!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
τελικά δεν ήταν υπερβολικός ο Ερμής που σε έλεγε άμπαλο. Πώς μπόρεσες και τους πήγες για φαγητό στον Άγιο Δημήτριο;Tarkovsky έγραψε: 24 Μαρ 2019, 20:50 εεεμ, δεν εκδήλωσες πρόθεση - θα σε οδηγούσαν σε νέα παναθηναϊκά μονοπάτια μόλις 5΄ μακριά (με όχημα)
βάρα κι εσύ, αντέχω
Spoiler
δεν τους πήγα - τους έστειλα και την έκανα με ελαφρά
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
μα ρε παιδί μου στον Άγιο Δημήτριο; Ήθελα να πιστεύω οτι ηταν ένας ηλικιωμένος συγγενής της κάστομ, ένας νονός ετοιμοθάνατος και του το έκανε χάρη. Η αλήθεια με κλόνισε.
για να έχει κίνηση ο νήμαςenaon έγραψε: 25 Μαρ 2019, 18:05 μα ρε παιδί μου στον Άγιο Δημήτριο; Ήθελα να πιστεύω οτι ηταν ένας ηλικιωμένος συγγενής της κάστομ, ένας νονός ετοιμοθάνατος και του το έκανε χάρη. Η αλήθεια με κλόνισε.
αυτό, τίποτε άλλο
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
μας κατέστρεψες. Με τι καρδιά θα την δουλεύουμε τώρα που ξέρουμε οτι δεν έφταιγε τελικά;
θα δουλεύετε εμένα, αντί για τη θεία μου...enaon έγραψε: 25 Μαρ 2019, 18:13 μας κατέστρεψες. Με τι καρδιά θα την δουλεύουμε τώρα που ξέρουμε οτι δεν έφταιγε τελικά;
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
ναι ναι, πέρασαν μήνες που την έχουμε κρεμασμένη στα μανταλάκια και χαχανίζουμε, και νομίζεις θα μας πεις ένα σόρυ, λάθος και απλά θα την ανταλλάξουμε με εσένα. Πάει το κέφι, εσένα θα σε εκτελούσαμε με συνοπτικές διαδικασίες σε κλίμα πένθους.
τεσπα, πάει τώρα, τουλάχιστον ας μην το παραδεχόσουν, να την βγάζαμε και τρελή.
τεσπα, πάει τώρα, τουλάχιστον ας μην το παραδεχόσουν, να την βγάζαμε και τρελή.
δίκιο έχεις, αλλά να ξέρεις ότι κι εγώ βασανιζόμουν όλο αυτό το διάστημα και κάμποσες φορές πήγα να κάνω το come out, φοβόμουν όμως τον Αγιςenaon έγραψε: 25 Μαρ 2019, 18:25 ναι ναι, πέρασαν μήνες που την έχουμε κρεμασμένη στα μανταλάκια και χαχανίζουμε, και νομίζεις θα μας πεις ένα σόρυ, λάθος και απλά θα την ανταλλάξουμε με εσένα. Πάει το κέφι, εσένα θα σε εκτελούσαμε με συνοπτικές διαδικασίες σε κλίμα πένθους.
τεσπα, πάει τώρα, τουλάχιστον ας μην το παραδεχόσουν, να την βγάζαμε και τρελή.![]()
τελικά δεν βάσταξε άλλο και το ξεφούρνιξε η ίδια - sorry θεία...
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
ποιος το'βαλε;
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Δεν εχει τπτ σημασια.Tarkovsky έγραψε: 25 Μαρ 2019, 18:35δίκιο έχεις, αλλά να ξέρεις ότι κι εγώ βασανιζόμουν όλο αυτό το διάστημα και κάμποσες φορές πήγα να κάνω το come out, φοβόμουν όμως τον Αγιςenaon έγραψε: 25 Μαρ 2019, 18:25 ναι ναι, πέρασαν μήνες που την έχουμε κρεμασμένη στα μανταλάκια και χαχανίζουμε, και νομίζεις θα μας πεις ένα σόρυ, λάθος και απλά θα την ανταλλάξουμε με εσένα. Πάει το κέφι, εσένα θα σε εκτελούσαμε με συνοπτικές διαδικασίες σε κλίμα πένθους.
τεσπα, πάει τώρα, τουλάχιστον ας μην το παραδεχόσουν, να την βγάζαμε και τρελή.![]()
τελικά δεν βάσταξε άλλο και το ξεφούρνιξε η ίδια - sorry θεία...
Αποκλειστικα υπευθυνη ειναι η Καστομ κ μονο .
Γνωριζει καλα οτι εισαι καταστροφη - ακομα και για τα δεδομενα των επιλογων της ομαδας - και υιοθετει τις προτασεις σου.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Custom_F, δεν γίνεται τίποτε, το πόπολο του πχόρουμ θέλει γυναικείο μέλος στην πυρά
εδώ που τα λέμε, γράφεις καλύτερα ον κάμερα
εδώ που τα λέμε, γράφεις καλύτερα ον κάμερα
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Θειάφι.
Δε σου λέω γιατί τα λες.
Τι θέτε μωρέ; Εγώ τους πήγα! Ωχου! Κ τι έγινε; Έχετε λυσσαξει.
φιλότιμη η προσπάθεια, αλλά είναι αργά πλέον
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Βρε αφού ξέρουν ότι εγώ σας πήγα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις