!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπλε ιστορίες
Re: Μπλε ιστορίες
enaon χρωστάς 
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Κάτσε να εμφανιστεί πρώτα, από την Κυριακή έχει να γράψει.
Μπήκε σήμερα απ' ό,τι είδα στο προφίλ του, αλλά δεν έγραψε τίποτα.
Μπορεί να μας κρατάει μούτρα για κάποιον λόγο.
στα οφτοπικ καλά τα πάμε, απο ιστορία τίποτα ε;
εγκλωβίστηκα, σκέφτηκε, ποτέ δεν θα το λύσουν όπως πάει. Αν αφεθώ ελεύθερος να εκφραστώ θα γράφω οφτοπικ για να παραμείνω μπλε ή θα μοιάζω σε δίλημμα σαν τον συς. Μα κανείς δεν μπορεί να βάλει μία;
εγκλωβίστηκα, σκέφτηκε, ποτέ δεν θα το λύσουν όπως πάει. Αν αφεθώ ελεύθερος να εκφραστώ θα γράφω οφτοπικ για να παραμείνω μπλε ή θα μοιάζω σε δίλημμα σαν τον συς. Μα κανείς δεν μπορεί να βάλει μία;
- shrike
Εγώ είπα κάτι πιο πίσω, αλλά δεν απάντησες ούτε αν στέκει ούτε αν δεν στέκει. Άμα δεν λες ρε χαμένε, πώς να προχωρήσει το πράμα;enaon έγραψε: 30 Μάιος 2019, 18:18 στα οφτοπικ καλά τα πάμε, απο ιστορία τίποτα ε;![]()
shrike έγραψε: 26 Μάιος 2019, 11:20 Για συντονιστή που το μετάνιωσε και θέλει να απο-συντονιστεί, μου κάνει η ιστορία.
κλαίω, αλλά οκ, μπορεί να φταίνε οι εκλογές και να έχει γίνει λίγο φλάτ η λειτουργία μας, απο ανάγκη.
Βάλτε ένας μία Ιστορία που να είναι πιο νορμάλ, και σε λίγο καιρό που θα είμαστε πίσω μας, θα την πάρει το ποτάμι.
Βάλτε ένας μία Ιστορία που να είναι πιο νορμάλ, και σε λίγο καιρό που θα είμαστε πίσω μας, θα την πάρει το ποτάμι.
Μπα γιατί τι του κάναμε;
Σου έχουν πει δυο άτομα πιθανές λύσεις και δεν απαντάς ναι ή όχι. Δεν παίζεις δίκιαenaon έγραψε: 30 Μάιος 2019, 18:26 κλαίω, αλλά οκ, μπορεί να φταίνε οι εκλογές και να έχει γίνει λίγο φλάτ η λειτουργία μας, απο ανάγκη.![]()
Βάλτε ένας μία Ιστορία που να είναι πιο νορμάλ, και σε λίγο καιρό που θα είμαστε πίσω μας, θα την πάρει το ποτάμι.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
δεν μπορώ να καταλάβω αν αλήθεια είσαι επηρεασμένη απο κάτι ή μου κάνεις σκέτη πλάκα. Τι να φταίει;
Από το φεγγάρι να είμαι επηρεασμένη; αφού δεν απαντάς
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
σου απάντησα, δίκαια παίζω πάντα 
Απάντησες σε αυτό
shrike έγραψε: 26 Μάιος 2019, 11:20 Για συντονιστή που το μετάνιωσε και θέλει να απο-συντονιστεί, μου κάνει η ιστορία.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
το έγραψε ο σρίκε που τον συμπαθώ και έκανα οτι δεν το διάβασα. Αλλά εκεί, να τον δώσεις. 
οχι νάιδα μου. Αντε βάλε μία εσύ, και θα στην πώ άλλη φορά που θα είσαι πιο γάτα.
οχι νάιδα μου. Αντε βάλε μία εσύ, και θα στην πώ άλλη φορά που θα είσαι πιο γάτα.
- shrike
Γιατί ρε; Μια χαρά έστεκε βάσει των λόγων σου. Μη με κάνεις τώρα να γίνομαι ΓΓ (να βρίσκω τα ποστς σου και να φέρνω παραθέσεις δηλαδή).enaon έγραψε: 30 Μάιος 2019, 20:12 το έγραψε ο σρίκε που τον συμπαθώ και έκανα οτι δεν το διάβασα. Αλλά εκεί, να τον δώσεις.
οχι νάιδα μου. Αντε βάλε μία εσύ, και θα στην πώ άλλη φορά που θα είσαι πιο γάτα.![]()
Όχι και "μπορεί", όχι και "μπορεί". Κι εμείς κλαίμε αυτές τις μέρες.enaon έγραψε: 30 Μάιος 2019, 18:26 κλαίω, αλλά οκ, μπορεί να φταίνε οι εκλογές και να έχει γίνει λίγο φλάτ η λειτουργία μας, απο ανάγκη.![]()
Που την κοπάνησες και μας ήρθες φρέσκος φρέσκος να μας επαναφέρεις σε λογικά σχήματα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 411 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από OANNHSEA
-