μα δε βλέπεις τις πανάδες, χρυσό μου;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί η βρώμα και η απλυσιά θεωρείται προτέρημα για τους αριστερούς; (σκληρή εικόνα)
Re: Γιατί η βρώμα και η απλυσιά θεωρείται προτέρημα για τους αριστερούς; (σκληρή εικόνα)
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Re: Γιατί η βρώμα και η απλυσιά θεωρείται προτέρημα για τους αριστερούς; (σκληρή εικόνα)
ε αν δεν το ξαναελεγα θα εσκαγα.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
the comet the course the tail
περιμένωunder έγραψε: 11 Απρ 2019, 13:43Μαυρη φορμα και μποχα.Εγινε.Φροντισε μην σε καλεσουν για δουλειαthe comet the course the tail έγραψε: 11 Απρ 2019, 13:42μάυρη φόρμα.under έγραψε: 11 Απρ 2019, 13:27
Ποια πλακα ρε ; Με καλεσες στην Πατρα το Σαβατο να σε γνωρισω.Θα μου πεις τι θα φορας ή θα σε καταλαβω απο τη μποχα ;
Απο τωρα ; Εχεις πολυυυ ελευθερο χρονο εργαζομενε φιλε που δεν σκιαζεσαι απο τα καπιταλ κοντρολς.the comet the course the tail έγραψε: 11 Απρ 2019, 14:08περιμένω
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Με τι πλένονται οι αριστεροί και με τι οι δεξιοί; (να υποθέσω με πράσινο σαπούνι οι δεξιοί;)
Τι αποσμητικό χρησιμοποιείται εκατέρωθεν;
Ποιο το πρέπον μέγιστο μήκος κόμης; Πόσων ημερών γένια επιτρέπεται;
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Πρέπει να είναι ξυρισμένος για να είναι καθαρός; Από το φανταριλικι σας εμεινε ο ψυχαναγκασμός;Μπακάλης έγραψε: 11 Απρ 2019, 13:31Δες τη φωτογραφία και πες μου πως αυτός ο τύπος είναι πλυμένος,ξυρισμένος και καθαρός.brb και tyt έγραψε: 11 Απρ 2019, 13:25Μπακάλη αν είσαι αξύριστος και με καλοκαιρινό μπλουζάκι θα είσαι άπλυτος; Ξέρεις τι σημαίνει η λέξη;
Αν φοράς κοστούμι και είσαι ξυρισμένος αλλά ιδρώνεις από την ζέστη με επακόλουθο να βρωμάς, θα είσαι πλυμένος;
Φοράς κοστούμι; Αν ή όταν δεν φοράς είσαι άπλυτος;
Και πως είναι πρότυπο να τον στείλουμε στην Ευρωβουλή.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
Al Bundy
Από την εξέλιξη του ανθρωπίνου γένους.Naida έγραψε: 11 Απρ 2019, 14:27
Πρέπει να είναι ξυρισμένος για να είναι καθαρός; Από το φανταριλικι σας εμεινε ο ψυχαναγκασμός;
Ακόμη και αξύριστος πρέπει οι τρίχες να είναι περιποιημένες.
- Υπερκουλτουριάρης
Ναι το προσέχω. Λατρεύω το Κάζουαλ στυλ, σκαρπίνι κοστούμι γραβάτες, δεν τα βάζω ούτε για πλάκα,ποτέ. Δεν τα φοράει ο άνδρας, τον φοράνε και τον κάνουν να δείχνει λιμοκοντόρος. Δερμάτινο παπούτσι αγαπώ και το σακάκι καλό είναι.Μηχανικός έγραψε: 10 Απρ 2019, 11:12Βρε εσύ δεν μας λες ότι προσέχεις πολύ το ντύσιμό σου;Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 10 Απρ 2019, 09:01 + 1 από εμένα στον κ. Λάμπρου.
Βλέπω προέρχεται από την ΑΚΟΑ, ένα από το συμπαθέστερα κομμάτια της Αριστεράς. Διάβαζα Εποχή(για την κομμουνιστική ανανέωση, για τον σοσιαλισμό) πριν χρόνια και ήμουν πολύ κοντά στις απόψεις της.
Εγώ έχω καταλάβει ότι φοράς σακάκι και δερμάτινο παπούτσι συνήθως.
Μην λες μλκιες, εθνομηδενιστής δεν ήμουν ποτέ. Ούτε ντρέπομαι,ούτε περηφανεύομαι που είμαι Έλληνας. Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που με ενδιαφέρει γιατί εδώ ζω.Golden Age έγραψε: 10 Απρ 2019, 16:54Ας τα αυτά, γουστάρεις νεοεποχίτικο εθνομηδενισμό.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 10 Απρ 2019, 09:01 + 1 από εμένα στον κ. Λάμπρου.
Βλέπω προέρχεται από την ΑΚΟΑ, ένα από το συμπαθέστερα κομμάτια της Αριστεράς. Διάβαζα Εποχή(για την κομμουνιστική ανανέωση, για τον σοσιαλισμό) πριν χρόνια και ήμουν πολύ κοντά στις απόψεις της.
Σε τί διαφέρει ο Λοβέρδος απο το Γερουλάνο;Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 10 Απρ 2019, 09:07 Γλίτσες σαν τον Λοβέρδο και βλακόμετρα σαν τον Κούλη θέλετε.
Εγώ μόνο τέτοιους ψηφίζω και γυναίκες.
Α, βρείτε μου και 2 γυναίκες, εκτός της Κουντουρά που μου την σπάει.
Κάτι σε στυλ Μπετυ Μπαζιάνα είναι ο τύπος μου.
Δηλαδή για εσένα είτε θα καις σημαίες, είτε θα είσαι άσβερκος;
O χώρος της ανανέωσης, πατριωτικός ήταν. Είχαμε και greek flag πίσω από το σφυροδρέπανο.
Γερουλάνο γουστάρω. Έχει μια κιμπάρικη σοσιαλιστική 80τίλα. Ο άλλος είναι σκέτη γλίτσα.
Βρείτε ρε και 2 γυναίκες, Μπέτυ ή Νοτοπούλου στυλ. Στηρίζω τις επιλογές του Αλ6.
- Golden Age
Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 11 Απρ 2019, 17:37Μην λες μλκιες, εθνομηδενιστής δεν ήμουν ποτέ. Ούτε ντρέπομαι,ούτε περηφανεύομαι που είμαι Έλληνας. Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που με ενδιαφέρει γιατί εδώ ζω.Golden Age έγραψε: 10 Απρ 2019, 16:54Ας τα αυτά, γουστάρεις νεοεποχίτικο εθνομηδενισμό.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 10 Απρ 2019, 09:01 + 1 από εμένα στον κ. Λάμπρου.
Σε τί διαφέρει ο Λοβέρδος απο το Γερουλάνο;Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 10 Απρ 2019, 09:07 Γλίτσες σαν τον Λοβέρδο και βλακόμετρα σαν τον Κούλη θέλετε.
Εγώ μόνο τέτοιους ψηφίζω και γυναίκες.
Α, βρείτε μου και 2 γυναίκες, εκτός της Κουντουρά που μου την σπάει.
Κάτι σε στυλ Μπετυ Μπαζιάνα είναι ο τύπος μου.
Δηλαδή για εσένα είτε θα καις σημαίες, είτε θα είσαι άσβερκος;
O χώρος της ανανέωσης, πατριωτικός ήταν. Είχαμε και greek flag πίσω από το σφυροδρέπανο.
Γερουλάνο γουστάρω. Έχει μια κιμπάρικη σοσιαλιστική 80τίλα. Ο άλλος είναι σκέτη γλίτσα.
Βρείτε ρε και 2 γυναίκες, Μπέτυ ή Νοτοπούλου στυλ. Στηρίζω τις επιλογές του Αλ6.
Όχι δεν υπάρχει δίλημμα. Αλλά μια τάση προς τέτοιες δυνάμεις (ακόμη κι αν πρόκεται για ΠΑΣΟΚους) την έχεις.
Λοβέρδος, Γερουλάνος, στην ίδια πολιτική παράγκα ανήκουν.
Οι ακροδεξιοί πλένονται με FA.brb και tyt έγραψε: 11 Απρ 2019, 14:13 Με τι πλένονται οι αριστεροί και με τι οι δεξιοί; (να υποθέσω με πράσινο σαπούνι οι δεξιοί;)
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
Al Bundy
και με FDFeindflug έγραψε: 11 Απρ 2019, 20:28Οι ακροδεξιοί πλένονται με FA.brb και tyt έγραψε: 11 Απρ 2019, 14:13 Με τι πλένονται οι αριστεροί και με τι οι δεξιοί; (να υποθέσω με πράσινο σαπούνι οι δεξιοί;)
σωστα τα μουσια θελουν συστηματικο τριμμαρισμα αλλιως γινεσαι ταλιμπαν
- Υπερκουλτουριάρης
Δεν υπάρχει θέμα αρχών, γιατί αυτά τα κόμματα δεν έχουν τέτοιες. Έδειξε ο μπον βιβέρ Πώλ τέτοια δείγματα ηθικής σήψης και δεν το κατάλαβα; Νομίζω θα είναι μια καλή παρουσία για την Αθήνα, νέος άνθρωπος, ευγενής και αξιόλογος.Golden Age έγραψε: 11 Απρ 2019, 17:57
Όχι δεν υπάρχει δίλημμα. Αλλά μια τάση προς τέτοιες δυνάμεις (ακόμη κι αν πρόκεται για ΠΑΣΟΚους) την έχεις.![]()
Τον τύπο της ΑΚΟΑ, θα τον ψηφίσω.
Θα μου βρείτε ρε μλκες, 2 Συριζαίες στα γούστα μου; Βαριέμαι να ψάχνω το ψηφοδέλτιο.
Ο
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
εγω ξερω μια που κατεβαινει με τον ηλιοπουλο αλλα δεν ξερω αν ειναι διαθεσιμηΥπερκουλτουριάρης έγραψε: 11 Απρ 2019, 23:02Δεν υπάρχει θέμα αρχών, γιατί αυτά τα κόμματα δεν έχουν τέτοιες. Έδειξε ο μπον βιβέρ Πώλ τέτοια δείγματα ηθικής σήψης και δεν το κατάλαβα; Νομίζω θα είναι μια καλή παρουσία για την Αθήνα, νέος άνθρωπος, ευγενής και αξιόλογος.Golden Age έγραψε: 11 Απρ 2019, 17:57
Όχι δεν υπάρχει δίλημμα. Αλλά μια τάση προς τέτοιες δυνάμεις (ακόμη κι αν πρόκεται για ΠΑΣΟΚους) την έχεις.![]()
Τον τύπο της ΑΚΟΑ, θα τον ψηφίσω.
Θα μου βρείτε ρε μλκες, 2 Συριζαίες στα γούστα μου; Βαριέμαι να ψάχνω το ψηφοδέλτιο.
Ο
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Η ΑΚΟΑ εθνομηδενιστές!Golden Age έγραψε: 10 Απρ 2019, 16:54Ας τα αυτά, γουστάρεις νεοεποχίτικο εθνομηδενισμό.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 10 Απρ 2019, 09:01 + 1 από εμένα στον κ. Λάμπρου.
Λες κάτι πετυχημένα ώρες, ώρες
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση