Όχι. Να το πάρει το ποτάμι. Πεςenaon έγραψε: 30 Μάιος 2019, 20:12 το έγραψε ο σρίκε που τον συμπαθώ και έκανα οτι δεν το διάβασα. Αλλά εκεί, να τον δώσεις.
οχι νάιδα μου. Αντε βάλε μία εσύ, και θα στην πώ άλλη φορά που θα είσαι πιο γάτα.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπλε ιστορίες
Re: Μπλε ιστορίες
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Το πήρε το ποτάμι το Ποτάμι.
Και καλά έκανε
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
δηλαδή αλήθεια, πες ότι σε διάβασες, εσύ στην θέση μου τι θα έκανες;
Θα έδινα την απάντηση ως ανθρωπιστής και ως άνθρωπος που θέλει την ηρεμία των άλλων. Και ιδιαίτερα ανθρώπων που αυτή τη στιγμή είναι σε ένταση.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
πρέπει να δούμε αν η απάντηση μου θα είναι αληθινή, αν θα έχει κίνητρο την καλοσύνη και αν θα φανεί χρήσιμη.Naida έγραψε: 30 Μάιος 2019, 21:19 Θα έδινα την απάντηση ως ανθρωπιστής και ως άνθρωπος που θέλει την ηρεμία των άλλων. Και ιδιαίτερα ανθρώπων που αυτή τη στιγμή είναι σε ένταση.
Καλά το πρώτο οκ, στο φόρουμ είμαστε, με εσένα πάντα καλοσύνη, αλλά δεν νομίζω οτι είναι χρήσιμο να μην είσαι σε ένταση.
Τι χρήσιμο είναι να είμαι σε ένταση; Για πες ,όχι για πες.enaon έγραψε: 30 Μάιος 2019, 21:30πρέπει να δούμε αν η απάντηση μου θα είναι αληθινή, αν θα έχει κίνητρο την καλοσύνη και αν θα φανεί χρήσιμη.Naida έγραψε: 30 Μάιος 2019, 21:19 Θα έδινα την απάντηση ως ανθρωπιστής και ως άνθρωπος που θέλει την ηρεμία των άλλων. Και ιδιαίτερα ανθρώπων που αυτή τη στιγμή είναι σε ένταση.
Καλά το πρώτο οκ, στο φόρουμ είμαστε, με εσένα πάντα καλοσύνη, αλλά δεν νομίζω οτι είναι χρήσιμο να μην είσαι σε ένταση.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
enaon, πέρα από τα εκλογικά αστεία, η πρώτη ιστορία είναι ολοκληρωμένη;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ναι βρε και είναι και απλή και μέσα απο το φόρουμ, εντάξει και με λίγο άρωμα απο αυτό που αρέσει στην νάιδα. Αλλά πιο μετά, για το χατήρι της μικρής, να κάνει προπόνηση σε αυτά που θέλει να κάνουν οι άλλοι, ας πούμε οτι σε τρεις μήνες θα της την πώ.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Μάιος 2019, 21:40 enaon, πέρα από τα εκλογικά αστεία, η πρώτη ιστορία είναι ολοκληρωμένη;
Έχει να κάνει με ψηφοφορία;enaon έγραψε: 30 Μάιος 2019, 21:45ναι βρε και είναι και απλή και μέσα απο το φόρουμ, εντάξει και με λίγο άρωμα απο αυτό που αρέσει στην νάιδα. Αλλά πιο μετά, για το χατήρι της μικρής, να κάνει προπόνηση σε αυτά που θέλει να κάνουν οι άλλοι, ας πούμε οτι σε τρεις μήνες θα της την πώ.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Μάιος 2019, 21:40 enaon, πέρα από τα εκλογικά αστεία, η πρώτη ιστορία είναι ολοκληρωμένη;![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
enaon έγραψε: 30 Μάιος 2019, 21:45ναι βρε και είναι και απλή και μέσα απο το φόρουμ, εντάξει και με λίγο άρωμα απο αυτό που αρέσει στην νάιδα. Αλλά πιο μετά, για το χατήρι της μικρής, να κάνει προπόνηση σε αυτά που θέλει να κάνουν οι άλλοι, ας πούμε οτι σε τρεις μήνες θα της την πώ.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Μάιος 2019, 21:40 enaon, πέρα από τα εκλογικά αστεία, η πρώτη ιστορία είναι ολοκληρωμένη;![]()
Θα σε δαγκώσω και δαγκώνω κι ασχημα. Που με λες και μικρή.
Μήπως είσαι εσύ με τις μπλε ιστορίες όπως είπε και προχθές ένας αλλος;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
σου έχω πει οτι δεν με πονάει αυτός ο πόνος ε, μπορώ να σε κοιτάω στα μάτια και να σου χαμογελάω άνετα. Ενα απο τα καλά της περιπέτειας με την εμβολή ήταν αυτό, ο πόνος έγινε σχετική έννοια. Να το δοκιμάσουμε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 411 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από OANNHSEA
-
- 1 Απαντήσεις