aLiCat έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 12:04 Δεν μου αρέσουν οι αποχαιρετισμοί Ναίδα, πόσο μάλλον όταν έχουν να κάνουν με ένα από τα προσφιλέστερα μέλη του phorum.
Γι αυτό και προτιμώ να σε καλωσορίσω, όταν αποφασίσεις να επιστρέψεις.
![]()

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
aLiCat έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 12:04 Δεν μου αρέσουν οι αποχαιρετισμοί Ναίδα, πόσο μάλλον όταν έχουν να κάνουν με ένα από τα προσφιλέστερα μέλη του phorum.
Γι αυτό και προτιμώ να σε καλωσορίσω, όταν αποφασίσεις να επιστρέψεις.
![]()

Χαλαρωτατη ειμαι.Απλα τσουζει λιγο,αλλα βαζελινη και εισαι οκ.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 12:07ρε συ κοπελιά....κάνε κάτι να χαλαρώσεις. δεν είναι φυσιολογικό. φιλικά στο λέω.Εσθήρ έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 12:05 Αυτοι που την εδιωξαν φιγουραρουν στο κωλοθεμα με τα μοντελ,οπως και οι απανταχου κομπλεξικοι μισογυνηδες του φορουμ,ο τελευταιος να κλεισει την πορτα.![]()
Ε οχι και να τα ριχνετε στην τζουνο.
Εσθήρ έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 12:05 Αυτοι που την εδιωξαν φιγουραρουν στο κωλοθεμα με τα μοντελ,οπως και οι απανταχου κομπλεξικοι μισογυνηδες του φορουμ,ο τελευταιος να κλεισει την πορτα.![]()
Ε οχι και να τα ριχνετε στην τζουνο.
Τροφικη δηλητηριαση λογω συνεχους εκθεσης στα φαγητα της
aLiCat έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 12:09Εσθήρ έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 12:05 Αυτοι που την εδιωξαν φιγουραρουν στο κωλοθεμα με τα μοντελ,οπως και οι απανταχου κομπλεξικοι μισογυνηδες του φορουμ,ο τελευταιος να κλεισει την πορτα.![]()
Ε οχι και να τα ριχνετε στην τζουνο.![]()
Το θέμα με τα μόντελ, έπρεπε να έχει ήδη κλειδωθεί (πάντα κατά την ταπεινή μου άποψη).
Το γεγονός οτι κόστισε πολύ παραπάνω από όσο (υποτίθεται) "μας" διασκέδασε, νομίζω αρκεί.
τι τσούζει ρε κοπελιά; μας γάμησες;Εσθήρ έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 12:09Χαλαρωτατη ειμαι.Απλα τσουζει λιγο,αλλα βαζελινη και εισαι οκ.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 12:07
ρε συ κοπελιά....κάνε κάτι να χαλαρώσεις. δεν είναι φυσιολογικό. φιλικά στο λέω.![]()
για ποιο λόγο βρε Άλι? πες μου κάτι συγκεκριμένο.aLiCat έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 12:09Εσθήρ έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 12:05 Αυτοι που την εδιωξαν φιγουραρουν στο κωλοθεμα με τα μοντελ,οπως και οι απανταχου κομπλεξικοι μισογυνηδες του φορουμ,ο τελευταιος να κλεισει την πορτα.![]()
Το θέμα με τα μόντελ, έπρεπε να έχει ήδη κλειδωθεί (πάντα κατά την ταπεινή μου άποψη).
Το γεγονός οτι κόστισε πολύ παραπάνω από όσο (υποτίθεται) "μας" διασκέδασε, νομίζω αρκεί.
Γιατί υπερβήκατε τα όρια, για αυτό.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 12:13για ποιο λόγο βρε Άλι? πες μου κάτι συγκεκριμένο.aLiCat έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 12:09Εσθήρ έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 12:05 Αυτοι που την εδιωξαν φιγουραρουν στο κωλοθεμα με τα μοντελ,οπως και οι απανταχου κομπλεξικοι μισογυνηδες του φορουμ,ο τελευταιος να κλεισει την πορτα.![]()
Σχολιαστε τα,αλλα θα δεχεστε και τα σχολιανα σας αγαπουλα ναι;Οχι να σκουζετε οταν σας τα λεει γυναικα,ετσι μπουλη;Αγις έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 12:20 Ολα τα σχολιαζουμε - οποια δεν αντεχει κριτικη ας κρατησει την αναπνοη της μεχρι να γινει πριγκιπονιφάδα.
aLiCat έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 12:21Γιατί υπερβήκατε τα όρια, για αυτό.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 12:13για ποιο λόγο βρε Άλι? πες μου κάτι συγκεκριμένο.aLiCat έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 12:09
![]()
Γιατί ειπώθηκαν χαρακτηρισμοί που δεν έπρεπε να ειπωθούν.
Γιατί ορισμένοι βρήκαν ευκαιρία να ξεράσουν τη χολή που με δυσκολία κρατούσαν μέσα τους.
Και γιατί δεν είμαι καθόλου σίγουρη οτι δεν ήταν το "κερασάκι στην τούρτα" που έκανε την λατρεμένη μου Νάιδα να τα βροντήξει και να φύγει.
Καταφέρατε να θυμώσετε ακόμα και την ήπιων τόνων και συμπαθή Casper .
Ναι στην πλάκα και στο χαβαλέ, αλλά κάποτε χρειάζεται να το διαχωρίσουμε από τις χοντράδες.