!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ηλεκτρικό ποδήλατο ή σκούτερ.

Μηχανές, αυτοκίνητα, τραίνα, αεροπλάνα, πλοία. Απόλαυση και αδρεναλίνη στα όρια!
Άβαταρ μέλους
ST48410

Re: Ηλεκτρικό ποδήλατο ή σκούτερ.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

enaon έγραψε: 16 Ιουν 2018, 21:41 ειναι το μόνο ηλεκτρικό όχημα κάτω απο 15 κιλά σύνολο, που μπορεί να ανέβει 20-30% κλίση, δεν συγκρίνεται με τίποτε άλλο νομίζω για Αθήνα κλπ. Πάντως ναι συμφωνώ, είναι επικίνδυνο, σαν να μαθαίνουμε ποδήλατο απο την αρχή. Έχω ακόμα 33 ώρες να το σκεφτώ. :003:
Συμφωνώ ότι ως ιδέα είναι αξιόλογη. Επιμένω ότι δεν έχουν τους ελληνικούς δρόμους στο μυαλό τους οι σχεδιαστές. Από τα λίγα βιντεάκια που είδα τα ατυχήματα μου φαίνονται να έχουν μεγάλο βαθμό μη προβλεψιμότητας. Θα 'χουμε σε λίγα χρόνια και νέο άγχος όπως πάει το πράγμα μη πέσει κάτω ο μπροστά με το μονόροδο και δεν προλάβουμε να φρενάρουμε.

Εσύ ως αναβάτης θα έχεις κάποια πείρα από πτώσεις. Εγώ τι να προσθέσω. Αν ήταν να πάρω τέτοια ρίσκα στην ζωή μου θα το έκανα για καλό λόγο. Θα γινόμουν κασκαντέρ πχ. Κάποιες φορές ένα ατύχημα μπορεί να ανατρέψει πολύ την κανονικότητα της ζωής σου. Μου φαίνεται ότι περισσότερο είναι εκεί και σε ιντριγκάρει να το δοκιμάσεις για την εμπειρία παρά για να σε διευκολύνει στις μετακινήσεις σου.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

ST48410 έγραψε: 17 Ιουν 2018, 01:28
enaon έγραψε: 16 Ιουν 2018, 21:41 ειναι το μόνο ηλεκτρικό όχημα κάτω απο 15 κιλά σύνολο, που μπορεί να ανέβει 20-30% κλίση, δεν συγκρίνεται με τίποτε άλλο νομίζω για Αθήνα κλπ. Πάντως ναι συμφωνώ, είναι επικίνδυνο, σαν να μαθαίνουμε ποδήλατο απο την αρχή. Έχω ακόμα 33 ώρες να το σκεφτώ. :003:
Συμφωνώ ότι ως ιδέα είναι αξιόλογη. Επιμένω ότι δεν έχουν τους ελληνικούς δρόμους στο μυαλό τους οι σχεδιαστές. Από τα λίγα βιντεάκια που είδα τα ατυχήματα μου φαίνονται να έχουν μεγάλο βαθμό μη προβλεψιμότητας. Θα 'χουμε σε λίγα χρόνια και νέο άγχος όπως πάει το πράγμα μη πέσει κάτω ο μπροστά με το μονόροδο και δεν προλάβουμε να φρενάρουμε.

Εσύ ως αναβάτης θα έχεις κάποια πείρα από πτώσεις. Εγώ τι να προσθέσω. Αν ήταν να πάρω τέτοια ρίσκα στην ζωή μου θα το έκανα για καλό λόγο. Θα γινόμουν κασκαντέρ πχ. Κάποιες φορές ένα ατύχημα μπορεί να ανατρέψει πολύ την κανονικότητα της ζωής σου. Μου φαίνεται ότι περισσότερο είναι εκεί και σε ιντριγκάρει να το δοκιμάσεις για την εμπειρία παρά για να σε διευκολύνει στις μετακινήσεις σου.
και για οικολογικό πρωτοποριακό πουλ μουρ στις γιογκοβιγκαν τσούχτρες - αλλά θα ατυχήσει. :003:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Αγις έγραψε: 17 Ιουν 2018, 01:36 και για οικολογικό πρωτοποριακό πουλ μουρ στις γιογκοβιγκαν τσούχτρες - αλλά θα ατυχήσει. :003:
Αυτό δεν το είχα σκεφτεί αλλά όπως έγραψα και παραπάνω αν δεν μπορείς να πας την άλλη μία βόλτα...

Νομίζω ότι το βασικό πλεονέκτημα είναι η φορητότητα. Δεν το αφήνεις στο δρόμο και δεν φοβάσαι να το κλέψουν, δεν έχεις πρόβλημα χώρου για να παρκάρεις κλπ. Σε πόλεις με σωστό οδόστρωμα και ποδηλατοδρόμους θα έλεγα ναι. Εδώ σε μας όχι.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

ST48410 έγραψε: 17 Ιουν 2018, 01:28 Συμφωνώ ότι ως ιδέα είναι αξιόλογη. Επιμένω ότι δεν έχουν τους ελληνικούς δρόμους στο μυαλό τους οι σχεδιαστές.

Μου φαίνεται ότι περισσότερο είναι εκεί και σε ιντριγκάρει να το δοκιμάσεις για την εμπειρία παρά για να σε διευκολύνει στις μετακινήσεις σου.
για πλάκα τα λέμε, αλλά νομίζω είναι η καλύτερη ιδέα για τους δρόμους μας. Έχει μεγάλη ρόδα και σου επιτρέπει να βασίζεσαι στα γόνατά σου, και ποδήλατο να κάνεις δηλαδή στην Αθήνα στα γόνατα υπολογίζεις για λακκούβες κλπ. Νομίζω θα είναι θέμα ικανότητας απο ένα σημείο και μετά, οδηγού και μηχανήματος.

Αλλά ναι, για την εμπειρία το λέω, αλλιώς σιγά, πάω με τα πόδια ή παίρνω το αυτοκίνητο. Πάντως μένω πάνω σε λόφο, έτσι και αυτό το πράγμα ανεβαίνει άνετα ανηφόρες, οκ, είναι τρομερό. :003:

Άβαταρ μέλους
Αγις

ST48410 έγραψε: 17 Ιουν 2018, 01:42
Αγις έγραψε: 17 Ιουν 2018, 01:36 και για οικολογικό πρωτοποριακό πουλ μουρ στις γιογκοβιγκαν τσούχτρες - αλλά θα ατυχήσει. :003:
Αυτό δεν το είχα σκεφτεί αλλά όπως έγραψα και παραπάνω αν δεν μπορείς να πας την άλλη μία βόλτα...

Νομίζω ότι το βασικό πλεονέκτημα είναι η φορητότητα. Δεν το αφήνεις στο δρόμο και δεν φοβάσαι να το κλέψουν, δεν έχεις πρόβλημα χώρου για να παρκάρεις κλπ. Σε πόλεις με σωστό οδόστρωμα και ποδηλατοδρόμους θα έλεγα ναι. Εδώ σε μας όχι.
Αν ηταν διπλόσελο ποιά θα ανέβαινε ; Ειναι γιογκοβίγκαν αλλά δεν είναι τόσο ηλίθιες.
Το θέμα είναι ''νοιάζομαι για τον πλανήτη - βρήκα έξυπνη λύση''
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
enaon

με την ευκαιρία του νήματος έκανα λογαριασμό στο ταομπαο να δω που είμαστε. Μιλάω με τον κινέζο και μου λέει οτι το δέμα θα το στείλει Ουγγαρία, και μετά θα έρθει απο Δανία με ups, θα έρθει γρήγορα χωρίς δασμούς. Το ξέρουμε οτι γίνεται οκ, αλλά ρε παιδιά, τι γίνεται ρε γαμώτο, ακόμα και αγγλικά μιλάνε οι Κινέζοι πλέον. :)
Spoiler
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Αγις

Εεεε εεε ερχεταιιιιιιι

:vp6: :vp7: :EE1:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

enaon έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 08:19 με την ευκαιρία του νήματος έκανα λογαριασμό στο ταομπαο να δω που είμαστε. Μιλάω με τον κινέζο και μου λέει οτι το δέμα θα το στείλει Ουγγαρία, και μετά θα έρθει απο Δανία με ups, θα έρθει γρήγορα χωρίς δασμούς. Το ξέρουμε οτι γίνεται οκ, αλλά ρε παιδιά, τι γίνεται ρε γαμώτο, ακόμα και αγγλικά μιλάνε οι Κινέζοι πλέον. :)
Spoiler
Εικόνα
Το χτύπησες το μονόκυκλο ρε;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
enaon

sys3x έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 12:58 Το χτύπησες το μονόκυκλο ρε;
:smt023
για να δούμε αν θα προλάβει να έρθει πριν τελειώσει το καλοκαίρι. :)
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

enaon έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 20:25
γιούπιιι!
:vp7:
Θέλω ρηβιού με το που σκάσει μύτη ε.
:D
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Αγις

sys3x έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 21:31
enaon έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 20:25
γιούπιιι!
:vp7:
Θέλω ρηβιού με το που σκάσει μύτη ε.
:D
+ αναλυτικά βίνδεο
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
enaon

τελικά σαχλαμάρες μου έλεγε οτι θα έρθει γρήγορα, πήρε το τρένο για Ευρώπη προφανώς. :e040:

Αλλά προχθές έφτασε Γερμανία και εμφανίστηκε στο σύστημα, μπήκε νύχτα από Πολώνια και σήμερα είναι Ιταλία, μέχρι την δευτέρα θα το έχω επιτέλους. :003:
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

enaon έγραψε: 17 Ιουν 2018, 01:48
ST48410 έγραψε: 17 Ιουν 2018, 01:28 Συμφωνώ ότι ως ιδέα είναι αξιόλογη. Επιμένω ότι δεν έχουν τους ελληνικούς δρόμους στο μυαλό τους οι σχεδιαστές.

Μου φαίνεται ότι περισσότερο είναι εκεί και σε ιντριγκάρει να το δοκιμάσεις για την εμπειρία παρά για να σε διευκολύνει στις μετακινήσεις σου.
για πλάκα τα λέμε, αλλά νομίζω είναι η καλύτερη ιδέα για τους δρόμους μας. Έχει μεγάλη ρόδα και σου επιτρέπει να βασίζεσαι στα γόνατά σου, και ποδήλατο να κάνεις δηλαδή στην Αθήνα στα γόνατα υπολογίζεις για λακκούβες κλπ. Νομίζω θα είναι θέμα ικανότητας απο ένα σημείο και μετά, οδηγού και μηχανήματος.

Αλλά ναι, για την εμπειρία το λέω, αλλιώς σιγά, πάω με τα πόδια ή παίρνω το αυτοκίνητο. Πάντως μένω πάνω σε λόφο, έτσι και αυτό το πράγμα ανεβαίνει άνετα ανηφόρες, οκ, είναι τρομερό. :003:

ναι αλλα στον δρομο δεν το ειδα να πηγαινει.
Άβαταρ μέλους
enaon

πάνε και στον δρόμο, αλλά βήμα-βήμα :)

πρώτο βήμα να μην πέφτουμε, δεύτερο η μεγαλύτερη μπαταρία και σπάσιμο για να πάμε στα 30 χιλ/'ωρα, μετά αν όλα πάνε ωραία θα πάρω το z10 :)

Άβαταρ μέλους
enaon

αν κάποιος ενδιαφέρεται, η kingsong που είναι τώρα μάλλον ο καλύτερος κατασκευαστής unicycles, ψάχνει αντιπρόσωπο στην Ελλάδα. Φοβεροί οι κινέζοι ρε παιδιά, έστειλα ένα μαιλ στα κεντρικά για να μάθω αν στέλνουν κατευθείαν χωρίς μεσάζοντες, και καταλύξαμε να μου λένε τον όγκο πωλήσεων, στόχους κλπ. Τελικά πήρα το ninebot, αλλά αν κάποιος θέλει, ωραία ευκαιρία.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μηχανοκίνηση”