ναι.don't speak έγραψε: 29 Φεβ 2020, 22:46Και εσύ πως ξέρεις ότι ήταν αλήθεια;
Ήσουν μπροστά;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Re: Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Μπροστά στην φάση και ήταν παρούσα και η κυρία αυτή;perseus έγραψε: 29 Φεβ 2020, 22:56ναι.
Να δείτε που οι ιστορικοί του μέλλοντος θα λένε: "Όλα ξεκίνησαν από μια παρτούζα..."
- perseus
γιατι σε ενδιαφερει τοσο?don't speak έγραψε: 29 Φεβ 2020, 22:58Μπροστά στην φάση και ήταν παρούσα και η κυρία αυτή;
-
don't speak
Πρώτον για να δω πόσο αλήθεια είναι.perseus έγραψε: 29 Φεβ 2020, 23:09γιατι σε ενδιαφερει τοσο?
- perseus
η αληθεια ειναι οτι η κυρια κολλησε καμμια 500αρια και κοστιζει χιλιαδες ευρω στον φορολογουμενο.
-
don't speak
Υπάρχει κάπου γραμμένο αυτό;perseus έγραψε: 29 Φεβ 2020, 23:17 η αληθεια ειναι οτι η κυρια κολλησε καμμια 500αρια και κοστιζει χιλιαδες ευρω στον φορολογουμενο.
Το ότι το νομίζεις εσύ, εγώ ή όποιος άλλος δε σημαίνει ότι είναι και αλήθεια.
Εγώ δεν το νομίζω πάντως.
Δλδ αν σου ορκιστεί ότι ήταν μπροστά, θα έχουμε κάνει ένα βήμα προς την ανακάλυψη της αλήθειας;
Προφανώς και όχι. Μια περσόνα στο διαδίκτυο υπό καθεστώς ανωνυμίας έγραψε κάτι, χωρίς να μπορεί να το στηριξει με οτιδήποτε εκτός από τον λόγο της ανώνυμης τιμής του. Τι ακριβώς συζητάμε εδώ;
- perseus
ο καθενας μπορει να νομιζει οτι θελει.don't speak έγραψε: 29 Φεβ 2020, 23:20Υπάρχει κάπου γραμμένο αυτό;perseus έγραψε: 29 Φεβ 2020, 23:17 η αληθεια ειναι οτι η κυρια κολλησε καμμια 500αρια και κοστιζει χιλιαδες ευρω στον φορολογουμενο.
-
don't speak
Δεν έχει να κάνει με την αλήθεια τόσο, όσο με το ότι για να είναι αλήθεια κάτι που λέει πρέπει να είναι αυτόπτης μάρτυρας σε κάτι που συνέβη στην Ιταλία.Namrail έγραψε: 29 Φεβ 2020, 23:20Δλδ αν σου ορκιστεί ότι ήταν μπροστά, θα έχουμε κάνει ένα βήμα προς την ανακάλυψη της αλήθειας;
Προφανώς και όχι. Μια περσόνα στο διαδίκτυο υπό καθεστώς ανωνυμίας έγραψε κάτι, χωρίς να μπορεί να το στηριξει με οτιδήποτε εκτός από τον λόγο της ανώνυμης τιμής του. Τι ακριβώς συζητάμε εδώ;
-
don't speak
Άλλο νομίζω άλλο είναι αλήθεια.perseus έγραψε: 29 Φεβ 2020, 23:25ο καθενας μπορει να νομιζει οτι θελει.don't speak έγραψε: 29 Φεβ 2020, 23:20Υπάρχει κάπου γραμμένο αυτό;perseus έγραψε: 29 Φεβ 2020, 23:17 η αληθεια ειναι οτι η κυρια κολλησε καμμια 500αρια και κοστιζει χιλιαδες ευρω στον φορολογουμενο.
Οπότε μπορείς να λες νομίζω εκείνο, νομίζω το άλλο και όχι η αλήθεια είναι ότι συνέβη εκείνο για κάτι που δεν είσαι παρών προβάλλοντας κιόλας.
- perseus
οτι σιγουρα κολλησε καμμια 500 και στοιχιζει χιλιαδες ευρω στον φορολογουμε δεν χρειαζεται πολυ μυαλο για να το καταλαβεις.
Το αλλο εαν ημουν η δεν ημουν δεν σε υποχρεωνει κανενας να το πιστεψεις.
-
don't speak
Εικασίες οι 500.perseus έγραψε: 29 Φεβ 2020, 23:31 οτι σιγουρα κολλησε καμμια 500 και στοιχιζει χιλιαδες ευρω στον φορολογουμε δεν χρειαζεται πολυ μυαλο για να το καταλαβεις.
- perseus
ναι .μπορει να ειναι 1500.
5 εκατομμύρια κόλλησε ρε. Μη μασάς που ο ιός κρατιέται σε τόσο χαμηλά επίπεδα μετάδοσης, ώστε στην πρώτη πεντάδα με τα κρούσματα να μπαίνει όχι χωρα αλλά ένα κρουαζιερόπλοιο. Άφησε τη φαντασία σου να οργιάσει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 219 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλιόσα
-
- 1 Απαντήσεις