Ο Φωτακος όμως τον κράζει ως ΑλβανόΡουμ έγραψε: 01 Οκτ 2019, 17:50Αυτο το κάνανε κι άλλοι μη αρβανιτεςGiorgos 574 έγραψε: 01 Οκτ 2019, 17:46Οτι εγκατέλειψε τον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα και πήγε με τους Τούρκους
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τελικα οι αρβανιτες ειναι Αλβανοί
-
Giorgos 574
Re: Τελικα οι αρβανιτες ειναι Αλβανοί
Βρε λέγε από που εισαι και ασε τα παραμυθιαGiorgos 574 έγραψε: 01 Οκτ 2019, 17:51Είπα και πριν ότι οι ανθρωποι είχαν ελληνική συνείδηση. Εντάξει είσαι άσχετη με το θέμα, μη μου τα ζαλιζεις!Juno έγραψε: 01 Οκτ 2019, 17:48Επίσης μάθε να κάνεις παραθέσεις, τρομάζεις τον κόσμο.Giorgos 574 έγραψε: 01 Οκτ 2019, 17:27
Τη συζήτηση μου με τον Καλαβρια για τους αδελφούς Ζάππα εννοούσα
Δώσε link του διαλόγου να γελάσω λίγο.
Και να ρωτήσω τώρα γιατί ό,τι και να διαβάσω οι ερωτήσεις είναι αυτές: αν οι αδελφοί Ζάππα από το Λάμποβο της Βορείου Ηπείρου, ήταν Αλβανοί γιατί έχτισαν το Ζάππειο στην Αθήνα και όχι στα Τίρανα; Γιατί πολέμησαν για ελεύθερη Ελλάδα και όχι για ελεύθερη Αλβανία; Γιατί χρηματοδότησαν την εκπαίδευση Ελλήνων, κατασκεύασαν παρθεναγωγεία και ορφανοτροφεία σε περιοχές με ελληνικό πληθυσμό και έκαναν δωρεές στην Εθνική Βιβλιοθήκη, την Ακαδημία Αθηνών, το Ωδείο, το Πολυτεχνείο, το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο και το Εθνικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και όχι των Τιράνων;
Και αν εσυ κοπέλα μου θεωρείς αυτό τον άνθρωπο γνήσιο απόγονο των αρχαίων Ελλήνων, παω πάσο!![]()
[img]https://i.postimg.cc/KztDJ9P9/1-CA ... .gif[/img]
Εμ τι να μην τον κραξει με αυτα που έκανεGiorgos 574 έγραψε: 01 Οκτ 2019, 17:53Ο Φωτακος όμως τον κράζει ως ΑλβανόΡουμ έγραψε: 01 Οκτ 2019, 17:50Αυτο το κάνανε κι άλλοι μη αρβανιτεςGiorgos 574 έγραψε: 01 Οκτ 2019, 17:46
Οτι εγκατέλειψε τον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα και πήγε με τους Τούρκους
-
Giorgos 574
Είπα ήδηΡουμ έγραψε: 01 Οκτ 2019, 17:54Βρε λέγε από που εισαι και ασε τα παραμυθιαGiorgos 574 έγραψε: 01 Οκτ 2019, 17:51Είπα και πριν ότι οι ανθρωποι είχαν ελληνική συνείδηση. Εντάξει είσαι άσχετη με το θέμα, μη μου τα ζαλιζεις!Juno έγραψε: 01 Οκτ 2019, 17:48
Επίσης μάθε να κάνεις παραθέσεις, τρομάζεις τον κόσμο.
Και να ρωτήσω τώρα γιατί ό,τι και να διαβάσω οι ερωτήσεις είναι αυτές: αν οι αδελφοί Ζάππα από το Λάμποβο της Βορείου Ηπείρου, ήταν Αλβανοί γιατί έχτισαν το Ζάππειο στην Αθήνα και όχι στα Τίρανα; Γιατί πολέμησαν για ελεύθερη Ελλάδα και όχι για ελεύθερη Αλβανία; Γιατί χρηματοδότησαν την εκπαίδευση Ελλήνων, κατασκεύασαν παρθεναγωγεία και ορφανοτροφεία σε περιοχές με ελληνικό πληθυσμό και έκαναν δωρεές στην Εθνική Βιβλιοθήκη, την Ακαδημία Αθηνών, το Ωδείο, το Πολυτεχνείο, το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο και το Εθνικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και όχι των Τιράνων;
Και αν εσυ κοπέλα μου θεωρείς αυτό τον άνθρωπο γνήσιο απόγονο των αρχαίων Ελλήνων, παω πάσο!![]()
[img]https://i.postimg.cc/KztDJ9P9/1-CA ... .gif[/img]![]()
![]()
Ε τωρα παιζουμε μου φαινεται
Όχι, είπες αυτήν εδώ τη βλακεία.Giorgos 574 έγραψε: 01 Οκτ 2019, 17:51Είπα και πριν ότι οι ανθρωποι είχαν ελληνική συνείδηση.Juno έγραψε: 01 Οκτ 2019, 17:48Επίσης μάθε να κάνεις παραθέσεις, τρομάζεις τον κόσμο.Giorgos 574 έγραψε: 01 Οκτ 2019, 17:27
Τη συζήτηση μου με τον Καλαβρια για τους αδελφούς Ζάππα εννοούσα
Spoiler
Giorgos 574 έγραψε: 01 Οκτ 2019, 16:59 Τέλος πάντων η συζήτηση ξεκίνησε για τους Λαμποβιωτες. Αυτοί Σκιπτάρ δεν αυτοαποκαλούνταν;
Ναι, δεν φοράει χιτώνα και χλαμύδα! Δίκιο έχεις!Giorgos 574 έγραψε: 01 Οκτ 2019, 17:51Εντάξει είσαι άσχετη με το θέμα, μη μου τα ζαλιζεις!
[img]https://i.postimg.cc/KztDJ9P9/1-CA ... .gif[/img]

How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
Giorgos 574
Όχι, έχει πεταχτά αυτάκια!Juno έγραψε: 01 Οκτ 2019, 17:57Όχι, είπες αυτήν εδώ τη βλακεία.Giorgos 574 έγραψε: 01 Οκτ 2019, 17:51Είπα και πριν ότι οι ανθρωποι είχαν ελληνική συνείδηση.Juno έγραψε: 01 Οκτ 2019, 17:48
Επίσης μάθε να κάνεις παραθέσεις, τρομάζεις τον κόσμο.
Και να ρωτήσω τώρα γιατί ό,τι και να διαβάσω οι ερωτήσεις είναι αυτές: αν οι αδελφοί Ζάππα από το Λάμποβο της Βορείου Ηπείρου, ήταν Αλβανοί γιατί έχτισαν το Ζάππειο στην Αθήνα και όχι στα Τίρανα; Γιατί πολέμησαν για ελεύθερη Ελλάδα και όχι για ελεύθερη Αλβανία; Γιατί χρηματοδότησαν την εκπαίδευση Ελλήνων, κατασκεύασαν παρθεναγωγεία και ορφανοτροφεία σε περιοχές με ελληνικό πληθυσμό και έκαναν δωρεές στην Εθνική Βιβλιοθήκη, την Ακαδημία Αθηνών, το Ωδείο, το Πολυτεχνείο, το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο και το Εθνικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και όχι των Τιράνων;Ξεχνάς, να το τσεκάρεις.Spoiler
Giorgos 574 έγραψε: 01 Οκτ 2019, 16:59 Τέλος πάντων η συζήτηση ξεκίνησε για τους Λαμποβιωτες. Αυτοί Σκιπτάρ δεν αυτοαποκαλούνταν;
Ναι, δεν φοράει χιτώνα και χλαμύδα! Δίκιο έχεις!Giorgos 574 έγραψε: 01 Οκτ 2019, 17:51Εντάξει είσαι άσχετη με το θέμα, μη μου τα ζαλιζεις!
![]()
![]()
-
Giorgos 574
Για τους Λαμποβιωτες έβαλα ερωτηματικό δε το είπα στα σίγουρα. Περίμενω να μου πει ο Καλαβρια πως αυτοπροσδιορίζονται στα αλβανικά
Ινιοχος με πεταχτά αυτιάGiorgos 574 έγραψε: 01 Οκτ 2019, 17:58Όχι, έχει πεταχτά αυτάκια!Juno έγραψε: 01 Οκτ 2019, 17:57Όχι, είπες αυτήν εδώ τη βλακεία.Ξεχνάς, να το τσεκάρεις.Spoiler
![]()
![]()

Γιωργη μαλλον τρολλάρεις ετσι;;;
-
Giorgos 574
Καλαβρια αυτό το είπα εγώ;
“Οτι να ναι ...ποτε ακριβως ημαστα ενα;;;
Δευτερον Αλβανοι Ελληνες και Βουλγαροι ειναι τρεις πολυ διαφορετικοι φυσιογνωμικα λαοι .”
“Οτι να ναι ...ποτε ακριβως ημαστα ενα;;;
Δευτερον Αλβανοι Ελληνες και Βουλγαροι ειναι τρεις πολυ διαφορετικοι φυσιογνωμικα λαοι .”
Είναι το "δεν" στην ερώτηση που δείχνει πού το πας. Τόσα χρόνια στην Ελλάδα μπρε και ελληνικά δεν έμαθες.Giorgos 574 έγραψε: 01 Οκτ 2019, 18:00 Για τους Λαμποβιωτες έβαλα ερωτηματικό δε το είπα στα σίγουρα. Περίμενω να μου πει ο Καλαβρια πως αυτοπροσδιορίζονται στα αλβανικά
Τέλος πάντων κανένας Αλβανός εθνικός ευεργέτης υπήρξε ή μπα;
Όλοι οι Ηπειρώτες να είναι Έλληνες εθνικοί ευεργέτες, σημαίνει κάτι.
Αν εσύ το μεταφράζεις πως είχαν ελληνική εθνική συνείδηση ενώ δήθεν έπρεπε να έχουν αλβανική, κρίμα. Γιατί δεν είχαν αλβανική, ντρέπονταν για την Αλή Πασά;
Ξέρεις υπάρχει και πιο απλή απάντηση: ήταν Έλληνες. Τόσο απλό.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
Giorgos 574
Όχι δεν θα έπρεπε να έχουν αλβανική συνείδηση. Οκ;
Υπήρξαν αλβανόφωνοι χριστιανοί που αυτοπροσδιορίστηκαν έτσι χωρίς να έχουν αλβανική συνείδηση. Υπέθεσα το ίδιο και τους Λαμποβιωτες. Μπορεί και να έκανα λάθος
Υπήρξαν αλβανόφωνοι χριστιανοί που αυτοπροσδιορίστηκαν έτσι χωρίς να έχουν αλβανική συνείδηση. Υπέθεσα το ίδιο και τους Λαμποβιωτες. Μπορεί και να έκανα λάθος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Giorgos 574 την 01 Οκτ 2019, 18:16, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Αυτοπροσδιορίζεσαι ως Αλβανός αυτόν το μήνα; Γιατί τα δικά σου δεν είναι και τόσο πεταχτά.Giorgos 574 έγραψε: 01 Οκτ 2019, 17:58Όχι, έχει πεταχτά αυτάκια!Juno έγραψε: 01 Οκτ 2019, 17:57Ναι, δεν φοράει χιτώνα και χλαμύδα! Δίκιο έχεις!Giorgos 574 έγραψε: 01 Οκτ 2019, 17:51Εντάξει είσαι άσχετη με το θέμα, μη μου τα ζαλιζεις!
![]()
![]()

-
Giorgos 574
Λέει ότι τα ελληνικά τα μαθαίνανε μόνο οι άντρες για να ξενιτευονται ενω η μητρική [εγχωρια] γλωσσα τους ήταν τα αλβανικά. Έτσι μπορεί να έγιναν δίγλωσσοι.Ρουμ έγραψε: 01 Οκτ 2019, 17:49Κείμενα με ξεκάθαρο πολιτικο περιεχόμενο [ βλεπε ποιος το γραψε και σε ποια χρονολογία]
δεν ειναι να τα περνεις σοβαρα...
καλυτερα να περνεις το πως εδρασε ο Ζαππας και οχι τι γραψανε αλλοι για αυτόν.
Μια και είπες Λαμποβο του Ζάππα...
η πηγη λεει οτι μαθανε τα ελληνικα λογω ξενιχτιας ενω ηταν ..διγλωσσοι ..
αφου ως και σήμερα τραγουδανε ηπειρωτικα τραγούδια και στα αρβανιτικα και στα ρωμέικα
Το θέμα ειναι οτι τραγουδανε ηπειρωτικα πραγμα που δεν θα δεις στο διπλανό ΚουρβελέσιGiorgos 574 έγραψε: 01 Οκτ 2019, 18:22Λέει ότι τα ελληνικά τα μαθαίνανε μόνο οι άντρες για να ξενιτευονται ενω η μητρική [εγχωρια] γλωσσα τους ήταν τα αλβανικά. Έτσι μπορεί να έγιναν δίγλωσσοι.Ρουμ έγραψε: 01 Οκτ 2019, 17:49Κείμενα με ξεκάθαρο πολιτικο περιεχόμενο [ βλεπε ποιος το γραψε και σε ποια χρονολογία]
δεν ειναι να τα περνεις σοβαρα...
καλυτερα να περνεις το πως εδρασε ο Ζαππας και οχι τι γραψανε αλλοι για αυτόν.
Μια και είπες Λαμποβο του Ζάππα...
η πηγη λεει οτι μαθανε τα ελληνικα λογω ξενιχτιας ενω ηταν ..διγλωσσοι ..
αφου ως και σήμερα τραγουδανε ηπειρωτικα τραγούδια και στα αρβανιτικα και στα ρωμέικα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ρουμ την 01 Οκτ 2019, 18:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση