Οι Παλαιστίνιοι που θα φιλοξενηθούν προσωρινά στην Αίγυπτο και την Ιορδανία.Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Ιαν 2025, 12:36Να οικοδομηθεί η Γάζα για να μείνουν ποιοι;Golden Age έγραψε: 26 Ιαν 2025, 12:35Όποιος είναι ανθρωπιστής...."υποστηρίζει εθνοκάθαρση".Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Ιαν 2025, 12:01 Πρόταση Τραμπ για ειρηνική ολοκλήρωση της εθνοκάθαρσης.
https://apnews.com/article/trump-biden- ... 7f117bba2a
Να φιλοξενηθούν σε στέγη οι Παλαιστίνιοι της Γάζας θέλει, μέχρι να οικοδομηθεί η Γάζα. Εσείς πάλι τους θέλετε άστεγους για να κάνετε κομμουνιστική και ισλαμιστική προπαγάνδα.Trump said he complimented Jordan for having successfully accepted Palestinian refugees and that he told the king, “I’d love for you to take on more, cause I’m looking at the whole Gaza Strip right now, and it’s a mess. It’s a real mess.”
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
- Golden Age
Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
- Dwarven Blacksmith
Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
Οκ, μάλλον κάτι θα παρεξήγησα τότε. Ίσως αυτόGolden Age έγραψε: 26 Ιαν 2025, 12:37Οι Παλαιστίνιοι που θα φιλοξενηθούν προσωρινά στην Αίγυπτο και την Ιορδανία.Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Ιαν 2025, 12:36Να οικοδομηθεί η Γάζα για να μείνουν ποιοι;Golden Age έγραψε: 26 Ιαν 2025, 12:35
Όποιος είναι ανθρωπιστής...."υποστηρίζει εθνοκάθαρση".
Να φιλοξενηθούν σε στέγη οι Παλαιστίνιοι της Γάζας θέλει, μέχρι να οικοδομηθεί η Γάζα. Εσείς πάλι τους θέλετε άστεγους για να κάνετε κομμουνιστική και ισλαμιστική προπαγάνδα.
ή αυτό“I’d like Egypt to take people,” Trump said. “You’re talking about probably a million and a half people, and we just clean out that whole thing and say, ‘You know, it’s over.’”
ή αυτόHe said resettling “could be temporary or long term.”
ή ότι γενικώς ότι όταν οι σιωναζί παίρνουν κάτι δεν το δίνουν ποτέ πίσω με τη θέληση τους.“So, I’d rather get involved with some of the Arab nations, and build housing in a different location, where they can maybe live in peace for a change.”
Δεν μου λέτε προσκυνημενα ασυλίας του Ισραήλ εάν σας προτείνει το ίδιο ο Ραμα δηλαδή να φύγει η μειονότητα προσωρινά από την Χειμαρα για να ανοικοδομηθει θα το δεχόσασταν?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Golden Age
Αυτά είναι σαν τις υποτιθέμενες "βλέψεις του" για τον Καναδά και την Γροιλανδία. Αλλού στοχεύουν τα λεγόμενά του. Στην Ρωσία. Αντίστοιχα κι εδώ θέλει να βάλει χαλινάρι στην Χαμάς για να μην κάνει νέες επιθέσεις, ψαρώνοντάς την με καταστροφική συνέπεια του αποτελέσματος της επίθεσής της. Και καλά κάνει. Ο Τραμπ ξέρει να φέρνει την ειρήνη.Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Ιαν 2025, 12:39Οκ, μάλλον κάτι θα παρεξήγησα τότε. Ίσως αυτόGolden Age έγραψε: 26 Ιαν 2025, 12:37Οι Παλαιστίνιοι που θα φιλοξενηθούν προσωρινά στην Αίγυπτο και την Ιορδανία.
ή αυτό“I’d like Egypt to take people,” Trump said. “You’re talking about probably a million and a half people, and we just clean out that whole thing and say, ‘You know, it’s over.’”
ή αυτόHe said resettling “could be temporary or long term.”
ή ότι γενικώς ότι όταν οι σιωναζί παίρνουν κάτι δεν το δίνουν ποτέ πίσω με τη θέληση τους.“So, I’d rather get involved with some of the Arab nations, and build housing in a different location, where they can maybe live in peace for a change.”
Όσο για το Ισραήλ, μια χαρά έδωσε το Σινά στην Αίγυπτο. Καμμία σχέση με τους μύθους.
- Golden Age
Υπάρχει πόλεμος στην Βόρειο Ήπειρο;zteo έγραψε: 26 Ιαν 2025, 12:42 Δεν μου λέτε προσκυνημενα ασυλίας του Ισραήλ εάν σας προτείνει το ίδιο ο Ραμα δηλαδή να φύγει η μειονότητα προσωρινά από την Χειμαρα για να ανοικοδομηθει θα το δεχόσασταν?
Σε ρώτησα άμα το δεχόμουν μην προσπαθείς να αποφύγεις την απάντηση.Golden Age έγραψε: 26 Ιαν 2025, 12:45Υπάρχει πόλεμος στην Βόρειο Ήπειρο;zteo έγραψε: 26 Ιαν 2025, 12:42 Δεν μου λέτε προσκυνημενα ασυλίας του Ισραήλ εάν σας προτείνει το ίδιο ο Ραμα δηλαδή να φύγει η μειονότητα προσωρινά από την Χειμαρα για να ανοικοδομηθει θα το δεχόσασταν?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Golden Age
Μα η ερώτησή σου είναι άσχετη και προσπάθεια σύγkρισης εκ του πονηρού. Μόνο που στην Βόρεια Ήπειρο δεν υπάρχει πόλεμος πόσο μάλλον μετά απο σφαγή τύπου 7/10, για να γίνει σύγκριση.zteo έγραψε: 26 Ιαν 2025, 12:46Σε ρώτησα άμα το δεχόμουν μην προσπαθείς να αποφύγεις την απάντηση.Golden Age έγραψε: 26 Ιαν 2025, 12:45Υπάρχει πόλεμος στην Βόρειο Ήπειρο;zteo έγραψε: 26 Ιαν 2025, 12:42 Δεν μου λέτε προσκυνημενα ασυλίας του Ισραήλ εάν σας προτείνει το ίδιο ο Ραμα δηλαδή να φύγει η μειονότητα προσωρινά από την Χειμαρα για να ανοικοδομηθει θα το δεχόσασταν?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 26 Ιαν 2025, 12:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άρχισε η εφαρμογη, 70 τρομοκράτες έφτασαν στην Αίγυπτο.
https://twitter.com/anadoluagency/statu ... 9370153110
https://twitter.com/anadoluagency/statu ... 9370153110
Καθόλου άσχετη θα την δεχόμουν ναι η όχι?Golden Age έγραψε: 26 Ιαν 2025, 12:47Μα η ερώτησή σου είναι άσχετη και προσπάθεια σύγkρισης εκ του πονηρού. Μόνο που στην Βόρεια Ήπειρο δεν υπάρχει πόλεμος πόσο μάλλον μετά απο σφαγή τύπου 7/10, για να γίνει σύγκριση.
Το ότι αποφεύγεις να απαντήσεις δείχνει και την άθλια υποκρισία που περιέχει η πρόταση του Ντόναλντ.
Ουσιαστικά προτείνει ειρηνικη εθνοκαθαρση.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Golden Age
Σαφώς και είναι τελείως άσχετη γιατί δεν υπάρχουν ίδιες συνθήκες.. Όχι, δεν θα δεχόμουν εθνοκάθαρση Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου. Αλλά ο Ντόλαντ δεν προτείνει εθνοκάθαρση. Την ειρήνη προωθεί. Κάπως πρέπει να βάλει χαλινάρι στην Χαμάς.zteo έγραψε: 26 Ιαν 2025, 13:07Καθόλου άσχετη θα την δεχόμουν ναι η όχι?Golden Age έγραψε: 26 Ιαν 2025, 12:47Μα η ερώτησή σου είναι άσχετη και προσπάθεια σύγkρισης εκ του πονηρού. Μόνο που στην Βόρεια Ήπειρο δεν υπάρχει πόλεμος πόσο μάλλον μετά απο σφαγή τύπου 7/10, για να γίνει σύγκριση.
Το ότι αποφεύγεις να απαντήσεις δείχνει και την άθλια υποκρισία που περιέχει η πρόταση του Ντόναλντ.
Ουσιαστικά προτείνει ειρηνικη εθνοκαθαρση.
- NewModelArmy
Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Ιαν 2025, 12:01 Πρόταση Τραμπ για ειρηνική ολοκλήρωση της εθνοκάθαρσης.

- Dwarven Blacksmith
Και καλά να πάθει. Καλώς ή κακώς η καταψήφιση είναι το μόνο εργαλείο το λαού στη δυτικού τύπου δημοκρατία. Το τι θα κάνει ο επόμενος δεν το ελέγχεις.NewModelArmy έγραψε: 26 Ιαν 2025, 13:29Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Ιαν 2025, 12:01 Πρόταση Τραμπ για ειρηνική ολοκλήρωση της εθνοκάθαρσης.
[img]https://i.postimg.cc/Y98HHF7d/Scre ... .png[/img]
-
phorumaster
Ε ας πάρουν οι γαζαιοι του michigan τώρα την εφαρμογή του προγράμματος του Τραμπ για εξαφάνιση των Παλαιστινίων από τη Γάζα και ας πανηγυρίζουν που καταψήφισαν τη Harris.Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Ιαν 2025, 13:32Και καλά να πάθει. Καλώς ή κακώς η καταψήφιση είναι το μόνο εργαλείο το λαού στη δυτικού τύπου δημοκρατία. Το τι θα κάνει ο επόμενος δεν το ελέγχεις.NewModelArmy έγραψε: 26 Ιαν 2025, 13:29Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Ιαν 2025, 12:01 Πρόταση Τραμπ για ειρηνική ολοκλήρωση της εθνοκάθαρσης.
[img]https://i.postimg.cc/Y98HHF7d/Scre ... .png[/img]
- Dwarven Blacksmith
Καλά, δε φτάσαμε ακόμα στην εφαρμογή. Τουλάχιστον ο Τραμπ σταμάτησε τη γενοκτονία.phorumaster έγραψε: 26 Ιαν 2025, 13:36Ε ας πάρουν οι γαζαιοι του michigan τώρα την εφαρμογή του προγράμματος του Τραμπ για εξαφάνιση των Παλαιστινίων από τη Γάζα και ας πανηγυρίζουν που καταψήφισαν τη Harris.Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Ιαν 2025, 13:32Και καλά να πάθει. Καλώς ή κακώς η καταψήφιση είναι το μόνο εργαλείο το λαού στη δυτικού τύπου δημοκρατία. Το τι θα κάνει ο επόμενος δεν το ελέγχεις.
-
phorumaster
Φαντάζομαι ότι εάν οι ΗΠΑ συμφωνούσαν να επιβληθεί άδειασμα της Γάζας το Ισραήλ δε θα είχε κανένα πρόβλημα να σταματήσει τους βομβαρδισμούς εκεί, έτσι κι αλλιώς.Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Ιαν 2025, 13:40Καλά, δε φτάσαμε ακόμα στην εφαρμογή. Τουλάχιστον ο Τραμπ σταμάτησε τη γενοκτονία.phorumaster έγραψε: 26 Ιαν 2025, 13:36Ε ας πάρουν οι γαζαιοι του michigan τώρα την εφαρμογή του προγράμματος του Τραμπ για εξαφάνιση των Παλαιστινίων από τη Γάζα και ας πανηγυρίζουν που καταψήφισαν τη Harris.Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Ιαν 2025, 13:32
Και καλά να πάθει. Καλώς ή κακώς η καταψήφιση είναι το μόνο εργαλείο το λαού στη δυτικού τύπου δημοκρατία. Το τι θα κάνει ο επόμενος δεν το ελέγχεις.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 39 Απαντήσεις
- 1319 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
-
- 9 Απαντήσεις