Στα παπάρια μας. Να μην έπαιρνε μίζες.
Ας ξαναγυρίσουμε στα σοβαρά θέματα.

Εγώ ψηφίζω ότι είναι ποστίς.
Στα παπάρια μας. Να μην έπαιρνε μίζες.

Mαροκινοί πράκτορες αλωνίζουν, Μαροκινοί καίνε το Βέλγιο, οι άλλοι λαδώνουν σαν όντως βιζιτού στα εμιράτα την αντιπρόεδρο. Μία σαπίλα η Ελλάδα και η πάλαι ποτέ πανίσχυρη Ευρώπη.Σέλευκας έγραψε: 22 Δεκ 2022, 18:31 Οποιος Εμίρης γουστάρει έρχεται και γαμάει σαν πουτανίτσες ακομα και αντιπροέδρους ενός ρεντίκολου που λέγεται Ευρωπαικό Κοινοβούλιο.
Δεν εχει γινει καμια κατασχεση.Ναύτης έγραψε: 22 Δεκ 2022, 12:57 Πάει και το "οικοπεδάκι" στην Πάρο. Το κατάσχεσαν οι σοβιετικοί.
Διαβάζω ότι μπορεί να ακολουθήσει διερεύνηση και για ένα άλλο "οικοπεδάκι", όχι της άμεμπτης Κόρης, κάποιου άλλου πολυσυζητημένου Έλληνα παράγοντα των Βρυξελλών, που κι αυτός απέκτησε "οικοπεδάκι" στην Πάρο με τις οικονομίες και τις αποταμιεύσεις του βεβαίως-βεβαίως.
Στα παπάρια μας. Σοβαρεψου λίγο.Pappilon έγραψε: 26 Δεκ 2022, 03:11Δεν εχει γινει καμια κατασχεση.Ναύτης έγραψε: 22 Δεκ 2022, 12:57 Πάει και το "οικοπεδάκι" στην Πάρο. Το κατάσχεσαν οι σοβιετικοί.
Διαβάζω ότι μπορεί να ακολουθήσει διερεύνηση και για ένα άλλο "οικοπεδάκι", όχι της άμεμπτης Κόρης, κάποιου άλλου πολυσυζητημένου Έλληνα παράγοντα των Βρυξελλών, που κι αυτός απέκτησε "οικοπεδάκι" στην Πάρο με τις οικονομίες και τις αποταμιεύσεις του βεβαίως-βεβαίως.
Δεσμευση εγινε η οποια μαλιστα δεν μπορει να εχει διαρκεια ανω των 18 μηνων.
Η οποια δεσμευση ειναι ανευ ουσιας ,για τον απλουστατο λογο πως οποιος Ελληνας πολιτης λαμβανει ειδοποιηση για οικονομικο ελεγχο,,δεν μπορει να μεταβιβασει περιουσιακα του στοιχεια,για τον παλι απλουστατο λογο οτι το δημοσιο εχει την δυνατοτητα να κινηθει εναντιον της μεταβιβασης και αυτη να χαρακτηριστει δολια.
Καλο θα ειναι να μην περιφερεις την αγνοια σου γι αυτα τα θεματα δεξια και αριστερα.
Δεν θα γινει κατασχεση ουτε αν αποδειχτει φοροδιαφυγη στην μεταβιβαση.
Κατασχεση θα γινει ΜΟΝΟ αν υπαρχουν ληξιπροθεσμα χρεη.
(απευθυνόμενοι σε γνωστή χρήστρια του πακυ)
(απευθυνόμενοι σε γνωστή χρήστρια του πακυ)
Εντάξει, δέσμευση λοιπόν. Όχι όμως "άνευ ουσίας", δεν ρίξανε κλήρο στην ΑΑΔΕ και έτυχε να δεσμεύσουνε το οικοπεδάκι της Κόρης. Στο πλαίσιο των ερευνών για ξέπλυμα μαύρου χρήματος που διενεργούνται και στην Ελλάδα για την υπόθεση του καταργκέιτ το δεσμεύσανε.Pappilon έγραψε: 26 Δεκ 2022, 03:11Δεν εχει γινει καμια κατασχεση.Ναύτης έγραψε: 22 Δεκ 2022, 12:57 Πάει και το "οικοπεδάκι" στην Πάρο. Το κατάσχεσαν οι σοβιετικοί.
Δεσμευση εγινε η οποια μαλιστα δεν μπορει να εχει διαρκεια ανω των 18 μηνων.
Η οποια δεσμευση ειναι ανευ ουσιας ,για τον απλουστατο λογο πως οποιος Ελληνας πολιτης λαμβανει ειδοποιηση για οικονομικο ελεγχο,,δεν μπορει να μεταβιβασει περιουσιακα του στοιχεια,για τον παλι απλουστατο λογο οτι το δημοσιο εχει την δυνατοτητα να κινηθει εναντιον της μεταβιβασης και αυτη να χαρακτηριστει δολια.
Καλο θα ειναι να μην περιφερεις την αγνοια σου γι αυτα τα θεματα δεξια και αριστερα.
Δεν θα γινει κατασχεση ουτε αν αποδειχτει φοροδιαφυγη στην μεταβιβαση.
Κατασχεση θα γινει ΜΟΝΟ αν υπαρχουν ληξιπροθεσμα χρεη.
Προ δεκαετίας είχα ακούσει για αυτό από γνωστό μου που πήγε να εργαστεί ως μπάτλερ εσώκλειστος στην Σαουδική Αραβία. Μπορεί να χρήματα να είναι καλά αλλά όλοι κρέμονται από τα βίτσια του εργοδότη. Ζόρικη κατάσταση η παρακράτηση του διαβατηρίου, ειδικά σε χώρες που δεν θέλεις να μπλέξεις με το καθεστώς και το νόμο για κανένα λόγο.πατησιωτης έγραψε: 24 Δεκ 2022, 21:34 Ποιό είναι το σύστημα καφάλα,το οποίο είπε η Καιλή ότι το Κατάρ καταπολέμησε και αξίζει ανταμοιβή.
Περιληπτικά είναι το σύστημα με το οποίο ο εργοδότης κρατάει το διαβατήριο και τη βίζα του μετανάστη εργάτη και έτσι μπορεί να τον εκβιάζει να δουλεύει όσες ώρες θέλει.
https://en.wikipedia.org/wiki/Kafala_system
Dorian έγραψε: 24 Δεκ 2022, 17:31Mαροκινοί πράκτορες αλωνίζουν, Μαροκινοί καίνε το Βέλγιο, οι άλλοι λαδώνουν σαν όντως βιζιτού στα εμιράτα την αντιπρόεδρο. Μία σαπίλα η Ελλάδα και η πάλαι ποτέ πανίσχυρη Ευρώπη.Σέλευκας έγραψε: 22 Δεκ 2022, 18:31 Οποιος Εμίρης γουστάρει έρχεται και γαμάει σαν πουτανίτσες ακομα και αντιπροέδρους ενός ρεντίκολου που λέγεται Ευρωπαικό Κοινοβούλιο.
Σού λέει, μπαμπά, κάτσε να χώσω και ένα μπιμπερό στη βαλίτσα με τα λεφτά, μην πεινάσει εν τω μεταξύ το μωρό και χρειαστεί να πεταχτείς για να το ταΐσεις. Πάρε και μια πάνα, μη τυχόν χεστεί κιόλας.«Αφού συνελήφθη ο σύντροφός μου, μπήκα στο γραφείο του. Έψαξα τα πράγματά του για να καταλάβω γιατί συνελήφθη» περιγράφει. Η Καϊλή βρίσκει τη βαλίτσα, καθώς και έναν υπολογιστή και ένα τηλέφωνο. «Έτσι τηλεφώνησα στον πατέρα μου, που ήταν με το μωρό, του ζήτησα να έρθει να πάρει τη βαλίτσα. Είναι μια βαλίτσα που κρατούσε ο άνδρας μου στο σπίτι για λογαριασμό του Παντσέρι. Ήξερα ότι ο πατέρας μου θα πήγαινε μετά στην κόρη μου, γι’ αυτό είχα βάλει μπιμπερό στη βαλίτσα που είχε πάρει».
Εχμμμ...ίσως γιατί εκείνη την στιγμή έτρεχε να την κοπανήσει;«Πρώτα προσπάθησα να τηλεφωνήσω στον Παντσέρι (που μιλάει μόνο ιταλικά) αλλά δεν τον βρήκα, οπότε προσπάθησα να επικοινωνήσω με τον Μαρκ Ταραμπέλα και τη Μαρία Αρίνα. Δεν ξέρω γιατί ο Παντσέρι δεν είχε απαντήσει»
Πολλές βαλίτσες, ρε παιδί μου. Πολλές. Τίποτα ρούχα δεν είχατε για να βάλετε μέσα, μόνο 50άρικα, 100άρικα και 200άρικα;Η βαλίτσα λοιπόν ανήκε στον Παντσέρι, διαβεβαιώνει η Καϊλή, προσθέτοντας ωστόσο ότι «υπήρχε ακόμη μία τσάντα που περιείχε χρήματα. Ήταν αυτή που είχε δανειστεί (ο Τζιόρτζι) για τα ακίνητα»
Πόσα παραπάνω να έχει, βρε Κόρη, το τεκνό; 750Κ είχε μέσα στο σπίτι. Και κράτησες τα 150Κ για τα καθημερινά σου μικροέξοδα.«Ο Φραντσέσκο δεν έχει πολλά χρήματα και δεν μπορεί να συνεισφέρει σε όλα τα έξοδα. Είναι ακόμα μικρότερος από εμένα. Ξέρω ότι κατά καιρούς δανείζεται από τους γονείς του, ίσως και από τον Αντόνιο, δεν ξέρω»
Λογικό. Σου λέει, μπορεί να κάνουν τον γύρο της Ευρώπης, τα λεφτά, και να είναι περαστικά από τις Βρυξέλλες. Μην μας πουν και αφιλόξενους.Η Καϊλή διαβεβαίωσε ότι «δεν είχε σκεφτεί ποτέ την προέλευση αυτών των χρημάτων»