!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Εγώ αύριο θα κάνω παπάδες(έκφραση είναι οι παπάδες ).
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Τί θα κάνεις; Εγώ σκέφτομαι να κάνω μια αραμπιάτα να ξεφύγουμε από τα κρέατα. Σήμερα έφαγα τα αβγά, μην πάνε χαμένα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Θα κάνω spare ribs με σως BBQ, πουρε γλυκοπατάτας και σαλάτα με ψητό ανανά.Cecily Anne έγραψε: 04 Μάιος 2021, 21:08Τί θα κάνεις; Εγώ σκέφτομαι να κάνω μια αραμπιάτα να ξεφύγουμε από τα κρέατα. Σήμερα έφαγα τα αβγά, μην πάνε χαμένα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Τα λατρεύω !!! Αν και τώρα δεν θέλω να βλέπω κρέας μπροστά μου αυτές τις μέρες !!! Αλλά γενικά είναι τεεεεελειο φαιNaida έγραψε: 04 Μάιος 2021, 21:11Θα κάνω spare ribs με σως BBQ, πουρε γλυκοπατάτας και σαλάτα με ψητό ανανά.Cecily Anne έγραψε: 04 Μάιος 2021, 21:08Τί θα κάνεις; Εγώ σκέφτομαι να κάνω μια αραμπιάτα να ξεφύγουμε από τα κρέατα. Σήμερα έφαγα τα αβγά, μην πάνε χαμένα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Δεν ήμουν ποτέ φαν του κρέατος , απ'΄τα περισσεύματα έφαγα λίγο. Με κάτι πατατάκια τη βγάζω απόψε , αλλά αύριο θα φτιάξω 2 ταψιά πίτσα.
Και εγώ τα λατρεύω! Να τα πετύχω κιόλας μόνο.Cecily Anne έγραψε: 04 Μάιος 2021, 21:18Τα λατρεύω !!! Αν και τώρα δεν θέλω να βλέπω κρέας μπροστά μου αυτές τις μέρες !!! Αλλά γενικά είναι τεεεεελειο φαιNaida έγραψε: 04 Μάιος 2021, 21:11Θα κάνω spare ribs με σως BBQ, πουρε γλυκοπατάτας και σαλάτα με ψητό ανανά.Cecily Anne έγραψε: 04 Μάιος 2021, 21:08
Τί θα κάνεις; Εγώ σκέφτομαι να κάνω μια αραμπιάτα να ξεφύγουμε από τα κρέατα. Σήμερα έφαγα τα αβγά, μην πάνε χαμένα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Naida έγραψε: 04 Μάιος 2021, 21:11Θα κάνω spare ribs με σως BBQ, πουρε γλυκοπατάτας και σαλάτα με ψητό ανανά.Cecily Anne έγραψε: 04 Μάιος 2021, 21:08Τί θα κάνεις; Εγώ σκέφτομαι να κάνω μια αραμπιάτα να ξεφύγουμε από τα κρέατα. Σήμερα έφαγα τα αβγά, μην πάνε χαμένα.
- Cecily Anne
ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ δεν κάνει να τρως πατατάκια!Στύγιος έγραψε: 04 Μάιος 2021, 21:19 Δεν ήμουν ποτέ φαν του κρέατος , απ'΄τα περισσεύματα έφαγα λίγο. Με κάτι πατατάκια τη βγάζω απόψε , αλλά αύριο θα φτιάξω 2 ταψιά πίτσα.
Cecily Anne έγραψε: 04 Μάιος 2021, 21:58ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ δεν κάνει να τρως πατατάκια!Στύγιος έγραψε: 04 Μάιος 2021, 21:19 Δεν ήμουν ποτέ φαν του κρέατος , απ'΄τα περισσεύματα έφαγα λίγο. Με κάτι πατατάκια τη βγάζω απόψε , αλλά αύριο θα φτιάξω 2 ταψιά πίτσα.
Πουρκουά;
- Cecily Anne
Αλάτια-πίεσηΣτύγιος έγραψε: 04 Μάιος 2021, 21:59Cecily Anne έγραψε: 04 Μάιος 2021, 21:58ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ δεν κάνει να τρως πατατάκια!Στύγιος έγραψε: 04 Μάιος 2021, 21:19 Δεν ήμουν ποτέ φαν του κρέατος , απ'΄τα περισσεύματα έφαγα λίγο. Με κάτι πατατάκια τη βγάζω απόψε , αλλά αύριο θα φτιάξω 2 ταψιά πίτσα.
Πουρκουά;![]()
Μια μικρή παρασπονδίαCecily Anne έγραψε: 04 Μάιος 2021, 22:00Αλάτια-πίεση
Τι συμβαίνει κύριος;Paris έγραψε: 04 Μάιος 2021, 21:54Naida έγραψε: 04 Μάιος 2021, 21:11Θα κάνω spare ribs με σως BBQ, πουρε γλυκοπατάτας και σαλάτα με ψητό ανανά.Cecily Anne έγραψε: 04 Μάιος 2021, 21:08
![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν έχεις ξανακούσει τέτοια με σάλτσα BBQ; που ζεις πτωχο μου πλάσμα;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ασε μας κουκλιτσα μου
ξεκινα να μαθεις να βραζεις σωστα τα μακαρονια κ ασε τα σπεαρ κ μπευμπυμπακ ριμπς κ τις μπαρμπεκιοσαλτσες για καμια αλλη ζωη
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 493 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-
- 0 Απαντήσεις