Ευχαριστώ. Επόμενη ερώτηση. Αρκεί αυτή η παράθεση των συστατικών για να μας πει κάτι αναμφισβήτητο για την ποιότητα της τροφής; Πχ εδώ λέει 8% τυρί. Τι τυρί; Δεν είναι όλα τα τυριά ίδια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γαριδάκια
Re: Γαριδάκια
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Θα σου πω τι δεν έχουν. Βιταμίνες. Ένα παιδί που είναι λιγόφαγο έχει πρώτα και κύρια ανάγκη από βιταμίνες. Οι θερμίδες σε σώματα που χτίζονται δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να είναι κενές. Για αυτό και πρέπει να τις παίρνουμε από φυσικές τροφές που έχουν κι άλλα εκτός από αλάτι και ζάχαρη. Δεν χρειάζεται μόνο θερμίδες ένα σώμα. Χρειάζεται και τον σίδηρο και το ασβέστιο και τη βιταμίνη c και την α και την ε και χρειάζεται κόκκινο κρέας και χρειάζεται λαχανικά και χρειάζεται φρούτα και χρειάζεται γαλακτοκομικά.hellegennes έγραψε: 30 Οκτ 2019, 23:13Ακόμα περιμένω να ακούσω τι είναι αυτό το εξωγήινο πράγμα που έχουν τα γαριδάκια και τα κάνουν διατροφικούς δαίμονες και δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι παιδίατροι που ξέρεις εσύ. Γιατί κι εγώ ξέρω άλλους που δεν βάζουν απολύτως κανέναν περιορισμό σε παιδιά με προβλήματα μικρού βάρους.Gherschaagk έγραψε: 30 Οκτ 2019, 22:59 Όχι πιστεύω ότι σαν προϊόντα είναι από τα χειρότερα διατροφικά και είναι κακή συνήθεια για οποιονδήποτε και πολύ περισσότερο για παιδιά.
Όσο κι αν σε σοκάρει, σε συγκεκριμένες φάσεις, οι παιδίατροι προτείνουν και κανένα πατατάκι. Τα γαριδάκια δεν τα προτείνουν ποτέ. Μάλλον δεν έχουν ιδέα περί συστηματικής επιστήμης.
Όπλο σου είναι η πραγματικότητα. Πες μου ότι π.χ. το πιτσίνι έχει αυτό κι εκείνο και το άλλο που το καθιστούν χειρότερο από τα μακαρόνια. Αλλά θέλω να μου πεις τι είναι αυτά, όχι να μου δηλώσεις ότι διατροφικά είναι χειρότερο κι ότι έτσι λένε οι γιατροί που ξέρεις.
Κατάλαβες ή να το σπάσω και να το ξαναρίξω;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ
- Επικοινωνία:
Εδω στα ελληνικά αλλαντικά βρέθηκε άλογο, θα εμπιστευτώ την ετικέτα του κινεζικου σκατολοϊδιού, που τρως μια μπουκια και σε πιανει το στομαχι σου...
ωραία πύτισσα η ζωή
- hellegennes
Καλή μου, δεν τα αντικαθιστάς όλα αυτά με το γαριδάκι. Το γαριδάκι ΔΕΝ-ΣΕ-ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ. Δεν σου δημιουργεί αίσθημα κορεσμού και είναι τελείως λάθος να το απαγορεύσεις για αυτό που δεν έχει (βιταμίνες - παρότι φυσικά και έχει βιταμίνες και ιχνοστοιχεία σε μικροποσότητες, όπως τα μακαρόνια). Το απαγορεύεις για αυτά που έχει (αλάτι και λιπαρά) όταν έχεις υπέρβαρο άτομο, όχι λιποβαρές.Gherschaagk έγραψε: 30 Οκτ 2019, 23:31Θα σου πω τι δεν έχουν. Βιταμίνες. Ένα παιδί που είναι λιγόφαγο έχει πρώτα και κύρια ανάγκη από βιταμίνες. Οι θερμίδες σε σώματα που χτίζονται δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να είναι κενές. Για αυτό και πρέπει να τις παίρνουμε από φυσικές τροφές που έχουν κι άλλα εκτός από αλάτι και ζάχαρη. Δεν χρειάζεται μόνο θερμίδες ένα σώμα. Χρειάζεται και τον σίδηρο και το ασβέστιο και τη βιταμίνη c και την α και την ε και χρειάζεται κόκκινο κρέας και χρειάζεται λαχανικά και χρειάζεται φρούτα και χρειάζεται γαλακτοκομικά.hellegennes έγραψε: 30 Οκτ 2019, 23:13Ακόμα περιμένω να ακούσω τι είναι αυτό το εξωγήινο πράγμα που έχουν τα γαριδάκια και τα κάνουν διατροφικούς δαίμονες και δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι παιδίατροι που ξέρεις εσύ. Γιατί κι εγώ ξέρω άλλους που δεν βάζουν απολύτως κανέναν περιορισμό σε παιδιά με προβλήματα μικρού βάρους.Gherschaagk έγραψε: 30 Οκτ 2019, 22:59 Όχι πιστεύω ότι σαν προϊόντα είναι από τα χειρότερα διατροφικά και είναι κακή συνήθεια για οποιονδήποτε και πολύ περισσότερο για παιδιά.
Όσο κι αν σε σοκάρει, σε συγκεκριμένες φάσεις, οι παιδίατροι προτείνουν και κανένα πατατάκι. Τα γαριδάκια δεν τα προτείνουν ποτέ. Μάλλον δεν έχουν ιδέα περί συστηματικής επιστήμης.
Όπλο σου είναι η πραγματικότητα. Πες μου ότι π.χ. το πιτσίνι έχει αυτό κι εκείνο και το άλλο που το καθιστούν χειρότερο από τα μακαρόνια. Αλλά θέλω να μου πεις τι είναι αυτά, όχι να μου δηλώσεις ότι διατροφικά είναι χειρότερο κι ότι έτσι λένε οι γιατροί που ξέρεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
the comet the course the tail
το ιδανικό είναι να μην φας ΠΟΤΕ τέτοιες μαλακίες που πουλάει ο χελλήγεννης και είναι και ευτυχισμένος και το θεωρεί και δουλειά εδώ και 5 χρόνια.Gherschaagk έγραψε: 30 Οκτ 2019, 23:31Θα σου πω τι δεν έχουν. Βιταμίνες. Ένα παιδί που είναι λιγόφαγο έχει πρώτα και κύρια ανάγκη από βιταμίνες. Οι θερμίδες σε σώματα που χτίζονται δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να είναι κενές. Για αυτό και πρέπει να τις παίρνουμε από φυσικές τροφές που έχουν κι άλλα εκτός από αλάτι και ζάχαρη. Δεν χρειάζεται μόνο θερμίδες ένα σώμα. Χρειάζεται και τον σίδηρο και το ασβέστιο και τη βιταμίνη c και την α και την ε και χρειάζεται κόκκινο κρέας και χρειάζεται λαχανικά και χρειάζεται φρούτα και χρειάζεται γαλακτοκομικά.hellegennes έγραψε: 30 Οκτ 2019, 23:13Ακόμα περιμένω να ακούσω τι είναι αυτό το εξωγήινο πράγμα που έχουν τα γαριδάκια και τα κάνουν διατροφικούς δαίμονες και δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι παιδίατροι που ξέρεις εσύ. Γιατί κι εγώ ξέρω άλλους που δεν βάζουν απολύτως κανέναν περιορισμό σε παιδιά με προβλήματα μικρού βάρους.Gherschaagk έγραψε: 30 Οκτ 2019, 22:59 Όχι πιστεύω ότι σαν προϊόντα είναι από τα χειρότερα διατροφικά και είναι κακή συνήθεια για οποιονδήποτε και πολύ περισσότερο για παιδιά.
Τώρα αναφέρεσαι στο να φάει μια φορά πχ την εβδομάδα το παιδί ένα γαριδακι ή το να τρέφεται αποκλειστικά με τέτοια;Gherschaagk έγραψε: 30 Οκτ 2019, 23:31Θα σου πω τι δεν έχουν. Βιταμίνες. Ένα παιδί που είναι λιγόφαγο έχει πρώτα και κύρια ανάγκη από βιταμίνες. Οι θερμίδες σε σώματα που χτίζονται δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να είναι κενές. Για αυτό και πρέπει να τις παίρνουμε από φυσικές τροφές που έχουν κι άλλα εκτός από αλάτι και ζάχαρη. Δεν χρειάζεται μόνο θερμίδες ένα σώμα. Χρειάζεται και τον σίδηρο και το ασβέστιο και τη βιταμίνη c και την α και την ε και χρειάζεται κόκκινο κρέας και χρειάζεται λαχανικά και χρειάζεται φρούτα και χρειάζεται γαλακτοκομικά.hellegennes έγραψε: 30 Οκτ 2019, 23:13Ακόμα περιμένω να ακούσω τι είναι αυτό το εξωγήινο πράγμα που έχουν τα γαριδάκια και τα κάνουν διατροφικούς δαίμονες και δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι παιδίατροι που ξέρεις εσύ. Γιατί κι εγώ ξέρω άλλους που δεν βάζουν απολύτως κανέναν περιορισμό σε παιδιά με προβλήματα μικρού βάρους.Gherschaagk έγραψε: 30 Οκτ 2019, 22:59 Όχι πιστεύω ότι σαν προϊόντα είναι από τα χειρότερα διατροφικά και είναι κακή συνήθεια για οποιονδήποτε και πολύ περισσότερο για παιδιά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Υπάρχει και πινακάκι με διατροφική αξία. το τυρί σε σκόνη είναι συγκεκριμένο πράγμα (συνήθως τσένταρ ή γκούντα).ST48410 έγραψε: 30 Οκτ 2019, 23:24Ευχαριστώ. Επόμενη ερώτηση. Αρκεί αυτή η παράθεση των συστατικών για να μας πει κάτι αναμφισβήτητο για την ποιότητα της τροφής; Πχ εδώ λέει 8% τυρί. Τι τυρί; Δεν είναι όλα τα τυριά ίδια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Τώρα αυτό είναι ερώτηση που κάνεις στ' αλήθεια; Και πέρα από αυτό, υπάρχει τροφή με την οποία μπορείς να τρέφεσαι αποκλειστικά και να μην πεθάνεις σε σύντομο χρονικό διάστημα;Naida έγραψε: 30 Οκτ 2019, 23:36 Τώρα αναφέρεσαι στο να φάει μια φορά πχ την εβδομάδα το παιδί ένα γαριδακι ή το να τρέφεται αποκλειστικά με τέτοια;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εγώ υποστηρίζω τα γαριδακια. Γιατί με μαλώνεις;hellegennes έγραψε: 30 Οκτ 2019, 23:40Τώρα αυτό είναι ερώτηση που κάνεις στ' αλήθεια; Και πέρα από αυτό, υπάρχει τροφή με την οποία μπορείς να τρέφεσαι αποκλειστικά και να μην πεθάνεις σε σύντομο χρονικό διάστημα;Naida έγραψε: 30 Οκτ 2019, 23:36 Τώρα αναφέρεσαι στο να φάει μια φορά πχ την εβδομάδα το παιδί ένα γαριδακι ή το να τρέφεται αποκλειστικά με τέτοια;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
έπρεπε να είχες υποστηρίξει και τον φραπέNaida έγραψε: 30 Οκτ 2019, 23:42Εγώ υποστηρίζω τα γαριδακια. Γιατί με μαλώνεις;hellegennes έγραψε: 30 Οκτ 2019, 23:40Τώρα αυτό είναι ερώτηση που κάνεις στ' αλήθεια; Και πέρα από αυτό, υπάρχει τροφή με την οποία μπορείς να τρέφεσαι αποκλειστικά και να μην πεθάνεις σε σύντομο χρονικό διάστημα;Naida έγραψε: 30 Οκτ 2019, 23:36 Τώρα αναφέρεσαι στο να φάει μια φορά πχ την εβδομάδα το παιδί ένα γαριδακι ή το να τρέφεται αποκλειστικά με τέτοια;![]()
πάρτα τώρα
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Το γαριδάκι είναι μια τέρμα επεξεργασμένη τροφή με αμφιβόλου ποιότητας πρώτες ύλες.hellegennes έγραψε: 30 Οκτ 2019, 23:35
Καλή μου, δεν τα αντικαθιστάς όλα αυτά με το γαριδάκι. Το γαριδάκι ΔΕΝ-ΣΕ-ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ. Δεν σου δημιουργεί αίσθημα κορεσμού και είναι τελείως λάθος να το απαγορεύσεις για αυτό που δεν έχει (βιταμίνες - παρότι φυσικά και έχει βιταμίνες και ιχνοστοιχεία σε μικροποσότητες, όπως τα μακαρόνια). Το απαγορεύεις για αυτά που έχει (αλάτι και λιπαρά) όταν έχεις υπέρβαρο άτομο, όχι λιποβαρές.
Σοβαρά τώρα;;; Σε παιδί δεν δημιουργεί αίσθημα κορεσμού;;;;
Ούτε μια φορά το μήνα. Ας πάρει κι ας φάει μήλα στην τελική κι αχλάδια. Καλύτερα θα του έρθει.Naida έγραψε: 30 Οκτ 2019, 23:36 Τώρα αναφέρεσαι στο να φάει μια φορά πχ την εβδομάδα το παιδί ένα γαριδακι ή το να τρέφεται αποκλειστικά με τέτοια;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
-
Γιάννης
Έτσι.Gherschaagk έγραψε: 30 Οκτ 2019, 23:31 Δεν χρειάζεται μόνο θερμίδες ένα σώμα. Χρειάζεται και τον σίδηρο και το ασβέστιο και τη βιταμίνη c και την α και την ε και χρειάζεται κόκκινο κρέας και χρειάζεται λαχανικά και χρειάζεται φρούτα και χρειάζεται γαλακτοκομικά.
Ρε τομπούστη! Γιατί να υποστηρίζει τόσο το γαριδάκι;
Καμιά ταύτιση;
Μπααα! Το σχήμα λες;
Μήπως θυμίζει...

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
ST48410 έγραψε: 30 Οκτ 2019, 23:24Ευχαριστώ. Επόμενη ερώτηση. Αρκεί αυτή η παράθεση των συστατικών για να μας πει κάτι αναμφισβήτητο για την ποιότητα της τροφής; Πχ εδώ λέει 8% τυρί. Τι τυρί; Δεν είναι όλα τα τυριά ίδια.

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Τον στηρίζω και τον φραπέTarkovsky έγραψε: 30 Οκτ 2019, 23:46έπρεπε να είχες υποστηρίξει και τον φραπέNaida έγραψε: 30 Οκτ 2019, 23:42Εγώ υποστηρίζω τα γαριδακια. Γιατί με μαλώνεις;hellegennes έγραψε: 30 Οκτ 2019, 23:40
Τώρα αυτό είναι ερώτηση που κάνεις στ' αλήθεια; Και πέρα από αυτό, υπάρχει τροφή με την οποία μπορείς να τρέφεσαι αποκλειστικά και να μην πεθάνεις σε σύντομο χρονικό διάστημα;![]()
πάρτα τώρα
Οκ, κι αν φάει μια φορά το μήνα γαριδακια τι θα πάθει;Gherschaagk έγραψε: 30 Οκτ 2019, 23:46Το γαριδάκι είναι μια τέρμα επεξεργασμένη τροφή με αμφιβόλου ποιότητας πρώτες ύλες.hellegennes έγραψε: 30 Οκτ 2019, 23:35
Καλή μου, δεν τα αντικαθιστάς όλα αυτά με το γαριδάκι. Το γαριδάκι ΔΕΝ-ΣΕ-ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ. Δεν σου δημιουργεί αίσθημα κορεσμού και είναι τελείως λάθος να το απαγορεύσεις για αυτό που δεν έχει (βιταμίνες - παρότι φυσικά και έχει βιταμίνες και ιχνοστοιχεία σε μικροποσότητες, όπως τα μακαρόνια). Το απαγορεύεις για αυτά που έχει (αλάτι και λιπαρά) όταν έχεις υπέρβαρο άτομο, όχι λιποβαρές.
Σοβαρά τώρα;;; Σε παιδί δεν δημιουργεί αίσθημα κορεσμού;;;;
Ούτε μια φορά το μήνα. Ας πάρει κι ας φάει μήλα στην τελική κι αχλάδια. Καλύτερα θα του έρθει.Naida έγραψε: 30 Οκτ 2019, 23:36 Τώρα αναφέρεσαι στο να φάει μια φορά πχ την εβδομάδα το παιδί ένα γαριδακι ή το να τρέφεται αποκλειστικά με τέτοια;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 60 Απαντήσεις
- 3423 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πτολεμαίος