η διεκδίκηση επιτρέπεται μέχρι ενός σημείουNaida έγραψε: 26 Απρ 2019, 16:23 Δε θέλω τέτοια. Πυγμή και αποφασιστικότητα και δείξε τους πως να διεκδικείς μια γυναίκα. Είσαι άντρας.
έπειτα, αποσύρεσαι ως κύριος
μεγάλη έκπληξη ο Λέονας, τα σέβη μου
η διεκδίκηση επιτρέπεται μέχρι ενός σημείουNaida έγραψε: 26 Απρ 2019, 16:23 Δε θέλω τέτοια. Πυγμή και αποφασιστικότητα και δείξε τους πως να διεκδικείς μια γυναίκα. Είσαι άντρας.
Ε ναι λογικό. Άμα βλέπει τοίχο δε θα επιμείνει. Αλλά πρέπει ως άνδρας να παίξει το παιχνίδι της κατάκτησης. Είναι αρσενικό.συννεφιασμένη Κυριακή έγραψε: 26 Απρ 2019, 16:31η διεκδίκηση επιτρέπεται μέχρι ενός σημείουNaida έγραψε: 26 Απρ 2019, 16:23 Δε θέλω τέτοια. Πυγμή και αποφασιστικότητα και δείξε τους πως να διεκδικείς μια γυναίκα. Είσαι άντρας.
μεγάλη έκπληξη ο Λέονας, τα σέβη μου![]()
κορίτσια σε άλλη αίθουσα είμαστε; Ποιό τοίχο; Του είπε το κουλούρι όχι του γαιδούρου; Ναι του λέει η κοπέλα με χαρά, αλλά εκεί εκείνος, να την βασανίσει, να την δεί στα πατώματα, μόνη, έρμη, στεναχωρημένη, να κλαίει αν γίνεται.Naida έγραψε: 26 Απρ 2019, 16:35Ε ναι λογικό. Άμα βλέπει τοίχο δε θα επιμείνει. Αλλά πρέπει ως άνδρας να παίξει το παιχνίδι της κατάκτησης. Είναι αρσενικό.συννεφιασμένη Κυριακή έγραψε: 26 Απρ 2019, 16:31η διεκδίκηση επιτρέπεται μέχρι ενός σημείουNaida έγραψε: 26 Απρ 2019, 16:23 Δε θέλω τέτοια. Πυγμή και αποφασιστικότητα και δείξε τους πως να διεκδικείς μια γυναίκα. Είσαι άντρας.
Όχι, όχι εκείνη τον πλήγωσε και το ξέρει.enaon έγραψε: 27 Απρ 2019, 00:20κορίτσια σε άλλη αίθουσα είμαστε; Ποιό τοίχο; Του είπε το κουλούρι όχι του γαιδούρου; Ναι του λέει η κοπέλα με χαρά, αλλά εκεί εκείνος, να την βασανίσει, να την δεί στα πατώματα, μόνη, έρμη, στεναχωρημένη, να κλαίει αν γίνεται.Naida έγραψε: 26 Απρ 2019, 16:35Ε ναι λογικό. Άμα βλέπει τοίχο δε θα επιμείνει. Αλλά πρέπει ως άνδρας να παίξει το παιχνίδι της κατάκτησης. Είναι αρσενικό.συννεφιασμένη Κυριακή έγραψε: 26 Απρ 2019, 16:31
η διεκδίκηση επιτρέπεται μέχρι ενός σημείου
![]()
Naida έγραψε: 26 Απρ 2019, 16:35Ε ναι λογικό. Άμα βλέπει τοίχο δε θα επιμείνει. Αλλά πρέπει ως άνδρας να παίξει το παιχνίδι της κατάκτησης. Είναι αρσενικό.συννεφιασμένη Κυριακή έγραψε: 26 Απρ 2019, 16:31η διεκδίκηση επιτρέπεται μέχρι ενός σημείουNaida έγραψε: 26 Απρ 2019, 16:23 Δε θέλω τέτοια. Πυγμή και αποφασιστικότητα και δείξε τους πως να διεκδικείς μια γυναίκα. Είσαι άντρας.
Γιατί γελάς κύριος;Αγις έγραψε: 27 Απρ 2019, 14:54Naida έγραψε: 26 Απρ 2019, 16:35Ε ναι λογικό. Άμα βλέπει τοίχο δε θα επιμείνει. Αλλά πρέπει ως άνδρας να παίξει το παιχνίδι της κατάκτησης. Είναι αρσενικό.συννεφιασμένη Κυριακή έγραψε: 26 Απρ 2019, 16:31
η διεκδίκηση επιτρέπεται μέχρι ενός σημείου
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν υπάρχει σωστό ή λαθος στον τρόπο προσέγγισης στο ερωτικό παιχνιδι. Είναι τι αρέσει και τι θέλει ο καθένας. Άλλος μπορεί να είναι πατροπαράδοτος αρσενικός κι άλλος να είναι πιο καινούριος αρσενικός. Η μια μπορεί να τον θελει έτσι ή άλλη αλλιώς. Παιχνίδι να γίνεται και έρωτας να υπάρχει
κουλούρι θεσσαλονίκης σταμάτα να έχεις την εντύπωση πως ο λεονας μας είναι χαλβάς!1!!LEONAS έγραψε: 13 Απρ 2019, 19:15 Θα αυτομπάν για μια 1 μέρα γιατί έδωσα λάθος εντύπωση στο κουλούρι και νομίζει ότι είμαι χαλβας
Συνέχισε ...Naida έγραψε: 27 Απρ 2019, 17:29Δεν υπάρχει σωστό ή λαθος στον τρόπο προσέγγισης στο ερωτικό παιχνιδι. Είναι τι αρέσει και τι θέλει ο καθένας. Άλλος μπορεί να είναι πατροπαράδοτος αρσενικός κι άλλος να είναι πιο καινούριος αρσενικός. Η μια μπορεί να τον θελει έτσι ή άλλη αλλιώς. Παιχνίδι να γίνεται και έρωτας να υπάρχει![]()
Κοντεύουμε; Πιάστηκε το χέρι μου.