Να τον χαίρεσαι ρε Μήτσε!Ασέβαστος έγραψε: 22 Μαρ 2025, 08:59 πολυ περηφανος για το καμαρι μου.
ενα απο τα 4 ατομα στην ταξη που πηραν 17-18 στο διαγωνισμα, αντι για 20, επειδη δεν εκαναν σκονακι οπως οι υπολοιποι, για λογους ηθικης.
μπραβο παιδια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Νομίζω το τσίπουρο μου δημιούργησε έτσι, μια έξτρα νωχελικότητα, ας την πούμε
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Ξεροσφυρι το κατέβασες ή με τα πλευρωτους;Saturn έγραψε: 22 Μαρ 2025, 17:02 Νομίζω το τσίπουρο μου δημιούργησε έτσι, μια έξτρα νωχελικότητα, ας την πούμε
Yippie Kay Yay
Με τα πλευρώτους και τις πιπεριές βέβαια και τις ντοματούλες
Ποτέ ξεροσφύρι, το τσίπουρο θέλει καλό μεζέ
Ποτέ ξεροσφύρι, το τσίπουρο θέλει καλό μεζέ
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Not a good day (?)
Not a good day no2 (?)
Μπράβο τουΑσέβαστος έγραψε: 22 Μαρ 2025, 08:59 πολυ περηφανος για το καμαρι μου.
ενα απο τα 4 ατομα στην ταξη που πηραν 17-18 στο διαγωνισμα, αντι για 20, επειδη δεν εκαναν σκονακι οπως οι υπολοιποι, για λογους ηθικης.
μπραβο παιδια.
Γω τι να πω τώρα για τα τζίπσυ που μερικά δεν ξέρουν να γράψουν ορθογραφημένα το όνομά τους...όχι σκονάκι να κάνουν!
προκειται για θεολογο, οποτε δεν εχω αντιρρηση για τις μπατσεςΣτύξ έγραψε: 24 Μαρ 2025, 11:00Μπράβο τουΑσέβαστος έγραψε: 22 Μαρ 2025, 08:59 πολυ περηφανος για το καμαρι μου.
μπραβο παιδια.και πολλές μπάτσες στον καθηγητή που δεν έκανε σωστή επιτήρηση.
Γω τι να πω τώρα για τα τζίπσυ που μερικά δεν ξέρουν να γράψουν ορθογραφημένα το όνομά τους...όχι σκονάκι να κάνουν!
ειναι σχολειο που ολοι κυνηγουν την βαθμολογια, και η ρουφιανα τους ειχε βαλει εντυπωσιακα πολλη υλη, οποτε οι περισσοτεροι αποφασισαν να μην κατσουν να διαβαζουν θρησκευτικα περισσοτερο απο ολα τα αλλα μαθηματα μαζι, ειναι ανοησια, και ξηγηθηκαν σκονακια.
ο δκος μου, και πιθανον και λιγοι ακομη, δεν εχει τοσο πολυ αυτη την πρεμουρα για βαθμους. τον εχω ψησει οτι σχολειο πας για να παρεις γνωση , οχι βαθμους, και οτι αυτα δεν ταυτιζονται παντα.
επισης οτι τα θρησκευτικα ειναι αχρηστα, και δε θα στραβωσω ακομη κι αν παρει μηδεν.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Κι εγώ ,ειδικά αν πρόκειται για χριστιανοταλιμπάν ΘεολόγοΑσέβαστος έγραψε: 24 Μαρ 2025, 11:44
προκειται για θεολογο, οποτε δεν εχω αντιρρηση για τις μπατσες![]()
![]()
...
ΣΣ: Κι ας είμαι και Θεολόγος κατά δεύτερο πτυχίο.
δες τώρα λέξη που βρήκαν οι άνθρωποι. Θεολόγος. Κάποιος αθεόφοβος φιλόλογος την σκέφτηκε σίγουρα.
Κι όμως ως ειδικότητα είναι ΠΕ01 και προηγούνται των φιλολόγων που είναι ΠΕ02 κι ας είμαστε πολυπληθέστεροι.
Δεν είναι θαύμα;
Ο enaon έχει δίκιο Ζαχαρία, τί να μας πούνε οι θεολογοι μπροστά στα αστέρια των φιλολόγων και ιστορικών...Στύξ έγραψε: 24 Μαρ 2025, 12:06Κι όμως ως ειδικότητα είναι ΠΕ01 και προηγούνται των φιλολόγων που είναι ΠΕ02 κι ας είμαστε πολυπληθέστεροι.![]()
Δεν είναι θαύμα;![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
To ότι έχουν αριθμό ΠΕ01 δεν σημαίνει ότι προηγούνται νομίζω. Οι θετικές επιστήμες έχουν ΠΕ04. Είναι μια μορφή κατάταξης.
Ναι αλλά οι θεολόγοι προηγούνται ενώ είναι λίγοι , ημείς είμαστε περισσότεροι οι φελόλογοι .ΑίσχοςAntares έγραψε: 24 Μαρ 2025, 12:21 To ότι έχουν αριθμό ΠΕ01 δεν σημαίνει ότι προηγούνται νομίζω. Οι θετικές επιστήμες έχουν ΠΕ04. Είναι μια μορφή κατάταξης.
Αυτοί κανονικά πρέπει να πάνε στο πυρ το εξώτερον
Κι οι αγγλικούδες ,γαλλικούδες ..καλιακούδες που θέλουν να διδάξουν Ιστορία!