Obi Wan Iakobi έγραψε: 30 Οκτ 2020, 10:08
MiGiSukhoI έγραψε: 20 Οκτ 2020, 18:50
Το 1985 ήταν άλλο. Αλλά και πάλι, ξέρω πολλές περιπτώσεις Λαρισαίων που πανηγύρισαν άθελα τους γκολ της πραγματικής τους ομάδας και φύγανε με τις κλωτσιές. Έχει συμβεί ανάλογο περιστατικό και στην 1. Από το 1981 και μετά δεν υπήρχε περίπτωση να είσαι Λαρισαίος αλλόθρησκος και εκδηλωτικός...
Η πλακα με σας ειναι οτι το παιζετε και καλα μονο ΑΕΛ και πολη-κρατος αλλα ειχατε αρχηγο δηλωμενο γαυρο
Για τη Λάρισα δεν μπορώ να έχω γνώμη, ξέρω μόνο πως η πλειοψηφία μέσα στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή είναι όντως ΑΕΛ. Επίσης, αν αληθεύουν και όσα μου έλεγε ένας Τυρναβίτης αεκτζής και οι Λαρισαίοι οπαδοί άλλων ομάδων συμπαθούν την ΑΕΛ λόγω εντοπιότητας.
Από την άλλη, για το Μονακό του Παγασητικού, μπορώ να πω με βεβαιότητα πως η μεγάλη πλειοψηφία των οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου και της Νίκης είναι και οπαδοί του Ολυμπιακού, του ΠΑΟ, της ΑΕΚ κλπ, ακόμη και οι οργανωμένοι, όπως ένας πρώην πρόεδρος των Austrian που ήταν παλιότερα μέλος του τοπικού συνδέσμου του ΠΑΟΚ ή ένας οργανωτής κερκίδας των Blue Angels που έσκαγε στο γήπεδο με μπρελόκ κλειδιών της ΑΕΚ.
Μάλιστα, μια φορά μου είχαν γνωρίσει σε μια καφετέρια έναν αεκτζή και νικιώτη, ο οποίος μας είπε πως η χειρότερη μέρα της - οπαδικής - ζωής του ήταν το ΑΕΚ-Ολυμπιακός Βόλου 0-4.