!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Phorum Forumvision #1

Νέες κυκλοφορίες, προτάσεις για νέα ακούσματα, κριτικές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Re: Phorum Forumvision #1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

dreamkey έγραψε: 11 Δεκ 2024, 18:19 Δραματικά, λυπητερά, μελαγχολικά, με εξαίρεση κάνα δυο, όλα τα τραγούδια αυτού του γύρου, ούτε συνεννοημένοι να 'μασταν.
Υπάρχουν σαφώς 7-8 πολύ αξιόλογα. Προτείνω στον επόμενο γύρω να μπουν αυστηρώς χριστουγεννιάτικα.🎅
:g030:

Καθόλου κακή ιδέα το θεματικό. :)
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
dreamkey

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dreamkey »

Ένας διαγωνισμός εξαρχής και εξ ολοκλήρου με κάθε γύρο θεματικό.
Π.χ. ένας γύρος μόνο με ποπ, μόνο με ροκ, ελληνικό, μπαλάντα, ορχηστρικό, έθνικ, 80's, soundtrack, disco, από videogame, τραγούδι έκπληξη, χειρότερου τραγουδιού...
Θα μπορούσε να τρέξει παράλληλα μ' αυτόν έτσι όπως είμαστε.
Άβαταρ μέλους
Jimmy81
Phorum.gr user: Jimmy81

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jimmy81 »

Εγώ τα έχω προγραμματίσει σε συγκεκριμένο μοτίβο τα επόμενα, δύσκολο να χωρέσω χριστουγεννιάτικο. Ας είναι ιδέα για μελλοντικό project :8)
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Jimmy81 έγραψε: 12 Δεκ 2024, 05:33 Εγώ τα έχω προγραμματίσει σε συγκεκριμένο μοτίβο τα επόμενα
σωστό, δεν πειράζει που όποιος βαλει κατι Χριστουγεννιάτικο θα παρει ασυναίσθητα εξτρα πόντους λόγω εποχής, αδιάφορο.
Άβαταρ μέλους
aLiCat

dreamkey έγραψε: 12 Δεκ 2024, 00:05 Ένας διαγωνισμός εξαρχής και εξ ολοκλήρου με κάθε γύρο θεματικό.
Π.χ. ένας γύρος μόνο με ποπ, μόνο με ροκ, ελληνικό, μπαλάντα, ορχηστρικό, έθνικ, 80's, soundtrack, disco, από videogame, τραγούδι έκπληξη, χειρότερου τραγουδιού...
Θα μπορούσε να τρέξει παράλληλα μ' αυτόν έτσι όπως είμαστε.
Από την άλλη, το διαρκώς θεματικό θα ήταν λίγο πρόβλημα για μας που δεν έχουμε ακούσματα για όλα τα είδη μουσικής. :p2:

Για παράδειγμα, προσωπικά δεν έχω ιδέα κομματιών από videogames, γιατί απλά δεν ασχολούμαι. :102:
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
aLiCat

micmic έγραψε: 11 Δεκ 2024, 19:14
dreamkey έγραψε: 11 Δεκ 2024, 18:19 Δραματικά, λυπητερά, μελαγχολικά, με εξαίρεση κάνα δυο, όλα τα τραγούδια αυτού του γύρου, ούτε συνεννοημένοι να 'μασταν.
Υπάρχουν σαφώς 7-8 πολύ αξιόλογα. Προτείνω στον επόμενο γύρω να μπουν αυστηρώς χριστουγεννιάτικα.🎅
Ναι ρε παιδί μου, ν'ανεβούμε λιγάκι χρονιάρες μέρες! Άντε να ξεκινήσω εγώ:

:lol:
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

masterridley έγραψε: 09 Δεκ 2024, 02:47 Τώρα μπορώ να ποστάρω αυτό
Εικόνα

Ξηγηθείτε ρεμάλια!
:smt005:
καλό!
καλέ δεν ξέρουμε τίνος είναι τί αφού

έντιτ
μόνο ο μπαζούμπας ξέρει :popc:
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

Άκουσα τον γύρο και αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι σε τόσα παιχνίδια που έχω δει, πρώτη φορά βλέπω τόσο ομοιογενές γκρουπ. Δηλαδή με ελάχιστες εξαιρέσεις έχετε πάνω-κάτω τα ίδια γούστα. Πέρα από τα τραγούδια που στέλνετε, υπάρχει φοβερή ομοιογένεια και στον τρόπο που βαθμολογείτε. Αυτό δείχνουν και τα νούμερα σε έναν πίνακα που θα ανεβάσω μετά το τέλος αυτού του γύρου.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
Misty_Blue

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Misty_Blue »

micmic έγραψε: 12 Δεκ 2024, 20:10 Άκουσα τον γύρο και αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι σε τόσα παιχνίδια που έχω δει, πρώτη φορά βλέπω τόσο ομοιογενές γκρουπ. Δηλαδή με ελάχιστες εξαιρέσεις έχετε πάνω-κάτω τα ίδια γούστα. Πέρα από τα τραγούδια που στέλνετε, υπάρχει φοβερή ομοιογένεια και στον τρόπο που βαθμολογείτε. Αυτό δείχνουν και τα νούμερα σε έναν πίνακα που θα ανεβάσω μετά το τέλος αυτού του γύρου.
Αχα....Ώστε γι'αυτό δυσκολευόμαστε να βαθμολογήσουμε και μας ακούγονται όλοι οι γύροι καλοί... :roll:
To scare myself with my own desert places.
Άβαταρ μέλους
aLiCat

micmic έγραψε: 12 Δεκ 2024, 20:10 Άκουσα τον γύρο και αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι σε τόσα παιχνίδια που έχω δει, πρώτη φορά βλέπω τόσο ομοιογενές γκρουπ. Δηλαδή με ελάχιστες εξαιρέσεις έχετε πάνω-κάτω τα ίδια γούστα.
Η παρατήρησή σου αφορά αποκλειστικά αυτόν τον γύρο, ή όλους τους μέχρι τώρα;
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
dreamkey

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dreamkey »

aLiCat έγραψε: 12 Δεκ 2024, 08:29 Από την άλλη, το διαρκώς θεματικό θα ήταν λίγο πρόβλημα για μας που δεν έχουμε ακούσματα για όλα τα είδη μουσικής. :p2:
Για παράδειγμα, προσωπικά δεν έχω ιδέα κομματιών από videogames, γιατί απλά δεν ασχολούμαι. :102:
Θα σου δώσω εγώ από παιχνίδι να βάλεις. :a108:
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

θυμιζω σε αυτο το σημειο την καλοπροαίρετη ιδεα που ειχα στην αρχη, με σκοπό φυσικά την ομαλή και ευχάριστη διεξαγωγή του παιχνιδιου. Το θεμα του γύρου, να το οριζει ο νικητής του προηγουμενου.
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

aLiCat έγραψε: 12 Δεκ 2024, 20:52
micmic έγραψε: 12 Δεκ 2024, 20:10 Άκουσα τον γύρο και αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι σε τόσα παιχνίδια που έχω δει, πρώτη φορά βλέπω τόσο ομοιογενές γκρουπ. Δηλαδή με ελάχιστες εξαιρέσεις έχετε πάνω-κάτω τα ίδια γούστα.
Όλους βέβαια. Είναι σα να παίζουν αδερφάκια μεταξύ τους :003:
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
aLiCat

dreamkey έγραψε: 12 Δεκ 2024, 20:53
aLiCat έγραψε: 12 Δεκ 2024, 08:29 Από την άλλη, το διαρκώς θεματικό θα ήταν λίγο πρόβλημα για μας που δεν έχουμε ακούσματα για όλα τα είδη μουσικής. :p2:
Θα σου δώσω εγώ από παιχνίδι να βάλεις. :a108:
:D
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
aLiCat

micmic έγραψε: 12 Δεκ 2024, 21:13
aLiCat έγραψε: 12 Δεκ 2024, 20:52
Όλους βέβαια. Είναι σα να παίζουν αδερφάκια μεταξύ τους :003:
Οπότε να υποθέσω ότι είμαι στις ελάχιστες εξαιρέσεις που δεν ανήκουν στο ομοιογενές γκρουπ; :p2:
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μουσική”