!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τι έφαγα έξω, το νήμα του μπεκιάρη.

Συνταγές, φαγητά, γλυκίσματα, ποτά και cocktails (μόνο για χορτάτους).
Άβαταρ μέλους
Μη μου γαμάτε τα vybez

Re: Τι έφαγα έξω, το νήμα του μπεκιάρη.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μη μου γαμάτε τα vybez »

Χαοτικός έγραψε: 13 Σεπ 2020, 20:22 Θα κρατάω ό,τι γουστάρω. ΟΚ;
the comet the course the tail έγραψε: 16 Δεκ 2019, 22:20 τι να κάνεις; μείναμε έρμοι.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Μη μου γαμάτε τα vybez έγραψε: 14 Σεπ 2020, 00:49
Χαοτικός έγραψε: 13 Σεπ 2020, 20:22 Θα κρατάω ό,τι γουστάρω. ΟΚ;

:smt005:

Πότε πέρασαν 20 χρόνια ρε μαλάκα; :o

Το είχα δει αυτό. Κάπου στη Συγγρού έπαιζε αλλά δεν θυμάμαι όνομα μαγαζιού.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

Cavaliere έγραψε: 13 Σεπ 2020, 17:27 Αυτά είναι όλα ψέμματα. Κάνω κίνηση, θα πω, κάνω το καθήκον μου μέχρι να πει ο άλλος, όχι, δικά μου, και να παίξω θέατρο. Όταν πραγματικά θέλω να πληρώσω, πληρώνω και ο άλλος το μαθαίνει τελευταίος.
Σωστό. Χαρακτηριστικός τρόπος κεράσματος για κάποιον που θέλει να το πράξει ιδίως όταν μιλάμε για δύο άτομα είναι το να πληρώσει όταν ο άλλος πάει στην τουαλέτα.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Άβαταρ μέλους
Μη μου γαμάτε τα vybez

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μη μου γαμάτε τα vybez »

τύπε έλα στην Μουσική
the comet the course the tail έγραψε: 16 Δεκ 2019, 22:20 τι να κάνεις; μείναμε έρμοι.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Μη μου γαμάτε τα vybez έγραψε: 14 Σεπ 2020, 00:47
Naida έγραψε: 13 Σεπ 2020, 17:55
Περπατούσαμε στον δρόμο και κρατούσα 1 κουτάκι μπύρας και μια Sprite στα χέρια μου και ήθελα να βρω να τα πετάξω σε κάδο ανακύκλωσης. Σε κάποια φάση ήμουν μπροστά κι άλλος πίσω μου λόγω στενού πεζοδρομίου. Και περνάει ένα αυτοκίνητο και κόβει ταχύτητα και κάτι είπε και κατάλαβα στο τέλος είπε τη λέξη που τελειώνει σε - άρες και αναφέρεται σε άνω σημείο του γυναικείου σώματος που εξέχει.
ποζεροποστσεντονάρες;
Α;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Cavaliere έγραψε: 13 Σεπ 2020, 17:27 Αυτά είναι όλα ψέμματα. Κάνω κίνηση, θα πω, κάνω το καθήκον μου μέχρι να πει ο άλλος, όχι, δικά μου, και να παίξω θέατρο. Όταν πραγματικά θέλω να πληρώσω, πληρώνω και ο άλλος το μαθαίνει τελευταίος.
φιλοξενηθηκα το καλοκαιρι σε σπιτι, σε μικρη επαρχιακη πολη. ε, δε με αφηναν να πληρωσω τιποτα. λεμε εκανα μεχρι τακτικες στελθ, τυπου παω στην τουαλεττα και πιανω στα μουλωχτα το μαγαζατορα, "τι χρωσταμε γιατι βιαζομαστε" 'α. απο το τραπεζι του κυριου ταδε ειστε, αποκλειεται να σας αφησει να πληρωστε, ειμαστε γνωστοι ολοι εδω, εσεις ξενος, αμα σας παρω λεφτα θα μου κοψει και την καλημερα" :102: τις τελευταιες μερες ξυπνουσα απο τις 5 τα χαραματα να παω να φερω κανα ψαρι να βαλω κι εγω στο τραπεζι κατι (καλα, δικαιολογια ηταν αυτο, αλλο που δεν ηθελα)
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Ταϊλανδέζικο ρύζι με κοτόπουλο, σάλτσα γλυκόξυνη και πορτοκάλι.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
κυριος Μακης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κυριος Μακης »

μοσχαρισιο συκωτι και σαλατα με κανθαρελες στο Zum Lahmen Esel, σταθερη αξια το μαγαζι.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Κεμπάπ,πατάτες και σαλάτα. Βασικά πιο πολύ σαλατα και τυρί. Και πάντα την πατάω με το κεμπάπ. Πριν το πάρω μου μυρίζει ωραία, το θέλω. Μόλις το πάρω και δοκιμάσω μου βρωμάει. Πήρα και παγωτό μετά καιϊμάκι να φύγει η γεύση. Και μια σοκοφρετα γιατί δεν είχε φύγει η γεύση με το παγωτό. Και κάπως με πείραξε το κρασί. Ήπια και λίγο παραπάνω.
Πλήρωσα κιόλας.

Εικόνα

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Αρχέλαος έγραψε: 14 Σεπ 2020, 01:40
Σωστό. Χαρακτηριστικός τρόπος κεράσματος για κάποιον που θέλει να το πράξει ιδίως όταν μιλάμε για δύο άτομα είναι το να πληρώσει όταν ο άλλος πάει στην τουαλέτα.
Ισχύει.

Αν θέλεις όντως να πληρώσεις, πριν έρθει ο λογαριασμός λες ότι πας στην τουαλέτα αλλά πηγαίνεις στο ταμείο. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Σεπ 2020, 21:39
Ισχύει.

Αν θέλεις όντως να πληρώσεις, πριν έρθει ο λογαριασμός λες ότι πας στην τουαλέτα αλλά πηγαίνεις στο ταμείο. :lol:
Δεν το παίρνουν και πολύ καλά όλοι αυτό πάντως. Και θα το κάνεις μια δυο, μετά σε παίρνει χαμπάρι.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Naida έγραψε: 15 Σεπ 2020, 21:26 Κεμπάπ,πατάτες και σαλάτα. Βασικά πιο πολύ σαλατα και τυρί. Και πάντα την πατάω με το κεμπάπ. Πριν το πάρω μου μυρίζει ωραία, το θέλω. Μόλις το πάρω και δοκιμάσω μου βρωμάει. Πήρα και παγωτό μετά καιϊμάκι να φύγει η γεύση. Και μια σοκοφρετα γιατί δεν είχε φύγει η γεύση με το παγωτό. Και κάπως με πείραξε το κρασί. Ήπια και λίγο παραπάνω.
Πλήρωσα κιόλας.

Εικόνα
καταξοδευτηκες :smt005:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Αγις έγραψε: 15 Σεπ 2020, 22:02
Naida έγραψε: 15 Σεπ 2020, 21:26 Κεμπάπ,πατάτες και σαλάτα. Βασικά πιο πολύ σαλατα και τυρί. Και πάντα την πατάω με το κεμπάπ. Πριν το πάρω μου μυρίζει ωραία, το θέλω. Μόλις το πάρω και δοκιμάσω μου βρωμάει. Πήρα και παγωτό μετά καιϊμάκι να φύγει η γεύση. Και μια σοκοφρετα γιατί δεν είχε φύγει η γεύση με το παγωτό. Και κάπως με πείραξε το κρασί. Ήπια και λίγο παραπάνω.
Πλήρωσα κιόλας.

Εικόνα
καταξοδευτηκες :smt005:
Η πρόθεση μετράει και ο καθένας αυτό που μπορεί :102:

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Naida έγραψε: 15 Σεπ 2020, 21:42

Ισχύει.

Δεν το παίρνουν και πολύ καλά όλοι αυτό πάντως. Και θα το κάνεις μια δυο, μετά σε παίρνει χαμπάρι.
Κάντο εσύ τις δύο που θα προλάβεις, κι έχει ο Θεός την τρίτη. Ώρες-ώρες δίνεις την εντύπωση ότι χαζολογείς.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Cavaliere έγραψε: 16 Σεπ 2020, 14:42
Naida έγραψε: 15 Σεπ 2020, 21:42

Ισχύει.

Κάντο εσύ τις δύο που θα προλάβεις, κι έχει ο Θεός την τρίτη. Ώρες-ώρες δίνεις την εντύπωση ότι χαζολογείς.
Αν είχες διαβάσει ξυπνιτζή μου εσύ, θα έβλεπες ότι είπα ότι το έχω κάνει. Α ναι το είδες γιατί απάντησες κιολας. Αλλά είπες για να πεις.

Que Sera, Sera...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μαγειρική”