!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Tι καιρο κανει εκει που ειστε

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
LEONAS
Phorum.gr user: ΧΟΥΚ

Re: Tι καιρο κανει εκει που ειστε

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LEONAS »

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 24 Φεβ 2019, 22:41 Naida
Κάπως έτσι είναι Εικόναστο περίπου.
η σκληρή πραγματικότητα
Εικόνα
Εικόνα

Κουλούρι εσύ είσαι στη φωτογραφία;
Πέσιμο ή χεσιμο; :p2:
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης »

Naida έγραψε: 24 Φεβ 2019, 23:37
Με σκλάβωσες τώρα, είναι σαν να το έχω φάει ήδη αυτό το μπουρέκ :hebit: σου εύχομαι να βγει. Και εγώ θα σου στείλω όμως ένα εκμεκ καταϊφι από τα χεράκια μου.
Αλλά οοοταν τα χάσω θα σου στείλω μια πριν και μια μετά, να δεις ότι είχα δίκιο :g030:
Να μου στείλεις το καταίφι , τελευταία μου έχει ανοίξει η όρεξη.
Και αν, όταν, δυστυχώς, τα χάσεις, δείξε και θα είμαι αντικειμενικός,αλλά δεν νομίζω να αλλάξω γνώμη. Προσωπικά δεν είμαι λάτρης του ΒΒW, αλλά εδώ μου βγήκε το :blm: αυθόρμητα :P
Hey Baby

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Hey Baby »

LEONAS έγραψε: 24 Φεβ 2019, 23:50
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 24 Φεβ 2019, 22:41 Naida
Κάπως έτσι είναι Εικόναστο περίπου.
η σκληρή πραγματικότητα
Εικόνα
Εικόνα
Στην πρωτη ναι
LEONAS έγραψε: Βρες άλλο κτήνος
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Gherschaagk έγραψε: 24 Φεβ 2019, 23:44 Αν έχει ενσωματωμένη μπαταρία δεν φτιάχνει. Αν μπορεί ν' αλλάξει η μπαταρία, δεν έχει τπτ.
Αυτό ήταν https://www.skroutz.gr/s/8435610/Cubot-Note-S-16GB.html Δεν εχω ιδέα από τεχνικά, το πέταξα σε ένα σερτάρι και πήρα αυτό https://www.skroutz.gr/s/15912019/Xiaom ... -64GB.html
Hey Baby

Gherschaagk έγραψε: 24 Φεβ 2019, 23:21
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 24 Φεβ 2019, 23:20
Gherschaagk έγραψε: 24 Φεβ 2019, 23:16
Γω λέω να τη φορέσεις. Μια χαρά είσαι.
:lol:
την εβαλα,αυτην φοράω τώρα.
σιγά σιγά τα βήματα!
δε μπορώ τα απότομα!
Γιατί κάτι γιαγιάδες που τις φοράνε καλύτερες είναι;;

Να πας σούπερ αύριο και να το φχαριστηθείς!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑ
το πιάσατε και εσείς το υπονοουμενο;
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 24 Φεβ 2019, 23:41
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 24 Φεβ 2019, 23:15

τα φοράω μόνο στο σπίτι και όταν δεν δουλεύω.
(γενικά στην εκάστοτε δουλεια φοράω φακούς γιατί βλέπω πιο καθαρά(είναι ζόρι το θέμα)
αυτό με το ΧΙΑΟΜΙ μου το έχουν πει ως πρόταση πολλοί,όπως και για ένα άλλο Χαβάη πως σκατά το λένε.
αλλά δεν έχω σκοπό να δώσω πολλά λεφτά :oops: αλλά στο εγγύς μέλλον πρέπει να πάρω.
Φοράω και εγώ καμιά φορά γιατί τα γουστάρω. Έχω μια ελαφριά μυωπία, αλλά και να μην τα βάλω την παλεύω. Φακούς δεν έβαλα ποτέ.
Πάρε Xiaomi, αλλά μάζεψε κανένα 150αρι(από skroutz αγορα). Αν είναι να πας σε πολύ φθηνό, μείνει εκεί που είσαι ή δες και τα αξιοπρεπή κινέζικα Cubot. Ένα που είχα, μου πήγε 2 χρόνια και έβγαζε ωραίες φωτογραφίες. Τελευταία μου έβγαζε την πίστη για να φορτίσει, από το μηδεν πήγαινε μέχρι το 30. Δεν πήγα να το φτιάξω, γιατί δεν μπορώ να μείνω ούτε 5ωρες χωρίς κινήτο, σερφάρω και όταν περπατάω και ντάξει, ψάχνω αφορμή για να δημιουργώ χρέη στην κάρτα μου. Αν το θες, έλα πάρτο.
εγώ τα φοράω από παιδί και ταλαιπωρήθηκα γιατί είχα πονοκεφάλους μέχρι να σταθεροποιηθεί(δεν είχα και ίδιους βαθμούς) στα 21 έβαλα φακούς.
τα πρώτα χρόνια δεν τους έβγαζα.
μετά λίγο η βαρεμάρα λίγο το το τσούξιμο που σε αφήνει καμιά φορά ο φακός ,το έκανα εναλλάξ,μια φακούς μια γυαλιά.
πλέον φοράω γυαλιά παντού και μόνο στην δουλεια -κι εκεί όχι πάντα -φακούς.
αλλά θέλει να βάζω φυσικό ορό συχνά,γιατί εχω θεμα με τα μάτια. :011:

μερσί αλλά έχω κόλλημα ν πάρω κινητό άλλου,με πιάνει δε ξερω τι ακριβως αλλα δε μπορώ να εχω αντικειμενα αλλου.
να σου πώ την αλήθεια έχω αυτό
Εικόνα
το πήρα πριν 2 χρόνια γιατί έχασα το άλλο που είχα .το ανακάλυψα όταν σχόλασα από την δουλειά. 2 η ωρα το μεσημέρι ... ειχα πάνω μου 50 ευρω. για να αγοράσω σιμ και κινητο.
έπρεπε να πάρω κάποιο. γιατί το κινητο εγω το εχω ξυπνητήρι και ράδιο. χωρις αυτά θα πεθανω!και πως θα ξυπνούσα την άλλη μερα;
εκανα μαλακία!!
εκτοτε δεν σκέφτηκα να πάρω κάποιο άλλο.
φωτογράφική είχα έτσι κι αλλιώς για να βγάζω φωτό.αλλά χαλασε κι αυτή.

προσανατολίζομαι σε κάτι τέτοιο Huawei
γιατί είδα ότι έχει κάι κάτω των 100 ευρώ.
μεχρι τόσα θα δώσω.(αργοτερα εννοειται.)
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης

στο σπόιλερ;ναι.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 24 Φεβ 2019, 23:53
Naida έγραψε: 24 Φεβ 2019, 23:37
Με σκλάβωσες τώρα, είναι σαν να το έχω φάει ήδη αυτό το μπουρέκ :hebit: σου εύχομαι να βγει. Και εγώ θα σου στείλω όμως ένα εκμεκ καταϊφι από τα χεράκια μου.
Αλλά οοοταν τα χάσω θα σου στείλω μια πριν και μια μετά, να δεις ότι είχα δίκιο :g030:
Να μου στείλεις το καταίφι , τελευταία μου έχει ανοίξει η όρεξη.
Και αν, όταν, δυστυχώς, τα χάσεις, δείξε και θα είμαι αντικειμενικός,αλλά δεν νομίζω να αλλάξω γνώμη. Προσωπικά δεν είμαι λάτρης του ΒΒW, αλλά εδώ μου βγήκε το :blm: αυθόρμητα :P
It' s a deal :smt061
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Hey Baby έγραψε: 24 Φεβ 2019, 23:57
Gherschaagk έγραψε: 24 Φεβ 2019, 23:21 Γιατί κάτι γιαγιάδες που τις φοράνε καλύτερες είναι;;

ΧΑΧΑΧΑΧΑ
δεν νομίζω ότι έγινε επίτηδες, έτυχε :)
Hey Baby

enaon έγραψε: 25 Φεβ 2019, 00:09
Hey Baby έγραψε: 24 Φεβ 2019, 23:57
Gherschaagk έγραψε: 24 Φεβ 2019, 23:21 Γιατί κάτι γιαγιάδες που τις φοράνε καλύτερες είναι;;

ΧΑΧΑΧΑΧΑ
δεν νομίζω ότι έγινε επίτηδες, έτυχε :)
Συμφωνώ, βεβαίως
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 25 Φεβ 2019, 00:02

εγώ τα φοράω από παιδί και ταλαιπωρήθηκα γιατί είχα πονοκεφάλους μέχρι να σταθεροποιηθεί(δεν είχα και ίδιους βαθμούς) στα 21 έβαλα φακούς.
μετά λίγο η βαρεμάρα λίγο το το τσούξιμο που σε αφήνει καμιά φορά ο φακός ,το έκανα εναλλάξ,μια φακούς μια γυαλιά.

μερσί αλλά έχω κόλλημα ν πάρω κινητό άλλου,με πιάνει δε ξερω τι ακριβως αλλα δε μπορώ να εχω αντικειμενα αλλου.
Εικόνα
το πήρα πριν 2 χρόνια γιατί έχασα το άλλο που είχα .το ανακάλυψα όταν σχόλασα από την δουλειά. 2 η ωρα το μεσημέρι ... ειχα πάνω μου 50 ευρω. για να αγοράσω σιμ και κινητο.
έπρεπε να πάρω κάποιο. γιατί το κινητο εγω το εχω ξυπνητήρι και ράδιο. χωρις αυτά θα πεθανω!και πως θα ξυπνούσα την άλλη μερα;
εκανα μαλακία!!

Πρώτη φορά κατάλαβα πως δεν βλέπω καλά, στο Παναθηναικος-ΠΑΟΚ του 99. Άργησα ,πήγα στο ημίχρονο σε μια καφετέρια και με βάλανε πίσω-πίσω, οι άλλοι έβλεπαν το σκορ εγώ όχι. Πάω σε γιατρό, ωραίος τύπος τον συμπάθησα. 10 λεπτά εξέταση, τα 9 λέγαμε μαλακίες. Μου λέει έχεις 1.5 μυωπία, 0.5 αστιγματισμό. Μου γράφει γυαλιά. Τα βάζω, κόντευα να σκοτωθώ. Τα πετάω και αυτά στο συρτάρι, το ξεχνάω το θέμα, συνεχίζω την ζωή μου σαν να μην τρέχει τίποτα.
Δεκα χρόνια μετά, θυμάμαι πως έχω μυωπία. Ψάχνω την κάρτα του γαμάτου αυτού τυπά και ξαναπάω,πιο πολύ από ενδιαφέρον αν είναι κάλα. Χάρηκα που τον είδα, τα χρόνια που πέρασαν,τον έκαναν ακόμα πιο μορφή. Μου ξαναλέει τα ίδια. Νεα γυαλιά, πάλι στο συρτάρι.
Πριν κάνα 2 χρόνια, μου έρχεται να πάω σε άλλο γιατρό,αυτή την φορά κανονικό. Ο άνθρωπος αναρωτιέται ποιος καραγκιόζης γνωματευσε αρχικα. 1.5 αστιγματισμός, 1 μυωπία. Εκεί βλέπω τον κόσμο από την αρχή και δεν μου αρέσει καθόλου. Είχα να με δω σοβαρά,από 15 χρονών. Μλκ γέρασα :a040: , αρχίζω και πλακώνομαι στις κρέμες, με πιάνει άγχος ηλικίας. Πήρα κάτι φθηνά γυαλιά, δεν είχα λεφτά εκείνη την περίοδο, αλλά συνήθως δεν τα φοράω, για να βλέπω τον κόσμο όμορφο.

Για κινητό, άκου και εμένα, ανέβα στα 150 όταν μπορέσεις και δεν θα το μετανιώσεις. Εσυ την θες την καλή κάμερά+ ανάλυση, έχεις την καλλιτεχνική σου διάθεση και καμιά φορά το ακριβό, είναι φθηνό.
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 25 Φεβ 2019, 00:28
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 25 Φεβ 2019, 00:02

Εικόνα
εκανα μαλακία!!

Πρώτη φορά κατάλαβα πως δεν βλέπω καλά, στο Παναθηναικος-ΠΑΟΚ του 99. Άργησα ,πήγα στο ημίχρονο σε μια καφετέρια και με βάλανε πίσω-πίσω, οι άλλοι έβλεπαν το σκορ εγώ όχι. Πάω σε γιατρό, ωραίος τύπος τον συμπάθησα. 10 λεπτά εξέταση, τα 9 λέγαμε μαλακίες. Μου λέει έχεις 1.5 μυωπία, 0.5 αστιγματισμό. Μου γράφει γυαλιά. Τα βάζω, κόντευα να σκοτωθώ. Τα πετάω και αυτά στο συρτάρι, το ξεχνάω το θέμα, συνεχίζω την ζωή μου σαν να μην τρέχει τίποτα.
Δεκα χρόνια μετά, θυμάμαι πως έχω μυωπία. Ψάχνω την κάρτα του γαμάτου αυτού τυπά και ξαναπάω,πιο πολύ από ενδιαφέρον αν είναι κάλα. Χάρηκα που τον είδα, τα χρόνια που πέρασαν,τον έκαναν ακόμα πιο μορφή. Μου ξαναλέει τα ίδια. Νεα γυαλιά, πάλι στο συρτάρι.
Πριν κάνα 2 χρόνια, μου έρχεται να πάω σε άλλο γιατρό,αυτή την φορά κανονικό. Ο άνθρωπος αναρωτιέται ποιος καραγκιόζης γνωματευσε αρχικα. 1.5 αστιγματισμός, 1 μυωπία. Εκεί βλέπω τον κόσμο από την αρχή και δεν μου αρέσει καθόλου. Είχα να με δω σοβαρά,από 15 χρονών. Μλκ γέρασα :a040: , αρχίζω και πλακώνομαι στις κρέμες, με πιάνει άγχος ηλικίας. Πήρα κάτι φθηνά γυαλιά, δεν είχα λεφτά εκείνη την περίοδο, αλλά συνήθως δεν τα φοράω, για να βλέπω τον κόσμο όμορφο.

Για κινητό, άκου και εμένα, ανέβα στα 150 όταν μπορέσεις και δεν θα το μετανιώσεις. Εσυ την θες την καλή κάμερά+ ανάλυση, έχεις την καλλιτεχνική σου διάθεση και καμιά φορά το ακριβό, είναι φθηνό.
να τα φοράς όταν είσαι σε υπολογιστή ή τηλεόραση.λειτουργούν ξεκουραστικά και κυρίως (αν είναι καλό το τζάμι) σαν φίλτρο προστασίας.
κι επειδή έχεις πιο πολύ αστιγματισμό ,δεν θα έχεις πρόβλημα έκτός σπιτιού.
πχ όταν φορούσα πέρσι στην δουλεια τα γυαλιά -είχαμε υπολογιστή-μπορεί να μην έβλεπα καθαρά όσο με τους φακούς αλλά ήταν καλύτερο για το μάτι,δεν το κούραζε(πόσο μάλλον σε εμένα που επειδή έχω 7 βαθμούς και κάνω ειδική λέπτυνση ,τα κρύσταλλα έχουν και ειδικά φίλτρα -για να μην φαίνομαι σαν ρομποτάκι-για αυτό και ιριδίζουν στα φώτα)
να τα φοράς λοιπόν εντός οικίας για να μην έχεις και πονοκεφάλους.
εμένα μου τελειώνουν τα αποθέματα από κρέμες.
(έχω μία της Ολέυ για την νύχτα κι αλλη μια της ντεαντερμίν.για την ημέρα εχω. παρόλα αυτά πρέπει να κάνω πάλι κάβα για τις ισχνες αγελάδες. αλλά θα πάρω καμιά φτηνιάρικη από τα τζάμπο ...)

αν είναι να πάρω κάτι σαν αυτό που μου λες θα το πάρω μετά το καλοκαίρι.προς το παρόν δε το σκέφτομαι.
κι άλλος μου το πρότεινε πάντως το ΧΙΑΟΜΙ.
Άβαταρ μέλους
LEONAS
Phorum.gr user: ΧΟΥΚ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LEONAS »

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 25 Φεβ 2019, 00:03

στο σπόιλερ;ναι.

Γυναικάρα είσαι τελικά :romance-hearteyes:
Πέσιμο ή χεσιμο; :p2:
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 25 Φεβ 2019, 00:50

να τα φοράς όταν είσαι σε υπολογιστή ή τηλεόραση.λειτουργούν ξεκουραστικά και κυρίως (αν είναι καλό το τζάμι) σαν φίλτρο προστασίας.
κι επειδή έχεις πιο πολύ αστιγματισμό ,δεν θα έχεις πρόβλημα έκτός σπιτιού.
πχ όταν φορούσα πέρσι στην δουλεια τα γυαλιά -είχαμε υπολογιστή-μπορεί να μην έβλεπα καθαρά όσο με τους φακούς αλλά ήταν καλύτερο για το μάτι,δεν το κούραζε(πόσο μάλλον σε εμένα που επειδή έχω 7 βαθμούς και κάνω ειδική λέπτυνση ,τα κρύσταλλα έχουν και ειδικά φίλτρα -για να μην φαίνομαι σαν ρομποτάκι-για αυτό και ιριδίζουν στα φώτα)
να τα φοράς λοιπόν εντός οικίας για να μην έχεις και πονοκεφάλους.
εμένα μου τελειώνουν τα αποθέματα από κρέμες.
(έχω μία της Ολέυ για την νύχτα κι αλλη μια της ντεαντερμίν.για την ημέρα εχω. παρόλα αυτά πρέπει να κάνω πάλι κάβα για τις ισχνες αγελάδες. αλλά θα πάρω καμιά φτηνιάρικη από τα τζάμπο ...)

αν είναι να πάρω κάτι σαν αυτό που μου λες θα το πάρω μετά το καλοκαίρι.προς το παρόν δε το σκέφτομαι.
κι άλλος μου το πρότεινε πάντως το ΧΙΑΟΜΙ.
Σε υπολογιστή, τηλεόραση,κινηματογράφο ή τις σπάνιες φορές που οδηγώ, τα φοράω. Στις υπόλοιπες είδα πως δεν λέει, γιατί συνηθίσει το μάτι και εκεί που ήμουν τόσα χρόνια άνετος, μετά άρχισα να τα χρειάζομαι. Εσύ φόρα τα όλη την ημέρα, σου πάνε ή τουλάχιστον έτσι νομίζω εγώ.
Εφόσον σου τελειώνουν οι κρέμες, φίλη έχεις πρόβλημα. Αν σε παίρνει πάνε και τσίμπα τώρα, αυτή που πήρα εγώ(μλκ έκανε θαύματα, σκέφτομαι να κάνω και Review στο Youtube) αφού αυτή την περίοδο δίνουν δώρο για τα 40 χρόνια της εταιρίας, το επίσης εξαιρετικό Eye Serum(μαύροι κύκλοι πάπαλα και έριξα πολύ ξενύχτι+ κατάχρηση τελευταία),αλλά και λόγο Φλεβάρη είναι στο -35%. Με ένα 20αρι περίπου, καθάρισες για κανένα 4μηνο. Αν πάλι δεν βγαίνεις, να μην στεναχωριέσαι καθόλου. Πάρε το λεωφορείο, πάνε στο Notos. Δίνουν δείγματα. Την μια μέρα ζήτα φορώντας γυαλιά, την άλλη φακούς, την τρίτη με την γούνα, την τέταρτη με τα σταράκια κ.λ.π. δεν θα σε πάρουν γραμμή και θα κάνεις την καβάτζα σου τζάμπα. Τα χρήματα δεν είναι απαραίτητα για να κάνεις καλή ζωή, αρκεί η επιθυμία και η φαντασία :wink
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Συνεχίζει να χιονίζει ασταμάτητα.
Και έχει αρκουδοκρυο.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση