Νέες κυκλοφορίες, προτάσεις για νέα ακούσματα, κριτικές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
dreamkey έγραψε: 11 Δεκ 2024, 18:19
Δραματικά, λυπητερά, μελαγχολικά, με εξαίρεση κάνα δυο, όλα τα τραγούδια αυτού του γύρου, ούτε συνεννοημένοι να 'μασταν.
Υπάρχουν σαφώς 7-8 πολύ αξιόλογα. Προτείνω στον επόμενο γύρω να μπουν αυστηρώς χριστουγεννιάτικα.
Ένας διαγωνισμός εξαρχής και εξ ολοκλήρου με κάθε γύρο θεματικό.
Π.χ. ένας γύρος μόνο με ποπ, μόνο με ροκ, ελληνικό, μπαλάντα, ορχηστρικό, έθνικ, 80's, soundtrack, disco, από videogame, τραγούδι έκπληξη, χειρότερου τραγουδιού...
Θα μπορούσε να τρέξει παράλληλα μ' αυτόν έτσι όπως είμαστε.
dreamkey έγραψε: 12 Δεκ 2024, 00:05
Ένας διαγωνισμός εξαρχής και εξ ολοκλήρου με κάθε γύρο θεματικό.
Π.χ. ένας γύρος μόνο με ποπ, μόνο με ροκ, ελληνικό, μπαλάντα, ορχηστρικό, έθνικ, 80's, soundtrack, disco, από videogame, τραγούδι έκπληξη, χειρότερου τραγουδιού...
Θα μπορούσε να τρέξει παράλληλα μ' αυτόν έτσι όπως είμαστε.
Από την άλλη, το διαρκώς θεματικό θα ήταν λίγο πρόβλημα για μας που δεν έχουμε ακούσματα για όλα τα είδη μουσικής.
Για παράδειγμα, προσωπικά δεν έχω ιδέα κομματιών από videogames, γιατί απλά δεν ασχολούμαι.
dreamkey έγραψε: 11 Δεκ 2024, 18:19
Δραματικά, λυπητερά, μελαγχολικά, με εξαίρεση κάνα δυο, όλα τα τραγούδια αυτού του γύρου, ούτε συνεννοημένοι να 'μασταν.
Υπάρχουν σαφώς 7-8 πολύ αξιόλογα. Προτείνω στον επόμενο γύρω να μπουν αυστηρώς χριστουγεννιάτικα.
Άκουσα τον γύρο και αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι σε τόσα παιχνίδια που έχω δει, πρώτη φορά βλέπω τόσο ομοιογενές γκρουπ. Δηλαδή με ελάχιστες εξαιρέσεις έχετε πάνω-κάτω τα ίδια γούστα. Πέρα από τα τραγούδια που στέλνετε, υπάρχει φοβερή ομοιογένεια και στον τρόπο που βαθμολογείτε. Αυτό δείχνουν και τα νούμερα σε έναν πίνακα που θα ανεβάσω μετά το τέλος αυτού του γύρου.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
micmic έγραψε: 12 Δεκ 2024, 20:10
Άκουσα τον γύρο και αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι σε τόσα παιχνίδια που έχω δει, πρώτη φορά βλέπω τόσο ομοιογενές γκρουπ. Δηλαδή με ελάχιστες εξαιρέσεις έχετε πάνω-κάτω τα ίδια γούστα. Πέρα από τα τραγούδια που στέλνετε, υπάρχει φοβερή ομοιογένεια και στον τρόπο που βαθμολογείτε. Αυτό δείχνουν και τα νούμερα σε έναν πίνακα που θα ανεβάσω μετά το τέλος αυτού του γύρου.
Αχα....Ώστε γι'αυτό δυσκολευόμαστε να βαθμολογήσουμε και μας ακούγονται όλοι οι γύροι καλοί...
Άκουσα τον γύρο και αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι σε τόσα παιχνίδια που έχω δει, πρώτη φορά βλέπω τόσο ομοιογενές γκρουπ. Δηλαδή με ελάχιστες εξαιρέσεις έχετε πάνω-κάτω τα ίδια γούστα.
Η παρατήρησή σου αφορά αποκλειστικά αυτόν τον γύρο, ή όλους τους μέχρι τώρα;
aLiCat έγραψε: 12 Δεκ 2024, 08:29
Από την άλλη, το διαρκώς θεματικό θα ήταν λίγο πρόβλημα για μας που δεν έχουμε ακούσματα για όλα τα είδη μουσικής.
Για παράδειγμα, προσωπικά δεν έχω ιδέα κομματιών από videogames, γιατί απλά δεν ασχολούμαι.
θυμιζω σε αυτο το σημειο την καλοπροαίρετη ιδεα που ειχα στην αρχη, με σκοπό φυσικά την ομαλή και ευχάριστη διεξαγωγή του παιχνιδιου. Το θεμα του γύρου, να το οριζει ο νικητής του προηγουμενου.
Άκουσα τον γύρο και αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι σε τόσα παιχνίδια που έχω δει, πρώτη φορά βλέπω τόσο ομοιογενές γκρουπ. Δηλαδή με ελάχιστες εξαιρέσεις έχετε πάνω-κάτω τα ίδια γούστα.
Όλους βέβαια. Είναι σα να παίζουν αδερφάκια μεταξύ τους
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
aLiCat έγραψε: 12 Δεκ 2024, 08:29
Όλους βέβαια. Είναι σα να παίζουν αδερφάκια μεταξύ τους
Οπότε να υποθέσω ότι είμαι στις ελάχιστες εξαιρέσεις που δεν ανήκουν στο ομοιογενές γκρουπ;