ST48410 έγραψε: 24 Φεβ 2022, 12:34Δεν αρκεί να είναι μαριονέτα ένας άνθρωπος. Θα τον ανέτρεπαν οι στρατηγοί του. Θα χάσουν εδάφη, θα καταστραφούν υποδομές τους, θα ξεσπιτωθεί κόσμος και για όλα αυτά θα λέμε ότι φταίει ο πρόεδρός τους; Υπερβολικό μου φαίνεται.Αρίστος έγραψε: 24 Φεβ 2022, 12:29 Τι δεν πιστευεις; Οτι εγιναν βομβαρδισμοι απο τους Ουκρανους η οτι δολοφονηθηκαν Ελληνες ρωσοφωνοι;
Και τα δυο ειναι δεδομενα.
Η Ουκρανια δεν θα κερδισει τιποτα αλλα ο ηγετης της ειναι μαριονετα των Αμερικανων που θελουν με αυτο τον πολεμο να αποκοψουν μια για παντα την Ευρωπη απο τη Ρωσια, να σταματησουν την παροχη ρωσικου φυσικου αεριου στην Ευρωπη, να επιστρεψουν την Ευρωπη στο ατλαντικο μαντρι, να της επιβαλουν να πληρωνει περισσοτερα για το ΝΑΤΟ και να της πουλησουν το πανακριβο σχιστολιθικο αεριο.
.
Και αν είναι έτσι όπως το λες γιατί να μην παρουσίαζε στοιχεία ο Πούτιν και να τους εξέθετε διεθνώς; Και οι Έλληνες που δολοφονήθηκαν τι σχέση έχουν; Να μου λεγες ότι δολοφόνησαν τίποτε Γάλλους ή Γερμανούς να το καταλάβαινα.
Δεν μου φαίνονται λογικά όλα αυτά.
Τον πολεμο δεν τον ηθελαν Γερμανια, ΓΑλλια και Ρωσια αλλα τον επεβαλαν ΗΠΑ, Αγγλια και ΝΑΤΟ στην ουκρανικη κυβερνηση.
.