!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Φύγε ρε γίγαντα απ' τη Λάρισα

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
lonelyrider
Phorum.gr user: lonelyrider

Re: Φύγε ρε γίγαντα απ' τη Λάρισα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lonelyrider »

MiGiSukhoI έγραψε: 20 Οκτ 2020, 18:16 Η Πειραιώς χάρισε 184 εκατομμύρια ευρώ στον Πηλαδάκη...

Το γήπεδο του ανήκει οριστικά μέχρι το 2059...
Πραγματικά φίλε όταν το είχα διαβάσει αυτό είχα φρικάρει. Και μάλιστα κάτι ψίχουλα που μείνανε του κανανε ρύθμιση 25 χρόνων.
Και κυνηγάνε τους μικροοφειλέτες.
Και κάποιοι εδώ στη Λάρισα αναπολούν τις τάχα "ένδοξες" μέρες του Πηλαδάκη με τα δανεικά και αγύριστα.
Δεν υπάρχει σωτηρία.
Το ου κλέψεις το ρημάξαμε.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Άβαταρ μέλους
MiGiSukhoI

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MiGiSukhoI »

Η Γαλάζια Δημοτική Αρχή έχει την μεγαλύτερη ευθύνη...

Δεν διασφάλισε την ΑΕΛ...

Ούτε καν να το χρησιμοποιεί ο Δήμος όποτε γουστάρει...
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Αν διαβάσεις προσεκτικά θα δεις ότι ο μεγαλύτερος όγκος των δανείων αφορά τα χρέη των καζίνο. Το γήπεδο αναφέρεται ως κάπως διαφορετική περίπτωση καθώς η τράπεζα έχει εμπράγματη εξασφάλιση. Η κινητοποίηση πρέπει να υπάρξει επί αυτού. Να το βγάλει η Πειραιώς γρήγορα στο σφυρί και να το πάρει σε πρώτη φάση ο Δήμος ή η Περιφέρεια (όχι βέβαια ο Κουγιας)
Άβαταρ μέλους
MiGiSukhoI

Είναι πολλοί οι αυλικοί του εδώ...

Τον περιμένουν πως και πως σαν Μεσσία...

Όπως τον Κούλη..
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

MiGiSukhoI έγραψε: 20 Οκτ 2020, 18:01 Αυτοί που δηλώνουν και κάτι άλλο είναι για κλωτσιές και τους έδιωχνα πάντα από το γήπεδο. Δεν έχουν δικαίωμα να κυκλοφορούν.
Ευτυχώς οι Λαρισαίοι αλλόθρησκοι μισούν την ΑΕΛ, λόγω της φάπας που έπεφτε.

Ο Άρης στο ποδόσφαιρο δεν είναι μεγάλη ομάδα.

Είναι άτιτλος 50 χρόνια. Και τα Πρωταθληματα του είναι είτε μετά την Μικρασιατική Καταστροφή, είτε κατά τον Εμφύλιο. Από καταβολής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου δεν έχει ούτε μισό τίτλο.
Σιγά ρε μεγάλε ,εγώ το 1985 άνετα έβλεπα ΑΕΛ με φίλο ΑΕΚτζη και Παναθηναϊκό στα διπλανά καθίσματα.
Άβαταρ μέλους
MiGiSukhoI

Το 1985 ήταν άλλο. Αλλά και πάλι, ξέρω πολλές περιπτώσεις Λαρισαίων που πανηγύρισαν άθελα τους γκολ της πραγματικής τους ομάδας και φύγανε με τις κλωτσιές. Έχει συμβεί ανάλογο περιστατικό και στην 1. Από το 1981 και μετά δεν υπήρχε περίπτωση να είσαι Λαρισαίος αλλόθρησκος και εκδηλωτικός...
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

MiGiSukhoI έγραψε: 20 Οκτ 2020, 18:50 Το 1985 ήταν άλλο. Αλλά και πάλι, ξέρω πολλές περιπτώσεις Λαρισαίων που πανηγύρισαν άθελα τους γκολ της πραγματικής τους ομάδας και φύγανε με τις κλωτσιές. Έχει συμβεί ανάλογο περιστατικό και στην 1. Από το 1981 και μετά δεν υπήρχε περίπτωση να είσαι Λαρισαίος αλλόθρησκος και εκδηλωτικός...
Στην 1 είχα ( μαθητής ων+ φοιτητής) διαρκή παρουσία απ' το 1982-1988. Και στο Καυταντζόγλειο το 1989 κατά λάθος φώναξα ,όταν βάλαμε γκολ ,αλλά ήταν λίγες οι "γριές" ,γω στην απέναντι κερκίδα και δε με φτάνανε :003:
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Obi Wan Iakobi »

lonelyrider ποιο ειναι αυτο το σατανιασμενο σχολειο? :lol:

Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Άβαταρ μέλους
GeorgeAEL64

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GeorgeAEL64 »

Obi Wan Iakobi έγραψε: 28 Οκτ 2020, 20:40 lonelyrider ποιο ειναι αυτο το σατανιασμενο σχολειο? :lol:
4ο Γυμνάσιο-Λύκειο
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

MiGiSukhoI έγραψε: 20 Οκτ 2020, 18:50 Το 1985 ήταν άλλο. Αλλά και πάλι, ξέρω πολλές περιπτώσεις Λαρισαίων που πανηγύρισαν άθελα τους γκολ της πραγματικής τους ομάδας και φύγανε με τις κλωτσιές. Έχει συμβεί ανάλογο περιστατικό και στην 1. Από το 1981 και μετά δεν υπήρχε περίπτωση να είσαι Λαρισαίος αλλόθρησκος και εκδηλωτικός...
Η πλακα με σας ειναι οτι το παιζετε και καλα μονο ΑΕΛ και πολη-κρατος αλλα ειχατε αρχηγο δηλωμενο γαυρο :lol:

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Άβαταρ μέλους
MiGiSukhoI

Τόσα ξέρεις τόσα λες...

Μόνο γάβρος δεν ήταν...

Περιθωριακός ήταν και είχε και τραβέλια στην Ομόνοια μαζί με έναν γνωστό γάβρο.

Όσο ζει η γενιά μου και οι μικρότεροι, αλλόθρησκοι στην Λάρισα δεν θα αλωνίζουν. Ανεξαρτήτως αγωνιστικής κατάστασης...
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης »

Obi Wan Iakobi έγραψε: 30 Οκτ 2020, 10:08
Η πλακα με σας ειναι οτι το παιζετε και καλα μονο ΑΕΛ και πολη-κρατος αλλα ειχατε αρχηγο δηλωμενο γαυρο :lol:
Για τη Λάρισα δεν μπορώ να έχω γνώμη, ξέρω μόνο πως η πλειοψηφία μέσα στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή είναι όντως ΑΕΛ. Επίσης, αν αληθεύουν και όσα μου έλεγε ένας Τυρναβίτης αεκτζής και οι Λαρισαίοι οπαδοί άλλων ομάδων συμπαθούν την ΑΕΛ λόγω εντοπιότητας.

Από την άλλη, για το Μονακό του Παγασητικού, μπορώ να πω με βεβαιότητα πως η μεγάλη πλειοψηφία των οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου και της Νίκης είναι και οπαδοί του Ολυμπιακού, του ΠΑΟ, της ΑΕΚ κλπ, ακόμη και οι οργανωμένοι, όπως ένας πρώην πρόεδρος των Austrian που ήταν παλιότερα μέλος του τοπικού συνδέσμου του ΠΑΟΚ ή ένας οργανωτής κερκίδας των Blue Angels που έσκαγε στο γήπεδο με μπρελόκ κλειδιών της ΑΕΚ.

Μάλιστα, μια φορά μου είχαν γνωρίσει σε μια καφετέρια έναν αεκτζή και νικιώτη, ο οποίος μας είπε πως η χειρότερη μέρα της - οπαδικής - ζωής του ήταν το ΑΕΚ-Ολυμπιακός Βόλου 0-4. :lol:
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

MiGiSukhoI έγραψε: 30 Οκτ 2020, 11:02 Τόσα ξέρεις τόσα λες...

Μόνο γάβρος δεν ήταν...

Περιθωριακός ήταν και είχε και τραβέλια στην Ομόνοια μαζί με έναν γνωστό γάβρο.

Όσο ζει η γενιά μου και οι μικρότεροι, αλλόθρησκοι στην Λάρισα δεν θα αλωνίζουν. Ανεξαρτήτως αγωνιστικής κατάστασης...
Α το επαιζε γαυρος για να μην χαλασει τη δουλεια με τα τραβελια :lol:

Ασχετα που τον ηξεραν ολοι οι αρχισυνδεσμιτες του γαυρου και ειχε παει σε φαιναλ φορ ντυμενος στα ερυθρολευκα.

Η πολη σου ειναι οπως ολες οι αλλες επαρχιακες πολεις,τιγκα σε οπαδους μεγαλων ομαδων(κυριως γαυρων στη προκειμενη) οι οποιοι το παιζουν ΑΕΛ οταν παιζει στη μεγαλη κατηγορια.Το οτι το παιζετε καποιοι τρομοκρατες της φακης εκ του ασφαλους ενα αποτελεσμα εχει να μην μπορειτε να κυκλοφορησετε με διακριτικα εκτος πολης.Εχω ακουσει οτι πηγατε να ανοιξετε στον Παλαμα,διπλα στη Καρδιτσα δηλαδη,και με το πρωτο γκαζι απο την τοπικη original τα παρατησατε.Αυτοι ειναι οι αετοι του Ολυμπου και του Κισσαβου? :lol:

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 30 Οκτ 2020, 11:37

Για τη Λάρισα δεν μπορώ να έχω γνώμη, ξέρω μόνο πως η πλειοψηφία μέσα στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή είναι όντως ΑΕΛ. Επίσης, αν αληθεύουν και όσα μου έλεγε ένας Τυρναβίτης αεκτζής και οι Λαρισαίοι οπαδοί άλλων ομάδων συμπαθούν την ΑΕΛ λόγω εντοπιότητας.

Από την άλλη, για το Μονακό του Παγασητικού, μπορώ να πω με βεβαιότητα πως η μεγάλη πλειοψηφία των οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου και της Νίκης είναι και οπαδοί του Ολυμπιακού, του ΠΑΟ, της ΑΕΚ κλπ, ακόμη και οι οργανωμένοι, όπως ένας πρώην πρόεδρος των Austrian που ήταν παλιότερα μέλος του τοπικού συνδέσμου του ΠΑΟΚ ή ένας οργανωτής κερκίδας των Blue Angels που έσκαγε στο γήπεδο με μπρελόκ κλειδιών της ΑΕΚ.

Μάλιστα, μια φορά μου είχαν γνωρίσει σε μια καφετέρια έναν αεκτζή και νικιώτη, ο οποίος μας είπε πως η χειρότερη μέρα της - οπαδικής - ζωής του ήταν το ΑΕΚ-Ολυμπιακός Βόλου 0-4. :lol:
Οι Blue Angels ειναι οι περισσοτεροι ΑΕΚτζηδες η Ν.Ιωνια ειναι προσφυγικη περιοχη.Οπως πιστευω οτι οι περισσοτεροι Austrians ειναι γαυροι και ειναι λογικο ο γαυρος βολου ιδρυθηκε απο οπαδους του γαυρου πειραιως.Τωρα πως οι λαρισαιοι το παιζουν καθαροι αλα Αγγλια ειναι ενα θεμα :lol:

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Άβαταρ μέλους
MiGiSukhoI

Ρώτα τους Βούλγαρους τι τους έχουμε κάνει...

Μέχρι και στον Πανελλήνιο στην Αθήνα έγινε καταδρομική.

Για την Καρδίτσα δεν στα έχουν πει καλά. Να σου πούνε τι έγινε το 2009 τα Χριστούγεννα στην Καρδίτσα που μπήκαμε μέσα...

Η Λάρισα δεν έχει καμία σχέση με τις άλλες πόλεις, γιατί απλούστατα οργανωμένους και στεγασμένους συνδέσμους άλλων δεν έχει και δεν πρόκειται να αποκτήσει όπως η υπόλοιπη προσκυνημένη περιφέρεια.

Μην συγκρίνεις ανόμια πράγματα.

Δεν υπάρχει ΑΕΛ και κάτι άλλο...

Υπάρχει ΜΟΝΟ ΑΕΛ.
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”