ΠάνταChainis έγραψε: 14 Σεπ 2022, 13:02Πάντα ήταν αγκαλιασμένοι κι όσο συνεχίζουν την αγκαλιά κερδίζουμε πολλά που έχουν σχέση με την Τουρκία, που αυτή μας απασχολεί, όχι η Ρωσία.Στρακαστρουκας έγραψε: 14 Σεπ 2022, 12:06Oκ και τι κερδιζουμε αν σπρωχνουμε την Ρωσια στην Αγκαλια της Τουρκιας?Υδράργυρος έγραψε: 14 Σεπ 2022, 12:05
Η Ελλάδα δε μπορεί να είναι ουδέτερη. Τόσο μικρά κράτη δεν είναι ούτε βιώσιμα ούτε ανεξάρτητα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
Re: στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Nαι γιατι προεξοφλεις πως θα ηττηθούμε στρατιωτικά και θα χάσουμε εδάφη; με το 50% της τουρκικης αεροποριας να μην έχει ανταλλακτικά να πετάξει και με τα δικά μας Rafale και F16 Viper να μπορεί το καθένα να εγκλωβιζει 20 στοχους ταυτοχρονα εχοντας και οπλά τυπου meteor; μήπως θα παθουμε και καμια νέα γενοκτονια;
Γιατι εγώ σου λέω πως αν χρειαστεί θα τους ξεσκισουμε με τον θυμό που μαζεύουμε.
Γιατι εγώ σου λέω πως αν χρειαστεί θα τους ξεσκισουμε με τον θυμό που μαζεύουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 14 Σεπ 2022, 14:09, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Για να βοηθάμε τους Τούρκους.Chainis έγραψε: 14 Σεπ 2022, 13:22Είσαι εντελώς ηλιθιος;
Τι σημαίνει συμμαχία του ΝΑΤΟ και γιατί είμαστε μέσα;;
Ευχαριστώ που ξεκαθάρισες με ποιού το μέρος είσαι.
Μεγάλοι νατοπατριώτες τελικά οι Δεξιοί. Τώρα εξηγείται το "η Κύπρος κείται μακράν", και το γιατί δε πήραμε την Αδριανούπολη γι' αντίποινα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Αν θες να τι δούμε ιστορικά και πριν τον 20ο αιώνα να μας πεις και για τα Ορλοφικά, τον Πανσλαβισμό και την μεγάλη Βουλγαρία μέχρι την μικρασιατική εκστρατεία.vagabondo έγραψε: 14 Σεπ 2022, 14:04ΠάνταChainis έγραψε: 14 Σεπ 2022, 13:02Πάντα ήταν αγκαλιασμένοι κι όσο συνεχίζουν την αγκαλιά κερδίζουμε πολλά που έχουν σχέση με την Τουρκία, που αυτή μας απασχολεί, όχι η Ρωσία.Στρακαστρουκας έγραψε: 14 Σεπ 2022, 12:06
Oκ και τι κερδιζουμε αν σπρωχνουμε την Ρωσια στην Αγκαλια της Τουρκιας?
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Στο izyum ο Ζελενσκι

Εσύ να μας δικαιολογήσεις το "πάντα" πρώτα και μετά να μας πεις για τις τρείς άσχετες παρόλες που πέταξες.Chainis έγραψε: 14 Σεπ 2022, 14:16Αν θες να τι δούμε ιστορικά και πριν τον 20ο αιώνα να μας πεις και για τα Ορλοφικά, τον Πανσλαβισμό και την μεγάλη Βουλγαρία μέχρι την μικρασιατική εκστρατεία.
Τι περίμενες δηλαδή, να σε υπηρετεί η Ρωσία για να την βλέπεις φιλικά; Υποχρεωμένη σου είναι;
Ούνα φάτσα-ούνα ράτσα, φωνάζεις με υπερηφάνεια για τους ιταλούς που εισέβαλαν στην χώρα σου.
Εισβολή και 2 χρόνια κατοχή από τους γερμανούς και την επομένη του πολέμου, ανέβηκες να καθαρίσεις τις χέστρες στα γερμανικά εργοστάσια.
Αλλά οι ουκρανοί, όχι άλλο έθνος - άλλο είδος θα γίνουν, μετά από την εισβολή της Ρωσίας.
Occasio facit furem
Τώρα μιλάς σωστά. Πες τα σε εκείνους που νομίζουν ότι το ομόθρησκο παίζει ρόλο.vagabondo έγραψε: 14 Σεπ 2022, 14:52Εσύ να μας δικαιολογήσεις το "πάντα" πρώτα και μετά να μας πεις για τις τρείς άσχετες παρόλες που πέταξες.![]()
Τι περίμενες δηλαδή, να σε υπηρετεί η Ρωσία για να την βλέπεις φιλικά; Υποχρεωμένη σου είναι;
Ούνα φάτσα-ούνα ράτσα, φωνάζεις με υπερηφάνεια για τους ιταλούς που εισέβαλαν στην χώρα σου.
Εισβολή και 2 χρόνια κατοχή από τους γερμανούς και την επομένη του πολέμου, ανέβηκες να καθαρίσεις τις χέστρες στα γερμανικά εργοστάσια.
Αλλά οι ουκρανοί, όχι άλλο έθνος - άλλο είδος θα γίνουν, μετά από την εισβολή της Ρωσίας.![]()
Αδέλφια σκοτώνονται μεταξύ τους, ποιο ομόθρησκο;sharp έγραψε: 14 Σεπ 2022, 15:09Τώρα μιλάς σωστά. Πες τα σε εκείνους που νομίζουν ότι το ομόθρησκο παίζει ρόλο.vagabondo έγραψε: 14 Σεπ 2022, 14:52Εσύ να μας δικαιολογήσεις το "πάντα" πρώτα και μετά να μας πεις για τις τρείς άσχετες παρόλες που πέταξες.Chainis έγραψε: 14 Σεπ 2022, 14:16
Αν θες να τι δούμε ιστορικά και πριν τον 20ο αιώνα να μας πεις και για τα Ορλοφικά, τον Πανσλαβισμό και την μεγάλη Βουλγαρία μέχρι την μικρασιατική εκστρατεία.![]()
Αλλά οι ουκρανοί, όχι άλλο έθνος - άλλο είδος θα γίνουν, μετά από την εισβολή της Ρωσίας.![]()
Occasio facit furem
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Δημοκράτης έγραψε: 14 Σεπ 2022, 11:09Σε εσάς τους ζαιους για αρχη έδωσαν 3 @@ οταν ζητούσατε δανεικαπετρος έγραψε: 14 Σεπ 2022, 11:04Σωστα... Σε μας επρεπε να δωσουν s400 για να τα παραδωσουμε αμεσα στην Ουκρανια!Δημοκράτης έγραψε: 14 Σεπ 2022, 08:41
Πιο φιλέλληνες πεθαίνεις
Από την πολλή αγάπη πήραν οι Τούρκοι s400 και θέλουν να τους φτιάξουν πυρινικο εργοστάσιο![]()
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Επιστρέφοντας στο θέμα, που κάποιοι μισέλληνες νατοπατριώτες έχουν γαμήσει:
https://twitter.com/mdfzeh/status/1570017805017161728
https://twitter.com/mdfzeh/status/1570017805017161728
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Εγώ αναφερόμουν στα τελευταία χρόνια, δεν έκανα ιστορική αναδρομή.vagabondo έγραψε: 14 Σεπ 2022, 14:52Εσύ να μας δικαιολογήσεις το "πάντα" πρώτα και μετά να μας πεις για τις τρείς άσχετες παρόλες που πέταξες.![]()
Η καταστροφή της Ελλάδος στα Ορλοφικα, η ζημιά που προέκυψε από τον πανσλαβισμο και η προσπάθεια δημιουργίας μεγάλης Βουλγαρίας που θα έφτανε μέχρι τον Όλυμπο είναι ιστορικά γεγονότα, παρόλες είναι τα άσχετα που γράφεις.
Όπως και η βοήθεια τους στον Κεμάλ.
Το ότι μοιάζουμε περισσότερο με τους Ιταλούς απ ότι με τους κρυόκωλους μεθύστακες σου δημιουργεί πρόβλημα;
Βάψε το μάλιστα και τα γενιά σου ξανθά τότε.
Πρόσφερε μήπως δουλειά στους Έλληνες η ΕΣΣΔ στα 50ς και 60ς και προτιμήσαμε εμείς την Γερμανία;
Ότι ηλιθιότητα σας κατεβαίνει την αμολατε χωρίς δεύτερη σκέψη.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
https://twitter.com/nabrezhnye/status/1 ... 3666564096
Aπ' ό,τι λέει εδώ, ουκρανοί μαχητές πέρασαν τα σύνορα και μπήκαν στη Ρωσία. Αν αυτό ισχύει, τότε η Ρωσία μπορεί πλέον να κυρήξει πόλεμο, αφού πρόκειται για επίθεση στο έδαφός της.
Aπ' ό,τι λέει εδώ, ουκρανοί μαχητές πέρασαν τα σύνορα και μπήκαν στη Ρωσία. Αν αυτό ισχύει, τότε η Ρωσία μπορεί πλέον να κυρήξει πόλεμο, αφού πρόκειται για επίθεση στο έδαφός της.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Εσύ μου έκανες χτές παρατήρηση για εκτός θέματος ε?Chainis έγραψε: 14 Σεπ 2022, 15:51Εγώ αναφερόμουν στα τελευταία χρόνια, δεν έκανα ιστορική αναδρομή.vagabondo έγραψε: 14 Σεπ 2022, 14:52Εσύ να μας δικαιολογήσεις το "πάντα" πρώτα και μετά να μας πεις για τις τρείς άσχετες παρόλες που πέταξες.Chainis έγραψε: 14 Σεπ 2022, 14:16
Αν θες να τι δούμε ιστορικά και πριν τον 20ο αιώνα να μας πεις και για τα Ορλοφικά, τον Πανσλαβισμό και την μεγάλη Βουλγαρία μέχρι την μικρασιατική εκστρατεία.![]()
Η καταστροφή της Ελλάδος στα Ορλοφικα, η ζημιά που προέκυψε από τον πανσλαβισμο και η προσπάθεια δημιουργίας μεγάλης Βουλγαρίας που θα έφτανε μέχρι τον Όλυμπο είναι ιστορικά γεγονότα, παρόλες είναι τα άσχετα που γράφεις.
Όπως και η βοήθεια τους στον Κεμάλ.
Το ότι μοιάζουμε περισσότερο με τους Ιταλούς απ ότι με τους κρυόκωλους μεθύστακες σου δημιουργεί πρόβλημα;
Βάψε το μάλιστα και τα γενιά σου ξανθά τότε.
Πρόσφερε μήπως δουλειά στους Έλληνες η ΕΣΣΔ στα 50ς και 60ς και προτιμήσαμε εμείς την Γερμανία;
Ότι ηλιθιότητα σας κατεβαίνει την αμολατε χωρίς δεύτερη σκέψη.
Ω, η ειρωνία.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1712 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron