Και δεν εχει και πυρομαχικα για να μπει στη γαζα. Στη δυση υπαρχει ελλειψη πυρομαχικων 155 mm που ειναι απαραιτητα για εναν τετοιο πολεμοΚόκκορας έγραψε: 08 Οκτ 2023, 02:13 δεν μπορω να καταλαβω ομως τι πολεμο θα κηρυξει το ισραηλ; τι ακριβως θα κυνηγησει που και πως θα το βρει;
δεν ακουγεται καθολου ευκολο
δεν υπαρχει συντεταγμενος εχθρος,βαρανε και φευγουν και αντε βρες τους αναμεσα σε 2 εκατομμυρια εχθρικα διακειμενους παλαιστινιους σε εναν χωρο σπιρτοκουτο
θλιβερη η μοιρα των αμαχων και των δολοφονηθεντων
εντωμεταξυ καποια διδαγματα ισως βγαλαν και κατι εγκεφαλοι στην κυβερνηση τη δικη μας!αν οχι και τωρα ποτε;
ολο αυτο το χθεσινο μετα τα οσα προκαλεσαν οι αζεροτουρκοι υπο την ανοχη της δυσης στο αρτσαχ/καραμπαχ
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
- Υδράργυρος
Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
-
talaipwros
Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
σιγα μην γινει πολεμος διαρκειας ...
https://imgur.com/a/XZAkiDW
"I want to say one thing: HAMAS has opened the gates of hell in the Gaza Strip. HAMAS has made a decision and will be held accountable and will pay for its actions," says the military officer in the video.
Israeli Defense Minister Yoav Galant stated: "What happened before will never happen again. We will change the situation in Gaza for the next 50 years. I was the commander of the Southern District in the army, we broke the backbone of HAMAS until politicians stopped us. This will never happen again.
"I want to say one thing: HAMAS has opened the gates of hell in the Gaza Strip. HAMAS has made a decision and will be held accountable and will pay for its actions," says the military officer in the video.
Israeli Defense Minister Yoav Galant stated: "What happened before will never happen again. We will change the situation in Gaza for the next 50 years. I was the commander of the Southern District in the army, we broke the backbone of HAMAS until politicians stopped us. This will never happen again.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Dwarven Blacksmith
Είχε Γερμανική υπηκοότητα αλλά και Ισραηλινή, στο Ισραήλ έμενε.nostromos έγραψε: 08 Οκτ 2023, 01:53 Γερμανια σημερα ... στο μεταξυ το η νεκρη κοπελα που περιφερανε ημιγυμνη ηταν Γερμανιδα που πηγε σε ρειβ παρτυ ...
- Υδράργυρος
Και που θα βρουν τα πυρομαχικα για να ισοπεδωσουν τη γαζα; η δυση τα εχει ριξει ολα στην ουκρανια.Saturn έγραψε: 08 Οκτ 2023, 02:16Πρώτον, απλά θα ισοπεδώσουν τη ΓάζαΚόκκορας έγραψε: 08 Οκτ 2023, 02:13 δεν μπορω να καταλαβω ομως τι πολεμο θα κηρυξει το ισραηλ; τι ακριβως θα κυνηγησει που και πως θα το βρει;
δεν υπαρχει συντεταγμενος εχθρος,βαρανε και φευγουν και αντε βρες τους αναμεσα σε 2 εκατομμυρια εχθρικα διακειμενους παλαιστινιους σε εναν χωρο σπιρτοκουτο
εντωμεταξυ καποια διδαγματα ισως βγαλαν και κατι εγκεφαλοι στην κυβερνηση τη δικη μας!αν οχι και τωρα ποτε;
ολο αυτο το χθεσινο μετα τα οσα προκαλεσαν οι αζεροτουρκοι υπο την ανοχη της δυσης στο αρτσαχ/καραμπαχ
Δεύτερον, αυτό το τελευταίο το ρωτάς για να γελάσουμε;![]()
Γιατι νομιζεις οτι και αυτοι ξεκινησαν τωρα;
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
δεν μπορουν να ισοπεδωσουν την γαζα saturn
καταρχας αν βαρανε επι δικαιων αδικων θα ξεσηκωθουν αραβικα κρατη κ.λπ θα γινει το σωσε και συμμαχοι θα βρεθουν σε πολυ δυσκολη θεση δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα
μετα αν πανε σε χερσαια εισβολη το πραγμα δεν ακουγεται καθολου μα καθολου ευκολο!και ποιος θα ειναι ο στοχος; που θα τον βρουνε,πως εκει μεσα; τι αντισταση θα βρουν; μου ακουγεται βουνο ολο αυτο!
αρα το πιο οκ θα ειναι αεροπορικες εισβολες,αλλα τι να χτυπησουν που δεν εχει χτυπηθει ; και φυσικα αν πανε σε αεροπορικες μονο θα φανουν αδυναμοι εννοω ως κρατος,οτι δεν μπορουν να αντιδρασουν αποτελεσματικα σε τρομοκρατικες επιθεσεις
ειναι πολυ δυσκολη η επιλογη!
εγω εχω στενοχωρηθει πολυ με τις χθεσινες εικονες,δεν παει η καρδια μου να γραψω κατι,και αυτα τα τελευταια που εγραψα με το ζορι
ειναι θλιβερες οι καταστασεις
καταρχας αν βαρανε επι δικαιων αδικων θα ξεσηκωθουν αραβικα κρατη κ.λπ θα γινει το σωσε και συμμαχοι θα βρεθουν σε πολυ δυσκολη θεση δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα
μετα αν πανε σε χερσαια εισβολη το πραγμα δεν ακουγεται καθολου μα καθολου ευκολο!και ποιος θα ειναι ο στοχος; που θα τον βρουνε,πως εκει μεσα; τι αντισταση θα βρουν; μου ακουγεται βουνο ολο αυτο!
αρα το πιο οκ θα ειναι αεροπορικες εισβολες,αλλα τι να χτυπησουν που δεν εχει χτυπηθει ; και φυσικα αν πανε σε αεροπορικες μονο θα φανουν αδυναμοι εννοω ως κρατος,οτι δεν μπορουν να αντιδρασουν αποτελεσματικα σε τρομοκρατικες επιθεσεις
εγω εχω στενοχωρηθει πολυ με τις χθεσινες εικονες,δεν παει η καρδια μου να γραψω κατι,και αυτα τα τελευταια που εγραψα με το ζορι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 08 Οκτ 2023, 02:24, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ενταξει τοτε νομιμος στοχος ... φταιει που πηγε σε ρειβ παρτυDwarven Blacksmith έγραψε: 08 Οκτ 2023, 02:20Είχε Γερμανική υπηκοότητα αλλά και Ισραηλινή, στο Ισραήλ έμενε.nostromos έγραψε: 08 Οκτ 2023, 01:53 Γερμανια σημερα ... στο μεταξυ το η νεκρη κοπελα που περιφερανε ημιγυμνη ηταν Γερμανιδα που πηγε σε ρειβ παρτυ ...
Ελα αγορι μου παρε οδηγιες απο την IDF λενε που να απομακρυνθουνnostromos έγραψε: 08 Οκτ 2023, 02:20 σιγα μην γινει πολεμος διαρκειας ...
Τα ιδια και τα ιδια μια ζωη τελικα
https://twitter.com/AvichayAdraee/statu ... 7230620908
Εσύ λες οτι δεν έχουν πυρομαχικά, ο υπουργός άμυνας του Ισραήλ παραπάνω λέει οτι φταίνε οι πολιτικοί που σταμάτησαν την δουλειά των στρατιωτικών, εγώ λέω οτι μας δουλεύουν όλους ψιλό γαζί και μάλιστα πολύ θεατράλε είναι όλο αυτό που γίνεται και από τις δυο πλευρέςΥδράργυρος έγραψε: 08 Οκτ 2023, 02:20Και που θα βρουν τα πυρομαχικα για να ισοπεδωσουν τη γαζα; η δυση τα εχει ριξει ολα στην ουκρανια.Saturn έγραψε: 08 Οκτ 2023, 02:16Πρώτον, απλά θα ισοπεδώσουν τη ΓάζαΚόκκορας έγραψε: 08 Οκτ 2023, 02:13 δεν μπορω να καταλαβω ομως τι πολεμο θα κηρυξει το ισραηλ; τι ακριβως θα κυνηγησει που και πως θα το βρει;
Δεύτερον, αυτό το τελευταίο το ρωτάς για να γελάσουμε;![]()
Γιατι νομιζεις οτι και αυτοι ξεκινησαν τωρα;
Και για πες μου σε παρακαλώ, καλά με το δικαστικό σώμα εκεί στο Ισραήλ, τον στρατό γιατί και πώς τον σταμάτησε ο συντηρητικός Μπιμπι;
Δεν τα ξέρω κι ολας τα εσωτερικά του Ισραηλ
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Όχι, ήταν ένα άλλο βίντεο που περιφέρανε τη νεκρή και βιασμένη.Υδράργυρος έγραψε: 08 Οκτ 2023, 02:15Γιατι; επειδη κανουν διαδηλωση υπερ της παλαιστινης;Exodus έγραψε: 08 Οκτ 2023, 02:08Μόνο κάψτε τους. Ζωντανούς όλους.nostromos έγραψε: 08 Οκτ 2023, 01:53 Γερμανια σημερα ... στο μεταξυ το η νεκρη κοπελα που περιφερανε ημιγυμνη ηταν Γερμανιδα που πηγε σε ρειβ παρτυ ...
https://twitter.com/Terror_Alarm/status ... 0332650966
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Στρατιωτικά δεν είμαι σε θέση να κρίνω πώς μπορεί να το κάνουν,οκ.Κόκκορας έγραψε: 08 Οκτ 2023, 02:21 δεν μπορουν να ισοπεδωσουν την γαζα saturn
Αλλά δεν κολλάνε όλα αυτά τα πράγματα. Και βγαίνουν και φωνάζουν οι ίδιοι οι Ισραηλινοί πως θα τους εξαφανίσουν για τα επόμενα 50 χρόνια. Τέτοιες απειλές μπορεί να δίνουν οι μαχητές του φόρουμ, τα σοβαρά υποτίθεται κράτη, δεν πετάνε τέτοια μεγαλειώδη αν δεν έχουν κάτι κατα νου...
Ναι, είναι φρικιαστικά ολα αυτά που συμβαίνουν. Τέρμα φρίκη.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Παντως οι Πυραυλικες επιθεσεις δεν εχουν σταματησει συνεχιζουν κανονικα....
https://twitter.com/ME_Observer_/status ... 0770631040
https://twitter.com/ME_Observer_/status ... 0770631040
- Dwarven Blacksmith
Δεν ήταν νόμιμος στόχος, που και να ήταν δεν θα δικαιολογούσε να της φερθούν έτσι τα κτήνη.nostromos έγραψε: 08 Οκτ 2023, 02:22ενταξει τοτε νομιμος στοχος ... φταιει που πηγε σε ρειβ παρτυDwarven Blacksmith έγραψε: 08 Οκτ 2023, 02:20Είχε Γερμανική υπηκοότητα αλλά και Ισραηλινή, στο Ισραήλ έμενε.nostromos έγραψε: 08 Οκτ 2023, 01:53 Γερμανια σημερα ... στο μεταξυ το η νεκρη κοπελα που περιφερανε ημιγυμνη ηταν Γερμανιδα που πηγε σε ρειβ παρτυ ...![]()
Αλλά το "Γερμανίδα τουρίστρια" είναι λάθος, ήταν έποικος από τη Γερμανία.
να ηταν μονο αυτοExodus έγραψε: 08 Οκτ 2023, 02:26Όχι, ήταν ένα άλλο βίντεο που περιφέρανε τη νεκρή και βιασμένη.
https://twitter.com/SebGorka/status/1710752759337635883
Άρα καλά έπαθε.Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Οκτ 2023, 02:20Είχε Γερμανική υπηκοότητα αλλά και Ισραηλινή, στο Ισραήλ έμενε.nostromos έγραψε: 08 Οκτ 2023, 01:53 Γερμανια σημερα ... στο μεταξυ το η νεκρη κοπελα που περιφερανε ημιγυμνη ηταν Γερμανιδα που πηγε σε ρειβ παρτυ ...
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 39 Απαντήσεις
- 1362 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
-
- 9 Απαντήσεις