Cecily Anne έγραψε: 02 Μαρ 2019, 13:43Μπράβο, στέλνε τον κόσμο εκεί, για να βρίσκουμε να κάτσουμε στο άλλο.![]()
Ποιο άλλο;
Cecily Anne έγραψε: 02 Μαρ 2019, 13:43Μπράβο, στέλνε τον κόσμο εκεί, για να βρίσκουμε να κάτσουμε στο άλλο.![]()
Προς παραλία.
Δεν έχει κρέας εκεί.
Otto Weininger έγραψε: 02 Μαρ 2019, 15:17Δεν έχει κρέας εκεί.
Εκτός κι αν λες εκεινο το μπεργκεραδικο, αλλά και πάλι δεν είναι το ίδιο.
Ναι αυτό ήταν όντως καλό. Για μυημένους.Cecily Anne έγραψε: 02 Μαρ 2019, 15:19Otto Weininger έγραψε: 02 Μαρ 2019, 15:17Δεν έχει κρέας εκεί.
Εκτός κι αν λες εκεινο το μπεργκεραδικο, αλλά και πάλι δεν είναι το ίδιο.![]()
![]()
Πωωωωωω ρε συ, ναι... Κ έλεγα κάτι έχω ξεχάσει... Δε μου ερχόταν καθόλου... Κ έφαγα κιόλας... Ήταν πολλά τα πιάτα... Δεν έχω φωτό σαρδέλας. Σχωρνατε με...Tarkovsky έγραψε: 02 Μαρ 2019, 20:09 Πού ειναι οι ψητες σαρδελιτσες, οεεεο;
Καταγγελω την μεροληψια υπερ γαυρων (2 φωτο), η ολυμπιακη περιοχη δεν αποτελει επαρκη δικαιολογια...
Ήταν πολύ καλό m8. Ο μαγαζάτορας γνώστης. Απάντησε διάνα σε 2 ερωτήσεις που του έκανα. Μια για τις κωλοχτυπες και μια για τη γλώσσα ντοβερ.
Ακριβως .... χαλασατε και δεν μπορω να κράξω - δεν με σκεπτεστε.
Ήταν πολύ καλό m8. Ο μαγαζάτορας γνώστης. Απάντησε διάνα σε 2 ερωτήσεις που του έκανα
εμένα πάντως δεν μ' άρεζε το ζαχοκουτούκι, τα ψαράκια σαν σημερινά, το λευκό κρασάκι απ' το ψυγείο, σαρδέλες αντί φρίσσες, κόκα αντί πέπσι, ο χαλβάς σαν σπιτικός - χάλια μαύραΑγις έγραψε: 02 Μαρ 2019, 20:58Ακριβως .... χαλασατε και δεν μπορω να κράξω - δεν με σκεπτεστε.
Να επιλέγει μονιμα ο Food Coach - Πανορμιτης.
εννοεί ότι έδωσε πειστικές απαντήσεις κι όχι για να εντυπωσιάσει (παρότι έγινε φανερό ότι επεδιώκε να μας σταντάρει ως πελάτες), μην γίνεσαι παράξενος τώρα που άρχισε να ισιώνει ο αποπάνωperseus έγραψε: 02 Μαρ 2019, 21:13Ήταν πολύ καλό m8. Ο μαγαζάτορας γνώστης. Απάντησε διάνα σε 2 ερωτήσεις που του έκανα![]()
Δε τη πέτυχες.perseus έγραψε: 02 Μαρ 2019, 21:13Ήταν πολύ καλό m8. Ο μαγαζάτορας γνώστης. Απάντησε διάνα σε 2 ερωτήσεις που του έκανα![]()