Συμφωνώ ότι ως ιδέα είναι αξιόλογη. Επιμένω ότι δεν έχουν τους ελληνικούς δρόμους στο μυαλό τους οι σχεδιαστές. Από τα λίγα βιντεάκια που είδα τα ατυχήματα μου φαίνονται να έχουν μεγάλο βαθμό μη προβλεψιμότητας. Θα 'χουμε σε λίγα χρόνια και νέο άγχος όπως πάει το πράγμα μη πέσει κάτω ο μπροστά με το μονόροδο και δεν προλάβουμε να φρενάρουμε.enaon έγραψε: 16 Ιουν 2018, 21:41 ειναι το μόνο ηλεκτρικό όχημα κάτω απο 15 κιλά σύνολο, που μπορεί να ανέβει 20-30% κλίση, δεν συγκρίνεται με τίποτε άλλο νομίζω για Αθήνα κλπ. Πάντως ναι συμφωνώ, είναι επικίνδυνο, σαν να μαθαίνουμε ποδήλατο απο την αρχή. Έχω ακόμα 33 ώρες να το σκεφτώ.![]()
Εσύ ως αναβάτης θα έχεις κάποια πείρα από πτώσεις. Εγώ τι να προσθέσω. Αν ήταν να πάρω τέτοια ρίσκα στην ζωή μου θα το έκανα για καλό λόγο. Θα γινόμουν κασκαντέρ πχ. Κάποιες φορές ένα ατύχημα μπορεί να ανατρέψει πολύ την κανονικότητα της ζωής σου. Μου φαίνεται ότι περισσότερο είναι εκεί και σε ιντριγκάρει να το δοκιμάσεις για την εμπειρία παρά για να σε διευκολύνει στις μετακινήσεις σου.