κιόμως, για μια αιγαιομακεδονοπούλαenterprise-psi έγραψε: 16 Απρ 2019, 12:07 Μετά από αυτά που έγραψε η Daredevil Juno , κλείνει το νήμα![]()
αυτά είναι καθημερινότητα
κιόμως, για μια αιγαιομακεδονοπούλαenterprise-psi έγραψε: 16 Απρ 2019, 12:07 Μετά από αυτά που έγραψε η Daredevil Juno , κλείνει το νήμα![]()
Από πέντε χρονών, είδες;
Αυτά είναι παιδικά χρόνια.enaon έγραψε: 16 Απρ 2019, 14:05ωραία τα λέει η τζούνο, μου θύμισε αθώα παιδικά χρόνια, τότε που ακόμα είχαμε αυτό το συνεχώς εξελισσόμενο υπέροχο κακάδι να μας σκεπάζει αντί το ανιαρό μας δέρμα.enterprise-psi έγραψε: 16 Απρ 2019, 12:07 Μετά από αυτά που έγραψε η Daredevil Juno , κλείνει το νήμα![]()
![]()
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Αυτά είναι.
Πλαγιομετωπική με αστικό λεωφορείο, όπως εγώ; Δεν το είπα γιατί έγινε κατά λάθος, δεν το ήθελα.
Δεν είναι και τίποτα. Κάτι ξαδέλφια μου έκαναν χειρότερα και ζουν χωρίς απώλειες, ούτε ένα δάχτυλο δεν έχασαν. Και νομίζω πως κάποιοι εδώ είπαν πολύ ανώτερα ανδραγαθήματα.Naida έγραψε: 16 Απρ 2019, 12:54Μάθετε μπαλίτσα από Τζούνοenterprise-psi έγραψε: 16 Απρ 2019, 12:07 Μετά από αυτά που έγραψε η Daredevil Juno , κλείνει το νήμα![]()
![]()
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Πλάκα κάναμε. Τώρα νιώθω άσχημαJuno έγραψε: 16 Απρ 2019, 17:47Αυτά είναι.
Πλαγιομετωπική με αστικό λεωφορείο, όπως εγώ; Δεν το είπα γιατί έγινε κατά λάθος, δεν το ήθελα.![]()
Δεν είναι και τίποτα. Κάτι ξαδέλφια μου έκαναν χειρότερα και ζουν χωρίς απώλειες, ούτε ένα δάχτυλο δεν έχασαν. Και νομίζω πως κάποιοι εδώ είπαν πολύ ανώτερα ανδραγαθήματα.Naida έγραψε: 16 Απρ 2019, 12:54Μάθετε μπαλίτσα από Τζούνοenterprise-psi έγραψε: 16 Απρ 2019, 12:07 Μετά από αυτά που έγραψε η Daredevil Juno , κλείνει το νήμα![]()
![]()
Απλώς τότε δεν σκεφτόμασταν, δεν είχαμε την αίσθηση του κινδύνου. Και κάθε φορά που κάναμε μία βλακεία και δεν παθαίναμε, τίποτα ενισχυόταν η πεποίθηση πως δεν θα πάθουμε ποτέ τίποτα .... μέχρι να χάσουμε τον πρώτο κολλητό/κολλητή από τροχαίο.![]()
Εννοείται πως τώρα δεν θα έβγαινα κολυμπώντας στα ανοιχτά, αν υπήρχε είδηση για καρχαρία και φυσικά εκεί που κολυμπούσαμε δεν είχε πολλές πιθανότητες να έρθει, αν και ήμασταν μακριά από την ακτή. Και εννοείται πως έχω σταματήσει να ψάχνω για ανεξερεύνητες πίστες.
Για βγες λίγο παραέξω. Άντε να γκαζώσεις λίγο το αυτοκίνητο. Για να σε δω.
Είσαι γλυκούλα μωρέ. Συγνώμη και σ' ευχαριστώ
Εγώ είμαι φλώρος.
Ε είσαι και εσύ λίγο αγενής. Μερικές φορές δεν μπορείς να τα πείς όλα. Κάνεις ένα αστείο για να φτιάξεις ατμόσφαιρα.Juno έγραψε: 16 Απρ 2019, 18:15 Τώρα θέλεις να ζητήσω συγνώμη, αλλά δεν πρόκειται. Άντρας που λέει πως το πιο επικίνδυνο πράγμα στη ζωή του, ήταν που ανέβηκε στον μύλο του Λούνα Πάρκ, πρέπει να αναθεωρήσει τα πάντα.
Πες καλύτερα για τότε που έτρεχες ανεξέλεγκτα και μπήκες στο αντίθετο ρεύμα για ώρα.Cloud87 έγραψε: 16 Απρ 2019, 18:17Ε είσαι και εσύ λίγο αγενής. Μερικές φορές δεν μπορείς να τα πείς όλα. Κάνεις ένα αστείο για να φτιάξεις ατμόσφαιρα.Juno έγραψε: 16 Απρ 2019, 18:15 Τώρα θέλεις να ζητήσω συγνώμη, αλλά δεν πρόκειται. Άντρας που λέει πως το πιο επικίνδυνο πράγμα στη ζωή του, ήταν που ανέβηκε στον μύλο του Λούνα Πάρκ, πρέπει να αναθεωρήσει τα πάντα.