Αρχίδια ξέρουν. Ξέρουν τα δικά τους. Την έρευνα την δική μου μόνο εγώ την ξέρω. Αν τολμούν ας τα βάλουν μαζί μου επώνυμα και δημόσια και όχι πίσω από ψευδώνυμα να λένε συκοφαντίες. Τους Κινέζους άλλοι τους κάνουν όχι εγώ.Λοξίας έγραψε: 09 Ιούλ 2020, 15:51Δυστυχώς, αν το λέγανε μόνον οι Έλληνες επιστήμονες θα είχες κάποιο δίκιο.seismic έγραψε: 09 Ιούλ 2020, 15:30 Καλά Εντάξει με έπεισες! Όλες οι βίδες του κόσμου στερεώνουν κατασκευές Μόνο η δική μου βίδα δεν στερεώνει τίποτα γιατί το λένε οι Έλληνες επιστήμονεςΡε σας έχουν λασκάρει πολλές βίδες...
![]()
Αλλά το λένε και όσοι ξένοι επιστήμονες και έγκριτα περιοδικά που απευθύνθηκες.
Γι' αυτό και εσύ, "χέζεις" τα έγκριτα περιοδικά που σου έκλεισαν την πόρτα και βρήκες το κινέζικο περιοδικό του πωπού, το οποίο δέχθηκε μετά από πληρωμή -εσύ το έχεις ομολογήσει, να κάνει μια απλή δημοσίευση (και τίποτε άλλο) της πατέντας σου.
Δυστυχώς, είσαι καταδικασμένος (από τον ίδιο τον εγωϊσμό σου), να γυρνάς στα φόρα και να κλαίγεσαι και να γίνεσαι περίγελως αυτών που θέλουν να κάνουν πλάκα.
Αντί να συμμορφωθείς με τις σωστότατες υποδείξεις αυτών που ξέρουν 10 πράγματα παραπάνω από εσένα και να καταθέσεις μαθηματική τεκμηρίωση για τα όσα ισχυρίζεσαι περί της "εφεύρεσής" σου, εσύ προτιμάς να τους "κατατροπώνεις" στα φόρα, όπου κανείς πλέον δεν σου δίνει σημασία. Έχουν περάσει πάνω από 12 χρόνια κλάψας και έχουν βαρεθεί όλοι.
Θα σε φάει (σε έχει ήδη φάει) ο απίστευτος ξερολισμός σου.
Και το ότι υπάρχουν και άλλοι ξερόλες σαν και εσένα και μπορεί να σε "πατρονάρουν", μόνο κακό σου κάνει.
Αυτά λένε οι ξένοι. https://www.researchgate.net/profile/Ioannis_Lymperis
258
Recommendations
71.4
Total Research Interest