικοι μισογυνηδες του φορουμ,ο τελευταιος να κλεισει την πορτα. :003:
Ε οχι και να τα ριχνετε στην τζουνο.
ρε συ κοπελιά....κάνε κάτι να χαλαρώσεις. δεν είναι φυσιολογικό. φιλικά στο λέω.
Χαλαρωτατη ειμαι.Απλα τσουζει λιγο,αλλα βαζελινη και εισαι οκ. :smt023
Κατα τα αλλα κοιτα τα δικα σου ,ΠΟΥ ΔΙΩΧΝΕΤΕ ΤΟΣΑ ΜΕΛΗ ,και ασε με εμενα,ναι αγαπουλα;Θα γραφω οπου θελω,δεν θα σε ρωτησω. :c020:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος User_601 την 23 Νοέμ 2019, 13:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

Εσθήρ έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 12:05 Αυτοι που την εδιωξαν φιγουραρουν στο κωλοθεμα με τα μοντελ,οπως και οι απανταχου κομπλεξικοι μισογυνηδες του φορουμ,ο τελευταιος να κλεισει την πορτα. :003:
:g030:
Το θέμα με τα μόντελ, έπρεπε να έχει ήδη κλειδωθεί (πάντα κατά την ταπεινή μου άποψη).
Το γεγονός οτι κόστισε πολύ παραπάνω από όσο (υποτίθεται) "μας" διασκέδασε, νομίζω αρκεί.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Μηχανικός έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 11:53
Otto Weininger έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 11:50
Ποιο είναι το θέμα της Naida ;
Μόνο οι συντονιστές ξέρουν τι την πείραξε, αλλά δεν μιλάνε.
Τροφικη δηλητηριαση λογω συνεχους εκθεσης στα φαγητα της
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
User_601

aLiCat έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 12:09
Το θέμα με τα μόντελ, έπρεπε να έχει ήδη κλειδωθεί (πάντα κατά την ταπεινή μου άποψη).
Το γεγονός οτι κόστισε πολύ παραπάνω από όσο (υποτίθεται) "μας" διασκέδασε, νομίζω αρκεί.
:smt023
Διοτι η μαλακια περισσευει.
Χόρχε ντελ Σάλτο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χόρχε ντελ Σάλτο »

Εσθήρ έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 12:09
Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 12:07
ρε συ κοπελιά....κάνε κάτι να χαλαρώσεις. δεν είναι φυσιολογικό. φιλικά στο λέω.
Χαλαρωτατη ειμαι.Απλα τσουζει λιγο,αλλα βαζελινη και εισαι οκ. :smt023
τι τσούζει ρε κοπελιά; μας γάμησες;

αν στο έλεγε κάποιος θα είχες κάνει 10 αναφορές και θα έσκουζες για σεξισμό ρε τρελάκια. :lol:
Χόρχε ντελ Σάλτο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χόρχε ντελ Σάλτο »

για ποιο λόγο βρε Άλι? πες μου κάτι συγκεκριμένο.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Καταπληκτικο ειναι το νημα :hebit:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
User_601

Αντε απο εκει ρε λιγουρια,που σχολιαζατε και το σωμα της κασπερ,με τοσο ασχημο τροπο,λιγουρια..γυρευε καθε ποτε βλεπετε γυναικειο σωμα; :smt005:
Ποστ απαραδεχτα λεμε,και δειχνει το ποιον σας.
Ντροπη σας,καν δεν συνειδητοποιητε τι μαλακιες γραφετε.
Ευτυχως υπαρχουν και κανα δυο αντρες,βλεπε Πανα που δεν ειναι σαν τα μουτρα σας.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Ολα τα σχολιαζουμε - οποια δεν αντεχει κριτικη ας κρατησει την αναπνοη της μεχρι να γινει πριγκιπονιφάδα.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 12:13
Γιατί υπερβήκατε τα όρια, για αυτό.
Γιατί ειπώθηκαν χαρακτηρισμοί που δεν έπρεπε να ειπωθούν.
Γιατί ορισμένοι βρήκαν ευκαιρία να ξεράσουν τη χολή που με δυσκολία κρατούσαν μέσα τους.
Και γιατί δεν είμαι καθόλου σίγουρη οτι δεν ήταν το "κερασάκι στην τούρτα" που έκανε την λατρεμένη μου Νάιδα να τα βροντήξει και να φύγει.
Καταφέρατε να θυμώσετε ακόμα και την ήπιων τόνων και συμπαθή Casper .

Ναι στην πλάκα και στο χαβαλέ, αλλά κάποτε χρειάζεται να το διαχωρίσουμε από τις χοντράδες.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
User_601

Αγις έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 12:20 Ολα τα σχολιαζουμε - οποια δεν αντεχει κριτικη ας κρατησει την αναπνοη της μεχρι να γινει πριγκιπονιφάδα.
Σχολιαστε τα,αλλα θα δεχεστε και τα σχολιανα σας αγαπουλα ναι;Οχι να σκουζετε οταν σας τα λεει γυναικα,ετσι μπουλη; :c020:
User_601

aLiCat έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 12:21
Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 12:13
Γιατί υπερβήκατε τα όρια, για αυτό.
Γιατί ειπώθηκαν χαρακτηρισμοί που δεν έπρεπε να ειπωθούν.
Γιατί ορισμένοι βρήκαν ευκαιρία να ξεράσουν τη χολή που με δυσκολία κρατούσαν μέσα τους.
Και γιατί δεν είμαι καθόλου σίγουρη οτι δεν ήταν το "κερασάκι στην τούρτα" που έκανε την λατρεμένη μου Νάιδα να τα βροντήξει και να φύγει.
Καταφέρατε να θυμώσετε ακόμα και την ήπιων τόνων και συμπαθή Casper .

Ναι στην πλάκα και στο χαβαλέ, αλλά κάποτε χρειάζεται να το διαχωρίσουμε από τις χοντράδες.
:smt023
Ακριβως.
Και το ιδιοτυπο μπουλινγκ ή θα δεχεσαι να μετεχεις στα νηματα που θελουμε εμεις η θα σε κανουμε ρομπα,εκει που περνανε. :003:
Άβαταρ μέλους
Αγις

Εσθήρ έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 12:21
Αγις έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 12:20 Ολα τα σχολιαζουμε - οποια δεν αντεχει κριτικη ας κρατησει την αναπνοη της μεχρι να γινει πριγκιπονιφάδα.
Σχολιαστε τα,αλλα θα δεχεστε και τα σχολιανα σας αγαπουλα ναι;Οχι να σκουζετε οταν σας τα λεει γυναικα,ετσι μπουλη; :c020:
Ετσι τσαχάλω :wave:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
fagano3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 »

Το λες και το ξαναλες.

Ποιος νομιζεις οτι σε αντιμετωπιζει ως γυναικα;

Ως θεομουρλη σε αντιμετωπιζουν ολοι.
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές