Χαιρομαι που σου αρεσει, σε ζηλευω κιολας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
The Lord of the Rings Amazon series
Re: The Lord of the Rings Amazon series
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
-
talaipwros
Η επόμενη σεζόν θα σου αρέσει και εσένα
εξίσου θαρρώ.
Εμένα είπαμε γιατί με άρεσε ε... Μη λέμε τα ίδια...
Αυτή η γκαλ βγάζει μια σούπερ προστυχιά μπάη δε γουέη, τα σιγανά ποταμάκια που λέμε...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Έχει δικά του σχέδια λαίμαι.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 21 Οκτ 2022, 13:06 λοιπόν, είδα το ότσο μόλις. επιτέλους τα αχρηστοανίκανοαπάλευτα χόμπιτ κάνανε κάτι χρήσιμο (και σχετικά ρεαλιστικό, με όρους d&d) ώστε να προχωρήσει η ιστορία. Σίγουρα είναι στα τοπ 3 σόδεια της σειράς μέχρι τώρα. Αν και ακόμη δεν κατάλαβα γιατί λάκισε ο σ. εκεί που είχε κάνει πατητή στην γκάλα![]()
Τον ψιλοέπαιρνε να την περάσει ένα χέρι πρώτα όμως, νομίζω.
.
.
μεγαλη μπαστουνοκωλισσα η γκαλαντριελ τον επαιξε πολυ σάιμποργκ τον ρολο και εχασε ποντουςsys3x έγραψε: 21 Οκτ 2022, 15:07Η επόμενη σεζόν θα σου αρέσει και εσένα
εξίσου θαρρώ.
Αυτή η γκαλ βγάζει μια σούπερ προστυχιά μπάη δε γουέη, τα σιγανά ποταμάκια που λέμε...
σε θηλυκο ελφ για μενα πολυ καλυτερη η ελφινα του χομπιτ που εκανε τα βασικα
λιβ τάιλερ αδιαφορη, κειτ μπλανσετ πολυ αερικο για μενα
Χόμο φίλος;
.
.
στις υποκριτικες τους ικανοτητες αναφερθηκα στις ταινιες λοτρ και χομπιτ, η ταιλερ απεδωσε αδιαφορα εναν ουτως ή αλλως αδιαφορο ρολο
Σιγά μην χρειαζόταν να παίξει και τπτ παραπάνω από το...ν εαυτό της το λιβάκι, ειδικά τότες που ήτανε ακόμη, οριακά, στα ντουζένια της.
Δες και την πρώτη της ταινία, νομίζω, που είναι σε ένα εξοχικό στην Ιταλία
.
.
- Καραμελίτσα
Σε αντίθεση, οι άντρες ξωτικά είναι ο ένας πιο φλουφλης από τον άλλο.sys3x έγραψε: 21 Οκτ 2022, 15:07Η επόμενη σεζόν θα σου αρέσει και εσένα
εξίσου θαρρώ.
Z
Άντρες ξωτ, α ναι, Λίτσα, είχε και από αυτό, αυτός ο μαυρούλης καλούλης ήτανε μωρέ.Καραμελίτσα έγραψε: 21 Οκτ 2022, 18:22Σε αντίθεση, οι άντρες ξωτικά είναι ο ένας πιο φλουφλης από τον άλλο.sys3x έγραψε: 21 Οκτ 2022, 15:07Η επόμενη σεζόν θα σου αρέσει και εσένα
εξίσου θαρρώ.
.
.
- Καραμελίτσα
Ίου, αυτόν στον χαρίζω.sys3x έγραψε: 21 Οκτ 2022, 22:42Άντρες ξωτ, α ναι, Λίτσα, είχε και από αυτό, αυτός ο μαυρούλης καλούλης ήτανε μωρέ.Καραμελίτσα έγραψε: 21 Οκτ 2022, 18:22Σε αντίθεση, οι άντρες ξωτικά είναι ο ένας πιο φλουφλης από τον άλλο.sys3x έγραψε: 21 Οκτ 2022, 15:07
Η επόμενη σεζόν θα σου αρέσει και εσένα
εξίσου θαρρώ.
Z
Μας γάμησες ρε συ, Λίτσα.
.
.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
τί όμορφα δοντάκια που έχει το κοριτσάκι μου
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Έχω προσπαθήσει τρεις φορές να δω το πρώτο επεισόδιο. Τι κάθεστε και βλέπετε
- kongrosian
απορία
διαβάζω στο wikipedia, σχετικά με το Σιλμαρίλλιον, εδώ: https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE ... E%BF%CE%BD
ότι:
Η πέμπτη και τελευταία ενότητα ονομάζεται "Τα Δαχτυλίδια της Δύναμης και η Τρίτη Εποχή", η οποία αναφέρεται στη δημιουργία των Δαχτυλιδιών της Δύναμης και στους πολέμους που έγιναν εναντίον του Σάουρον.
δλδ, η σειρά είναι η 5η ενότητα του Σιλμαρίλλιον;;;;
διαβάζω στο wikipedia, σχετικά με το Σιλμαρίλλιον, εδώ: https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE ... E%BF%CE%BD
ότι:
Η πέμπτη και τελευταία ενότητα ονομάζεται "Τα Δαχτυλίδια της Δύναμης και η Τρίτη Εποχή", η οποία αναφέρεται στη δημιουργία των Δαχτυλιδιών της Δύναμης και στους πολέμους που έγιναν εναντίον του Σάουρον.
δλδ, η σειρά είναι η 5η ενότητα του Σιλμαρίλλιον;;;;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 376 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
-