Τι να φτιαχτούν, να ντυθούν και να τις βλέπουν τα πρόβατα;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θα πατε διακοπες το καλοκαιρι;
Re: Θα πατε διακοπες το καλοκαιρι;
Οι γυναίκες δεν μπορούν στα χωριά, θέλουν κόσμο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μηχανικός την 08 Ιουν 2018, 01:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
προσωπικά πάντως, θέλω να πηγαίνω και να κάνω τα καθημερινά με τα πόδια κι όχι να παίρνω αυτοκίνητο για ντεπόν ή αντιισταμινικό.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
quote=mec_ post_id=100713 time=1528406767 user_id=188]
Βασικά κι εδώ που είμαι είναι κάπως κέντρο παράκεντρο και περνάει δίπλα ενα ποτάμι. Πάω και τρέχω κι αν θέλω πάω και για ψάρεμα. Δηλαδή δεν αισθάνομαι την πιεση της πόλης.
[/quote]
Συνοικιακα εξω απο τη συνοικία 2 με 3 χλμ εντάξει ειναι
Το χωριό κοντά σε πολη παγίδα επισης
Χωριό είναι πάλι
Σου λεω ξανα ειναι θεμα ατόμου. Αλλος θελει πιο χωριό
Γενικά η πόλη δίνει περισσότερες επιλογές, αλλά είναι και στον άνθρωπο. Εγώ είμαι πιο πολύ της πόλης, αλλά δεν μπορώ να το προεξοφλήσω για αργότερα. Αν βαρεθώ και πάω σε χωριο, θα φροντίσω πάντως να είναι δίπλα σε πόλη.bluerose έγραψε: 08 Ιουν 2018, 00:08 Ναι.
Λες να το μετανοιωσω;
Παντος οσο ημουν εκει δεν ειχα θέμα.
Εδω που ηρθα εχω
Μπα....εδω θα εχω συνεχως.
Βασικά κι εδώ που είμαι είναι κάπως κέντρο παράκεντρο και περνάει δίπλα ενα ποτάμι. Πάω και τρέχω κι αν θέλω πάω και για ψάρεμα. Δηλαδή δεν αισθάνομαι την πιεση της πόλης.
[/quote]
Συνοικιακα εξω απο τη συνοικία 2 με 3 χλμ εντάξει ειναι
Το χωριό κοντά σε πολη παγίδα επισης
Χωριό είναι πάλι
Σου λεω ξανα ειναι θεμα ατόμου. Αλλος θελει πιο χωριό
Μηχανικός έγραψε: 08 Ιουν 2018, 01:10 Οι γυναίκες δεν μπορούν στα χωριά, θέλουν κόσμο.
Τι να φτιαχτούν, να ντυθούν και να τις βλέπουν τα πρόβατα;![]()
Προσωπικά νοιωθω πιο καλά σε συνοικία. Δεν εχει να κάνει με το ντύσιμο. Αφου κι εδώ κόσμο βλέπω που έρχονται απο θες, εχω κίνητρο να βγαλω φρυδι
Ειναι τι θες μέσα στη ψυχή σου. Αν δε μπορεις κανεις υπομονή. Εκανα τοσα ετη. Παρεα με το πχορουμ
Το μονο που θα μου λείψει η δροσιά εξω στην αυλη τα καλοκαιρινά βραδυα. Στη πολη θυμαμε έβγαινα στο μπαλκόνι και τα παντα καιγανε απ τη ζεστη
Αν μπορούσα θα το ειχα καλοκαιρινο σπιτι
Δεν ειναι αυτό. Φταιει που μεγάλωσες
Θα πάμε λίγες μέρες στο εξοχικό του αδελφού μου στο Πόρτο Χέλι.
Δεν υπάρχουν χρήματα για νησί ή για εξωτερικό.
Δουλεύουμε για να πληρώνουμε Εφορία, ΕΝΦΙΑ, Ασφαλιστικές Εισφορές και ΔΕΗ
.
Δεν υπάρχουν χρήματα για νησί ή για εξωτερικό.
Δουλεύουμε για να πληρώνουμε Εφορία, ΕΝΦΙΑ, Ασφαλιστικές Εισφορές και ΔΕΗ
Αν ήταν ο δικός μου αδερφός θα με χρέωνε διαμονή
Άρα από κάπου αλλού σου τα παίρνει/σου τα πήρε
Γυναίκες δεν έχετε;.
Αν ειναι δυνατόν, πέφτω απο τα σύννεφα
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Για αυτό να διαλέγετε του κατηχητικου
Που θα τις βρειτε; Σε προσκυνηματικες εκδρομές
bluerose έγραψε: 08 Ιουν 2018, 15:08 Για αυτό να διαλέγετε του κατηχητικου
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Πού είσαι βρε Μπλου! Ξαναβρήκες τη φόρμα σου! Στις καλές εποχέςbluerose έγραψε: 07 Ιουν 2018, 23:11 Και για να σου δωσω να καταλαβεις ειμαι υπο μετακόμιση
Ναιιιιιιι
Πισω στη πηχτρα και στο μπαλκονακι που δε χωραει ουτε καθισμα.
Οχι που θα καθομαι να κουρευω γκαζον καθε τρεις και λιγο κι αν πας να το απολαύσεις ειτε θα σε κουτσουλησουν άπειρα ειδη πουλιων ειτε κουνουπια θα σου κανουν το βιο αβιωτο
Ανθρωπο ακους ανθρωπο δε βλεπεις
Αργα θα γινει μη κανω κινήσεις επιπόλαιες. Ηδη ξεκινησα..δεν αντεξα. Εβαλα συνεργειο γιατι υπηρχε διαρροή με νερα απ το τοιχο...μη μουχλιασει. Αλλα το προτιμώ απο τα λουστριν πλακακια και τα ηλεκτρικα στορια που εχω. Φαντάσου τραυματικο σοκ.
Αλλα....καθενας ειναι διαφορετικος. Απλα εχε το νου σου. Εσυ πρεπει να νοιωθεις οκ εκει που εισαι κατα πρωτον
Μη σε δουμε σε καμμια βουνοκορφη να κλαίς και θυμασε το Λαζαρο το γνωστο κατάστημα εκει που εισαι πχ τωρα
Καλέ τι λένε εκεί πέρα τα αγόρια; Μια χαρά είναι οι άντρες μας όσοι μας αφήνουν να ξεπορτίζουμε! Ειδικά ο δικός μου, φωτιά θα πέσει να με κάψει! Και τα ρούχα πλυμένα βρίσκω και τα παιδιά μου μια χαρά σπίτι και έρχεται η μαμά ΥΟLO από το νησάκι της κάθε τόσο!Ερμής έγραψε: 07 Ιουν 2018, 13:32Δε ξερω ποσοστά. Ξέρω οτι παίζουν όλα.
Μπουχτισμένες που αισθάνονται εγκλωβισμένες είναι οι περισσότερες απο όσες παντρεύτηκαν και έκαναν οικογένεια με κίνητρο κάποιο άλλο εκτός του οτι ήθελαν να κάνουν οικογένεια με τον συγκεκριμένο άνθρωπο.
Γκρινιάζω για τη ζωή στη suburbia και γιατί η Αθήνα είναι μια σαχλαμάρα και μισή, όλο το λεκανοπέδιο γενικά, ενώ αυτή τη στιγμή περιτριγυρίζεται από προορισμούς που είναι το διαμάντι της οικουμένης! Για αυτό γκρινιάζω. Και επειδή τα παιδιά έχουν τις παρεϊτσες τους Αθήνα και δεν έχουν σκορπίσει ακόμα σε εξοχικά δεν την παλεύω να κάθομαι και εγώ εδώ χάμω και να περνάνε τα καλοκαίργια, οπότε ΔΕΝ ΚΑΘΟΜΑΙ! YOLO!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση