!!! DEVELOPMENT MODE !!!
UEFA Nations League
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: UEFA Nations League
Τον φιτσώνουν και τον αμπερκρομπίζουν 
- vantono
Αξίζει να ειναι ποσταρισμένα τα ιστορικά χαιλάιτς και των δυο αυτών ματς εδω μεσα. Αν πάρουμε το μουντιαλ σε λιγο καιρό, να θυμόμαστε απο που ξεκινήσαμε
Ο Μπάλντοκ δεν είχε γυναίκα και δεν ξέρουμε αν είχε παιδί, τα τουρκολεφτά του Αλαφούζου δεν ξέρει κανένας που θα πάνε.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
Σέλευκας έγραψε: 14 Οκτ 2024, 15:36 Ο Μπάλντοκ δεν είχε γυναίκα και δεν ξέρουμε αν είχε παιδί, τα τουρκολεφτά του Αλαφούζου δεν ξέρει κανένας που θα πάνε.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
- vantono
Τσιπουράκια μεσημεριατικα?Σέλευκας έγραψε: 14 Οκτ 2024, 15:36 Ο Μπάλντοκ δεν είχε γυναίκα και δεν ξέρουμε αν είχε παιδί, τα τουρκολεφτά του Αλαφούζου δεν ξέρει κανένας που θα πάνε.
Σέλευκας έγραψε: 14 Οκτ 2024, 15:36 Ο Μπάλντοκ δεν είχε γυναίκα και δεν ξέρουμε αν είχε παιδί, τα τουρκολεφτά του Αλαφούζου δεν ξέρει κανένας που θα πάνε.

(περιστερακια εμεις εδω στου χουριο λεμε τις καταλαθος κλανιτσες)
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Ο βαρδινογιαννης
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
που τα λέω ε.jason0 έγραψε: 15 Οκτ 2024, 00:43Και αν έχουμε διαβάσει παπαριες και παπαριες εδώ μέσα αλλά ωραίος ο Σελευκας, χτυπάει τίτλο στα ίσια
Οι γονείς του Μπάλντοκ δεν γνωρίζουν τίποτε ούτε γυναίκα ούτε παιδί. Αυτή τη στιγμή είναι οι μοναδικοί κληρονόμοι.
Αυτά διέρρευσαν δημοσίως απο το ρεπορτάζ του ΠαναθηναΪκού αλλά είναι τέτοιες οι στιγμές που το θέμα σταμάτησε και καλά έκανε. Εγώ δεν είμαι δημοσιογράφος για να έχω δεοντολογία.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
Καλά αυτά που λέμε για κατάκτηση παγκόσμιου είναι τρολιν ή τα πιστεύουμε ?
Θεωρούμε πως Βραζιλ Γαλλία Ισπανία θα αποκλειστούν μεταξύ τους ή θα πέσουν θύματα εκπλήξεων και θα συναντάμε συνεχώς κορόιδα όπως οι Άγγλοι?
Σορυ, ως άσχετος μιλάω, μέχρι πριν μια βδομάδα εκτός του ότι δεν παρακολουθώ Λιγδ δεν ήξερα ότι υπάρχει παίκτης Παυλίδης
Θεωρούμε πως Βραζιλ Γαλλία Ισπανία θα αποκλειστούν μεταξύ τους ή θα πέσουν θύματα εκπλήξεων και θα συναντάμε συνεχώς κορόιδα όπως οι Άγγλοι?
Σορυ, ως άσχετος μιλάω, μέχρι πριν μια βδομάδα εκτός του ότι δεν παρακολουθώ Λιγδ δεν ήξερα ότι υπάρχει παίκτης Παυλίδης
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- vantono
Ουτε εγω παρακολουθώ λίγδα, αλλά δεν παιζει εκει ο Παυλίδης. Μπενφίκα παίζει νομιζω, και το "παίζει" σε πολλά εισαγωγικά, γιατι κι εκει πάγκο τον βλεπω να σκουπίζει αλλα δεν ειμαι σιγουρος γιατι ουτε πορτογαλίγδα παρακολουθω.Μπίστης έγραψε: 15 Οκτ 2024, 12:30 Καλά αυτά που λέμε για κατάκτηση παγκόσμιου είναι τρολιν ή τα πιστεύουμε ?
- vantono
Ο Παυλίδης απλως βρεθηκε στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή, στο ματς με την Αγγλία. Δεν παιζει καν (ουτε θα παιξει ποτέ) συγκριση με Φωτάρα.
- Eθνικοκοινωνιστης
εχει τους λατινους παικταραδες διπλα του και αυτος απλα σπρωχνει την μπαλα στα διχτυαvantono έγραψε: 15 Οκτ 2024, 13:58Ουτε εγω παρακολουθώ λίγδα, αλλά δεν παιζει εκει ο Παυλίδης. Μπενφίκα παίζει νομιζω, και το "παίζει" σε πολλά εισαγωγικά, γιατι κι εκει πάγκο τον βλεπω να σκουπίζει αλλα δεν ειμαι σιγουρος γιατι ουτε πορτογαλίγδα παρακολουθω.Μπίστης έγραψε: 15 Οκτ 2024, 12:30 Καλά αυτά που λέμε για κατάκτηση παγκόσμιου είναι τρολιν ή τα πιστεύουμε ?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Μια χαρά βασικός παιζει Μπενφίκα, έχει 7 ματς 2 γκολvantono έγραψε: 15 Οκτ 2024, 13:58Ουτε εγω παρακολουθώ λίγδα, αλλά δεν παιζει εκει ο Παυλίδης. Μπενφίκα παίζει νομιζω, και το "παίζει" σε πολλά εισαγωγικά, γιατι κι εκει πάγκο τον βλεπω να σκουπίζει αλλα δεν ειμαι σιγουρος γιατι ουτε πορτογαλίγδα παρακολουθω.Μπίστης έγραψε: 15 Οκτ 2024, 12:30 Καλά αυτά που λέμε για κατάκτηση παγκόσμιου είναι τρολιν ή τα πιστεύουμε ?
jason0 έγραψε: 15 Οκτ 2024, 16:02Μια χαρά βασικός παιζει Μπενφίκα, έχει 7 ματς 2 γκολvantono έγραψε: 15 Οκτ 2024, 13:58Ουτε εγω παρακολουθώ λίγδα, αλλά δεν παιζει εκει ο Παυλίδης. Μπενφίκα παίζει νομιζω, και το "παίζει" σε πολλά εισαγωγικά, γιατι κι εκει πάγκο τον βλεπω να σκουπίζει αλλα δεν ειμαι σιγουρος γιατι ουτε πορτογαλίγδα παρακολουθω.Μπίστης έγραψε: 15 Οκτ 2024, 12:30 Καλά αυτά που λέμε για κατάκτηση παγκόσμιου είναι τρολιν ή τα πιστεύουμε ?
σε όλα τα παιχνίδια βασικός ξεκινά και στο CL επίσης Και τσαλακώνει το χρόνο 2 εκατομμυριάκια
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 56 Απαντήσεις
- 2260 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
-
- 2503 Απαντήσεις