!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ στην Πενσυλβάνια!

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Re: Απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ στην Πενσυλβάνια!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Maspoli έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 10:36
Beria έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 10:22 Εάν η Ευρώπη δεν αντιδράσει άμεσα στις αλλαγές που έρχονται δεν έχει μελλον
Η εκλογή Τραμπ θα αφήσει ανεξέλεγκτη την Τουρκία
ΗΠΑ γλυκιά, παντοτινή μου αγάπη
Εχεις ορεξούλες να τρεχεις για θερμά επεισόδια και πολέμους? Εγω εχω ζωή και δεν γουσταρω, ξερω οτι οι περισσότεροι στο πχορουμ δεν εχετε, και εύχεστε για πολέμους, σαν τον αλλο τον χελώνη.

Με την Τουρκία οι σχεσεις μας αυτη τη στιγμή ειναι υποδειγματικές βεβαια, δεν θυμαμαι αλλες εποχές να εχουν υπαρξει καλύτερες απ'οτι τωρα, αλλά δυστυχως δεν θα ειναι για παντα ετσι.

Εσυ αν δεν θες για εγγυήτρια δύναμη τις ΗΠΑ, φέρε μας την Κίνα, την Ινδία, την Ουρουγουάη, όποια προτιμάς. Φέρε και τη Ρωss..καλύτερα όχι, αρκετά εχουν γινει ρόμπα στην υφήλιο οι 3ημεροεπεμβατικοί που σύρθηκαν σε 3 χρονια πολεμο.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Ναύτης έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 10:40 Καλά, εσύ περίμενε τους μπολσεβίκους, όπου νά 'ναι καταφθάνουν.
Τσιμπούκια στους ατλαντιστές μια φορά λέω να μην κάνω. Ξέρεις δεν είμαστε όλοι σαν εσάς
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Maspoli έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 10:41
Ναύτης έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 10:40 Καλά, εσύ περίμενε τους μπολσεβίκους, όπου νά 'ναι καταφθάνουν.
Τσιμπούκια στους ατλαντιστές μια φορά λέω να μην κάνω. Ξέρεις δεν είμαστε όλοι σαν εσάς
Ναι ξέρω, είσαι/είστε απλώς βλαμμένοι πολιτικοί γιαχωβάδες.
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Ενταξει, πλεον με την επιλογη αντιπροεδρου αρχιζει και ξεκαθαριζει το πραμα
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

Ναύτης έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 10:35
Beria έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 10:22(...) Εάν η Ευρώπη δεν αντιδράσει άμεσα στις αλλαγές που έρχονται δεν έχει μελλον (...)
Το κακό είναι, πέρα από την παροιμιώδη αναποφασιστικότητα και αναβλητικότητα των Ευρωπαίων, ότι η Γαλλία, αναγκαίος και αναντικατάστατος πόλος στην προοπτική μιας ευρωπαϊκής πολιτικής ολοκλήρωσης, έχει κι αυτή στραμμένη το βλέμμα αποκλειστικά στα εσωτερικά της.
Δεν υπάρχουν πλέον Ευρωπαίοι πολιτικοί με όραμα, γι' αυτό η ιστορία θα επαναληφθεί.
Beria έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 10:22(...) Η εκλογή Τραμπ θα αφήσει ανεξέλεγκτη την Τουρκία
Ούτε αυτό καταλαβαίνουν μερικοί, δυστυχώς.
βλακείες! οταν εχεις την τουρκια να εξοπλιζεται απο πολλα χρονια το σιγουρο ειναι οτι τα οπλα θα τα χρησιμοποιησει καποια στιγμη που θα βρει την ευκαιρια .. επισης θα πρεπει να σκεφτειτε οτι το συμφερον
των ηπα ειναι να δημιουργουν εντασεις ωστε να εχουν και λογο για την παρουσια τους στην ευρωπη

ο κινδυνος για μας ειναι οι ηπα γιατι με την πρωτη δυσκολια που θα βρουν οι ηπα θα προκαλεσουν
οι ιδιες εναν πολεμο μεταξυ ευρωπαικων κρατων ωστε να επεμβουν και να εντεινουν την παρουσια τους

για μας η σωτηρια δεν ειναι οι ηπα αλλα οι συμμαχιες μεταξυ ευρωπαιων και ρωσων
Άβαταρ μέλους
vantono

talaipwros έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 10:43 Ενταξει, πλεον με την επιλογη αντιπροεδρου αρχιζει και ξεκαθαριζει το πραμα
Make America great again λέει το σλογκαν, και ουσιαστικά ειναι απομονωτιστές. Αυτο θα πει τρολιά!
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

Ναύτης έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 10:28
dna replication έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 10:14
Ναύτης έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 10:10 Α καλά, δεν παίρνεις χαμπάρι τίποτα.
Ναύτης έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 10:05 Μιλώ για μια ΕΕ αυτόνομη, για ΗΠΕ, τι πιο ευέλικτο και αποτελεσματικό κολαούζο των ΗΠΑ γράφεις;
πες μου μονο αν ολοκληρωση της ευρωπαϊκής ΚΕΠ στην ασφαλεια και άμυνα σημαινει οτι θα πρέπει να φυγουν οι αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις απο την Ευρώπη
μηπως πάρω χαμπάρι
Θα φύγουνε ρε παιδάκι μου, οι περισσότερες τουλάχιστον, έτσι έχει ανακοινώσει ο τραμπάκουλας. Αλλά δεν είναι αυτό το μείζον, αν θα μείνουν κάποιες αμερικανικές βάσεις σε ευρωπαϊκό έδαφος, το μείζον είναι ότι η ΕΕ πρέπει να σχεδιάσει την ασφάλεια και την άμυνά της, κυρίως απέναντι στη ρωσική απειλή, με δεδομένο ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, εγώ θα έλεγα βεβαιότητα, πως την επομένη της εκλογής Τραμπ να πάψει θα υφίσταται το ευρωατλαντικό δόγμα.
εντάξει, κολλημένη εωρωατλαντική κασσέτα παιζεις, εσύ ονειρευεσαι μια εε που συνεχίζει το έργο του ΝΑΤΟ με δικούς της πόρους και μέσα
τι είναι μερικές στρ βασούλες μεταξυ φίλων..

μια πραγματικά ανεξάρτητη ευρώπη θα επαναπροσδιορίσει τις σχέσεις με Ευρασία και Αφρική στη βάση των δικών της συμφερόντων
η Αμερική κείται μακριά
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Μέχρι προχθες ημασταν στη σωστη πλευρα της ιστοριας τωρα έχουν λερωσει βρακι οι ελ
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

vantono έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 10:41
Beria έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 10:22 Εάν η Ευρώπη δεν αντιδράσει άμεσα στις αλλαγές που έρχονται δεν έχει μελλον
Εχεις ορεξούλες να τρεχεις για θερμά επεισόδια και πολέμους? Εγω εχω ζωή και δεν γουσταρω, ξερω οτι οι περισσότεροι στο πχορουμ δεν εχετε, και εύχεστε για πολέμους, σαν τον αλλο τον χελώνη.

Με την Τουρκία οι σχεσεις μας αυτη τη στιγμή ειναι υποδειγματικές βεβαια, δεν θυμαμαι αλλες εποχές να εχουν υπαρξει καλύτερες απ'οτι τωρα, αλλά δυστυχως δεν θα ειναι για παντα ετσι.

Εσυ αν δεν θες για εγγυήτρια δύναμη τις ΗΠΑ, φέρε μας την Κίνα, την Ινδία, την Ουρουγουάη, όποια προτιμάς. Φέρε και τη Ρωss..καλύτερα όχι, αρκετά εχουν γινει ρόμπα στην υφήλιο οι 3ημεροεπεμβατικοί που σύρθηκαν σε 3 χρονια πολεμο.
το Ισραηλ μας προστατευει :giggle:
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Μήπως όλα έγιναν επειδή το βαθύ κράτος θέλει Τραμπ; Τι λέει ο Αρίστος; :lol:
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

vantono έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 10:41

Θερμά επεισόδια και σίγουρα το κρισιμότερο όλων (προφανώς μετά το 74) έγιναν όταν στην Τουρκία κάναν κουμάντο "φιλοδυτικές δυνάμεις" και η Τουρκία ήταν σε στενή σχέση με ΕΟΚ και μετέπειτα ΕΕ. Τότε που στην Ελλάδα η άρχουσα τάξη έλεγε πως ακριβώς η όλο και μεγαλύτερη σύνδεση ως ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ θα εξομάλυνε τις σχέσεις. Για να μη θυμηθώ τις ουρανομήκεις μαλακίες που έλεγαν οι ελληνόφωνοι ευρωκοπρίτες πως την επαύριο της ανάληψης των Ολυμπιακών αγώνων θα σημειώνονταν ύφεση-τελικώς είχαμε εκτόξευση αμυντικών δαπανών και φυσικά τα Ίμια).

Πραγματική ύφεση υπήρξε μόνο όταν πήραν πόδι από την κυβέρνηση και σημαντικό μέρος του κράτους οι φιλοδυτικοί από την Τουρκία, μέχρι βέβαια που τα ελληνόφωνα μουνόπανα, αυτά που καταλήγουν να γλείφουν τον κώλο του Δοξιάδη, επέλεξαν να εμπλακούν ενεργά για λογαριασμό άλλων στο πραξικόπημα στην Τουρκία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maspoli την 16 Ιούλ 2024, 10:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

GoBack έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 10:55 Μέχρι προχθες ημασταν στη σωστη πλευρα της ιστοριας τωρα έχουν λερωσει βρακι οι ελ
:lol:
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

dna replication έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 10:53
Ναύτης έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 10:28
dna replication έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 10:14

πες μου μονο αν ολοκληρωση της ευρωπαϊκής ΚΕΠ στην ασφαλεια και άμυνα σημαινει οτι θα πρέπει να φυγουν οι αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις απο την Ευρώπη
μηπως πάρω χαμπάρι
Θα φύγουνε ρε παιδάκι μου, οι περισσότερες τουλάχιστον, έτσι έχει ανακοινώσει ο τραμπάκουλας. Αλλά δεν είναι αυτό το μείζον, αν θα μείνουν κάποιες αμερικανικές βάσεις σε ευρωπαϊκό έδαφος, το μείζον είναι ότι η ΕΕ πρέπει να σχεδιάσει την ασφάλεια και την άμυνά της, κυρίως απέναντι στη ρωσική απειλή, με δεδομένο ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, εγώ θα έλεγα βεβαιότητα, πως την επομένη της εκλογής Τραμπ να πάψει θα υφίσταται το ευρωατλαντικό δόγμα.
εντάξει, κολλημένη εωρωατλαντική κασσέτα παιζεις, εσύ ονειρευεσαι μια εε που συνεχίζει το έργο του ΝΑΤΟ με δικούς της πόρους και μέσα
τι είναι μερικές στρ βασούλες μεταξυ φίλων..

μια πραγματικά ανεξάρτητη ευρώπη θα επαναπροσδιορίσει τις σχέσεις με Ευρασία και Αφρική στη βάση των δικών της συμφερόντων
η Αμερική κείται μακριά
Παιδάκι μου, εξ' ανατολών ο κίνδυνος για την Ευρώπη, τι δεν καταλαβαίνεις;
Άβαταρ μέλους
vantono

GoBack έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 10:55 Μέχρι προχθες ημασταν στη σωστη πλευρα της ιστοριας τωρα έχουν λερωσει βρακι οι ελ
Εγω ποτέ δεν ημουν τραμπικός. :smt018
Το οτι δεν ειμαι ψεκας για να μιλάω για "στημενη αποπειρα δολοφονιας του" κτλ, δεν με κανει τραμπικο. :102:
Mitharadir

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mitharadir »

Libre arbitre έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 10:36
sharp έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 10:32
Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 10:30 Η ακροδεξιά οπτική

https://twitter.com/NickJFuentes/status ... 4251191473
Γιατί ακροδεξιά; Οι πουτινίστας δεν είναι όλοι ακροδεξιοί. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζουν.
Έτσι νομίζουν
Σήμερα όλα τα ΜΜΕ έχουν εκτενή αναφορά στην αντι-ουκρανικη στάση του Vance,με τι θέσεις για την Ουκρανία εξελέγη τον Νοέμβριο του 2022 Γερουσιαστής του Οχάιο,τις κόντρες του με τον Ζελενσκι κτλ: https://www.nytimes.com/2024/07/15/worl ... vance.html .

O Ζελενσκι (όταν η Κυβέρνηση
Μπάιντεν είχε ετοιμάσει και στείλει για έγκριση στο Κογκρέσο) προσπαθούσε να περάσει το νομοσχέδιο στήριξης της βοήθειας προς την Ουκρανία από το Κογκρέσο (η πλειοψηφία των βουλευτών και Γερουσιαστών των Ρεπουμπλικάνων καταψήφισαν με μια μειοψηφία να υπερψηφίζει και το νομοσχέδιο πέρασε επειδή όλοι οι Δημοκρατικοί βουλευτές και γερουσιαστές ψήφισαν συντεταγμένα υπέρ) είχε έντονη κόντρα με τον Vance.Ο Πρόεδρος της Ουκρανία είπε ότι ο Vance ήταν ο επικεφαλής των αντιδράσεων εντός GOP για το πακέτο στήριξης της Ουκρανίας.

Ο Vance ηγήθηκε της αντίστασης στη βοήθεια προς την Ουκρανία φανατιζοντας μάλιστα βουλευτές και γερουσιαστές του GOP κατά της συνέχισης της βοήθειας προς την Ουκρανία κατηγορώντας τον Ζελενσκι πως "τρώει" τα χρήματα που "με κόπο και ιδρώτα ο Αμερικανός φορολογούμενος της εργατικής τάξης μαζεύει για να ταισει την οικογένεια του".

Ιδιωτικα Ουκρανοί αξιωματούχοι (ακόμα και ο Μιτς Μακκονελ) παραδέχονται ότι η επιλογή του Vance είναι καταστροφική για την Ουκρανία επειδή δείχνει προς τα που θα κινηθεί ο Τραμπ στο θέμα τους: https://thehill.com/policy/internationa ... o-ukraine/ .

Όπως αναφέρεται ξεκάθαρα Vance’s potential ascension to the vice presidency would deliver a hit to the Republicans who favor more robust U.S. involvement to shape world affairs, including Senate Minority Leader Mitch McConnell..... after he steps down from leadership next year.

https://www.nbcnews.com/politics/2024-e ... rcna161970 .

Με δεδομένο ότι η πλειοψηφία των Ρεπουμπλικάνων βουλευτών και Γερουσιαστών που ψήφισαν υπέρ της βοήθειας προς την Ουκρανία (που ήδη ήταν μειοψηφία καθώς οι περισσότεροι των Ρεπουμπλικάνων καταψήφισαν) συνταξιοδοτούνται ή αποστρατεύονται μη διεκδικώντας επανεκλογή σε αυτές τις εκλογές (και υποψήφιοι των Ρεπουμπλικάνων στις εκλογικές τους περιφέρειες για τις θέσεις τους στο Κογκρέσο είναι Ρεπουμπλικάνοι υποψήφιοι με αντιουκρανικο πρόγραμμα) η Ουκρανία έχει καταλάβει ότι ενδεχόμενη νίκη Τραμπ θα ήταν καταστροφική τον Νοέμβριο.

https://www.foxnews.com/politics/what-t ... id-crusade

Εγώ θα πρόσθετα πως θα ήταν καταστροφική γενικά για το κύρος των ΗΠΑ διεθνώς και σηματοδοτεί (η επιλογή Vance αντί για Ρούμπιο) ότι ο Τραμπ σχεδιάζει να κινηθεί εντελώς αντιθεσμικα σε ενδεχόμενη νέα θητεία του.Οι Δημοκρατικοί εκεί που ήταν ξεγραμμενοι μετά την απόπειρα δολοφονίας έχουν μια ευκαιρία στα χέρια τους να εκμεταλλευτούν την επιλογή Vance,να αφήσουν στην άκρη επιχειρήματα "ψηφίστε μας γιατί ο Τραμπ είναι απειλή για τη Δημοκρατία","ο Τραμπ δεν ξέρει να παίζει καλό γκολφ" κτλ και να αρχίζουν να εκθέτουν τα τρωτά σημεία του οικονομικού του πρόγραμμα,του προγράμματος εξωτερικής πολιτικής του και γενικώς είναι καιρός να συσπειρωθούν και να αρχίσουν να ασκούν κριτική στο πρόγραμμα με το οποίο κατεβαίνει στις εκλογές ο Τραμπ αντί να ασχολούνται με αλλά μετα-πολιτικα θέματα που ασχολούνται ως τώρα.

O Vance ως επιλογή έχει ένα σημαντικό μειονέκτημα σε σχέση με την επιλογή του θεσμικού Ρούμπιο: εκφράζει καθαρά την MAGA πτέρυγα του GOP με τις θέσεις του και είναι εντελώς αντιθεσμικος (ο Ρούμπιο θα μπορούσε πολύ πιο εύκολα να απευθυνθεί σε κοινά πέραν των MAGA ψηφοφόρων).Για να το εκμεταλλευτούν όμως οι Δημοκρατικοί πρέπει να αλλάξουν τη στρατηγική τους και να μιλάνε για πράγματα με πολιτική ουσία και να κόψουν τις μ@@@κιες υποσκαψης του Μπάιντεν.Αλλιως μετά να μην λένε μετά τον Νοέμβριο πως ο Μπάιντεν έχασε γιατί ήταν γέρος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mitharadir την 16 Ιούλ 2024, 11:08, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”