!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΝΒΑ

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
Daje

Re: ΝΒΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Mιλαγα με εναν αμερικανο αυτες τις μερες που ειχε ερθει στην Ελλαδα, ο οποιος ειναι συμπατριωτης του Λεμπρον...
Αφου του εξηγησα ευγενικα και με επιχειρηματα (για να μην χαλασουμε και τις καρδιες μας κι'ολας γιατι τον εβλεπα οτι εβγαζαν σπιθες τα ματια του οταν μιλουσε για το χοντρο...) οτι θεωρω τον λεμπρον κωλοφαρδο και σε καθε περιπτωση κατωτερο του ΚD, αρχισε να μου λεει κατι τρελα οτι ο χοντρος ειναι καλυτερος ανθρωπος, οτι εχει προσφερει πολλα για την "comunity" ενω ο KD ειναι δραχμοφονιας και κατι τετοια...
Σε καποια φαση του ειπα οτι ο λεμπρον ειναι ο Τσιτουμ της Δαφνης, you know Tsitum κλπ και με κοιταζε με γουρλωμενα τα ματια.
Τι να του πεις. Αμερικανακι.

Μετα μιλουσαμε για τον Τραμπ και μου ελεγε κανε ενα search να δεις τι φωτογραφιες κυκλοφορουν στο διαδικτυο για τη συζυγο του, ενω ο Obama ειχε class.....
Αυτοι ειναι οι ιδιοι που υποστηριζουν οτι ο λεμπρον ειναι κατι εξαιρετικο.
Δεν εχω να προσθεσω κατι παραπανω.
Με αυτους τους τυπους αντιδιαλεγομαι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Daje την 27 Δεκ 2018, 14:41, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Γκιώνης
Phorum.gr user: Γκιώνης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γκιώνης »

Chilloutbuddy έγραψε: 27 Δεκ 2018, 14:13
Γκιώνης έγραψε: 27 Δεκ 2018, 13:41 Σίγουρα υπάρχει ο παράγοντας νοσταλγία που λέει κι ο τσιλ,το ΝΒΑ πάντως έχει γίνει πολύ soft τώρα πια.Όλο το επίπεδο είναι πιο χαμηλά,γι'αυτό και οι σταρ του σήμερα δε συγκρίνονται με τους παλιούς,γι'αυτό και δε θα ξαναβγεί άλλος σαν τον AIR.Σκέψου το,ήταν ο καλύτερος των καλύτερων στην καλύτερη εποχή.
Δεν είναι χαμηλότερο το επίπεδο, το μπάσκετ είναι πολύ πιό ουσιώδες και επιστημονικό τώρα. Οι παίχτες και οι ομάδες πετυχαίνουν περισσότερα με λιγότερη προσπάθεια.
Επίτρεψέ μου να διαφωνώ φίλτατε,ίσα ίσα έχει χαθεί ο χαρακτήρας,έχει γίνει μια άνοστη σούπα.Κάποτε θα θυμάσαι υπήρχε ο τίτλος του καλύτερου 6ου παίκτη που τον κέρδιζαν παικταράδες,πες μου αν έχει αξία τώρα που οι ομάδες έχουν κανα δυο ονόματα και όλοι οι υπόλοιποι είναι ρολίστες.
Γενικά το ταλέντο λείπει,τρανταχτό παράδειγμα το ότι το ΝΒΑ έχει γεμίσει ευρωπαίους αμφιβόλου αξίας (εξαίρεση ο γιάνναρος).
Γραμματέας του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

Γκιώνης έγραψε: 27 Δεκ 2018, 14:31 Επίτρεψέ μου να διαφωνώ φίλτατε,ίσα ίσα έχει χαθεί ο χαρακτήρας,έχει γίνει μια άνοστη σούπα
Άλλο αυτό, αλλά και εκεί περι ορέξεως είναι λίγο

Παλιά είχε πολύ ντούπου ντούπου με τη μπάλα, άντε να την ανεβάσουμε πάνω να τη δώσουμε στον καλό να πάει ένας εναντίον ενός.
Και ζμπρωξίδι, ξύλο, ντάξει μαλακίες.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
Daje

Γκιώνης έγραψε: 27 Δεκ 2018, 14:31
Chilloutbuddy έγραψε: 27 Δεκ 2018, 14:13
Γκιώνης έγραψε: 27 Δεκ 2018, 13:41 Σίγουρα υπάρχει ο παράγοντας νοσταλγία που λέει κι ο τσιλ,το ΝΒΑ πάντως έχει γίνει πολύ soft τώρα πια.Όλο το επίπεδο είναι πιο χαμηλά,γι'αυτό και οι σταρ του σήμερα δε συγκρίνονται με τους παλιούς,γι'αυτό και δε θα ξαναβγεί άλλος σαν τον AIR.Σκέψου το,ήταν ο καλύτερος των καλύτερων στην καλύτερη εποχή.
Δεν είναι χαμηλότερο το επίπεδο, το μπάσκετ είναι πολύ πιό ουσιώδες και επιστημονικό τώρα. Οι παίχτες και οι ομάδες πετυχαίνουν περισσότερα με λιγότερη προσπάθεια.
Επίτρεψέ μου να διαφωνώ φίλτατε,ίσα ίσα έχει χαθεί ο χαρακτήρας,έχει γίνει μια άνοστη σούπα.Κάποτε θα θυμάσαι υπήρχε ο τίτλος του καλύτερου 6ου παίκτη που τον κέρδιζαν παικταράδες,πες μου αν έχει αξία τώρα που οι ομάδες έχουν κανα δυο ονόματα και όλοι οι υπόλοιποι είναι ρολίστες.
Γενικά το ταλέντο λείπει,τρανταχτό παράδειγμα το ότι το ΝΒΑ έχει γεμίσει ευρωπαίους αμφιβόλου αξίας (εξαίρεση ο γιάνναρος).
Ξερεις γιατι συμβαινει αυτο?
Απανταω σε σενα γιατι δειχνεις να καταλαβαινεις απο το τοπι.
Οχι οτι ο Chil δεν ξερει, απλα εχουν βουλωσει οι μπασκετικες του αρτηριες απο το πολυ φυστικοβουτυρο και δεν ειναι αντικειμενικος...

Γιατι το Νba πλεον ειναι ΜΟΝΟ business.
Business ηταν και παλια, αλλα πλεον, με την παροδο του χρονου, το προιον τελειοποιηθηκε απο πλευρας μαρκετιν και σκοτωσε καθε ειδος ρομαντισμου που ηταν και η κινητηριος δυναμη για την παραγωγη πραγματικων ιερων τερατων.
Ειναι σαν τα πιτσιρικια του σημερα στο Ελληνικο μπασκετ που αλλαζουν 2-3 ομαδες πριν εηλικιωθουν γιατι πλεον οι συλλογοι τους πιεζουν για αποτελεσματα ακομα και στα παιδικοεφηβικα! (μπας και παρουν καλο λεφτο απο μεταγραφη), ενω παλαιοτερα ξεκιναγες πχ. στο Περιστερι και εμενες εκει μεχρι το 1ο σου συμβολαιο.
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

Γκιώνης έγραψε: 27 Δεκ 2018, 14:31 Γενικά το ταλέντο λείπει,τρανταχτό παράδειγμα το ότι το ΝΒΑ έχει γεμίσει ευρωπαίους αμφιβόλου αξίας (εξαίρεση ο γιάνναρος).
Είχε πολύ σαπίλα το ΝΒΑ παλιά που δεν είχε Ευρωπαίους. Μην κοιτάς μόνο το Μάτζικ και τον Τζόρνταν, είχε και ένα σωρό ξυλοκόπους, ειδικά ψηλούς.
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

Daje έγραψε: 27 Δεκ 2018, 14:39 Απανταω σε σενα γιατι δειχνεις να καταλαβαινεις απο το τοπι.
Οχι οτι ο Chil δεν ξερει, απλα εχουν βουλωσει οι μπασκετικες του αρτηριες απο το πολυ φυστικοβουτυρο και δεν ειναι αντικειμενικος...
LOL λες ρε πστ μου να έχω πάθει τέτοια ζημιά; :lol:
Δεν αποκλείεται, μόνο φυστικοβούτυρο-μπολ βλέπω τελευταία.

Πάντως αυτό που λες για τις μπίζνες είναι αλήθεια, το έχουνε γαμήσει. Παρεμβαίνουν στους κανόνες, στους διαιτητές, στις μεταγραφές, παντού.
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

Chilloutbuddy έγραψε: 27 Δεκ 2018, 11:11
Αυτό το θεματάκι με τον Τζόκιτς έχει συζητηθεί πολύ γιατί ο τύπος είναι εξαίρεση. Με κάποιο τρόπο ο συγκεκριμένος παίχτης γράφει πολύ καλά αμυντικά στατιστικά παρόλο που είναι μπακλαβάς όρθιος, όταν μπαίνει στο παιχνίδι απλά η ομάδα του σταματάει να μπάζει τόσο πολύ στην άμυνα και κανείς δε μπορεί να εξηγήσει ακριβώς γιατί. Αλλά είναι πραγματικό καταγεγραμμένο γεγονός, ο τύπος είναι καλός αμυντικός έτσι απλά με τις τοποθετήσεις του.
μια εξηγηση ειναι οτι ο βασιλικος σκεμπες του Jokic κλεινει πολλους διαδρομους στην αμυνα :003:

Εικόνα
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας »

προπονειται σκληρα βλεπω :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 27 Δεκ 2018, 21:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Γκιώνης
Phorum.gr user: Γκιώνης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γκιώνης »

Φίλε daje έχω παίξει μπάσκετ στα παιδικά - εφηβικά μου χρόνια δεκαετία 90, όταν ακόμα το μπάσκετ ήταν βασιλιάς των σπορ.Έχω φάει τα νιάτα μου στην αλάνα με τις 4 μπασκέτες δίπλα στους συμμαχικούς τάφους επί της οδού Λαγκαδά στη Θεσ/νικη,την οποία αλάνα μετά την παρακμή του μπάσκετ* τη γκρέμισαν για να κάνουν μάντρα αυτοκινήτων.και δόξα τω Γιαραμπή αξιώθηκα να δω το θεό του μπάσκετ ζωντανά να γράφει την ιστορία -έστω και σε περιγραφή Χάρη Αλευρόπουλου.
Οπότε,ναι,ξέρω από μπάσκετ και ομολογώ ότι τρόμαξα σχεδόν στη σκέψη του πόσο πολύ συμφωνώ** μαζί σου για το ψέμα που λέγεται Στέφεν Κάρι.όσοι ξέρουν από σπυριάρα μπάλα ξέρουν ότι είναι άθλημα για ψηλούς.λήξις.και γι'αυτό και ο Γιάνναρος θα τους γαμήσει τα πρέκια όλους τα επόμενα δέκα και βάλε χρόνια.

*Για το ΝΒΑ η περίοδος μετά τη δεύτερη αποχώρηση του MJ,για Ευρώπη μετά και τη διάσπαση σε uleb και ευρωλίγκα

** Βάλε δες ξανά τον ημιτελικο του '94 γαυρο-βάζελο το Ράμπο σε άμυνα σεμινάριο overplay πάνω στο γκάνγκστερ
Γραμματέας του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας »

απετυχε το πειραμα αμερικανος προπονητης σε ευρωπαικη ομαδα,απολυθηκε ο λαρι μπραουν
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

Γκιώνης έγραψε: 27 Δεκ 2018, 19:48 Φίλε daje έχω παίξει μπάσκετ στα παιδικά - εφηβικά μου χρόνια δεκαετία 90, όταν ακόμα το μπάσκετ ήταν βασιλιάς των σπορ.
Νταξει νέος είσαι, εγώ αρχές 90 σταμάτησα να παίζω αντρικό γιατί ήθελα να τελειώσω πανεπιστήμιο :003:

Πιστεύω ο καθένας πρέπει να βρει το δικό του τρόπο να ξεπεράσει τη νοσταλγία του και να κρίνει τα πράγματα αντικειμενικά, γιατί αν τα κρίνεις με το μάτι καμμιά φορά σε ξεγελάνε. Αν εμβαθύνεις στα νούμερα θα δεις ότι το μπάσκετ έχει προχωρήσει συνολικά, οι ομάδες και οι παίκτες παίζουν πιό αποτελεσματικά και λιγότερους ηρωϊσμούς γιατί έχουν εντοπίσει και εστιάσει σε αυτά που κάνουν τη μεγαλύτερη ζημιά στον αντίπαλο.

Το ντούπου ντούπου ένας εναντίον ενός του '90 δεν ήταν αποτελεσματικό μπάσκετ.
Άβαταρ μέλους
Daje

Ναι ειναι μπασκετ το πανω κατω 800.000 φορες, 100 εκατομμυρια καλαθια με ανυπαρκτες αμυνες και αγωνες που στα 3 απο τα 4 δεκαλεπτα χρησιμευουν μονο για διαφημισεις και για να φουσκωνουν τα στατιστικα...
Αυτο δεν ειναι μπασκετ. Αυτο ειναι τσιρκο.
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

Daje έγραψε: 28 Δεκ 2018, 02:21 Ναι ειναι μπασκετ το πανω κατω 800.000 φορες, 100 εκατομμυρια καλαθια με ανυπαρκτες αμυνες και αγωνες που στα 3 απο τα 4 δεκαλεπτα χρησιμευουν μονο για διαφημισεις και για να φουσκωνουν τα στατιστικα...
Αυτο δεν ειναι μπασκετ. Αυτο ειναι τσιρκο.
Tη δεκαετία του '80 το ΝΒΑ είχε ακόμα περισσότερες επιθέσεις και εκατομμύρια καλάθια απ'ότι σήμερα. Απλά εσύ ξεκίνησες να παρακολουθείς μετά και η δεκαετία του 90 έγινε στο μυαλό σου ο χρυσός κανόνας με τον οποίο συγκρίνεις. Αυτό είναι νορμάλ και μη σε ανησυχεί, απλά ξεπέρασέ το :D

Οι άμυνες του 90 δεν ήταν καθόλου αποτελεσματικές σε σύγκριση με την ενέργεια που έπρεπε να καταβάλεις και τις θυσίες που έπρεπε να κάνεις. Υπήρχαν φοβεροί παίχτες τους οποίους δε μπορούσες να παίξεις καθόλου γιατί δεν είχαν το σώμα για παίζουν αγκωνιές και να σπρώχνουν όλο το βράδυ εκείnα τα βόδια που παίζανε τότε. Εσύ θυμάσαι τον Μπερντ και τον Μάτζικ, αλλά έχεις ξεχάσει τους παίχτες τύπου Ήτον και Τράκτορ Τρέϊλορ που δε μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους και τους τρώγαμε στη μάπα όλο το βράδυ. Aυτοί δε θα επιβίωναν ούτε δευτερόλεπτο σήμερα, το παιχνίδι είναι πολύ πιό τεχνικό.

Οι άμυνες σήμερα είναι πιό έξυπνες και πιό αποτελεσματικές, απαγορεύεις συγκεκριμένα σούτ και σπρώχνεις την επίθεση προς τα σουτ που θέλεις εσύ, το οποίο είναι καλυτερο απ'το να προσπαθείς να τους δείρεις όλους και να σταματήσεις τα πάντα.
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

Mα να μη μπορούν αυτοί οι Μπακς να φάνε μια διδακτική πούτσα να βγει κι ο Κωστής από κει που κρύβεται :a040:
Άβαταρ μέλους
lafkiotis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lafkiotis »

Εγω παντως τον τουρκο θα τον ειχα μπουκετιασει να του κατεβασω και το αλλο φρυδι.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."

"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”