zteo έγραψε: 17 Σεπ 2022, 10:18
Το μπάσκετ είναι ένα άθλημα που παίζουν 10 παίκτες και στο τέλος κερδίζουν οι Ισπανοί.
O μαύρος μη Ισπανός τους πήγε τελικό
Ξεκόλλα οι Ισπανοί είχαν νατουραλιζε παίκτες από την δεκαετία του 70.
Οι τύποι εδώ και χρόνια δουλεύουν μεθοδικά στα τμήματα υποδομών.
Δεν θυμάμαι πότε να είχαν μαύρο που δεν είχε σχέση με την Ισπανία και δεν έχει παίξει ποτέ στο πρωτάθλημα τους οπως αυτός που έχουν τώρα.
Μαλακίες γράφεις
Ισπανία: Έντονες αντιδράσεις από την Ένωση Παικτών για το διαβατήριο στον Λορέντζο Μπράουν
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ανακοίνωση της Ένωσης Παικτών διαφωνεί στη συγκεκριμένη ενέργεια, καθώς δεν αγωνίστηκε ποτέ σε ομάδα της χώρας σε καμία κατηγορία, ενώ τονίζει πως θα έχει αρνητικό αντίκτυπο και για τους Ισπανούς παίκτες τόσο για το παρόν, όσο και για τα επόμενα χρόνια.
Δεν έχω καταλάβει αυτή τη φάση με τους νατουραλιζε. Διαλέγουν ένα παίχτη και τον κάνουν δικό τους φάση μεταγραφή;
Μη μου πείτε για το Γιάννη, αυτός είναι Έλληνας, εδώ γεννήθηκε εδώ μεγάλωσε, Ελληνικά είναι η μητρική του γλώσσα. Και ο Ντορσει έχει μάνα ελληνίδα.
Η άλλη φάση να παίρνουν διαβατήριο σε φάση απλά μεταγραφής, δε καταλαβαίνω γιατί γίνεται
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Δεν θυμάμαι πότε να είχαν μαύρο που δεν είχε σχέση με την Ισπανία και δεν έχει παίξει ποτέ στο πρωτάθλημα τους οπως αυτός που έχουν τώρα.
Μαλακίες γράφεις
Ο Ντόρσεϊ πέρα από μια χρονιά στον Ολυμπιακό σε ποιες άλλες ομάδες ελληνικές έπαιξε?
Το ζήτημα είναι πόσοι Έλληνες παίζουν πλέον στις Ελληνικές ομάδες.
Ερμής έγραψε: 17 Σεπ 2022, 10:44
Δεν έχω καταλάβει αυτή τη φάση με τους νατουραλιζε. Διαλέγουν ένα παίχτη και τον κάνουν δικό τους φάση μεταγραφή;
Μη μου πείτε για το Γιάννη, αυτός είναι Έλληνας, εδώ γεννήθηκε εδώ μεγάλωσε, Ελληνικά είναι η μητρική του γλώσσα. Και ο Ντορσει έχει μάνα ελληνίδα.
Η άλλη φάση να παίρνουν διαβατήριο σε φάση απλά μεταγραφής, δε καταλαβαίνω γιατί γίνεται
Ο Ντόρσεϊ θεωρείται νατουραλιζε γιατί πήρε διαβατήριο μετά τα 18.
Έτσι μπορούμε να έχουμε τον Ντόρσεϊ ή κάποιον άλλον ως μεταγραφή.
Προτιμώ το δεύτερο γιατί ο Ντόρσεϊ είναι αδιάφορο κριάρι που δεν παίζει άμυνα
zteo έγραψε: 17 Σεπ 2022, 10:29
Μαλακίες γράφεις
Ο Ντόρσεϊ πέρα από μια χρονιά στον Ολυμπιακό σε ποιες άλλες ομάδες ελληνικές έπαιξε?
Οι Έλληνες έχουν καβατζα τις 6 θέσεις των Ελλήνων στο πρωτάθλημα κι έτσι έχουν σταματήσει να βελτιώνονται και ενδιαφέρονται από τα 17 για τα συμβόλαια.
Πρέπει ν απελευθερωθούν οι θέσεις των ξένων για ν αποκτήσουν κίνητρο οι νέοι.
stavmanr έγραψε: 17 Σεπ 2022, 08:33
Ένα ...περίεργο στατιστικό:
η Γερμανία χθες σούταρε με 38% στα τρίποντα, όσο δηλαδή σουτάρει σχεδόν πάντα.
Με την Εθνική Ελλάδας σούταρε με 58%!
Γιατι αραγε?
Γιατι οι Ισπανοι pressαραν απο τα 3/4 του γηπεδου.
Ακομα και με την.χειροτερη ομαδα της 20ετιας μπορουν και παιζουν ωραιο μπασκετ. (Οχι συστηματικα βεβαια).
91 πόντους δέχτηκαν. Όσους βάζει κατά μέσο όρο η Γερμανία.
Δεν τη λες και σούπερ άμυνα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 17 Σεπ 2022, 10:54, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ακομα και με την.χειροτερη ομαδα της 20ετιας μπορουν και παιζουν ωραιο μπασκετ. (Οχι συστηματικα βεβαια).
Bazoomba έγραψε: 17 Σεπ 2022, 09:57
Δεν την λες και χαλια σαν την δικη μας.
Στο δικό μας παιχνίδι, αν εξαιρέσεις το 3ο δεκάλεπτο που η ομάδα περιέργως ...κατέρρευσε, στα υπόλοιπα πήγε άψογα. Ειδικά στο δεύτερο, είχε βάλει τους Γερμανούς στα καλάθια.
Μαλακίες γράφεις
Οι Έλληνες έχουν καβατζα τις 6 θέσεις των Ελλήνων στο πρωτάθλημα κι έτσι έχουν σταματήσει να βελτιώνονται και ενδιαφέρονται από τα 17 για τα συμβόλαια.
Πρέπει ν απελευθερωθούν οι θέσεις των ξένων για ν αποκτήσουν κίνητρο οι νέοι.
Παγκιτες των λίγων λεπτών είναι πως να βελτιωθούν χωριά ότι οι Ελληνικές ομάδες δεν επενδύουν σε νέα ταλέντα.
Η ομάδα μου στο περσινό πρωτάθλημα άλλαξε 30+ παίκτες κυρίως Αμερικανούς πριν υποβιβαστεί δεν εμπιστεύτηκε ούτε έναν νεαρό Έλληνα να παίξει
Και μιλάμε για ομάδα που έδωσε τα 4/5 της Εθνικής του 2006 από τα τμήματα υποδομών της.
Απλά κατάντια.
απλα εχουν ακρες στην ομοσπονδια και μπορουν να βγαζουν διαβατηρια fast track στους παιχτες
οι ισπανοι το εχουν συστημα απο την δεκαετια του 60 ακομα - μαλιστα ξερουμε οτι ο αντετοκουνμπο ειχε συμφωνησει με ισπανικη ομαδα πριν παρει ελληνικο διαβατηριο και του ειχαν πει απο την ομαδα οτι θα μπορουσαν να του βγαλουν ισπανικο διαβατηριο για να μπορεσει να παει να παιξει εκει
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Ναι, όλες οι ομάδες έχουν δικαίωμα να πάρουν μέχρι έναν παίχτη που δεν έχει σχέση με τη χώρα, φτάνει να δεχτεί η χώρα να του βγάλει διαβατήριο.
Κάποιες χώρες όπως η Σερβία και Λιθουανία δεν παίρνουν κανέναν, οι υπόλοιπες παίρνουν συνήθως κάποιον Αμερικανο που ψάχνει για συμβόλαιο και θέλει να παίξει κάπου το καλοκαίρι για να τον δουν.
*Τυπικά και η Λιθουανία έχει τον Μπραζντεικις, ο οποίος είναι μεν γέννημα θρεμμα Λιθουανος αλλά μικρός άλλαξε γιατί πήγε Καναδά, και τωρα του ξαναεβγαλαν διαβατήριο οι Λιθουανοί για να παίξει Ευρωμπάσκετ.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba.
Από τη μια μαλακια οι νατουραλιζε γιατί οι εθνικές ομάδες αντιπροσωπεύουν υποτίθεται το μπάσκετ μιας χώρας, να δούμε πώς πάνε, αν το κερδίσεις με καλύτερο παίχτη Αμερικάνο τι λέει αυτό για το μπάσκετ της Ισπανίας; Λέει και δε λέει κάτι.
Απ'την άλλη είναι κρίμα κάτι Βοσνίες και Μοντενέγκρα που βγαζουν παικτες, να είναι μόνιμα ανύπαρκτες επειδή τους λείπει ένα πλειμεικερ ξέρω γω. Με τους νατουραλιζε είναι πιο ανταγωνιστικό το τουρνουά, το θέμα είναι τι μας ενδιαφέρει περισσότερο, τα εισιτήρια στο τουρνουά η να δουμε ξεκάθαρα τι μπασκετ βγαζει κάθε χώρα; Και τα δύο έχουν συν και πλην.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba.