vatraxos έγραψε: 19 Αύγ 2019, 12:17
sys3x έγραψε: 19 Αύγ 2019, 12:14
under έγραψε: 19 Αύγ 2019, 12:06
Ο Αρκας εν προκειμενω δεν κανει τιποτα παραπανω απο το να δειχνει πως παρουσιαζονται οι ζαιοι στα λογια και τι κανουν στην πραγματικοτητα.
Δεν ειναι προβλημα του Αρκα αν οι ζαιοι δηλωνουν βελουχιωτηδες.
Ναι αλλά είναι πρόβλημα αυτό των γιαχωβάδων του Περισσού που έχουν τις αριστερές σφραγίδες στην Ελλάδα και σε πιστοποιούν σαν αυθεντικό αριστερό μόνον αυτοί.
Όλα τα τελευταία χρόνια το σπουδαιότερο θέμα που απασχολούσε τους κουκουέδες ήταν και είναι ακόμη να μην χαρακτηρίζεται ο συριζα αριστερός, τρελαίνονται όταν ακούνε κάποιον να λέει τον σύριζα αριστερά, και φυσικά αυτό είναι και το κυρίαρχο πρόβλημα της χώρας μας τα τελευταία τεσσερισήμιση χρόνια, αν είναι ή δεν είναι αριστερός ο σύριζα.
Δε γαμιόμαστε λέω εγώ.
Μην είσαι αφελής. Πίσω από το χτύπημα στους ζαίους (που τους αξίζει ασφαλώς) κρύβεται ο διαχρονικός πόθος κάθε δεξιού (και "αριστερού")να χτυπήσει συνολικά το σοσιαλιστικό σύστημα. Τη δουλειά τους κάνουν οι δεξιοί (και ο Αρκάς). Άλλο αν οι υπόλοιπο αντιλαμβανόμαστε τη λάσπη και το σανό τους.
Μα αυτό εξηγώ, ότι δεν είμαι, όχι τόσο τουλάχιστον για να μιλήσουμε και με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ασφάλεια στα συμπεράσματα που βγάζουμε. Δεν ακολούθησα τις οδηγίες, την πορεία και την ιδεολογία της οικογένειας μου φίλε βατ, διάβασα, έζησα και έβγαλα τα δικά μου συμπεράσματα, ένα κοινό στοιχείο που έχετε πάντως και οι τέρμα κολλημένοι δεξιοί και εσείς οι αριστεροί αντίστοιχα είναι αυτό, πατήσατε όλοι στα χνάρια του μπαμπά σας, αλήθεια μπορείς να πεις εσύ πχ το αντίθετο για τον εαυτό σου (ρητορική είναι η ερώτηση ε);
Θα με πεις που κολλάνε όλα αυτά, κολλάνε στο ποιος είναι αφελής φίλε βατ, πιο ανεκτικό άθρωπο από μένα δύσκολα θα βρεις και πες με ότι θέλεις, μαλάκα αφελή ότι γουστάρεις, αλλά να είναι αποτέλεσμα της δικής σου κρίσης, όχι ότι σε μάθανε από μικρό, όλοι αυτοί είναι αφελής που δεν πιστεύουν αυτό που πιστεύουμε εμείς κτλ.
Μην τα παίρνεις προσωπικά όλα αυτά, δεν τα γράφω μόνο για σένα.