taliban έγραψε: 11 Φεβ 2025, 15:27
Απορία που έχω, μακριά από κομματικού τύπου ή άλλου είδους δικαιολογιες για το θέμα ειναι ή δεν ειναι πλαστο κ οτι αλλο λενε, για το τεχνικό κομμάτι.
Τα ψηφία πάνω αριστερά γιατί έχουν διαφορετικό χρώμα;
Δηλαδή άσπρο μαύρο πάλι άσπρο και όχι να είναι το ίδιο;
Είναι ψέμα. Δεν υπάρχει τετοιος αλγόριθμος και δεν μπορεί να γίνει αυτό το πράγμα σε άμεσο χρόνο. Πρέπει να διακόψεις το πρόγραμμα και να ορίσεις ο ´ίδιος τι χρώμα θες και να το ξανατρέξεις.
nrg μπορείς να πεις λίγο σχετικά με τα βαγόνια? ποιό βρέθηκε πού, ποιό κάηκε ποιό είναι πάνω στο άλλο? έχω χάσει την μπάλα, δεν έχω κάτσει μάλλον να ασχοληθώ ιδιαίτερα και δεν μπορώ να βρω τώρα άκρη
nrg έγραψε: 11 Φεβ 2025, 15:35
Διότι όπως φάνηκε, δεν διάβασες κανένα.
να εισαι δίκαιος, απο την μερα που εκανε τουμπες ο Κυριακος στον Σροιντερ εχουν τρελαθεί στην μελέτη, ψεκες, ψεύτες, σιχαμερά σκουλήκια, αλλα ενημερωμένα πλεον.
Είναι ψέμα. Δεν υπάρχει τετοιος αλγόριθμος και δεν μπορεί να γίνει αυτό το πράγμα σε άμεσο χρόνο. Πρέπει να διακόψεις το πρόγραμμα και να ορίσεις ο ´ίδιος τι χρώμα θες και να το ξανατρέξεις.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22
Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Μου αρέσει το πολύ ραφινάτο χιούμορ σου. Δεν είναι όμως για τα επίπεδα του πχώρου, χαράμι πάει...
Αυτά τα βίντεο δεν έχουν καμιά αξία γιατί δε μπορεί να επιβεβαιωθεί η αυθεντικότητα τους. Υλικό σε στικάκι μπορεί να έχει υποστεί επεξεργασία. Δεν υπάρχει περίπτωση να εμφανιστούν στο δικαστήριο
1) εγώ δεν σπαμάρω ψέματα και ψεκιές κατά ριπάς. Εγώ απαντάω σε αυτά με επιχειρήματα, τα οποία ειδικά την τελευταία βδομάδα, επιβεβαιωνονται το ενα μετά το άλλο.
2) εγώ δεν ρίχνω κατάρες προς την οικογένεια κανενός, άμεσα ή έμμεσα.
3) δεν γράφω στους (αποδεδειγμένα πλέον) ψεύτες ατάκες του στυλ "τομάρια έρχεται η ώρα σας", "θα ζητάτε έλεος σύντομα" κλπ
5) δεν λέω ότι τα παίρνουν για να γράφουν όσα γράφουν
κλπ κλπ
Και όλα αυτά, σε ένα φόρουμ, που με την ανοχή σου (σας) μας λένε εδώ και 2 χρόνια παιδεραστες, δολοφόνους, καθάρματα και πολλά άλλα, συν τα παραπάνω.
Άρα όχι, δεν κάνω το ίδιο. Δεν εκφράζω καν προσωπική άποψη, βάζω στοιχεία απλά για το κάθε τι που επειδή χαλάνε σε κάποιους το αφήγημα, έχουν βγάλει σάλια.
Σπαμάρεις απόψεις ατόμων που δεν έχουν αντικειμενικά τη δυνατότητα να βγάλουν αυτά τα συμπεράσματα, άρα τι ακριβώς κάνεις; Τι βαρύτητα έχει η γνώμη του Πλακιά για την αυθεντικότητα του video;
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Μην επιμένεις. Αν ένα μόνο πράγμα ήταν αυθεντικό σε αυτά τα video, θα ήταν ακριβώς αυτή η εναλλαγή χρώματος.
Έτσι, πρόχειρα, δες εδώ
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Υδράργυρος έγραψε: 11 Φεβ 2025, 16:22
Αυτά τα βίντεο δεν έχουν καμιά αξία γιατί δε μπορεί να επιβεβαιωθεί η αυθεντικότητα τους. Υλικό σε στικάκι μπορεί να έχει υποστεί επεξεργασία. Δεν υπάρχει περίπτωση να εμφανιστούν στο δικαστήριο
Αξία δεν έχουν επειδή δεν υπάρχει κανείς κατηγορούμενος ότι φόρτωσε κάτι άλλο από αυτό που γράφουν οι φορτωτικές στο τραίνο και ούτε το είδε ποτέ κανείς.Δηλαδή είναι το άλλοθι ενός κατηγορουμένου που δεν υπάρχει.
Υδράργυρος έγραψε: 11 Φεβ 2025, 16:22
Αξία δεν έχουν επειδή δεν υπάρχει κανείς κατηγορούμενος ότι φόρτωσε κάτι άλλο από αυτό που γράφουν οι φορτωτικές στο τραίνο και ούτε το είδε ποτέ κανείς.Δηλαδή είναι το άλλοθι ενός κατηγορουμένου που δεν υπάρχει.
Το πιο περίεργο της υπόθεσης είναι ότι βρέθηκε κάποιος υπάλληλος της εταιρείας που τις πρώτες 15 μέρες σκέφτηκε να κρατήσει κάπου την διέλευση του τραίνου από τα τούνελ και όχι την στιγμή της σύγκρουσης
900 κάμερες είχαν κάπου θα υπήρχε και αυτη
Εκτός αν καταστράφηκαν ή δεν υπήρχαν στο συγκεκριμένο σημείο