enaon έγραψε: 10 Οκτ 2023, 16:54 κρατάμε οτι συντομα θα εχουμε καρφίτσα του γοογλε μαπς απο το νεο διαμέρισμα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Sos
Re: Sos
Τελος το ρουφ γκαρντεν δηλαδη.Παω να κανω ενα τσιγαρο στην ταρατσα να ξεχαστω.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
Casp έγραψε: 10 Οκτ 2023, 16:29 Ήθελε η ξαδέρφη μου που σας είπα ότι με υποστήριξε, να τον γνωρίσει. Μου είπε για την φίλη φίλι, αυτή που έλεγε ότι είναι γκέυ, ότι είπε του κόσμου τα ψέματα στους δικούς μου και αυτή έβαλε το χεράκι της για να τον μισήσουν τόσο πολύ και να έρθουν τα πράγματα εδώ που ήρθαν, και μου έλεγε βασικά για το πόσο μαλακισμένη είναι και να μην την εμπιστεύομαι. Ούτως ή άλλως δεν μιλάμε.
A few days later:
Πήγαμε για φαγητό με την φίλη μου αυτή που έλεγε ότι είναι γκέι και μιλήσαμε για την ξαδέρφη μου που χώθηκε περιέργως ξαφνικά και ύποπτα στην ιστορία. Ευτυχώς δεν μιλάμε.
-
Δεν μου λες. Έχεις σκεφτεί να κατέβεις στην Πολιτική; Έχεις το πιο βασικό προσόν. Ο λόγος σου είναι κοτσάνι.Casp έγραψε: 10 Οκτ 2023, 16:29 Πιστεύουν ότι είμαι με έναν ψυχοπαθή και θέλουν να με γλυτώσουν. Όταν καταλάβουν το λάθος τους όμως, τουλάχιστον ο μπαμπάς μου που είναι πιο λογικός και συζητήσιμος,
Κλείσαμε διαμέρισμααα
Θα μας δώσει άμεσα τα κλειδιά και μπορούμε να αρχίσουμε να μετακομίζουμε!
Έφυγε ένα μεγάλο βάρος.
Έφυγε ένα μεγάλο βάρος.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Ο μπαμπάς μου είναι τα 2 άκρα. Όταν είναι στα καλά του, μια χαρά λογικός και συζητήσιμος είναι (ΗΤΑΝ, βασικά...). Όταν θολώνει, ε χέσε μέσα...
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
-
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 11 Οκτ 2023, 11:17Από τον τραπεζικό λογαριασμό σου; Αμοιβή μεσιτικού και 2 νοίκια μπροστά;Casp έγραψε: 11 Οκτ 2023, 09:08 Κλείσαμε διαμέρισμααα![]()
Έφυγε ένα μεγάλο βάρος.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
ειμαι σιγουρος οτι θα βρει αλλα. δεν ξερω αν μπορει να ζησει χωρις προβληματα, αν δεν υπαρχουν, θα κατασκευασει.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Οκτ 2023, 11:37 Και όμως, στη συγκεκριμένη φάση είναι η πιο καλή κατάληξη γιατί επιτέλους έφυγαν όλα τα βαρίδια και οι προβληματισμοί, που εμπόδιζαν την Casp να το ζήσει.
εκτος αν βοηθησει ο επαγγελματιας.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ρουφ γκαρντεν έχει?Casp έγραψε: 11 Οκτ 2023, 09:08 Κλείσαμε διαμέρισμααα![]()
Έφυγε ένα μεγάλο βάρος.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.