!!! DEVELOPMENT MODE !!!

δουρου πατουλης ποσοστα, εκτεθείτε..

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
under

Re: δουρου πατουλης ποσοστα, εκτεθείτε..

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

kameron έγραψε: 04 Ιουν 2019, 19:45 Ψευτοδίλημμα είναι αυτό.
Όταν η επιλογή σου είναι Δούρου ή Πατούλης, απλά το ρίχνεις λευκό ή ακόμα καλύτερα άκυρο. Προσωπικά πήρα το ψηφοδέλτιο Πατούλη και έγραψα "ντροπή, καλύτερη επιλογή την επόμενη φορά".
Αν και δεν ψηφιζω για περιφερεια Αττικης,ειναι δεδομενο οτι η Δουρου επρεπε να φυγει.
Αν εναλλακτικη ηταν ο Πατουλης τοτε επρεπε να ψηφιστει ο Πατουλης.
Δεν ξερω τι εχει κανει στο Μαρουσι.Δεν συχναζω εκει αλλα απο τα λιγα που εχω δει δεν μου γεμισε το ματι ως καθαριοτητα κλπ.
Οι δημοτες του παντως τον ψηφιζαν και αυτο κατι λεει.
Το σιγουρο ειναι οτι αν αποδειχθει ανικανος οπως η Δουρου θα πρεπει να μαυριστει και αυτος στις επομενες εκλογες.
Η Δουρου ομως επρεπε να φυγει παση θυσια.Με 130 θανατους στην πλατη επρεπε να φυγει με τις κλωτσιες.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
kameron
Phorum.gr user: kameron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kameron »

ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Ιουν 2019, 20:29
Κι εγώ ξέρω κάποιους από κοντά κι επ' ευκαιρία θέλω μια ειλικρινή απάντηση.

Πόσους από όσους έχουν θέσεις εξουσίας εκτιμάς πραγματικά;
Και πόσοι από όσους εκτιμάς πραγματικά θεωρείς ότι θα άντεχαν σε θέση εξουσίας;
Έχω γνωρίσει αρκετούς, νεοδημοκράτες, πασόκους, συριζαίους, κουκουέδες, λίγοι είναι εντάξει, κάποιοι είναι αδιάφοροι, η πλειοψηφία δεν είναι εντάξει.
Δεν θέλω να επεκταθώ εδώ, θα σου γράψω όμως ότι την χειρότερη εντύπωση μου έχει κάνει η Κεφαλογιάννη της Ν.Δ.. Κακή εντύπωση μου έχουν κάνει και ο νταουλιέρης, ο Σημίτης, ο Κώστας Καραμανλής.
Άβαταρ μέλους
kameron

under έγραψε: 04 Ιουν 2019, 20:34
Για να ευθυμήσουμε λίγο, να υπενθυμίσω ότι πριν από τον Πατούλη, Δήμαρχος στο Μαρούσι ήταν, μεταξύ άλλων, και η ...Σακοράφα.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Γράψε για πάτου. Πιστεύω ότι θα εκπλήξει ευχάριστα (και λόγω χαμηλών προσδοκιών)
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

kameron έγραψε: 04 Ιουν 2019, 20:36
Για να ευθυμήσουμε λίγο, να υπενθυμίσω ότι πριν από τον Πατούλη, Δήμαρχος στο Μαρούσι ήταν, μεταξύ άλλων, και η ...Σακοράφα.
ο τζανικος δεν ηταν πριν τον πατουλη? :smt017
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Εμένα σε προσωπικό επίπεδο, την καλύτερη εντύπωση μου την έκαναν από κοντά οι: Βύρων Πολύδωρας, Μιχάλης Παπαγιαννάκης, Νίκος Κωνσταντόπουλος, Γιάννης Βαρβιτσιώτης, Χαρίλαος Φλωράκης.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
under

kameron έγραψε: 04 Ιουν 2019, 20:36
Αν δεν κανω λαθος,ο Πατουλης εχει περισσοτερες απο μια θητειες.Ειναι δυσκολο να επανεκλεγεις αν δεν κανεις κατι.
Επαναλαμβανω βεβαια οτι το Μαρουσι απο τα λιγα που εχω δει μου φανηκε λιγοτερο καθαρο απο το Περιστερι το οποιο παιρνω ως βαση συγκρισης γιατι πλεον ειναι ενας απο τους πιο καθαρους δημους της Αττικης.Ισως ο πιο καθαρος.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Καθαρίζουν οι ψυκτικοί.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
kameron

alekhine έγραψε: 04 Ιουν 2019, 20:37
ο τζανικος δεν ηταν πριν τον πατουλη? :smt017
Ε, κάπου εκεί εμβόλιμα δεν ήταν και η Σακοράφα;
Άβαταρ μέλους
under

Απ οτι ειδα ο Πατουλης εκλεγεται συνεχως απο το 2006.Και επανεκλεγεται δυο φορες απο τον πρωτο γυρο με ποσοστα ανω του 50%.
Ειναι δυσκολο στην τοπικη αυτοδιοικηση να επανεκλεγεσαι συνεχως με τετοια ποσοστα αν δεν εχεις να επιδειξεις κατι.
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Ιουν 2019, 20:08 Ο Πατούλης δεν έγινε μάγκας εξαιτίας της Δούρου και του Τσίπρα αλλά επειδή δεν άλλαξε σε κάτι, ήταν τόσο αυτός όσο και η γυναίκα του αυτό που ήταν τα τελευταία 12 χρόνια συνεχούς δημαρχίας του σε έναν δήμο που παίζει στην κατηγορία βουπου για τους άσχετους, που γουστάρουν ταξικά κλισέ. Και πέτυχε εντυπωσιακά ποσοστά κάθε φορά που έβαζε υποψηφιότητα. Πιθανόν οι Μαρουσιώτες να είναι βλάκες, υποανάπτυκτοι και κυρίως κακόγουστοι για να ψηφίζουν έναν τύπο που το μόνο που πέτυχε στη ζωή του είναι να έχει χρυσά έπιπλα. Αυτό σε μια χώρα σαν την Ελλάδα, που η αισθητική της υπερευαισθησία προκαλεί αλλεργικό σοκ κάθε φορά που βλέπουν λάθος κλίση ενός πέταλου στις συνθέσεις ικεμπάνα, είναι όντως ανεπίτρεπτο και αποτελεί εθνικό όνειδος.

Αιδώς Αργείοι, που επιτρέψατε να μολύνει το αισθητικό σας υπόβαθρο και το κοινωνικοπολιτικό σας όραμα ένας υπάνθρωπος σαν τον Πατούλη. Αιδώς και τίποτε άλλο.
Ο Πατούλης σαν δήμαρχος Αμαρουσίου ήταν γιατομπουτσο. Τι λες;

Βγήκε μόνο και μόνο επειδή είχε απέναντι του μια σίριαλ κιλλερ με μηδενική ενσυναίσθηση
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Εικόνα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
σύντροφος διαβάτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από σύντροφος διαβάτης »

elchav έγραψε: 04 Ιουν 2019, 21:56
ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Ιουν 2019, 20:08 Ο Πατούλης δεν έγινε μάγκας εξαιτίας της Δούρου και του Τσίπρα αλλά επειδή δεν άλλαξε σε κάτι, ήταν τόσο αυτός όσο και η γυναίκα του αυτό που ήταν τα τελευταία 12 χρόνια συνεχούς δημαρχίας του σε έναν δήμο που παίζει στην κατηγορία βουπου για τους άσχετους, που γουστάρουν ταξικά κλισέ. Και πέτυχε εντυπωσιακά ποσοστά κάθε φορά που έβαζε υποψηφιότητα. Πιθανόν οι Μαρουσιώτες να είναι βλάκες, υποανάπτυκτοι και κυρίως κακόγουστοι για να ψηφίζουν έναν τύπο που το μόνο που πέτυχε στη ζωή του είναι να έχει χρυσά έπιπλα. Αυτό σε μια χώρα σαν την Ελλάδα, που η αισθητική της υπερευαισθησία προκαλεί αλλεργικό σοκ κάθε φορά που βλέπουν λάθος κλίση ενός πέταλου στις συνθέσεις ικεμπάνα, είναι όντως ανεπίτρεπτο και αποτελεί εθνικό όνειδος.

Αιδώς Αργείοι, που επιτρέψατε να μολύνει το αισθητικό σας υπόβαθρο και το κοινωνικοπολιτικό σας όραμα ένας υπάνθρωπος σαν τον Πατούλη. Αιδώς και τίποτε άλλο.
Ο Πατούλης σαν δήμαρχος Αμαρουσίου ήταν γιατομπουτσο. Τι λες;

Βγήκε μόνο και μόνο επειδή είχε απέναντι του μια σίριαλ κιλλερ με μηδενική ενσυναίσθηση
δεν νομίζω ότι είναι θέμα αισθητικής, Κρίνοντας και απτο δικό μου δήμο (ν.σμύρνη), θεωρώ πιθανότερο να έχει μηχανισμό (=διορισμένους, διοριστέους συμβασιούχους) και χάρη σ'αυτόν να εκλέγονταν.
η Αόρατος Αρχή είναι όχι μόνο αόρατος αλλά και ανύπαρκτος.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

elchav έγραψε: 04 Ιουν 2019, 21:56 για

Έλα ρε σοβαρά; :lol:
Και έπρεπε να ψηφίσω μια σίριαλ κίλλερ με μηδενική ενσυναίσθηση μην τυχόν και στάξει χολή η ουρά των ενσυναισθηματικών γαϊδάρων*;

*Σαφώς και συμπαθώ πολύ περισσότερο τα γαϊδουράκια από τα εν λόγω δίποδα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

Αυτό κατάλαβες; Ότι σε προέτρεψαν να ψηφίσεις Δούρου;
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”