!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Στο σχολείο είχα καλούς θεολόγους. Μας μιλούσαν για όλες τις θρησκείες.
Κατά τα άλλα συμφωνώ.
Οι φιλόλογοι πάλι με την αρχαία ελληνική γραμματεία δίδασκαν τα αγαπημένα μου μαθήματα, παρότι προτίμησα τις θετικές επιστήμες.
Η φίλη μου πέρασε θεολογία αλλά προτίμησε την μαιευτική (από τις δεύτερες επιλογές στην τότε τρίτη δέσμη).
Κατά τα άλλα συμφωνώ.
Οι φιλόλογοι πάλι με την αρχαία ελληνική γραμματεία δίδασκαν τα αγαπημένα μου μαθήματα, παρότι προτίμησα τις θετικές επιστήμες.
Η φίλη μου πέρασε θεολογία αλλά προτίμησε την μαιευτική (από τις δεύτερες επιλογές στην τότε τρίτη δέσμη).
Φίλε έχω ακούσει το εξής καταπληκτικό πριν χρόνια σε σχολείο από συνάδελφο και φίλη της αγγλικής φιλολογίας :" έρχεστε κι εσείς οι φιλόλογοι και μας παίρνετε τις ώρες της Ιστορίας στις αναθέσεις".Antares έγραψε: 24 Μαρ 2025, 16:07 Στο σχολείο είχα καλούς θεολόγους. Μας μιλούσαν για όλες τις θρησκείες.
Κατά τα άλλα συμφωνώ.![]()
Επί της ουσίας, βαριέμαι...
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Αφού υπάρχουν οι ιστορικοί-αρχαιολόγοι και φυσικά οι φιλόλογοι. Κρίμα είναι για τα παιδάκια να τα διδάσκουν ιστορία οι αγγλικούδες. Απ' ότι θυμάμαι αυτές ούτε αγγλικά μας δίδασκαν (στο φροντιστήριο μάθαμε).Στύξ έγραψε: 25 Μαρ 2025, 14:03 Φίλε έχω ακούσει το εξής καταπληκτικό πριν χρόνια σε σχολείο από συνάδελφο και φίλη της αγγλικής φιλολογίας :" έρχεστε κι εσείς οι φιλόλογοι και μας παίρνετε τις ώρες της Ιστορίας στις αναθέσεις".![]()
![]()
Πάλι έφαγα γρήγορα και σε κακή στάση και φούσκωσα άσχημα 
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Πόνο στον αριστερό ώμο. Έχω βάλει επίθεμα. Αλλά με έχει σκίσει. Δεν μπορώ να σηκώσω το χέρι μου.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
βαλε ενα απο αυτα ποιυ καινε . τα λεοντος . νομιζω κανουν δουλεια .Πασιφάη έγραψε: 29 Μαρ 2025, 14:55 Πόνο στον αριστερό ώμο. Έχω βάλει επίθεμα. Αλλά με έχει σκίσει. Δεν μπορώ να σηκώσω το χέρι μου.
αυτα τα αγαπουλιστικα δε μπορω
Νομίζω πως (και) σήμερα θα την περάσω με ημικρανίες
Νοιώθω τόσο βαθύτατα λυπημένη
Γιατί τέτοια στεναχώρια βρε κοπελιά;Saturn έγραψε: 30 Μαρ 2025, 11:38 Νομίζω πως (και) σήμερα θα την περάσω με ημικρανίες
Χτύπα ένα παυσίπονο και βγες λίγο έξω να περπατήσεις.
Κυριακή σήμερα.
Yippie Kay Yay
Μα είπα, για τις ημικρανίες μου, νοιώθω βαθύτατα λυπημένη
Εσύ?
Εσύ?
Εγώ τί;
Δεν έχω καθόλου στεναχώριες.
(Νόμιζα ότι οι ημικρανίες σου και η στεναχώρια σου δεν συνδέονταν)
Δεν έχω καθόλου στεναχώριες.
(Νόμιζα ότι οι ημικρανίες σου και η στεναχώρια σου δεν συνδέονταν)
Yippie Kay Yay