!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Aπεβιωσε ο τεως Βασιλευς Κωνσταντίνος

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Re: Aπεβιωσε ο τεως Βασιλευς Κωνσταντίνος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιαν 2023, 14:43 :wave:
under έγραψε: 13 Ιαν 2023, 14:33
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιαν 2023, 12:30

Aυτό ακριβώς λέω κι εγώ.

Δεν νομίζω ο σύριζας να αντιδρούσε διαφορετικά σ' αυτήν τη φάση.

Ε, αν η νδ ενδιαφέρεται για τους ψηφοφόρους του Τσίπρα, τί θες να κάνω εγώ;

Να παριστάνω τη ζαία για να στηρίξω; Δεν πας καλά. :lol:
Το θεμα ειναι για τι ενδιαφερεσαι εσυ.
Αν ενδοαφερεσαι να φερεις τον Τσιπρα,την προφαση θα την βρεις ειτε τωρα ειτε αργοτερα.
under, αν θεωρείς ότι μασάω με αυτά τα τσαχπίνικα, κάνεις λάθος.

Βρες κάποια ζαία να τα παίξεις, ως είδος είναι πολύ πιο επιρρεπείς σε παπαριές. :lol:

Εγώ, δεν είμαι μαζοχίστρια για να στηρίζω ένα κόμμα που σαφώς δεν γουστάρει τις απόψεις μου.

Ούτως ή άλλως, ήμουν ήδη στην εξώπορτα και το είχα διευκρινήσει. Η φάση λειτούργησε καταλυτικά στο να την κλείσω. Καλή σας τύχη αλλά μέχρι εδώ. :wave:
Οχιμη! :a040:
Καταλαβαίνω ότι σας έχει εντυπωσιάσει η ρητορική δεινότητα του Τζημερου, αλλά η ΝΔ είναι μονόδρομος για να μη μας κατσικωθει ξανά η συνωμοταξια των ζαιων. Αυτό θέλετε πχια? :cry
Άβαταρ μέλους
metaxoskolikas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από metaxoskolikas »

η ΝΔ καρπωνοταν τις ψήφους των βασιλοφρόνων και δεξιών συντηρητικών με γελοία κόλπα πάντα απλά πια έχει ξεφύγει. Ο πατέρας μου που ήταν φανατικός βασιλόφρονας την είχε δει τη δουλειά. Όποιος την ξαναψηφίσει είναι κλινική περίπτωση.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
vantono

vatraxos έγραψε: 13 Ιαν 2023, 14:51 Καλά, μιλάει το πένθος τώρα. Μέχρι τις εκλογές θα τα έχετε ξεχάσει όλα.
Αυτό.
Είναι η φάση της άρνησης. Το πιο δυσκολο στάδιο.
Με το που αισθανθούν τα χνωτα των ζαιικων σκυλιων ξανά στην κερκοπορτα, θα επιστρέψουν στο μαντρί.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

foscilis έγραψε: 13 Ιαν 2023, 15:21 Παιδιά είστε με τα καλά σας;

70% έδιωξε τον Κοκό. Στις ίδιες εκλογές η ΝΔ είχε πάρει 54%.

Δεν είναι θέμα αριστεράς/δεξιάς η απέχθεια για τον Κοκό και την πολιτεία του. Είναι θέμα αν είσαι βλαμμένη ή όχι.

Όσοι δεξιοί είναι βασιλικοί και τότε και τώρα υπάρχουν κόμματα να τους βολέψουν. Ξέρετε τι κοινό έχουν; Ποσοστά μικρής πίεσης υποτασικού.

Και για σοβαρευτείτε λιγάκι που θα κυμάτιζαν μεσίστιες οι σημαίες 3 ημέρες (όσες και το λαϊκό προσκύνημα), θα είχε εθνική αργία και θα πήγαινε σύσσωμη η πολιτειακή, πολιτική, δικαστική και διοικητική ηγεσία ενώ στον Λυκαβηττό θα βάραγαν 21 κανονιοβολισμοί για τον καραγκιόζη επειδή εκτός από τη διαφορά αριστεράς/ρεπουμπλικανισμού δεν καταλαβαίνετε ούτε τη διαφορά μεταξύ ομαλής λήξης θητείας και εκθρόνισης που ακολουθεί πολιτειακή μεταβολή.
Το βλέπεις τελείως μονόπαντα. Η μεγάλη αντίδραση δεν έχει προέλθει επειδή δεν θα κηδευτεί δημοσία δαπάνη, το ότι θα ήταν ιδιωτική κηδεία με κάλυψη των εξόδων, είχε ήδη ξεκαθαρίσει από την αρχή.

Αλλού είναι το θέμα και όποιος δεν το αντιλαμβάνεται (πλην εμμονικών) μάλλον παίζει κάποια ασυμπτωματική μετάλλαξη του κόβιντ, τί να πω;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Parrot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot »

Εικόνες θλίψεως..

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

vantono έγραψε: 13 Ιαν 2023, 15:27
vatraxos έγραψε: 13 Ιαν 2023, 14:51 Καλά, μιλάει το πένθος τώρα. Μέχρι τις εκλογές θα τα έχετε ξεχάσει όλα.
Αυτό.
Είναι η φάση της άρνησης. Το πιο δυσκολο στάδιο.
Με το που αισθανθούν τα χνωτα των ζαιικων σκυλιων ξανά στην κερκοπορτα, θα επιστρέψουν στο μαντρί.
Σιγά τα τσιουάουα, φόβος και τρόμος λέμε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Sid Vicious έγραψε: 13 Ιαν 2023, 15:23
foscilis έγραψε: 13 Ιαν 2023, 15:21 θα είχε εθνική αργία
Αν προκειται για αργια ειμαι παντα υπερ για οποιονδηποτε λογο
καλά ναι αλλά μπορούν απλά να μας δώσουν μία από τις αργίες που πέφτουν ΣΚ φέτος, έχουν καμιά δεκαριά ευκαιρίες.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

vantono έγραψε: 13 Ιαν 2023, 15:24
under έγραψε: 13 Ιαν 2023, 14:33

Το θεμα ειναι για τι ενδιαφερεσαι εσυ.
Αν ενδοαφερεσαι να φερεις τον Τσιπρα,την προφαση θα την βρεις ειτε τωρα ειτε αργοτερα.

Βρες κάποια ζαία να τα παίξεις, ως είδος είναι πολύ πιο επιρρεπείς σε παπαριές. :lol:

Εγώ, δεν είμαι μαζοχίστρια για να στηρίζω ένα κόμμα που σαφώς δεν γουστάρει τις απόψεις μου.

Ούτως ή άλλως, ήμουν ήδη στην εξώπορτα και το είχα διευκρινήσει. Η φάση λειτούργησε καταλυτικά στο να την κλείσω. Καλή σας τύχη αλλά μέχρι εδώ. :wave:
Καταλαβαίνω ότι σας έχει εντυπωσιάσει η ρητορική δεινότητα του Τζημερου, αλλά η ΝΔ είναι μονόδρομος για να μη μας κατσικωθει ξανά η συνωμοταξια των ζαιων. Αυτό θέλετε πχια? :cry
:lol:

Ρε πρωχοκαγκούρικη προσομοίωση του Ντάνου, ό,τι έγραψα στον under, ισχύει και για σένα.

Αλλά είπαμε, οι ζαίοι δεν το έχετε με τις επαγωγές.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

«Ο κομμουνισμός αποτελεί μίασμα, γεννηθέν έξω της Ελλάδος, εμπνεόμενον και κινούμενον έξωθεν. Ηθική του είναι το ψεύδος και η προδοσία. Μολύνει και καθιστά ανύποπτον εχθρόν της πατρίδος πάντα ερχόμενον εις επαφήν με αυτόν, άτομον ή ομάδα, πάντα καλόν Ελληνα, μή διαβλέποντα τον κίνδυνον(…)»
vs
«ένα καρκίνωμα αποκόπηκε σήμερα από το σώμα του έθνους».

Η επιλογή έγινε

Τιμήστε τους αγώνες του καπετάν μιχάλη και της μελιτζανομαλλουσας κατίνας
Τιμήστε στα 200χρονα τον εθνικό γκόμενο

Προσοχή μην σταξουν τα φλόκια του τσίπρα ενώ λούζεστε στα μπουκάκε των γεραπετρίτηδων των σκέρτσων και λοιπών ορφανών του τάπερμαν :c020:
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Εχει κουρασει πολυ το "ψηφιστε μας για να μην ερθει ο σύριζα". Ιδιαιτερα απο ατομα που παριστανουν τους δεξιους αλλα ειναι προθυμοι να πανε να πανε να προσκυνησουν και τον ταφο του Βελουχιωτη αμα παει ο αρχηγος.
Θα στραβωσουν βέβαια λιγο (κανα πεντάλεπτο) αλλά τι να κανουμε που αμα τον στεναχωρησουμε πολυ μπορεί να ερθει ο σύριζα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

panos291 έγραψε: 13 Ιαν 2023, 15:43
Θα στραβωσουν βέβαια λιγο (κανα πεντάλεπτο) αλλά τι να κανουμε που αμα τον στεναχωρησουμε πολυ μπορεί να ερθει ο σύριζα.
Ε, εδώ που τα λέμε αν οι προεκλογικές κινήσεις είναι το χρονικό ενός προαναγγελθέντος αριστερόφρονου και όχι απλώς κεντροαριστερού κόμματος, με λαϊκή :) εντολή για την επόμενη τετραετία, να κι αν έρθει να κι αν δεν έρθει ο σύριζας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
vantono

ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιαν 2023, 15:36

Ρε πρωχοκαγκούρικη προσομοίωση του Ντάνου, ό,τι έγραψα στον under, ισχύει και για σένα.

:smt005: :smt058
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

vantono έγραψε: 13 Ιαν 2023, 15:56
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιαν 2023, 15:36

:smt005: :smt058
Φιλάκια. :g094:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας »

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 13 Ιαν 2023, 09:42
Κόκκορας έγραψε: 13 Ιαν 2023, 00:40
stavmanr έγραψε: 13 Ιαν 2023, 00:34

Και γιατί δεν κοιτάς την άλλη μισή;
λέω για την περίπτωσή μας,σίγουρα το όφελος για την μικρομεσαία μας χώρα με τον μπαμπούλα για γείτονα θα ήταν μεγαλύτερο με βασιλιά στον θώκο,μόνο τα κονέ που θα είχε στις αυλές αρκούν
συγκριτικά με τους τωρινούς που ανεβάζουμε

τέλος πάντων όσο οξύμωρο και αν ακούγεται τέτοιες προτάσεις χρειάζονται προοδευτικά μυαλά και στην Ελλάδα έχει κολλήσει η βελόνα ,μπαίνεις στο πανεπιστήμιο και νομίζεις ζεις ξανά τα 70ς και το ΠΑΣΟΚ :lol:

έχει γεμίσει το κοινοβούλιο από διεθνιστικά,σταλινικά,ακόμα και μηδενιστικά κόμματα,ποια άλλη χώρα έχει τέτοια διάρθρωση΄στο κοινοβούλιο της;!
Βασιλείς είχαμε αλλά δεν αποφύγαμε τις εθνικές καταστροφές. Μάλλον η ύπαρξη της Βασιλείας ευνόησε της εθνικές καταστροφές.
εγώ είπα απλά πως ο βασιλιας θα μπορούσε αναντίρρητα να προσδώσει ένα συν σε διασυνδέσεις και κύρος στην χώρα συγκρίσει άλλων σε έναν θώκο,που έτσι κι αλλιώς δεν είναι κρίσιμος για το πολίτευμα της χώρας και τη διαχείριση των κοινών.Δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο,το θέμα έχει λυθεί,φιλολογικά συζητάμε.Τότε όλοι σχεδόν βασιλικούς οίκους είχαν,όχι πια,οπότε να μια άκρη.

τώρα για εθνικούς θριάμβους και καταστροφές,εξαρτάται το πρόσωπο,άλλος βασιλιάς είχε θετικό ρόλο,άλλοι καταστρεπτικό .το ίδιο ισχύει φυσικά κ για τους εκλεγμένους πολιτικούς.
γενικά είναι απαράδεκτο να κυβερνά κάποιος λόγω κληρονομικότητας,αλλά αυτά για καταστροφές κ.λπ ή τους δημοκρατικούς πύρινους λόγους που βγάζουν κάποιοι τελευταίες μέρες τα ακούω βερεσέ,πολλοί από αυτούς είναι ή ήταν θαυμαστές/υποστηρικτές σταλινικών καθεστώτων ή κομμάτων/κινημάτων που υπονόμευσαν εθνικούς στόχους

για μια συνοπτική αποτίμηση του οίκου αυτού
όταν πρωτοήρθαν στην Ελλάδα αποδέχτηκαν τον θρόνο της υπανάπτυκτης μικρής Ελλάδας,μόνο αν τους έδιναν τα επτάνησα,που είχαν κύρος κ ισχύ,όπως και έγινε και με συνθήκη ένα χρόνο μετά,άρα εδώ μιλάμε για μεγάλο καλό.
ο παππούς του έκανε ζημιά στον ελληνισμό(με εξαίρεση φυσικά το 12/13),αλλά όχι μόνος,μεγάλο μέρος της παλαιοελλαδίτικης πολιτικής ελίτ υιοθετούσε τη γραμμή του και μάλιστα ο μεταξάς αρχικά τον επηρεάσε να αλλάξει ρότα
ο πατέρας του εκ των πραγμάτων έκανε καλό,αφού έδρασε/βοήθησε(προφανώς όχι μόνο αυτός!) στον εμφύλιο ,αν χάναμε θα χάναμε την Μακεδονία,αλλά θα γινόμασταν και σοβιέτ και βλέπουμε τι έκανε το καθεστώς στην βουλγαρία ,εξαφάνισε ένα διαχρονικό αντίπαλο δέος
και ο συγχωρεμένος,για να έρθουμε στο σήμερα,δεν είχε καλή διαχείριση προφανώς,ίσως επειδή ήταν νέος,μήπως όμως είχαν την καλύτερη διαχείριση οι παπανδρέου ;ή μήπως η αριστερά δεν το τράβηξε στο άκρο τότε;
βεβαίως όρκισε τελικά τους χουντικούς,λάθος του,λάθος βασικά για το μέλλον του θρόνου του,δεν το κατανόησε τότε!διότι για τον λαό δεν θα είχε διαφορά,αν δηλαδή έλεγε δεν σας ορκίζω,απλά θα τον κλείναν στον παλάτι και αυτό που έγινε το 73 θα γινόταν μια ώρα αρχύτερα,δεν είχε εξουσία.
μην ξεχνάμε πάντως πως η μοναδική σοβαρή αντιστασιακή κίνηση με κάποιες πιθανότητες επιτυχίας ήταν από μέρους του και με σοβαρό τίμημα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”