Sid Vicious έγραψε: 27 Σεπ 2019, 03:43
Τέλος πάντων όσο και να χτυπιέστε το ΠΑΟΚ - άρης πιο πολύ εσείς το βλέπετε σαν κορυφαίο ντέρμπι, για αυτό και θεωρήσατε σαν την μεγαλυτερη στιγμη της χρονιας σας ένα χ που πηρατε.
ενω εσεις ποιο βλεπετε σαν δικο σας κορυφαιο ντερμπι;
το παοκ-οσφπ;
Εγώ γενικά είμαι ενάντιος στον ετεροπροσδιορισμό μέσω κάποιου "εχθρου", πιστεύω στους αυτοπροσδιορισμούς των ταυτοτήτων περισσότερο. Αυτή την στιγμή ανταγωνισμός για την κατακτηση του τιτλου είναι με τον Ολυμπιακό και δευτερευόντως με την ΑΕΚ, απλή μαθηματική λογικη για τα ποια είναι τα ντέρμπι. Λόγω ηλικίας μπορεί να συνηθίσαν κάποιοι να είναι αλλιώς τα πράγματα, κατανοητό, έχω ξαναμιλήσει με πεισματάρικα κολλημένα γερόντια που δεν θέλουν και δεν μπορουν να συνειδητοποιήσουν και ακόμη χειρότερο να συμβαδίσουν με την μη στατικότητα του Χρόνου.
Αρκετά ασχοληθήκαμε σε αυτό το νήμα με την μικρομεσαία ομάδα της πόλης, έχουμε μπροστά μας ένα ντέρμπι τώρα και κοιτάμε αυτό.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Sid Vicious έγραψε: 27 Σεπ 2019, 03:43
Τέλος πάντων όσο και να χτυπιέστε το ΠΑΟΚ - άρης πιο πολύ εσείς το βλέπετε σαν κορυφαίο ντέρμπι, για αυτό και θεωρήσατε σαν την μεγαλυτερη στιγμη της χρονιας σας ένα χ που πηρατε.
το παοκ-οσφπ;
Εγώ γενικά είμαι ενάντιος στον ετεροπροσδιορισμό μέσω κάποιου "εχθρου", πιστεύω στους αυτοπροσδιορισμούς των ταυτοτήτων περισσότερο. Αυτή την στιγμή ανταγωνισμός για την κατακτηση του τιτλου είναι με τον Ολυμπιακό και δευτερευόντως με την ΑΕΚ, απλή μαθηματική λογικη για τα ποια είναι τα ντέρμπι. Λόγω ηλικίας μπορεί να συνηθίσαν κάποιοι να είναι αλλιώς τα πράγματα, κατανοητό, έχω ξαναμιλήσει με πεισματάρικα κολλημένα γερόντια που δεν θέλουν και δεν μπορουν να συνειδητοποιήσουν και ακόμη χειρότερο να συμβαδίσουν με την μη στατικότητα του Χρόνου.
Αρκετά ασχοληθήκαμε σε αυτό το νήμα με την μικρομεσαία ομάδα της πόλης, έχουμε μπροστά μας ένα ντέρμπι τώρα και κοιτάμε αυτό.
Κατεβείτε και λίγο από το καλαμι
Διαχρονικά λέμε ποιο θεωρείται το δικό σας κορυφαίο ντέρμπι όχι τι ισχύει εδώ και κάνα 2 χρονια
*δεν έχω βάλει το κύπελο που έληξε 2-2 το 2015 με Αναστο προπονητή
Βλέποντας αυτά τα αποτελέσματα πες που το έχω δώσει
ε χαίρω πολύ μας έβαλες την τριετία κοντη που χε τακιμιασει με βαζελο, ανακοινώσεις εναντίον σου έβγαζε ο κοκκαλης
Επί μαρινακη ένα χ έχεις μέσα- έξω που εσύ καιγοσουν να σωθείς και ο γαύρος εκείνη τη χρονιά ήταν 15 πόντους μπροστά, ο παοκ του δωνη βγήκε τότε 2ος
Κανείς δεν είπε ότι ήσασταν παράρτημα του κοκκαλη, παράρτημα του μαρινακη είστε
εσύ είπες για τελευταία δέκα ματς. Τώρα το αλλάζεις .Δλδ μιλάς από το 2011 και μετά σωστά; Ποιο ματς ήταν μιλημένο για σένα;
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
το παοκ-οσφπ;
Διαχρονικά λέμε ποιο θεωρείται το δικό σας κορυφαίο ντέρμπι όχι τι ισχύει εδώ και κάνα 2 χρονια
Διαχρονικά το ΠΑΟΚ -ολυμπιακός, ξεκάθαρα. Πράγμα που φαίνεται και από τον αριθμό θεατών στη Τούμπα τα τελευταία 60 χρόνια. Για να μιλάμε και με στοιχεία, από το 1959 σε αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου στη Τούμπα μεταξυ ΠΑΟΚ - ολυμπιακού έχουν παραβρεθεί συνολικά περίπου 1,800,000 φίλαθλοι. Ενώ για την ίδια περίοδο (60 χρόνων) στους αντίστοιχους αγώνες στη Τούμπα μεταξύ ΠΑΟΚ και άρη έχουν παρευρεθεί 1,300,000, μισό εκατομμύριο φίλαθλοι λιγότερο. Νομίζω οι αριθμοί δείχνουν πέρα από κάθε αμφιβολία ποιο είναι διαχρονικά το ντέρμπι.
*δεν έχω βάλει το κύπελο που έληξε 2-2 το 2015 με Αναστο προπονητή
Βλέποντας αυτά τα αποτελέσματα πες που το έχω δώσει
ε χαίρω πολύ μας έβαλες την τριετία κοντη που χε τακιμιασει με βαζελο, ανακοινώσεις εναντίον σου έβγαζε ο κοκκαλης
Επί μαρινακη ένα χ έχεις μέσα- έξω που εσύ καιγοσουν να σωθείς και ο γαύρος εκείνη τη χρονιά ήταν 15 πόντους μπροστά, ο παοκ του δωνη βγήκε τότε 2ος
εσύ είπες για τελευταία δέκα ματς. Τώρα το αλλάζεις .Δλδ μιλάς από το 2011 και μετά σωστά; Ποιο ματς ήταν μιλημένο για σένα;
Σου είπα στα 10 τελευταία ματς, όχι στα 10 τελευταία στην έδρα σου
Τα εκτός δεν πιάνουν ; Πέρσι πιο πολύ γελασαμε στο καραισκακη παρά στο χαριλαου
Σου είπα στα 10 τελευταία ματς, όχι στα 10 τελευταία στην έδρα σου
Τα εκτός δεν πιάνουν ; Πέρσι πιο πολύ γελασαμε στο καραισκακη παρά στο χαριλαου
Α οκ νόμιζα έλεγες μόνο για τα εντός. Από το 2010 και μετά είχα πτωτική πορεία ως προς την πορεία της ομάδας. Άσε που χω χάλια παράδοση με τον γαύρο. Το να μην έχω ομάδα ναι οκ .Αλλά να λες ότι για να νικήσει ο γαύρος τον ΑΡΗ των χιλίων προβλημάτων αγωνιστικών και μη χρειάζονταν το ΑΡΗ να στηθεί μέσα στον Πειραιά καταλαβαίνεις ότι είναι παπαριά
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Rocco Siffredi έγραψε: 27 Σεπ 2019, 13:15
Διαχρονικά το ΠΑΟΚ -ολυμπιακός, ξεκάθαρα. Πράγμα που φαίνεται και από τον αριθμό θεατών στη Τούμπα τα τελευταία 60 χρόνια. Για να μιλάμε και με στοιχεία, από το 1959 σε αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου στη Τούμπα μεταξυ ΠΑΟΚ - ολυμπιακού έχουν παραβρεθεί συνολικά περίπου 1,800,000 φίλαθλοι. Ενώ για την ίδια περίοδο (60 χρόνων) στους αντίστοιχους αγώνες στη Τούμπα μεταξύ ΠΑΟΚ και άρη έχουν παρευρεθεί 1,300,000, μισό εκατομμύριο φίλαθλοι λιγότερο. Νομίζω οι αριθμοί δείχνουν πέρα από κάθε αμφιβολία ποιο είναι διαχρονικά το ντέρμπι.
Δηλαδη αν ο ΟΣΦΠ δεν παρουσιαστει να ειναι το ιδιο σκορποχωρι με τον ΠΑΟΚ και τον ΠΑΟ ειναι υποπτο
Ο ΠΑΟ εβαλε 2 στον Αγιαξ
Αν δεν βαλει 3 ο ΑΡΗΣ μεσα στην Μπαρτσελονα ειναι υποπτο επισης
Αρίστος for Tsirpas Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Rocco Siffredi έγραψε: 27 Σεπ 2019, 13:15
Ότι κατηγορήσες τους αρειανους πριν το ίδιο κάνεις για το συγκεκριμένο ματς
Για τους γάβρους θαναι κάτι σαν το φιορεντινα γιουβεντους
Καλά θα μας τρελάνεις, εσύ φαγώθηκες για το ποια είναι τα πιο διαχρονικα μας ντέρμπυ ενώ εγω ελεγα πως με νοιαζει το παρον και επεμενες να πω ποιο είναι το διαχρονικο. Δεν ειχες τι να απαντησεις και εγραψες απλα για να γραψεις τωρα;
Πάντως που τεσκαρω και διαχρονικα και την παρουσια κόσμου στην Τουμπα στα ντερμπι με την Αεκ βγαινει συνολο 1,600,000 κοσμος περιπου, περισσοτερος κοσμος απο αυτα με τον αρη και εδώ, ουτε καν δευτερο μεγαλυτερο ντέρμπι διαχρονιακ αυτό με τον ρουλη δηλαδή. Για Παναθηναικο δεν βρηκα στοιχεια.
Sid Vicious έγραψε: 27 Σεπ 2019, 13:40
Ότι κατηγορήσες τους αρειανους πριν το ίδιο κάνεις για το συγκεκριμένο ματς
Για τους γάβρους θαναι κάτι σαν το φιορεντινα γιουβεντους
Καλά θα μας τρελάνεις, εσύ φαγώθηκες για το ποια είναι τα πιο διαχρονικα μας ντέρμπυ ενώ εγω ελεγα πως με νοιαζει το παρον και επεμενες να πω ποιο είναι το διαχρονικο. Δεν ειχες τι να απαντησεις και εγραψες απλα για να γραψεις τωρα;
Πάντως που τεσκαρω και διαχρονικα και την παρουσια κόσμου στην Τουμπα στα ντερμπι με την Αεκ βγαινει συνολο 1,600,000 κοσμος περιπου, περισσοτερος κοσμος απο αυτα με τον αρη και εδώ, ουτε καν δευτερο μεγαλυτερο ντέρμπι διαχρονιακ αυτό με τον ρουλη δηλαδή. Για Παναθηναικο δεν βρηκα στοιχεια.
Οπως για τους αρειανους το μεγαλυτερο ντερμπι ειναι με τον ΠΑΟΚ, ετσι και για εσας ειναι με τον ΟΣΦΠ.
Εσυ τους αρειανους τους βλεπεις σαν χωρισμενη γκομενα, ετσι σε βλεπουν ομως και οι 3 του ΠΟΚ.
Rocco Siffredi έγραψε: 27 Σεπ 2019, 15:03
Εσείς το βλέπετε έτσι μονόπλευρα αυτό θέλω να σου πω
ότι κατηγορησες τους αργιανους για εσας το ίδιο ισχυει και για το παοκ οσφπ
Πάλι λάθος κάνεις, όπως σε είπα και πριν το τι είναι ντέρμπι καθορίζεται από τις συνθήκες. Κάποια στιγμή μπορεί το ντέρμπι κορυφής να είναι και Τρίπολη - Ξάνθη, τώρα τα ντέρμπι είναι αυτά τι να κάνουμε, απλή λογική μακριά από μεταφυσικες και συναισθηματισμους περί διαχρονικων ντέρμπι.