!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Euro 2024
Re: Euro 2024
Λογικά πάμε για Ισπανία-Γερμανία και Πορτογαλία-Γαλλία στους πάνω.
Ο Σενέκας έλεγε ότι οι Γερμανοί είναι από τη μία και όλοι οι άλλοι από την άλλη;
Εγώ βλέπω τους Άγγλους μόνους τους, με εύκολη πορεία για τελικό. Οι άλλοι θα σφαχτούν όλοι μεταξύ τους.
Εγώ βλέπω τους Άγγλους μόνους τους, με εύκολη πορεία για τελικό. Οι άλλοι θα σφαχτούν όλοι μεταξύ τους.
Τώρα είδα όλα τα μονοπάτια κύριοι
Αυστρία-Γαλλια κυριοι, γαμηστε τους ρε παικταραδες
Αυστρία-Γαλλια κυριοι, γαμηστε τους ρε παικταραδες
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ισπανία Αγγλία τελικό.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Στο άλλο έχουμε Ολλανδία-Αυστρία και Αγγλία-Ελβετία/Ιταλία
Αν οι Ιταλοί πάρουν τους Ελβετούς θα περάσουν και τους Άγγλους.
- Eθνικοκοινωνιστης
sharp έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:12 Ο Σενέκας έλεγε ότι οι Γερμανοί είναι από τη μία και όλοι οι άλλοι από την άλλη;
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Μαδουραίος
H Τουρκία είναι ήδη στους 4
Ντάξει ρε, δεν είχα δει την Ιταλία.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:21sharp έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:12 Ο Σενέκας έλεγε ότι οι Γερμανοί είναι από τη μία και όλοι οι άλλοι από την άλλη;
Εγώ βλέπω τους Άγγλους μόνους τους, με εύκολη πορεία για τελικό. Οι άλλοι θα σφαχτούν όλοι μεταξύ τους.![]()
- Eθνικοκοινωνιστης
ποια ιταλια,να δουμε αν θα περασουν τους σλοβακουςsharp έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:22Ντάξει ρε, δεν είχα δει την Ιταλία.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:21sharp έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:12 Ο Σενέκας έλεγε ότι οι Γερμανοί είναι από τη μία και όλοι οι άλλοι από την άλλη;
Εγώ βλέπω τους Άγγλους μόνους τους, με εύκολη πορεία για τελικό. Οι άλλοι θα σφαχτούν όλοι μεταξύ τους.![]()
![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Δυσκολα και τα δυο μονοπατια.
Απο τη μια οι φιναλιστ του προηγουμενου τελικου, Αγγλια και Ιταλια, συν την Ολλανδια και κυριως την εκπληξη της διοργανωσης Αυστρια.
Και απο την άλλη την Ισπανια που δεν παιζεται, την φιναλιστ του Μουντιαλ Γαλλια και την γηπεδουχο Γερμανια.
Απο τη μια οι φιναλιστ του προηγουμενου τελικου, Αγγλια και Ιταλια, συν την Ολλανδια και κυριως την εκπληξη της διοργανωσης Αυστρια.
Και απο την άλλη την Ισπανια που δεν παιζεται, την φιναλιστ του Μουντιαλ Γαλλια και την γηπεδουχο Γερμανια.
Winter is coming
απόψε η Ευρώπη έμαθε ότι έχει κι αυτή Τζόρτζια
την Κυριακή όλος ο πλανήτης θα μάθει πού στον μπέο βρίσκεται η χώρα Σλοβακία
την Κυριακή όλος ο πλανήτης θα μάθει πού στον μπέο βρίσκεται η χώρα Σλοβακία
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
και κοίτα να δεις που μία από Ρουμανία, Ολλανδία, Αυστρία, Τουρκία θα παίξει ημιτελικό
και με πιθανότητες για τελικό, αφού Ιταλία/Αγγλία ψάχνονται
και όλο αυτό ένεκα ενός πέναλτι στο 80΄ που χτυπήθηκε δυο φορές από κάτι αποκλεισμένους
και με πιθανότητες για τελικό, αφού Ιταλία/Αγγλία ψάχνονται
και όλο αυτό ένεκα ενός πέναλτι στο 80΄ που χτυπήθηκε δυο φορές από κάτι αποκλεισμένους
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 639 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Daje
-